INGYENES VASÁRNAPI ONLINE MEDITÁCIÓ

Minden vasárnap 20 órakor

A SOUL-SYNC MEDITÁCIÓ LETÖLTÉSE MAGYARUL

Kattints ide a meditáció letöltéséhez

LEGYÉL TE IS BÉKETEREMTŐ!

Járulj hozzá a világbékéhez!

Csoportos programok

Csoportos programok
Ha szeretnéd az életedet nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá tenni, akkor szeretettel várlak csoportos programjaimon.

Bővebben

Egyéni kezelések

Egyéni kezelések
Amennyiben nincs lehetőséged a csoportos programokon részt venni, vagy szeretnéd, ha a fókusz csak a Te egyéni gyógyulásodon lenne.

Bővebben

Megtapasztalások

Megtapasztalások
Megtapasztalások, megosztások azoktól, akik részt vettek a Kapcsolatok programsorozaton és/vagy az Egység Felébredés Kurzuson.

Bővebben

Egységben élni


Klari 01

Minden ember vágya, hogy boldog legyen

Minden ember vágya, hogy boldog legyen. Életünk során szeretnénk felépíteni a saját életünket, tanulunk, elhelyezkedünk a munkaerőpiacon, társat keresünk magunknak, megházasodunk, gyermekeink lesznek. De ha mindezek a rendelkezésünkre állnak, akkor mondhatjuk azt, hogy boldogok vagyunk?
Az állandó belső zaj a fejünkben, az állandó kérdések és válaszok, a folyamatos belső fecsegés és ítélkezés, címkézés egy külön életet él a fejünkben, és életünk legszentebb, legszentségesebb pillanatait is lerombolják. Szenvedünk, ha valami nem sikerül az életünkben. Néha nagyon magányosnak és elhagyatottnak érezzük magunkat, még akkor is, ha nagyon sok ember vesz körül bennünket. Szeretnénk boldogok lenni, egy ideig talán úgy érezzük, megtaláltuk, aztán elmúlik és újra szenvedünk.

Mi a boldogság? Miért nem tartós?

Külső tényezők függvénye vagy bennünk található? Mit tudunk tenni azért, hogy boldogok legyünk, hogy egységben éljünk?
Tapasztalataim szerint a boldogság bennünk található, és függetlenül attól, hogy milyen anyagi tárgyakkal, ingóságokkal rendelkezünk. Ha mi egységben vagyunk önmagunkkal, akkor tudjuk megtalálni és igazán élvezni a hivatásunkat, akkor tudjuk a megfelelő társat bevonzani az életünkbe, akkor tudunk teljesen kapcsolódni a partnerünkhöz, szüleinkhez, gyermekeinkhez és bármelyik emberhez a világon.

Ha bennünk egység van, akkor a testük is egészséges lesz

Támogat minket az élet magasabb szintű megtapasztalásában. Az egység belőlünk indul ki, és kihat a külvilágra is. Így a boldogság keresése nem önző cél többé. Hiszen egy boldog ember boldog világot teremt önmaga körül, egy boldogtalan ember pedig szenvedést okoz a körülötte élőknek. Te melyiket szeretnéd a családodnak, a közvetlen környezetednek, önmagadnak?

D. Szilvia

D. Szilvia

Nagyon vallásos családba születtem, amiben Isten a mindennapjaink része volt, legalábbis és én akkor így gondoltam. Aztán eltelt 30 év és én egy anya elvesztésén, a család szétesésén, egy befuccsolt házasságon és sok párkapcsolati kudarcon túl, karriert kergetve ott találtam magam Istenkép nélkül a mély gödörben érzelmileg, anyagilag lecsúszva, minden nap túlélve. Reménykedve, hogy valaki megment. Valaki más, nem én. Amúgy nem vagyok egy elveszett ember. Minden döntésemet én hoztam és sosem féltem a következményektől. Mindig kerestem a fejlődési lehetőségeket. 2008 óta, a testem jelzett, hogy baj van az életemmel és úgymond Odafentről rálöktek a spiritualitás ösvényére amely mindig vitt valamerre. Arra, amire épp szükségem volt akkor és ott, aztán jött egy újabb fejlődési lehetőség és én nem voltam lusta, tettem a dolgom. 2012-ben először egy buddhista gyógyító állított pályára, majd a sors úgy hozta, hogy eljutottam egy 10 milliószoros napra ahol először kaptam deekshát.

Magát az energiát akkor nem éreztem, de rögtön begyorsultak az események az életemben. Elvégeztem Klári Kapcsolatok Programsorozatát és ott éreztem először, hogy nagyon komoly fizikai dolgok történnek a testemben az indiai gyakorlatok során. Végre nem elméletekről hallgattam előadást, hanem fizikai Valóságról nyertem személyes megtapasztalást.

Ahogy egyre mélyebben haladtam a lelkem bugyraiba úgy változott az életem, a párkapcsolatom, a tapasztalásaim és a hitem, ami egyre csak erősödött mert Isten végig ott volt csak én nem láttam, nem éreztem, nem hittem el. A munkámra kértem Áldást, és mintha a nehézségeket valaki egy seprűvel takarította volna el, csakúgy megtörténtek a dolgok. Félelmeimet egyre könnyebb volt hátrahagynom. Egyre többször ültem le, hogy megérkezzek a Jelenlétbe és egyre nőtt bennem a belső béke. Már nem akartam küzdeni, hanem úgy döntöttem szembenézek azokkal a dolgokkal, amik életem kihívásai, elfogadom és megszeretem őket, mert azok is hozzám tartoznak. Na, ilyenkor történik a Változás. Most is ez történik. Mert a Változás örök.

< Vissza

MEGTAPASZTALÁSOK


Megtapasztalások azoktól, akik részt vettek vagy a Kapcsolatok programsorozaton és/vagy az Egység Felébredés Kurzuson:

Megosztas 02

Régóta szerettem volna megosztani milyen változásokat hozott az életembe a deeksha. Szeretném, ha ez a módszer, és lehetőség mindenkinek a birtokában lehetne, hiszen csak így érdemes élni, csodálatos lenne a világ, ha mindenki ezen az úton indulna el. Hála Klárinak, hála az Egység Egyetemnek és Sri Bhagavannak, hogy megváltozott az életem.

Megosztas 01

Nekem nagyon mély és pozitív változásokat hozott a Deeksha az életembe. Főleg a Kapcsolatok programsorozat. Soha nem gondoltam volna, hogy történhetnek ilyen rövid idő alatt ilyen nagy változások bennem. A módszer fantasztikus és nincs benne semmi "boszorkányság". Légzés, zene, irányított meditáció.