Csoportos programok

Csoportos programok
Ha szeretnéd az életedet nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá tenni, akkor szeretettel várlak csoportos programjaimon.

Bővebben

Egyéni kezelések

Egyéni kezelések
Amennyiben nincs lehetőséged a csoportos programokon részt venni, vagy szeretnéd, ha a fókusz csak a Te egyéni gyógyulásodon lenne.

Bővebben

Megtapasztalások

Megtapasztalások
Megtapasztalások, megosztások azoktól, akik részt vettek a Kapcsolatok programsorozaton és/vagy az Egység Felébredés Kurzuson.

Bővebben

Egységben élni


Minden ember vágya, hogy boldog legyen

Minden ember vágya, hogy boldog legyen. Életünk során szeretnénk felépíteni a saját életünket, tanulunk, elhelyezkedünk a munkaerőpiacon, társat keresünk magunknak, megházasodunk, gyermekeink lesznek. De ha mindezek a rendelkezésünkre állnak, akkor mondhatjuk azt, hogy boldogok vagyunk?
Az állandó belső zaj a fejünkben, az állandó kérdések és válaszok, a folyamatos belső fecsegés és ítélkezés, címkézés egy külön életet él a fejünkben, és életünk legszentebb, legszentségesebb pillanatait is lerombolják. Szenvedünk, ha valami nem sikerül az életünkben. Néha nagyon magányosnak és elhagyatottnak érezzük magunkat, még akkor is, ha nagyon sok ember vesz körül bennünket. Szeretnénk boldogok lenni, egy ideig talán úgy érezzük, megtaláltuk, aztán elmúlik és újra szenvedünk.

Mi a boldogság? Miért nem tartós?

Külső tényezők függvénye vagy bennünk található? Mit tudunk tenni azért, hogy boldogok legyünk, hogy egységben éljünk?
Tapasztalataim szerint a boldogság bennünk található, és függetlenül attól, hogy milyen anyagi tárgyakkal, ingóságokkal rendelkezünk. Ha mi egységben vagyunk önmagunkkal, akkor tudjuk megtalálni és igazán élvezni a hivatásunkat, akkor tudjuk a megfelelő társat bevonzani az életünkbe, akkor tudunk teljesen kapcsolódni a partnerünkhöz, szüleinkhez, gyermekeinkhez és bármelyik emberhez a világon.

Ha bennünk egység van, akkor a testük is egészséges lesz

Támogat minket az élet magasabb szintű megtapasztalásában. Az egység belőlünk indul ki, és kihat a külvilágra is. Így a boldogság keresése nem önző cél többé. Hiszen egy boldog ember boldog világot teremt önmaga körül, egy boldogtalan ember pedig szenvedést okoz a körülötte élőknek. Te melyiket szeretnéd a családodnak, a közvetlen környezetednek, önmagadnak?

B. Kriszti

B. Kriszti

A megosztásomat valahogy kezdhetném úgy, hogy „Azon a szép augusztusi napon 2013-ban, elkezdődött az életem!”… Merthogy ez volt az a csütörtök este, amikor először találkoztam Kláriékkal és a deekshával. Éppen a nyári szabadságomat kezdtem, amikor a legjobb barátnőm hívott, hogy menjek el egy ingyenes bemutatóprogramra. Fogalmam sem volt, hogy mi vár rám, viszont nagyon szimpatikusnak tűntek Klári sorai, számos hasonlóságot véltem felfedezni az Ő deeskha előtt élete és a sajátom között. Rólam röviden annyit, hogy nagyjából anyatejjel szívtam a spiritualitást, igazán hálás vagyok azért, hogy a szüleim révén már egész kiskorom óta tudom, hogy nem csak hús-vér emberek vagyunk, akik nap mint nap felkelnek, dolgozni mennek, elvégzik a napi feladataikat és így telik el az életük, mely a halállal véget ér. Jópár dologba belekóstoltam - tanultam Feng Shuit, kineziológiát, radiesztéziát, agykontrollt, jógáztam és persze elolvastam millió és egy könyvet. Mindig azt éreztem, hogy jó-jó, de nem tökéletes.

Pontosan ez az elégedetlenség volt aztán az, ami kialakította bennem azt a szemléletet, hogy mivel mindannyiunkban egy önálló világ létezik, csakis úgy találhatom meg a magam igazságát, ha szortírozom a külvilágból érkező információkat és a saját szűrömön áteresztve építem be önmagamba. Ezzel a munkával pedig nem csak saját magamat erősítem, hanem az engem körülvevő világot is, hiszen minden a saját tükörképem. Nem mindegy, hogy az ember ás vagy áskálódik, okos vagy okoskodik, őszinte vagy őszinteséget színlelve másokat sérteget.

