INGYENES VASÁRNAPI ONLINE MEDITÁCIÓ

Minden vasárnap 20 órakor

A SOUL-SYNC MEDITÁCIÓ LETÖLTÉSE MAGYARUL

Kattints ide a meditáció letöltéséhez

LEGYÉL TE IS BÉKETEREMTŐ!

Járulj hozzá a világbékéhez!

Csoportos programok

Csoportos programok
Ha szeretnéd az életedet nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá tenni, akkor szeretettel várlak csoportos programjaimon.

Bővebben

Egyéni kezelések

Egyéni kezelések
Amennyiben nincs lehetőséged a csoportos programokon részt venni, vagy szeretnéd, ha a fókusz csak a Te egyéni gyógyulásodon lenne.

Bővebben

Megtapasztalások

Megtapasztalások
Megtapasztalások, megosztások azoktól, akik részt vettek a Kapcsolatok programsorozaton és/vagy az Egység Felébredés Kurzuson.

Bővebben

Egységben élni


Klari 01

Minden ember vágya, hogy boldog legyen

Minden ember vágya, hogy boldog legyen. Életünk során szeretnénk felépíteni a saját életünket, tanulunk, elhelyezkedünk a munkaerőpiacon, társat keresünk magunknak, megházasodunk, gyermekeink lesznek. De ha mindezek a rendelkezésünkre állnak, akkor mondhatjuk azt, hogy boldogok vagyunk?
Az állandó belső zaj a fejünkben, az állandó kérdések és válaszok, a folyamatos belső fecsegés és ítélkezés, címkézés egy külön életet él a fejünkben, és életünk legszentebb, legszentségesebb pillanatait is lerombolják. Szenvedünk, ha valami nem sikerül az életünkben. Néha nagyon magányosnak és elhagyatottnak érezzük magunkat, még akkor is, ha nagyon sok ember vesz körül bennünket. Szeretnénk boldogok lenni, egy ideig talán úgy érezzük, megtaláltuk, aztán elmúlik és újra szenvedünk.

Mi a boldogság? Miért nem tartós?

Külső tényezők függvénye vagy bennünk található? Mit tudunk tenni azért, hogy boldogok legyünk, hogy egységben éljünk?
Tapasztalataim szerint a boldogság bennünk található, és függetlenül attól, hogy milyen anyagi tárgyakkal, ingóságokkal rendelkezünk. Ha mi egységben vagyunk önmagunkkal, akkor tudjuk megtalálni és igazán élvezni a hivatásunkat, akkor tudjuk a megfelelő társat bevonzani az életünkbe, akkor tudunk teljesen kapcsolódni a partnerünkhöz, szüleinkhez, gyermekeinkhez és bármelyik emberhez a világon.

Ha bennünk egység van, akkor a testük is egészséges lesz

Támogat minket az élet magasabb szintű megtapasztalásában. Az egység belőlünk indul ki, és kihat a külvilágra is. Így a boldogság keresése nem önző cél többé. Hiszen egy boldog ember boldog világot teremt önmaga körül, egy boldogtalan ember pedig szenvedést okoz a körülötte élőknek. Te melyiket szeretnéd a családodnak, a közvetlen környezetednek, önmagadnak?

B. Ildikó

B. Ildikó

Az elmúlt pár hónapban azt érzem, hogy életem Nagy Utazása kezdődött el. Már egy ideje próbáltam kinyitni azt a hátizsákot, amit a hátamon cipelek, és benne vannak eddigi életem önmagam elől eltemetett emlékei, élményei és titkai, de nagyon nehéz feladatnak bizonyult… Tizenéves korom óta küzdöttem pánikbetegséggel, ami eleinte csak egy-két évente jelentkezett, majd mikor befejeztem a tanulmányaimat és dolgozni kezdtem, állandósult. Ez volt talán a legfőbb oka, hogy elkezdtem keresni a kiutat a nyomasztó gondolatokból, és valahol éreztem, hogy a megoldás nem a gyógyszerekben keresendő. Sok mindent kipróbáltam, de az áttörést végül egy pszichoterápia hozta meg, ahol megtanultam más szemszögből látni az életem történéseit. Egy év után a rohamok visszavonultak, és a pszichológusom és én is éreztük, hogy eljött az a pont, amikor a saját lábamra kell állnom. Tudtam, hogy egy sokkal tudatosabb időszak kezdődött el az életemben, de még nagyon sok dolgot meg akartam ismerni önmagammal kapcsolatban, ezért keresni kezdtem olyan lehetőségeket, amik lehetővé teszik számomra, hogy tovább dolgozhassak magamon. Így találtam rá a Deekshára.

