INGYENES VASÁRNAPI ONLINE MEDITÁCIÓ

Minden vasárnap 20 órakor

A SOUL-SYNC MEDITÁCIÓ LETÖLTÉSE MAGYARUL

Kattints ide a meditáció letöltéséhez

LEGYÉL TE IS BÉKETEREMTŐ!

Járulj hozzá a világbékéhez!

Csoportos programok

Csoportos programok
Ha szeretnéd az életedet nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá tenni, akkor szeretettel várlak csoportos programjaimon.

Bővebben

Egyéni kezelések

Egyéni kezelések
Amennyiben nincs lehetőséged a csoportos programokon részt venni, vagy szeretnéd, ha a fókusz csak a Te egyéni gyógyulásodon lenne.

Bővebben

Megtapasztalások

Megtapasztalások
Megtapasztalások, megosztások azoktól, akik részt vettek a Kapcsolatok programsorozaton és/vagy az Egység Felébredés Kurzuson.

Bővebben

Egységben élni


Klari 01

Minden ember vágya, hogy boldog legyen

Minden ember vágya, hogy boldog legyen. Életünk során szeretnénk felépíteni a saját életünket, tanulunk, elhelyezkedünk a munkaerőpiacon, társat keresünk magunknak, megházasodunk, gyermekeink lesznek. De ha mindezek a rendelkezésünkre állnak, akkor mondhatjuk azt, hogy boldogok vagyunk?
Az állandó belső zaj a fejünkben, az állandó kérdések és válaszok, a folyamatos belső fecsegés és ítélkezés, címkézés egy külön életet él a fejünkben, és életünk legszentebb, legszentségesebb pillanatait is lerombolják. Szenvedünk, ha valami nem sikerül az életünkben. Néha nagyon magányosnak és elhagyatottnak érezzük magunkat, még akkor is, ha nagyon sok ember vesz körül bennünket. Szeretnénk boldogok lenni, egy ideig talán úgy érezzük, megtaláltuk, aztán elmúlik és újra szenvedünk.

Mi a boldogság? Miért nem tartós?

Külső tényezők függvénye vagy bennünk található? Mit tudunk tenni azért, hogy boldogok legyünk, hogy egységben éljünk?
Tapasztalataim szerint a boldogság bennünk található, és függetlenül attól, hogy milyen anyagi tárgyakkal, ingóságokkal rendelkezünk. Ha mi egységben vagyunk önmagunkkal, akkor tudjuk megtalálni és igazán élvezni a hivatásunkat, akkor tudjuk a megfelelő társat bevonzani az életünkbe, akkor tudunk teljesen kapcsolódni a partnerünkhöz, szüleinkhez, gyermekeinkhez és bármelyik emberhez a világon.

Ha bennünk egység van, akkor a testük is egészséges lesz

Támogat minket az élet magasabb szintű megtapasztalásában. Az egység belőlünk indul ki, és kihat a külvilágra is. Így a boldogság keresése nem önző cél többé. Hiszen egy boldog ember boldog világot teremt önmaga körül, egy boldogtalan ember pedig szenvedést okoz a körülötte élőknek. Te melyiket szeretnéd a családodnak, a közvetlen környezetednek, önmagadnak?

Sz. András

Sz. András

A világban minden az egyensúlyra törekszik, minden! Mindegy, hogy mit rakunk egy kétkarú mérleg egy-egy oldalára, ha egyeznek a súlyok, akkor a mérleg egyensúlyban van. Így van ez az embernél is, és ahhoz, hogy egyensúlyban legyünk sokszor kompenzálunk. Kompenzáljuk az önbizalomhiányt, a csalódottságot, a kishitűséget, stb. Hogyan? Nagyképűséggel, mások alázásával vagy okolásával, addikciókkal (alkohol, dohányzás, édesség, stb.), teljesítménykényszerrel, és így tovább. Nem úgy néz ki, hogy a kompenzálás a boldog, kiegyensúlyozott élet receptje. Ennek ellenére én is ezt az utat tapostam. Látszólag minden rendben volt, sok barátom volt, karrierem, voltak csajaim, sokat jártam szórakozni... A belső világom viszont sokszor szorongással teli volt, sosem elégedtem meg az elért eredményeimmel, 35 évesen a leghosszabb párkapcsolatom nem tartott tovább bő 1 évnél, romló tendenciával, és még sorolhatnám. Sok, sok éve tisztában voltam a problémákkal, de ahelyett, hogy gőzerővel kerestem volna a megoldást, a kompenzálást választottam, valamint azt gondoltam, hogy idővel „kinövöm” ezeket, de egyre nehezebben viseltem, hogy nem változom.

