INGYENES VASÁRNAPI ONLINE MEDITÁCIÓ

Minden vasárnap 20 órakor

A SOUL-SYNC MEDITÁCIÓ LETÖLTÉSE MAGYARUL

Kattints ide a meditáció letöltéséhez

LEGYÉL TE IS BÉKETEREMTŐ!

Járulj hozzá a világbékéhez!

Csoportos programok

Csoportos programok
Ha szeretnéd az életedet nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá tenni, akkor szeretettel várlak csoportos programjaimon.

Bővebben

Egyéni kezelések

Egyéni kezelések
Amennyiben nincs lehetőséged a csoportos programokon részt venni, vagy szeretnéd, ha a fókusz csak a Te egyéni gyógyulásodon lenne.

Bővebben

Megtapasztalások

Megtapasztalások
Megtapasztalások, megosztások azoktól, akik részt vettek a Kapcsolatok programsorozaton és/vagy az Egység Felébredés Kurzuson.

Bővebben

Egységben élni


Klari 01

Minden ember vágya, hogy boldog legyen

Minden ember vágya, hogy boldog legyen. Életünk során szeretnénk felépíteni a saját életünket, tanulunk, elhelyezkedünk a munkaerőpiacon, társat keresünk magunknak, megházasodunk, gyermekeink lesznek. De ha mindezek a rendelkezésünkre állnak, akkor mondhatjuk azt, hogy boldogok vagyunk?
Az állandó belső zaj a fejünkben, az állandó kérdések és válaszok, a folyamatos belső fecsegés és ítélkezés, címkézés egy külön életet él a fejünkben, és életünk legszentebb, legszentségesebb pillanatait is lerombolják. Szenvedünk, ha valami nem sikerül az életünkben. Néha nagyon magányosnak és elhagyatottnak érezzük magunkat, még akkor is, ha nagyon sok ember vesz körül bennünket. Szeretnénk boldogok lenni, egy ideig talán úgy érezzük, megtaláltuk, aztán elmúlik és újra szenvedünk.

Mi a boldogság? Miért nem tartós?

Külső tényezők függvénye vagy bennünk található? Mit tudunk tenni azért, hogy boldogok legyünk, hogy egységben éljünk?
Tapasztalataim szerint a boldogság bennünk található, és függetlenül attól, hogy milyen anyagi tárgyakkal, ingóságokkal rendelkezünk. Ha mi egységben vagyunk önmagunkkal, akkor tudjuk megtalálni és igazán élvezni a hivatásunkat, akkor tudjuk a megfelelő társat bevonzani az életünkbe, akkor tudunk teljesen kapcsolódni a partnerünkhöz, szüleinkhez, gyermekeinkhez és bármelyik emberhez a világon.

Ha bennünk egység van, akkor a testük is egészséges lesz

Támogat minket az élet magasabb szintű megtapasztalásában. Az egység belőlünk indul ki, és kihat a külvilágra is. Így a boldogság keresése nem önző cél többé. Hiszen egy boldog ember boldog világot teremt önmaga körül, egy boldogtalan ember pedig szenvedést okoz a körülötte élőknek. Te melyiket szeretnéd a családodnak, a közvetlen környezetednek, önmagadnak?

Alpár Dávid

Alpár Dávid

A „Kapcsolatok programsorozatról”

A Deeksha, és a „Kapcsolatok programsorozat” olyan, mint egy hosszú, mély tartalmú, az elején nehezen érthető, ezért többszöri megnézést igénylő film. De aztán látjuk, és tapasztaljuk, hogy milyen gyönyörűen, érthetően, logikusan van fölépítve az egész. Előfordul, hogy nehezen állunk neki, mert tudjuk, hogy hosszú, és nehéz, de érezzük legbelül, tudjuk, hogy nagyon kell, mert sejtjük, hogy a végén fantasztikus dolgokat fog adni nekünk, és mi is csodálatos dolgokat érhetünk el a segítségével.

