INGYENES VASÁRNAPI ONLINE MEDITÁCIÓ

Minden vasárnap 20 órakor

A SOUL-SYNC MEDITÁCIÓ LETÖLTÉSE MAGYARUL

Kattints ide a meditáció letöltéséhez

LEGYÉL TE IS BÉKETEREMTŐ!

Járulj hozzá a világbékéhez!

Csoportos programok

Csoportos programok
Ha szeretnéd az életedet nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá tenni, akkor szeretettel várlak csoportos programjaimon.

Bővebben

Egyéni kezelések

Egyéni kezelések
Amennyiben nincs lehetőséged a csoportos programokon részt venni, vagy szeretnéd, ha a fókusz csak a Te egyéni gyógyulásodon lenne.

Bővebben

Megtapasztalások

Megtapasztalások
Megtapasztalások, megosztások azoktól, akik részt vettek a Kapcsolatok programsorozaton és/vagy az Egység Felébredés Kurzuson.

Bővebben

Egységben élni


Klari 01

Minden ember vágya, hogy boldog legyen

Minden ember vágya, hogy boldog legyen. Életünk során szeretnénk felépíteni a saját életünket, tanulunk, elhelyezkedünk a munkaerőpiacon, társat keresünk magunknak, megházasodunk, gyermekeink lesznek. De ha mindezek a rendelkezésünkre állnak, akkor mondhatjuk azt, hogy boldogok vagyunk?
Az állandó belső zaj a fejünkben, az állandó kérdések és válaszok, a folyamatos belső fecsegés és ítélkezés, címkézés egy külön életet él a fejünkben, és életünk legszentebb, legszentségesebb pillanatait is lerombolják. Szenvedünk, ha valami nem sikerül az életünkben. Néha nagyon magányosnak és elhagyatottnak érezzük magunkat, még akkor is, ha nagyon sok ember vesz körül bennünket. Szeretnénk boldogok lenni, egy ideig talán úgy érezzük, megtaláltuk, aztán elmúlik és újra szenvedünk.

Mi a boldogság? Miért nem tartós?

Külső tényezők függvénye vagy bennünk található? Mit tudunk tenni azért, hogy boldogok legyünk, hogy egységben éljünk?
Tapasztalataim szerint a boldogság bennünk található, és függetlenül attól, hogy milyen anyagi tárgyakkal, ingóságokkal rendelkezünk. Ha mi egységben vagyunk önmagunkkal, akkor tudjuk megtalálni és igazán élvezni a hivatásunkat, akkor tudjuk a megfelelő társat bevonzani az életünkbe, akkor tudunk teljesen kapcsolódni a partnerünkhöz, szüleinkhez, gyermekeinkhez és bármelyik emberhez a világon.

Ha bennünk egység van, akkor a testük is egészséges lesz

Támogat minket az élet magasabb szintű megtapasztalásában. Az egység belőlünk indul ki, és kihat a külvilágra is. Így a boldogság keresése nem önző cél többé. Hiszen egy boldog ember boldog világot teremt önmaga körül, egy boldogtalan ember pedig szenvedést okoz a körülötte élőknek. Te melyiket szeretnéd a családodnak, a közvetlen környezetednek, önmagadnak?

P. Roland

P. Roland

Az elsődleges célom a három napos beavatással az ellenállásom feloldása volt. Az ellenállás feloldása önmagam igazi valójával szemben. Ezt a lépést én magamtól nem tudtam megtenni, elérni, mivel mindez a kegyelem által teremtődik meg. Megérkezésemkor tisztában voltam félelmeimmel, türelmetlenségemmel. Minél előbb le szerettem volna tudni ezt a három napot, aztán végre elmenni és egy jó helyen élvezni az elért boldogságot. A tökéletes helyszín mellett a csapat remeknek tűnt, így belevetettem magam a folyamatba. A gyakorlatokat többnyire ismertem korábbi Deekshával foglalkozásaim során és rengeteg olyan dolgot jegyzeteltem le, néztünk kivetítőn, amikkel már korábban találkoztam. Itt kezdődött egy igazi csoda, ami másnak semmiségnek tűnhet, de én nagyon figyelek a részletekre, minden apró látszólag lényegtelen dolgot a tanítás részeként érzékelek. A folyamat során észrevétlenül elkezdtem természetes békével részt venni minden részén a beavatásnak.

Nem okozott kellemetlenséget lejegyzetelni számomra ismert dolgokat és három napon keresztül az ott történtekre fókuszálni. Ez akkor teljesedett ki leginkább, amikor elérkeztünk egy speciális tánchoz, ami fél óráig tartott, valamint egy még keményebbnek tűnő hosszabb ideig tartó mantrázáshoz. Ezekről voltak korábbi igen rossz tapasztalataim. Ezen alkalommal viszont akaratomtól teljesen függetlenül elkezdtem élvezni a táncot és szinte rosszul éreztem magam, amikor vége lett. A hosszú mantrázás pedig egy áldott csodálatos folyamattá vált, amelyet tökéletes harmóniában éltem meg, semmi másra nem volt igényem, tökéletes volt.

A három nap során eljutottam számomra a legfontosabb dologhoz, az út élvezetéig. Nem tudok kisebb szavakat használni, minthogy világmegváltó csoda bármihez odaadással fordulni. A harmadik napon egy fantasztikus Deeksha tapasztalása közben a matracon fekve éreztem, hogy lassan végéhez érünk a beavatásnak és valami szentséges dologra vártam, hogy történjen, mintegy megkoronázásának a három napnak.

Nem történt. Csak ott feküdtem és nem jelent meg előttem aranyfényben Isten és nem szálltam ki a testemből sem, hogy egy csúcsélményként végig lebegjek az oltár fölött. Ennél sokkal több történt. Semmi. Ott feküdtem és lélegeztem, de mindennel teljesen összhangban. Ezután kimentem a kertbe sétálni és annyit éreztem, hogy egységben vagyok a természettel, önmagammal és mindazzal, amit tapasztalok.

Leírhatatlan hálát érzek, hogy mindez lehetővé vált. Köszönöm!

< Vissza

MEGTAPASZTALÁSOK


Megtapasztalások azoktól, akik részt vettek vagy a Kapcsolatok programsorozaton és/vagy az Egység Felébredés Kurzuson:

Megosztas 02

Régóta szerettem volna megosztani milyen változásokat hozott az életembe a deeksha. Szeretném, ha ez a módszer, és lehetőség mindenkinek a birtokában lehetne, hiszen csak így érdemes élni, csodálatos lenne a világ, ha mindenki ezen az úton indulna el. Hála Klárinak, hála az Egység Egyetemnek és Sri Bhagavannak, hogy megváltozott az életem.

Megosztas 01

Nekem nagyon mély és pozitív változásokat hozott a Deeksha az életembe. Főleg a Kapcsolatok programsorozat. Soha nem gondoltam volna, hogy történhetnek ilyen rövid idő alatt ilyen nagy változások bennem. A módszer fantasztikus és nincs benne semmi "boszorkányság". Légzés, zene, irányított meditáció.