INGYENES VASÁRNAPI ONLINE MEDITÁCIÓ

Minden vasárnap 20 órakor

A SOUL-SYNC MEDITÁCIÓ LETÖLTÉSE MAGYARUL

Kattints ide a meditáció letöltéséhez

LEGYÉL TE IS BÉKETEREMTŐ!

Járulj hozzá a világbékéhez!

Csoportos programok

Csoportos programok
Ha szeretnéd az életedet nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá tenni, akkor szeretettel várlak csoportos programjaimon.

Bővebben

Egyéni kezelések

Egyéni kezelések
Amennyiben nincs lehetőséged a csoportos programokon részt venni, vagy szeretnéd, ha a fókusz csak a Te egyéni gyógyulásodon lenne.

Bővebben

Megtapasztalások

Megtapasztalások
Megtapasztalások, megosztások azoktól, akik részt vettek a Kapcsolatok programsorozaton és/vagy az Egység Felébredés Kurzuson.

Bővebben

Egységben élni


Klari 01

Minden ember vágya, hogy boldog legyen

Minden ember vágya, hogy boldog legyen. Életünk során szeretnénk felépíteni a saját életünket, tanulunk, elhelyezkedünk a munkaerőpiacon, társat keresünk magunknak, megházasodunk, gyermekeink lesznek. De ha mindezek a rendelkezésünkre állnak, akkor mondhatjuk azt, hogy boldogok vagyunk?
Az állandó belső zaj a fejünkben, az állandó kérdések és válaszok, a folyamatos belső fecsegés és ítélkezés, címkézés egy külön életet él a fejünkben, és életünk legszentebb, legszentségesebb pillanatait is lerombolják. Szenvedünk, ha valami nem sikerül az életünkben. Néha nagyon magányosnak és elhagyatottnak érezzük magunkat, még akkor is, ha nagyon sok ember vesz körül bennünket. Szeretnénk boldogok lenni, egy ideig talán úgy érezzük, megtaláltuk, aztán elmúlik és újra szenvedünk.

Mi a boldogság? Miért nem tartós?

Külső tényezők függvénye vagy bennünk található? Mit tudunk tenni azért, hogy boldogok legyünk, hogy egységben éljünk?
Tapasztalataim szerint a boldogság bennünk található, és függetlenül attól, hogy milyen anyagi tárgyakkal, ingóságokkal rendelkezünk. Ha mi egységben vagyunk önmagunkkal, akkor tudjuk megtalálni és igazán élvezni a hivatásunkat, akkor tudjuk a megfelelő társat bevonzani az életünkbe, akkor tudunk teljesen kapcsolódni a partnerünkhöz, szüleinkhez, gyermekeinkhez és bármelyik emberhez a világon.

Ha bennünk egység van, akkor a testük is egészséges lesz

Támogat minket az élet magasabb szintű megtapasztalásában. Az egység belőlünk indul ki, és kihat a külvilágra is. Így a boldogság keresése nem önző cél többé. Hiszen egy boldog ember boldog világot teremt önmaga körül, egy boldogtalan ember pedig szenvedést okoz a körülötte élőknek. Te melyiket szeretnéd a családodnak, a közvetlen környezetednek, önmagadnak?

Barna Judit

Barna Judit

Azt hiszem, lehetetlen igazán megfogalmazni és visszaadni, hogy mennyire hálás vagyok neked, mennyire hálás vagyok azért, hogy megismerhettelek és rajtad keresztül a deekshát. Még nincs egy éve, hogy elkezdtem a kapcsolatok programsorozatot, elsősorban azzal a nem titkolt szándékkal, hogy imádott gyermekemmel, a nagyobb lányommal rendbe hozzam a 24 évvel ezelőtt megpecsételt sorsunkat, amit az édesapjával való válásunk okozott. Még csak 3 éves volt akkor, őszinte, ártatlan gyermekként mindent elhitt, amit mondtak neki. Innentől pokol volt az életem. 24 évnyi szenvedést kellett felülírni, amit a deekshának köszönhetően, alig több mint 10 hónap alatt sikerült is.

Apróbb kis csodák után, (amik azért nem is olyan aprók ;) az 50. születésnapomon változott meg minden. Egész napos csalódottság után, - miszerint azt éreztem, semmi különös nem történik ezen a napon, hiába lettem 50 éves, - megajándékoztam magam, az éppen azon a napon tartott, szív kivirágzása programmal. Már a program kezdetekor, valami hihetetlen nyugalom és öröm árasztott el, abban a pillanatban, ahogy eltűntek az elvárások és átadtam magam a jelen csodás pillanatának. Csak hagytam, hogy történjen, aminek történnie kell, közben gyakran a lányomra gondoltam, neki áramoltattam szívem összes szeretetét.

A program csodálatos élményekkel teli volt, már így magában is egy fantasztikus ajándék egy szülinapra. :) Amikor vége lett, boldogságban úszva indultam haza. A telefonomat előhúzva, meglepetten vettem észre, hogy sms-em jött ... a lányomtól. Ennyi állt benne. "Szerettelek volna szóban felköszönteni, de nem sikerült. Úgyhogy így kívánok nagyon boldog születésnapot!"
Azonnal visszahívtam, és olyat hallottam, amit oly régóta már nem. Szeretetet a hangjában. Boldogan csacsogott és azt mondta, másnap átjönne. Így is történt, és akkor megkaptam a legkülönlegesebb, legszebb ajándékot, amit egy anya csak kaphat.: Szeretettel teli, őszinte ölelést. Örömömben a könnyeimmel küszködtem. Elmondhatatlan amit akkor éreztem.

Azóta is folyamatosan történnek velünk a csodák. Elhívott kabátot vásárolni, olyan igazi üzletből-üzletbe menős, mindent felpróbálós, bohóckodós, szeretettel simogatva megérintős anya-lánya vásárlásra, amiben még soha eddig nem volt vele részem. Gyakran felhív, átugrik, amikor csak ráér és megbeszéltük, hogy együtt sütjük majd meg a karácsonyi bejglit, hogy utána ő is olyat süthessen a barátjának, mert ez a világ legfinomabb bejglije. :)

Úgyhogy csak annyit mondhatok, nagyon köszönöm Klári! Nagyon köszönöm deeksha!

< Vissza

MEGTAPASZTALÁSOK


Megtapasztalások azoktól, akik részt vettek vagy a Kapcsolatok programsorozaton és/vagy az Egység Felébredés Kurzuson:

Megosztas 02

Régóta szerettem volna megosztani milyen változásokat hozott az életembe a deeksha. Szeretném, ha ez a módszer, és lehetőség mindenkinek a birtokában lehetne, hiszen csak így érdemes élni, csodálatos lenne a világ, ha mindenki ezen az úton indulna el. Hála Klárinak, hála az Egység Egyetemnek és Sri Bhagavannak, hogy megváltozott az életem.

Megosztas 01

Nekem nagyon mély és pozitív változásokat hozott a Deeksha az életembe. Főleg a Kapcsolatok programsorozat. Soha nem gondoltam volna, hogy történhetnek ilyen rövid idő alatt ilyen nagy változások bennem. A módszer fantasztikus és nincs benne semmi "boszorkányság". Légzés, zene, irányított meditáció.