Barion Pixel
Adj nekem
30 napot

és kiszabadítalak a stressz fogságából a meditáció erejével!

A stressz annyira részévé vált a hétköznapjainknak, hogy hajlamosak vagyunk normálisnak tekinteni. Pedig távolról sem az: amikor stresszben élsz, a szervezeted valójában túlélő üzemmódba kapcsol. Ebben az állapotban azonban nem tudsz hatékony lenni, ami még több feszültséget, szorongást eredményez.

Szerencsére létezik olyan módszer, amellyel percek alatt töltheted fel a lemerült energiaraktáraidat: ismerd meg a meditáció erejét!

Ha a telefonod lemerül, feltöltöd

– magaddal miért ne tennéd?

Feszült, stresszes állapotban hiába várod magadtól a csúcsteljesítményt, az nem fog eljönni. Ha szeretnéd a lehető legtöbbet kihozni magadból, fontos, hogy figyelj az energiaszintendre.
Nem attól leszel produktív, hogy sok dolgot csinálsz egyszerre, hanem attól, hogy a megfelelő állapotban teszed: ellazult, energikus, stresszmentes állapotban.
Egy 7 részes, ingyenes minkurzust hoztam neked, amelyből megtudhatod, milyen változásokat indíthat el az életedben a meditáció. Bónuszként pedig 3 gyakorlathoz is hozzáférsz 30 napig, amikkel ki is próbálhatod a tanultakat.

Az ingyenes minikurzus választ ad neked a következő kérdésekre:

A 30 napig hozzáférhető 3 meditáció pedig segít abban, hogy az elmélet mellett a gyakorlatban is megtapasztalhasd a hatást 😊

A meditáció nemcsak a lelkedet tölti fel: biológiai hatásai is vannak

Jót tesz a szívnek, serkenti a keringést, javítja a vérnyomást

Pihentetőbb alvást, gyorsabb regenerációt biztosít

Javítja a koncentrációt, a memóriát és a reakcióidőt

Javítja a koncentrációt, a memóriát és a reakcióidőt

Mit tartalmaz a minikurzus?

7 tanítást, amik révén megismerkedhetsz a meditáció fontosságával és hatásaival
Megértheted, miért éled folyamatos stresszben az életedet és ez milyen negatív hatással van az egészségedre, a mentális jóllétedre és a produktivitásodra. Megtudhatod azt is, hogyan tudsz ezen változtatni a meditáció erejével.
3 meditációs gyakorlatot, amelyekhez 1 egész hónapig hozzáférsz
A gyakorlatban is megtapasztalhatod, milyen fantasztikusan egyszerűen fel tudod tölteni magad energiával, ha meditálsz. Olyan gyakorlatokat sajátíthatsz el, amik segítenek lelassítani, elengedni a stresszt és jelen lenni az adott pillanatban.

Kérd a minikurzust díjmentesen és tapasztald meg a meditáció gyógyító hatását!

Ha esetleg még bizonytalan lennél, hogy érdemes-e időt áldozni a videókra, egyetlen kérdést tegyél fel magadnak:

Szeretnél-e stresszmentesen, testileg-lelkileg egészségesebben és nyugodtabban élni?

Ha igen, akkor mindenképp szükséged lesz arra a látásmódra, amit ez a videósorozat és a gyakorlatok adnak át neked!
Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem az ingyenes kihíváshoz kapcsolódó fontos információkat, Gálik Klára Terézia tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).
Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem Gálik Klára Terézia tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).

Csaba

Eddigi életem legmélyebb pontján voltam, amikor 2017 októberében találkoztam Klárival.
Hálával tartozom masszőrömnek, aki ajánlotta nekem Klári Kapcsolatok programját. Most is hallom szavait: „annyira mélyen vagy, hogy innen már csak felfelé lehet menni. Menj el Klárihoz, de a csoportos programra, mert sokkal nagyobb ereje van, mint az egyéni kezelésnek. Neked most erre van szükséged. Itt szembenézhetsz önmagaddal és mindennel, ami ebbe az állapotba juttatott.”

Mit jelent a legmélyebb pont? Amikor nem úgy működnek a dolgok az életedben, ahogy szeretnéd. Amikor nem szereted magad. Amikor nem működik a párkapcsolatod. Amikor feszültség van a családodban és már a testvéreddel sem beszélsz. Amikor perelsz Istennel. Amikor nem akarsz élni. Amikor egyszerűen ki akarsz szállni.

Hallgatva a tanácsra, 2017 novemberben egy már folyamatban lévő programhoz csatlakozta. Egészen pontosan az utolsó három alkalmon vettem részt. Már az első alkalommal éreztem a deeksha erejét annak ellenére, hogy érzelmileg, lelkileg a mélyben voltam. A három alkalom után megszületett bennem a döntés, a következő sorozatot az elejétől a végéig megcsinálom. Ennek a technikának köszönhetően sikerült elengedni magam a programokon és nagyon mélyre menni a tudatomban. Megtaláltam az okokat, amikkel szembe kellett néznem.