Pontosan nem tudtam hová megyek, csak azt éreztem, hogy jó helyen vagyok. Bejelentkeztem a Kapcsolatok programsorozatra, ahol kinyílt végre az a bizonyos hátizsák és én elkezdtem belenézni… Szépen, apránként, mindig csak annyira, amennyire fel vagyok készülve, de közben tudatosan haladtam előre. Voltak nagyon nehéz pillanatok és voltak nagyon kellemesek is, de ami a leglényegesebb, hogy az önmagamról és a körülöttem lévő világról korábban alkotott statikus kép kezdett tisztulni és elmozdulni. Ráébredtem, hogy eddig mindent a saját szemszögemből ítéltem meg, pedig ahányan vagyunk, annyiféle nézőpont létezik.

Az igazi változás akkor következett, amikor részt vettem a 3 napos elvonuláson. Ott egy olyan ajándékot kaptam, ami talán a legértékesebb és a legfontosabb: elkezdtem hinni. Elkezdtem hinni abban, hogy tényleg létezik az, amit Istennek vagy Univerzumnak vagy Felsőbb tudatnak vagy még sok minden másnak is nevezünk. Az eszemmel mindig is tudtam, hogy létezik, sohasem zárkóztam el ettől, de konkrétan megtapasztalni teljesen más volt. Megtapasztaltam azt, hogy a gondolataim mennyivel negatívabb képet akarnak elhitetni a világról, mint amilyen az valójában. Több olyan korábbi döntésemnek is a tudatába kerültem, amivel saját magamat korlátoztam, és azt is tudom, hogy még nagyon sok ilyen tudatalatti visszahúzó erő vár bennem feloldásra. De a gyógyulási folyamat visszafordíthatatlanul elkezdődött. A Deeksha által minden a helyére kerül. Még ha egészen kétségbe ejtő napokat élek is meg néha, végül mindig kiderül, hogy a szenvedés csak egy lehetőség arra, hogy felismerd a mögötte húzódó gondolati programot, amit aztán megélhetsz, és feloldhatsz. Csak választás kérdése, hogy meddig akarunk szenvedni, a Deeksha pedig a kezünkbe adja az eszközt ahhoz, hogy a megfelelő utat választhassuk. Kimondhatatlanul hálás vagyok ezért!

< Vissza

MEGTAPASZTALÁSOK


Megtapasztalások azoktól, akik részt vettek vagy a Kapcsolatok programsorozaton és/vagy az Egység Felébredés Kurzuson:

Megosztas 02

Régóta szerettem volna megosztani milyen változásokat hozott az életembe a deeksha. Szeretném, ha ez a módszer, és lehetőség mindenkinek a birtokában lehetne, hiszen csak így érdemes élni, csodálatos lenne a világ, ha mindenki ezen az úton indulna el. Hála Klárinak, hála az Egység Egyetemnek és Sri Bhagavannak, hogy megváltozott az életem.

Megosztas 01

Nekem nagyon mély és pozitív változásokat hozott a Deeksha az életembe. Főleg a Kapcsolatok programsorozat. Soha nem gondoltam volna, hogy történhetnek ilyen rövid idő alatt ilyen nagy változások bennem. A módszer fantasztikus és nincs benne semmi "boszorkányság". Légzés, zene, irányított meditáció.