INGYENES VASÁRNAPI ONLINE MEDITÁCIÓ

Minden vasárnap 20 órakor

A SOUL-SYNC MEDITÁCIÓ LETÖLTÉSE MAGYARUL

Kattints ide a meditáció letöltéséhez

LEGYÉL TE IS BÉKETEREMTŐ!

Járulj hozzá a világbékéhez!

Csoportos programok

Csoportos programok
Ha szeretnéd az életedet nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá tenni, akkor szeretettel várlak csoportos programjaimon.

Bővebben

Egyéni kezelések

Egyéni kezelések
Amennyiben nincs lehetőséged a csoportos programokon részt venni, vagy szeretnéd, ha a fókusz csak a Te egyéni gyógyulásodon lenne.

Bővebben

Megtapasztalások

Megtapasztalások
Megtapasztalások, megosztások azoktól, akik részt vettek a Kapcsolatok programsorozaton és/vagy az Egység Felébredés Kurzuson.

Bővebben

Egységben élni


Klari 01

Minden ember vágya, hogy boldog legyen

Minden ember vágya, hogy boldog legyen. Életünk során szeretnénk felépíteni a saját életünket, tanulunk, elhelyezkedünk a munkaerőpiacon, társat keresünk magunknak, megházasodunk, gyermekeink lesznek. De ha mindezek a rendelkezésünkre állnak, akkor mondhatjuk azt, hogy boldogok vagyunk?
Az állandó belső zaj a fejünkben, az állandó kérdések és válaszok, a folyamatos belső fecsegés és ítélkezés, címkézés egy külön életet él a fejünkben, és életünk legszentebb, legszentségesebb pillanatait is lerombolják. Szenvedünk, ha valami nem sikerül az életünkben. Néha nagyon magányosnak és elhagyatottnak érezzük magunkat, még akkor is, ha nagyon sok ember vesz körül bennünket. Szeretnénk boldogok lenni, egy ideig talán úgy érezzük, megtaláltuk, aztán elmúlik és újra szenvedünk.

Mi a boldogság? Miért nem tartós?

Külső tényezők függvénye vagy bennünk található? Mit tudunk tenni azért, hogy boldogok legyünk, hogy egységben éljünk?
Tapasztalataim szerint a boldogság bennünk található, és függetlenül attól, hogy milyen anyagi tárgyakkal, ingóságokkal rendelkezünk. Ha mi egységben vagyunk önmagunkkal, akkor tudjuk megtalálni és igazán élvezni a hivatásunkat, akkor tudjuk a megfelelő társat bevonzani az életünkbe, akkor tudunk teljesen kapcsolódni a partnerünkhöz, szüleinkhez, gyermekeinkhez és bármelyik emberhez a világon.

Ha bennünk egység van, akkor a testük is egészséges lesz

Támogat minket az élet magasabb szintű megtapasztalásában. Az egység belőlünk indul ki, és kihat a külvilágra is. Így a boldogság keresése nem önző cél többé. Hiszen egy boldog ember boldog világot teremt önmaga körül, egy boldogtalan ember pedig szenvedést okoz a körülötte élőknek. Te melyiket szeretnéd a családodnak, a közvetlen környezetednek, önmagadnak?

A JOURNEY/AZ UTAZÁS KURZUSOK

Az életet gyökeresen átalakító és varázslatos utazás a Bőségbe, az Átalakulásba, a Transzcendenciába és az Egységbe.

A Journey kurzus, egy példátlan spirituális ajándék, a Forrás Erejének és az Egy Tudatosság Erejének különleges találkozása.

Ez a jelentős kurzus 4 részből áll:

  1. Ráébredsz a bőség tudatosságra és Tudatos Teremtővé válsz, szinkronicitásokat manifesztálsz, bőséget teremtesz és élvezed a jólét minden formáját.
  2. Változás Megtörténtetővé válsz azáltal, hogy átalakítod a kapcsolataidat és nagyszerű vezetővé válsz. A jelenléted ereje meggyógyítja és átalakítja mások életét. Hatással vagy az élet hálójára.
  3. Misztikussá válsz. Túljutva a szenvedésen, keresztüllátsz az elkülönültség illúzióján.
  4. Filozófikus tanítóvá válsz, melynek alapja a mindennel való Egység állapota. Bölcsességgel ellátva és az Egy Tudatosságban élve, utat mutató fénnyé válsz a világ számára.

Minden egyes rész két szintből / tanfolyamból áll: kezdő és haladó.

A különleges jellemzői ennek a 8 szintű Utazásnak:

  • A Forrás vagy az Isteni beléd záródik és megtapasztalod a mérhetetlen áldást és bőséget.
  • Ráébredsz a Tudatosság korlátlan lehetőségeire és megtapasztalod a létezés átalakító állapotait.
  • Az utazásod az Egység legmélyebb tapasztalásában fog csúcsosodni: egy állapotban, mely a spirituális fejlődés tetőpontja.
  • Ahogy stabilizálódsz az Egység állapotában, a lehetőségek valósággá válnak, a létezésből elmozdulsz az életbe, és az életet elárasztja a bőség.
  • Meditálni fogsz és Deekshat fogadsz az Arany Gömbtől a szentséges Egység Térben. Ez egy neurobiológiai változást idéz elő, mely segít abban, hogy túljuss az az én-tudatosság alacsonyabb állapotain és elmozdulj az Egy Tudatosság magasabb állapotaiba.
  • Az O&O Academy alapítóival történő személyes találkozás és szent meditációk ajándékát élvezheted.

