INGYENES VASÁRNAPI ONLINE MEDITÁCIÓ

Minden vasárnap 20 órakor

A SOUL-SYNC MEDITÁCIÓ LETÖLTÉSE MAGYARUL

Kattints ide a meditáció letöltéséhez

LEGYÉL TE IS BÉKETEREMTŐ!

Járulj hozzá a világbékéhez!

Csoportos programok

Csoportos programok
Ha szeretnéd az életedet nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá tenni, akkor szeretettel várlak csoportos programjaimon.

Bővebben

Egyéni kezelések

Egyéni kezelések
Amennyiben nincs lehetőséged a csoportos programokon részt venni, vagy szeretnéd, ha a fókusz csak a Te egyéni gyógyulásodon lenne.

Bővebben

Megtapasztalások

Megtapasztalások
Megtapasztalások, megosztások azoktól, akik részt vettek a Kapcsolatok programsorozaton és/vagy az Egység Felébredés Kurzuson.

Bővebben

Egységben élni


Klari 01

Minden ember vágya, hogy boldog legyen

Minden ember vágya, hogy boldog legyen. Életünk során szeretnénk felépíteni a saját életünket, tanulunk, elhelyezkedünk a munkaerőpiacon, társat keresünk magunknak, megházasodunk, gyermekeink lesznek. De ha mindezek a rendelkezésünkre állnak, akkor mondhatjuk azt, hogy boldogok vagyunk?
Az állandó belső zaj a fejünkben, az állandó kérdések és válaszok, a folyamatos belső fecsegés és ítélkezés, címkézés egy külön életet él a fejünkben, és életünk legszentebb, legszentségesebb pillanatait is lerombolják. Szenvedünk, ha valami nem sikerül az életünkben. Néha nagyon magányosnak és elhagyatottnak érezzük magunkat, még akkor is, ha nagyon sok ember vesz körül bennünket. Szeretnénk boldogok lenni, egy ideig talán úgy érezzük, megtaláltuk, aztán elmúlik és újra szenvedünk.

Mi a boldogság? Miért nem tartós?

Külső tényezők függvénye vagy bennünk található? Mit tudunk tenni azért, hogy boldogok legyünk, hogy egységben éljünk?
Tapasztalataim szerint a boldogság bennünk található, és függetlenül attól, hogy milyen anyagi tárgyakkal, ingóságokkal rendelkezünk. Ha mi egységben vagyunk önmagunkkal, akkor tudjuk megtalálni és igazán élvezni a hivatásunkat, akkor tudjuk a megfelelő társat bevonzani az életünkbe, akkor tudunk teljesen kapcsolódni a partnerünkhöz, szüleinkhez, gyermekeinkhez és bármelyik emberhez a világon.

Ha bennünk egység van, akkor a testük is egészséges lesz

Támogat minket az élet magasabb szintű megtapasztalásában. Az egység belőlünk indul ki, és kihat a külvilágra is. Így a boldogság keresése nem önző cél többé. Hiszen egy boldog ember boldog világot teremt önmaga körül, egy boldogtalan ember pedig szenvedést okoz a körülötte élőknek. Te melyiket szeretnéd a családodnak, a közvetlen környezetednek, önmagadnak?

Vajó Melinda

Vajó Melinda

Kedves Klári! A Süttőn történt elvonulás óta óriási változások történtek az életemben, szeretném megosztani veled, veletek. A 3 napos elvonulást úgy összegezném, hogy csak testileg voltam jelen, a lelkem az utazott, csodálatos tisztulások indultak meg bennem, a folyamatok alatt mérhetetlen apáthia és üresség érzés kerített a hatalmába, amit akkor nem tudtam miért történik, most már megértettem. Köszönöm, hogy megtapasztalhattam. 1 hónap alatt fenekestől felfordult az életem, beindultak a dolgok körülöttem, amik eddig csak döcögtek, vagy éppen döcögni látszottak. Felajánlottak nekem április 25.-én (előtte való nap vitted el a kéréseinket hogy Bhagavan áldását adja rá) egy Dél-Franciországi állást, egy magyar-francia családnál. Döntenem 1 nap alatt kellett, vagy 26 másik ott tobzódott mögöttem. Mérhetetlen támogatást kaptam a tágabb családomtól, mivel a kisfiamat otthon hagytam, majd csak később jön ki hozzám. Minden segített, mindenki mellettem volt és a dolgok elkezdtek automatikusan történni. Ez csengett a fülembe: "Minden automatikusan törénik, Létezés, Tudatosság, Áldás vagyok" Mindez az elvonulásról.

Csodálatos dolgok történnek velem, a lakás kérdésem, ami eddig állt, beindult, olyan folyamatokat tudtam elindítani, amit eddig nem, pedig évek óta próbálkoztam. Nagyon nagy boldogság ez nekem. Nyugodt voltam, mert tudtam, hogy minden értem és értünk történik. Most itt vagyok a tengertől 800 méterre és az ablakomból a narancsfák integetnek, hogy megjött a várva várt boldogság :) Nagyon boldog vagyok, nagyon hálás vagyok, hogy elindult az életem egy új úton, amit már nagyon régen vártam én is és a fiam is. Mérhetetlen erő és büszkeség tölt el, mert minden porcikámmal érzem, hogy jön az égi támogatás mindenhez...mert döntöttem. KÖSZÖNÖM!

< Vissza

MEGTAPASZTALÁSOK


Megtapasztalások azoktól, akik részt vettek vagy a Kapcsolatok programsorozaton és/vagy az Egység Felébredés Kurzuson:

Megosztas 02

Régóta szerettem volna megosztani milyen változásokat hozott az életembe a deeksha. Szeretném, ha ez a módszer, és lehetőség mindenkinek a birtokában lehetne, hiszen csak így érdemes élni, csodálatos lenne a világ, ha mindenki ezen az úton indulna el. Hála Klárinak, hála az Egység Egyetemnek és Sri Bhagavannak, hogy megváltozott az életem.

Megosztas 01

Nekem nagyon mély és pozitív változásokat hozott a Deeksha az életembe. Főleg a Kapcsolatok programsorozat. Soha nem gondoltam volna, hogy történhetnek ilyen rövid idő alatt ilyen nagy változások bennem. A módszer fantasztikus és nincs benne semmi "boszorkányság". Légzés, zene, irányított meditáció.