2012-ben aztán egy kapcsolati kudarcból fakadóan kezdtem el belső utat járni, immáron gőzerővel. Ekkor találkoztam a deeksha-val is. Az első „élményem” egy óriási csalódás volt. Gyorsan hozzáteszem, nem Klári miatt! :) 5-6-an lehettünk egy meditációs, vizualizációs programon Klári vezetésével, ahol deeksha energiát is közvetített nekünk. Annyira zümmögött az agyam, hogy képtelen voltam elmélyülni vagy bármit is vizualizálni, és az energiát sem éreztem. A legkomolyabb csalódás a végén jött, amikor mindenki beszámolt a szeánsz közbeni tapasztalásairól: „Csoda!”, „Kristály tisztán láttam magam előtt a ...”, „éreztem, ahogy az energia áramlik...”. Én? Kb annyit mondhattam, hogy „Semmi”. Nagy csalódás volt! Dühös voltam, hogy ők miért, és én miért nem. Akkor még nem tudtam, hogy az észlelések és a testi tapasztalások idővel megjönnek, ha az ember mélyrehatóan foglalkozik magával, feltárja hogy ki is ő maga, és megjön a hit, hit önmagában, az isteninkben, egy felsőbb rendező erőben, Istenben (bárki bárhogy is nevezi). Elkezdtem jógázni, futni, valamint rendszeresen járok egy buddhista tanító-, gyógyítóhoz. Figyelni kezdtem az egészséges táplálkozásra és megint elkezdtem könyveket olvasni (önismeret, spiritualitás), amit jó ideje elhanyagoltam. Bármennyire is elcsépelt a kifejezés, de elkezdtem a „tudatosság” – melós , de nagyon is gyümölcsöző – útját.

És jöttek is a tapasztalások! A magammal és az istenimmel való kapcsolat kialakításában a Klári által vezetett deeksha programok, mint pl. a kapcsolatok csakra program, rengeteget segített. Segített elcsendesedni, szembenézni és felszínre hozni az érzéseimet, az örömöt, a bánatot, a csalódást. Az elfojtott, eltemetett érzésekkel, élményekkel szembenéztem és békével elengedtem őket, így lettem egyre kiegyensúlyozottab, végre megéltem az érzéseimet. Rengeteg tehertől sikerült megszabadulnom azzal, hogy a programok során a vezetett meditációk és vizualizációk által megbocsátottam magamnak és másoknak, akik megbántottak, keserűséget okoztak. Sokkal toleránsabb lettem magammal és másokkal kapcsolatban, ami egyre enyhíti a szorongásokat és erősíti az önbizalmamat. Számomra a meditációk és vizualizációk során szerzett tapasztalások nagyon nagy értékkel bírnak. Ezek nagyon motiválnak, azt sugallják, hogy erősödik a kapcsolatom az istenimmel, Istennel.

Az első találkozás óta egyre több és élénkebb tapasztalásom volt a programok közben és által!

Mindenkit bátorítok, hogy ha a keresés, belső-, spirituális út elején nincs is tapasztalása, ne csüggedjen, mert jönni fognak. A nyugati világban, ahol ennyi inger és stressz ér minket, nehéz megtanulni elcsendesedést. Egyet viszont mindig szem előtt tartok most már: amire fókuszálok, aminek energiát adok... az növekedik. Vagyis amivel kitartóan foglalkozom, ha keresem a megoldást, hiszek magamban, az istenimben...akkor megoldódik. A deeksha energia és programok rengeteget segítenek ebben.

< Vissza

MEGTAPASZTALÁSOK


Megtapasztalások azoktól, akik részt vettek vagy a Kapcsolatok programsorozaton és/vagy az Egység Felébredés Kurzuson:

Megosztas 02

Régóta szerettem volna megosztani milyen változásokat hozott az életembe a deeksha. Szeretném, ha ez a módszer, és lehetőség mindenkinek a birtokában lehetne, hiszen csak így érdemes élni, csodálatos lenne a világ, ha mindenki ezen az úton indulna el. Hála Klárinak, hála az Egység Egyetemnek és Sri Bhagavannak, hogy megváltozott az életem.

Megosztas 01

Nekem nagyon mély és pozitív változásokat hozott a Deeksha az életembe. Főleg a Kapcsolatok programsorozat. Soha nem gondoltam volna, hogy történhetnek ilyen rövid idő alatt ilyen nagy változások bennem. A módszer fantasztikus és nincs benne semmi "boszorkányság". Légzés, zene, irányított meditáció.