Én is nehezen álltam neki 2014 február 4-én, mert erős volt bennem a büszkeség, de borzasztó mélyen voltam lelkileg. Szerettem a kedvesemet, de nem tudtam élvezni az életemet, a szüleimmel folyamatos harcokban voltam. A gyenge fizetésemmel csak vergődtem. Úgyhogy minden mindegy alapon, erős daccal, és ellenállással elmentem egy Deeksha programra Klárihoz, ha jól emlékszem, a „Kapcsolatok programsorozat, „Önmagunkkal való kapcsolat gyógyítása” programra, és azóta egyértelműen kiderült, és számtalan konkrétum, eredmény bizonyítja, hogy életem egyik legjobb döntése volt emberileg. Azóta az életem gyökeresen átalakult, és anyagi téren is olyan mély felismeréseim lettek, olyan tisztulásokon megyek át folyamatosan, amik megnyitották a kapukat, és az utat, hogy megvalósítsam a pénzügyi vágyaimat. A hálám, az elfogadásom, a lelki stabilitásom hatalmas mértékben javult, ami hozzásegít, hogy élvezzem az életemet, és megvalósítsam a céljaimat.

Köszönöm, hogy elolvastál!

Alpár Dávid

  1. július 21.
Eddig is voltak sikereim, és kudarcaim. Anyagilag, a munkáimban, családommal, barátokkal, lányokkal. Rengeteg élményt gyűjtöttem. Nagyon sokat utaztam. Sok országban, és többször voltam. Szerencsés vagyok, és hálásnak kéne lennem ezekért. Hálásnak a szüleimnek.De a sikereimet mégsem tudtam eléggé értékelni, nem voltam hálás értük, nem tudtam igazán örülni nekik, és nem tettek boldoggá.Magától értetődőnek vettem ezeket. Természetesen sok szép pillanat volt eddig is az életemben, de mindegyik egy pillanat volt. Vagy sokszor annyi se.Röviddel utána, kevés kivétellel, minden élmény halvány foszlány maradt csak. Hajlamosak vagyunk gyűjteni. Én is. Gyűjtjük a jót, a szépet, az élményeket, de valójában sokszor ez csak üres fölhalmozás, mert ezek valódi élvezete, értékelése elmarad, és mivel emiatt szálkák maradnak bennünk, a fölhalmozást nagyobb ütemben folytatjuk.

A kudarcaim után pedig volt, hogy letargiába estem, csődtömegnek éreztem magam, rengeteget agyaltam, volt, hogy simán rosszkedvű voltam csak, de nem tanultam belőle.Minden bizonnyal ezek után is lesznek kudarcaim, és sikereim. De a Deeksha segítségével megtanulom a sikereimet, a jót élvezni, értékelni, hálásnak lenni, és ezáltal minden élmény hatványozottan lesz szép, maradandó. Még az apró dolgokat is észreveszem, és tudok örülni. Hálásnak lenni, és visszaadni. Mert a visszaadás boldoggá és teljessé tesz.

Nagy különbség, hogy most már nem minősítek, nem kritizálok embereket egy-egy negatív tapasztalat után. De legalábbis sokkal kevésbé. A kudarcok után pedig nem érzek letört állapotot. Megnézem miért nem sikerült, és elfogadom azt a tényt, hogy valamit nem megkapni néha csodálatos szerencse.Volt korábban egy igen nagyszabású üzleti tervünk. Kelet Európát átfogó tengeri hajós turisztikai projekt. 8 évig dolgoztunk rajta. Időt, energiát, pénzt nem kímélve, bevetettünk mindent. Nem tudtuk megcsinálni. Hatalmas emberi folyamatokon mentem át eközben. Jellemzően negatív folyamatok. Óriási tanulási folyamat. Ez volt akkoriban életem célja, értelme. Nem tudtam elképzelni, hogy nem fog működni.

A tudásom, tapasztalatom, képességeim megvannak hozzá. Mégsem. Mikor kezdett bennem megérni a NEM gondolata, egy talán kétségbeesésnek hívható állapotban elmenetem egy Deeksha progira. Azóta elengedtem, mert rájöttem, nem ez az igazi utam. Nem az ENYÉM volt.

Másoké. A frusztrációé. A "megmutatomé" A mesterségesen gerjesztett tisztelet, elismerés érzésének igénye.Azóta tudom, mi az utam.Nagyon hajlamos voltam én is a belső hazugságra magamnak.Szeretetre, elismerésre, és tiszteletre vágyom én is, de nagyon fontos, hogy ezt én magam érjem el, olyan dolgokkal, tettekkel döntésekkel, ami ÉN vagyok, ami az ENYÉM! Az "ÉN" itt nem az EGO-t jelenti, hanem olyan dolog, ami belőlem jön, tisztán, őszintén, békéből, egységből a világgal.