A kapcsolatok programmal és a deeksha segítségével sikerült rendezni a kapcsolatomat szüleimmel. Két év után nem csak újra beszélünk a testvéremmel, hanem nagyon jó kapcsolatban vagyunk. Már el tudom fogadni önmagamat olyannak, amilyen vagyok. Nagyon bensőséges kapcsolatom lett a Felettes Énemmel és persze Istennel. A párkapcsolatomat nem sikerült megmenteni. Nyolc és fél év után lezárásra került, ami nem volt könnyű lépés, de utólag úgy tűnik jó döntés volt. Azóta is mind a ketten járunk Klári egyéni és csoportos programjaira és a visszajelzések szerint látványos pozitív változásokon megyünk keresztül, aminek szívből örülök. Családtagok, barátok is észreveszik a változásokat. Örülnek, hogy „visszatért a régi Csaba.” Sokan nem is tudják az okát és azt sem, hogy már egy új Csaba tért vissza.

Köszönöm Klári őszinte szívvel és lélekkel végzett kitartó munkádat, azt a szeretetet, ami felőled árad. Boldog vagyok, hogy ismerhetlek. Míg élek, hálás leszek Neked.

Azt kell mondanom, hogy még soha sem éltem ennyire tudatosan, mint most. Nem ragadok bele az ego játékába. Inkább keresem, vizsgálom a történések okait és hagyom, hogy a szeretet és a hála áramoljon bennem, ill. rajtam keresztül.
A változás soha sem könnyű, de mindig egy határozott döntéssel kezdődik és tudatos, következetes lépésekkel folytatódik. Ha közben elengeded az elvárásaidat és hagyod, hogy megtörténjenek a dolgok, akkor most még elképzelhetetlen pozitív változások történnek majd az életedben, benned és a kapcsolataidban. Ha jó irányba haladsz, azt az Univerzum is jelzi feléd szinkron események, nem várt segítségek, új kapcsolatok, barátok, csodák által. Ezeket tapasztalatból mondom.

Gondolataimat egy Bruce Lee idézettel zárom, ami meghatározza mindennapjaimat:
„A tudás nem elég, alkalmazni kell. Akarni nem elég, tenni kell.”

Tégy Te is magadért, megéri!

Szeretettel: Csaba

Kati

“A szüleim válása után és az Apukám új családja, valamint a távolság és Apukám hozzáállása miatt 27 éven át nem volt semmilyen kapcsolatunk. A Kapcsolatok program Édesapa része olyan mély dolgokat hozott elő, és láttam teljesen más szemszögből láttam Őt. A program másnapján felhívtam, és nagyon megindító beszélgetésünk volt, másnap találkoztunk is. A korona helyzet nem segített a találkozásokban, de kb 2-3 hetente beszélünk, és kaptam egy apát. Nem volt és nem lesz tökéletes, az idős kora miatt már máshogy emlékezik dolgokra, viszont a programoknak köszönhetően máshogy látom Őt, nem az igazság számít, hanem a szeretet és a kapcsolódás. Számomra nagyon megrendítő volt, hogy életemben először felköszöntött, s noha valójában pár napot tévedett, mégis úgy éreztem, a szándéka a lényeg, nem az, hogy nem tudta pontosan mikor is van a születésnapom. Nagyon hálás vagyok Klárinak azért, hogy ezt megélhettem, mert tudat alatt mindig is nagyon hiányzott az Apukám, és nagyon féltem attól, hogy sosem fogok tudni vele beszélni, mert nem szeret. Rá kellett jöjjek arra, hogy a saját szintjén Ő ennyire képes, és csak abból és annyit lehet adni, ami rendelkezésre áll. Vagyis nem hibáztatom többé, hanem örülök annak, ami van. Köszönöm! Kati”

Dóri

“Kedves Klári! Gyakran mondod a program alatt, hogy örülsz a visszajelzéseinknek. Én régóta készülök neked írni, csak valahogy sosem jutottam oda. Ha kérdezik a haverok, hogy milyen oldás lesz megint? Én csak úgy szoktalak emlegetni – vagy esetleg téged másoknak ajánlani, hogy „a Klári, tudod, aki megmentette az életemet.” Mert szó szerint így volt. 

Mikor Pali (nálad segítő) ajánlotta, hogy nézzem meg a Kapcsolatok-at, mert jó lesz nekem, az ágyból se nagyon tudtam felkelni, lelkileg olyan rosszul voltam. Napokig senkinek nem vettem fel a telefont és hosszú órákat töltöttem sírással. Éppen túl voltam egy párkapcsolati krízisen akkor…  Az oldás után egyébként még rosszabbul lettem! 🙂 De csak 1 napig. Elkezdett valahogy bennem dolgozni az egész, utána jöttek a következő időpontok és egyre könnyebb és könnyebb lettem. Egyre mélyebbre mentem magamban, egyre több mindent láttam át és láttam másként. Elkezdtek a dolgok másként hatni rám és éreztem magamon, hogy teljesen megújult körülöttem minden. Vagyis valójában én újultam meg ezért talán valahol mindent úgy tükrözök vissza magamnak. Amit még hozzátennék, hogy a programok erejéből még az sem vesz el, hogy most csak online mennek. Ugyanolyan erősek és fantasztikusak! Csekély szó a „köszönöm” de azért köszönöm a sok mindent, amit tőled kaptam, kaptunk. Sok sikert továbbra is. Jah és bármit felhasználhatsz természetesen az írásból visszajelzésként. Szeretettel: Dóri”