INGYENES VASÁRNAPI ONLINE MEDITÁCIÓ

Minden vasárnap 20 órakor

A SOUL-SYNC MEDITÁCIÓ LETÖLTÉSE MAGYARUL

Kattints ide a meditáció letöltéséhez

LEGYÉL TE IS BÉKETEREMTŐ!

Járulj hozzá a világbékéhez!

Csoportos programok

Csoportos programok
Ha szeretnéd az életedet nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá tenni, akkor szeretettel várlak csoportos programjaimon.

Bővebben

Egyéni kezelések

Egyéni kezelések
Amennyiben nincs lehetőséged a csoportos programokon részt venni, vagy szeretnéd, ha a fókusz csak a Te egyéni gyógyulásodon lenne.

Bővebben

Megtapasztalások

Megtapasztalások
Megtapasztalások, megosztások azoktól, akik részt vettek a Kapcsolatok programsorozaton és/vagy az Egység Felébredés Kurzuson.

Bővebben

Egységben élni


Klari 01

Minden ember vágya, hogy boldog legyen

Minden ember vágya, hogy boldog legyen. Életünk során szeretnénk felépíteni a saját életünket, tanulunk, elhelyezkedünk a munkaerőpiacon, társat keresünk magunknak, megházasodunk, gyermekeink lesznek. De ha mindezek a rendelkezésünkre állnak, akkor mondhatjuk azt, hogy boldogok vagyunk?
Az állandó belső zaj a fejünkben, az állandó kérdések és válaszok, a folyamatos belső fecsegés és ítélkezés, címkézés egy külön életet él a fejünkben, és életünk legszentebb, legszentségesebb pillanatait is lerombolják. Szenvedünk, ha valami nem sikerül az életünkben. Néha nagyon magányosnak és elhagyatottnak érezzük magunkat, még akkor is, ha nagyon sok ember vesz körül bennünket. Szeretnénk boldogok lenni, egy ideig talán úgy érezzük, megtaláltuk, aztán elmúlik és újra szenvedünk.

Mi a boldogság? Miért nem tartós?

Külső tényezők függvénye vagy bennünk található? Mit tudunk tenni azért, hogy boldogok legyünk, hogy egységben éljünk?
Tapasztalataim szerint a boldogság bennünk található, és függetlenül attól, hogy milyen anyagi tárgyakkal, ingóságokkal rendelkezünk. Ha mi egységben vagyunk önmagunkkal, akkor tudjuk megtalálni és igazán élvezni a hivatásunkat, akkor tudjuk a megfelelő társat bevonzani az életünkbe, akkor tudunk teljesen kapcsolódni a partnerünkhöz, szüleinkhez, gyermekeinkhez és bármelyik emberhez a világon.

Ha bennünk egység van, akkor a testük is egészséges lesz

Támogat minket az élet magasabb szintű megtapasztalásában. Az egység belőlünk indul ki, és kihat a külvilágra is. Így a boldogság keresése nem önző cél többé. Hiszen egy boldog ember boldog világot teremt önmaga körül, egy boldogtalan ember pedig szenvedést okoz a körülötte élőknek. Te melyiket szeretnéd a családodnak, a közvetlen környezetednek, önmagadnak?

Szabó Pólika

Szabó Pólika

Nekem nagyon mély és pozitív változásokat hozott a Deeksha az életembe. Főleg a Kapcsolatok programsorozat. Soha nem gondoltam volna, hogy történhetnek ilyen rövid idő alatt ilyen nagy változások bennem. Nekem nem az életemmel voltak problémáim, azzal minden rendben volt. Párkapcsolat, család, hivatás, karrier - nekem mindez meg volt/van.
Viszont belülről nagyon rosszul éreztem magam, szinte folyamatosan. Nem szerettem senkit igazán és úgy éreztem, hogy engem sem szeretnek. Folyton haragudtam valakire, bosszankodtam, képes voltam igen régi dolgok miatt is haragudni és bosszút is állni. A múlton bánkódtam vagy a jövőtől rettegtem. Úgy éreztem, hogy mindenki fenyeget és rosszat akar nekem. Borzalmas volt, mintha belül fekete lettem volna.

Aztán elmentem a Kapcsolatok Program-sorozatra és rögtön az első alkalommal belecsaptak a legfájóbb pontomba, az Apukámmal való kapcsolatba. Hát végig sírtam a 3 órát kvázi. Nagyon megrázó volt. Már annyit sírtam, hogy a szomszédom papírzsepijét is elhasználtam. De Ő nem sírt, úgyhogy nem volt gond. Viszont a végére annyira megkönnyebbültem, hogy azt el sem tudom mondani. Évtizedes megbántódásokat, lelkiismeret furdalásokat raktam le. Egyszerűen nem hittem volna el, ha mondják, hogy ez lehetséges. És következő héten folytatódott: a volt párkapcsolatom, Anyukám, az önmagunkkal való kapcsolat, a megszületésünk körüli történet, a gyerekünkkel való kapcsolat, mindez újabb és újabb csoda volt szó szerint hétről hétre.
Már nem csak elszenvedem az életem történéseit, hanem úgy érzem, hogy befolyásolhatom az életem, hogy van erőm befolyásolni. Nincs harag a szívembe, sőt, szó szerint egy ilyen állandó puha érzés van a szívem körül, amit fizikailag érzek.
Ami nagy különbség még, a hála. Valahogy nem voltam hálás semmiért, eszembe se jutott, hogy van ilyen érzés. De most annyira örülök mindennek. A családomnak, barátaimnak, munkatársaimnak, az egész világnak!
Nem lettem szent, nyilván még idegeskedem dolgokon, de már sokkal jobb, ahhoz képest, hogy milyen volt.
Minden kapcsolatom sokat javult. Kibékültem olyan rokonaimmal, akikkel évek óta nem beszéltem. Anyukámmal fantasztikus lett a kapcsolatunk! A gyerekeim azóta szeretnek, azelőtt csak az Apjuk létezett, én nem csinálhattam semmit velük, csak Apa, Apa! Most rajtam alszik el minden este a kislányom.
Sorolhatnám még a változásokat.
A módszer fantasztikus és nincs benne semmi "boszorkányság". Légzés, zene, irányított meditáció.
A drága Klárit pedig Isten is erre a hivatásra teremtette, nagyon támogató a jelenléte, viszont teljesen tiszteletben tartja azt a távolságot, amit a programok alatti nagyon személyes felismerések megrázó volta igényel.

< Vissza

MEGTAPASZTALÁSOK


Megtapasztalások azoktól, akik részt vettek vagy a Kapcsolatok programsorozaton és/vagy az Egység Felébredés Kurzuson:

Megosztas 02

Régóta szerettem volna megosztani milyen változásokat hozott az életembe a deeksha. Szeretném, ha ez a módszer, és lehetőség mindenkinek a birtokában lehetne, hiszen csak így érdemes élni, csodálatos lenne a világ, ha mindenki ezen az úton indulna el. Hála Klárinak, hála az Egység Egyetemnek és Sri Bhagavannak, hogy megváltozott az életem.

Megosztas 01

Nekem nagyon mély és pozitív változásokat hozott a Deeksha az életembe. Főleg a Kapcsolatok programsorozat. Soha nem gondoltam volna, hogy történhetnek ilyen rövid idő alatt ilyen nagy változások bennem. A módszer fantasztikus és nincs benne semmi "boszorkányság". Légzés, zene, irányított meditáció.