A deeksha-programon az fogott meg legjobban, hogy nem akartak információkkal tömni, senki nem erőltette rám a saját igazságát: meditáltunk, csodálatos áldást kaptunk, pihentünk, minden olyan tökéletes volt. A legfelemelőbb számomra, hogy elvárások nélkül érkeztem, és végül életem egyik legmeghatározóbb élményével távoztam. Ősszel elvégeztem a kapcsolatok programsorozatot, a deeksha a mindennapjaim része lett, igazi szerelem született.

Mit adott nekem a kapcsolatok programsorozat? Fejlődést! A bizonytalanságból biztonság lett, az ösztönösségből tudatosság, a sérelmekből és fájdalmakból szeretet, megértés és megbocsátás, a ragaszkodásból elengedés.

Az első jelentős áttörést nekem a Bőség program jelentette. Akkor szembesültem azzal, hogy a korábban erősnek vélt istenhitem valójában mennyire gyenge lábakon áll. Az Istenivel való kapcsolatom mélyítése sokkal nagyobb biztonságérzetet hozott az életembe. Én, az örök tervezgető attól a ponttól kezdve nem a jövőben, hanem a jelenben kezdtem élni, egyre inkább a következmények helyett az út megtétele vált fontossá. Mindig is tudtam, hogy az ego egyik legnagyobb csapdája, mikor elhiteti, hogy hittel teli vagy, bármit meg tudsz alkotni. Ez így is van, ha engeded. Én nem engedtem. Most minden napom erről szól, és egyre több csoda kopogtat az ajtómon. Persze van bőven árnyék is, de tudom, hogy az árnyékok csak fényben léteznek.

Ezt követte egy újabb jelentős mérföldkő, a 21 napos Varadeeksha Mala szertartás, amelyet a januári Egység felébredés kurzus koronázott meg. A szertartás abban segített, hogy teljesen beépítsem a deekshát a hétköznapjaimba. A süttői háromnapos elvonulás maga volt a csoda. A tanítások, a kapcsolatok még mélyebb oldása, az Istenivel való kapcsolat további erősítése és a beavatási szertartás életem legmeghatározóbb élménye. Az energiaáramlás már-már olyan szinten indult meg a testemben, hogy azt hittem, nem is leszek képes uralni, egyszerűen szárnyakat kaptam. Akkor éreztem igazán, hogy megérkeztem, jó úton haladok, és végre SZOLGÁLATBA állhatok. Deeksha-adóként csodás eredményeim vannak már most: édesanyám pániktüneteit sikerült megoldani, egyben csodás gyógyulások történtek a családi kapcsolatokban, számos pozitív visszajelzést kaptam barátoktól, ismerősöktől. Időközben kirúgtak a munkahelyemről, amely már rengeteg szenvedést okozott nekem. Nem ért váratlanul, hiszen folyamatosan teremtetten az új helyet. Minden az elképzeléseim szerint alakult, hiszen egy napot sem töltöttem munka nélkül, az egyik nap még dolgoztam a régi helyemen, a következőn pedig kézhez kaptam az új ajánlatot. Biztosan érzem azt is, hogy a deekshával hosszú távú küldetésem van, ennek lépcsőit még most járom. Ahogy a szeretetről, úgy a deeksháról sem beszélni kell, hanem érezni. Mindenkinek kívánom, hogy próbálja ki, a többi már csak saját magán múlik.
A szívemben HÁLA és KÖSZÖNET van!

< Vissza

MEGTAPASZTALÁSOK


Megtapasztalások azoktól, akik részt vettek vagy a Kapcsolatok programsorozaton és/vagy az Egység Felébredés Kurzuson:

Megosztas 02

Régóta szerettem volna megosztani milyen változásokat hozott az életembe a deeksha. Szeretném, ha ez a módszer, és lehetőség mindenkinek a birtokában lehetne, hiszen csak így érdemes élni, csodálatos lenne a világ, ha mindenki ezen az úton indulna el. Hála Klárinak, hála az Egység Egyetemnek és Sri Bhagavannak, hogy megváltozott az életem.

Megosztas 02

Nekem nagyon mély és pozitív változásokat hozott a Deeksha az életembe. Főleg a Kapcsolatok programsorozat. Soha nem gondoltam volna, hogy történhetnek ilyen rövid idő alatt ilyen nagy változások bennem. A módszer fantasztikus és nincs benne semmi "boszorkányság". Légzés, zene, irányított meditáció.