Tanárok: Krishnaji és Preethaji által vezetettek, az O&O Akadémia társ-alapítói és vezető mentorai. A Journey kurzust a tantesület azon tagjai tartják, akik az életüket az emberiség szolgálatára szentelték. 

Forrás: http://www.oo.academy/the-journey/

Magyar Csapat 2017A magyar csapat Indiában 2017-ben

India Magyar CsoportA magyar csapat Indiában 2016-ban

Személyes beszámolók a 2016. novemberi kurzusról a résztvevőktől:

„Nagyon jó volt minden óra, a sok tanítás! Különösen tetszett, hogy napi 5 óra volt, öt daszával, akik nagyon magas szintű tanítók.” Julcsi

„Problémákkal terhelve érkeztem, nyitott szemmel és szívvel indulok haza. Alig várom a folytatást.” S. Hajnalka

„2016. november 21-e mostantól a második születésnapom. Az életem egy új fejezete indult el, és azonnali megoldásokat és válaszokat kaptam. Az Istenim csodálatosan segít nekem és velem van minden pillanatban. Hálával és szeretettel van tele a szívem. Köszönöm nagyon mindenkinek.” Emma

„Csodálatos volt látni és érezni azt, hogy mindannyian egyek vagyunk és egység van az országok között. Látom, hogy a Kollektív a tenyerén hordoz engem és mindenkit, aki nyitott rá. Béke és nyugalom van bennem. Köszönöm az Egység Egyetemnek.” Klári

2018. ÉVBEN ÁLTALAM SZERVEZETT INDIAI UTAK:

Az általam szervezett utak (magyar tolmácsolás biztosított):

Journey into Abundance/Utazás a Bőségbe: 1. szint: 2018.08.01-2018.08.09. (az érkezési és távozási napokat nem tartalmazza, érkezési nap 2018.07.31.)

Journey into Abundance/Utazás a Bőségbe 2. szint: 2018.08.12-2018.08.20. (az érkezési és távozási napokat nem tartalmazza, távozási nap 2018.08.21)

Az út szervezője: Gálik Klára, az Egység Egyetemen végzett haladó egység tréner. Tréneri beavatásaim mellett 2012 óta részt vettem több elmélyítő és speciális folyamaton Indiában, elmondhatom, hogy az életem alapjaiban változott meg az ott tapasztaltak, tanultak által. A külvilági változások mellett nagyon szép belső öröm, emelkedettség, szeretet állapotokat tapasztalok és a szívem útját merem járni, mert tudom, hogy ott a segítség, ami által a nehézségeket, kihívásokat  egészen másképp kezelem.

Vágyam és szándékom az, hogy ehhez a csodálatos fejlődési lehetőséghez a magam módján hozzásegíthessem az arra hívást érkezőket.

Az út szervezését és magyar nyelvű tolmácsolást, valamint a kinti tartózkodás során a támogatást biztosítom a kurzuson résztvevőknek. Az 1. kurzus után fakultatív program keretein belül speciális indiai szertartásokban lesz részünk Nemamban.

Amennyiben szeretnél velem tartani ezen a csodálatos utazáson, ami rengeteg csodát és boldogságot hoz a Te, és a családod életébe, akkor kérlek, hogy jelentkezz a galikklara@gmail.com e-mail címen és küldöm a részletes információkat és költségeket a júliusi kurzussal kapcsolatban.

* 2017-ben az Egység Egyetem összeolvadt a One World Academy-vel, így a nevük O&O Akadémiára változott.

MEGTAPASZTALÁSOK


Megtapasztalások azoktól, akik részt vettek vagy a Kapcsolatok programsorozaton és/vagy az Egység Felébredés Kurzuson:

Megosztas 02

Régóta szerettem volna megosztani milyen változásokat hozott az életembe a deeksha. Szeretném, ha ez a módszer, és lehetőség mindenkinek a birtokában lehetne, hiszen csak így érdemes élni, csodálatos lenne a világ, ha mindenki ezen az úton indulna el. Hála Klárinak, hála az Egység Egyetemnek és Sri Bhagavannak, hogy megváltozott az életem.

Megosztas 01

Nekem nagyon mély és pozitív változásokat hozott a Deeksha az életembe. Főleg a Kapcsolatok programsorozat. Soha nem gondoltam volna, hogy történhetnek ilyen rövid idő alatt ilyen nagy változások bennem. A módszer fantasztikus és nincs benne semmi "boszorkányság". Légzés, zene, irányított meditáció.