Gyakorlatilag minden tettünket, döntésünket ez határozza meg.Nekem is vannak elképzeléseim milyen akarok lenni, hova akarok eljutni, és ezt miért akarom. Ennek érdekében most jöttem rá, hogy olyan apróságokban vagyok képes hazudni magamnak, amiket nem is hinnék. Mindig nagyszerű ember akartam lenni. Olyan, akit sok ember elismer, nagyra tart. Olyat alkotni, aminek híre megy. Tettem is ezért, de közben elfeledkeztem magamról, hogy igenis vannak kis dolgok, amikre ugyanúgy vágyom, és fontosak. Megyek például haza buszon. Fáradt vagyok. Szívesen leülnék. Nem ülök le, mert azt mondom magamnak, hogy kemény srác vagyok, és büszke.

Ha azért nem ülnék le, mert áll mellettem egy idős asszony, és átadom a helyem, rendben, de ha büszkeség miatt nem ülök le, az baromság, önámítás, és hazugság magunknak.
Szeretem nagyon a keresztanyumat. Nagyon aranyos nő. De nagyon ritkán hagyja például, hogy segítsek neki, ha éppen nehéz dolgot cipel, és vele vagyok."bírom még mondja. Ezen szoktam mosolyogni. Sok ehhez hasonló dolog van a fejünkben, lelkünkben. Ezek apróságok, de rájöttem, hogy sokat számítanak ezek az apróságok. Eddig nem igazán vettem ezekről tudomást. Nem tartottam fontosnak. De minden apróság fontos.

Nem vesszük észre, de ezekkel nagyon bekorlátozzuk magunkat. A látásmódunkat, és bezárjuk magunkat egy olyan belső zárt világba, ami legátolja a fejlődésünket. Ha most leülök beszélgetni az Istenimmel, vagy kérek tőle valamit, most is előfordul, hogy nem mindig 100%-an azt és úgy kérem, ahogy valójában akarom vagy ahogy a lelkem mélyén van, De ilyenkor azonnal tudom, hogy nem jó, azonnal jelez az elmém, hogy "Dávid, vigyázz, nem vagy teljesen őszinte, ezt hagyd abba, és beszélj őszintén" Az elmém azonnal letilt ilyenkor. Az Isteni tudja, mikor nem vagy őszinte.

A Deeksha segítségével az elmém kiélesedik, sokkal szabadabbá válik.Kláritól és a csoporttagoktól sok infót hallunk programról-programra, de korábban ezek "csak" infók voltak.Miután a tudatállapotom nő, úgy válnak ezek az infók valósággá, úgy megyek bele egyre mélyebben a folyamataimba, és válnak egyre a saját igazságommá. Természetesen azok, amik lehetnek a saját igazságom. Ezt nagyon jó dolog tapasztalni, megélni. A választott út csakis akkor lesz jó, és akkor fog megvalósulni, ha őszinte és tiszta a szándék, és a miért. A folyamat elkezdődött. Vannak célok, megvan hozzá a szándék, az akarás, és már a mód is :)

< Vissza

MEGTAPASZTALÁSOK


Megtapasztalások azoktól, akik részt vettek vagy a Kapcsolatok programsorozaton és/vagy az Egység Felébredés Kurzuson:

Megosztas 02

Régóta szerettem volna megosztani milyen változásokat hozott az életembe a deeksha. Szeretném, ha ez a módszer, és lehetőség mindenkinek a birtokában lehetne, hiszen csak így érdemes élni, csodálatos lenne a világ, ha mindenki ezen az úton indulna el. Hála Klárinak, hála az Egység Egyetemnek és Sri Bhagavannak, hogy megváltozott az életem.

Megosztas 01

Nekem nagyon mély és pozitív változásokat hozott a Deeksha az életembe. Főleg a Kapcsolatok programsorozat. Soha nem gondoltam volna, hogy történhetnek ilyen rövid idő alatt ilyen nagy változások bennem. A módszer fantasztikus és nincs benne semmi "boszorkányság". Légzés, zene, irányított meditáció.