INGYENES VASÁRNAPI ONLINE MEDITÁCIÓ

Minden vasárnap 20 órakor

A SOUL-SYNC MEDITÁCIÓ LETÖLTÉSE MAGYARUL

Kattints ide a meditáció letöltéséhez

LEGYÉL TE IS BÉKETEREMTŐ!

Járulj hozzá a világbékéhez!

Csoportos programok

Csoportos programok
Ha szeretnéd az életedet nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá tenni, akkor szeretettel várlak csoportos programjaimon.

Bővebben

Egyéni kezelések

Egyéni kezelések
Amennyiben nincs lehetőséged a csoportos programokon részt venni, vagy szeretnéd, ha a fókusz csak a Te egyéni gyógyulásodon lenne.

Bővebben

Megtapasztalások

Megtapasztalások
Megtapasztalások, megosztások azoktól, akik részt vettek a Kapcsolatok programsorozaton és/vagy az Egység Felébredés Kurzuson.

Bővebben

Egységben élni


Klari 01

Minden ember vágya, hogy boldog legyen

Minden ember vágya, hogy boldog legyen. Életünk során szeretnénk felépíteni a saját életünket, tanulunk, elhelyezkedünk a munkaerőpiacon, társat keresünk magunknak, megházasodunk, gyermekeink lesznek. De ha mindezek a rendelkezésünkre állnak, akkor mondhatjuk azt, hogy boldogok vagyunk?
Az állandó belső zaj a fejünkben, az állandó kérdések és válaszok, a folyamatos belső fecsegés és ítélkezés, címkézés egy külön életet él a fejünkben, és életünk legszentebb, legszentségesebb pillanatait is lerombolják. Szenvedünk, ha valami nem sikerül az életünkben. Néha nagyon magányosnak és elhagyatottnak érezzük magunkat, még akkor is, ha nagyon sok ember vesz körül bennünket. Szeretnénk boldogok lenni, egy ideig talán úgy érezzük, megtaláltuk, aztán elmúlik és újra szenvedünk.

Mi a boldogság? Miért nem tartós?

Külső tényezők függvénye vagy bennünk található? Mit tudunk tenni azért, hogy boldogok legyünk, hogy egységben éljünk?
Tapasztalataim szerint a boldogság bennünk található, és függetlenül attól, hogy milyen anyagi tárgyakkal, ingóságokkal rendelkezünk. Ha mi egységben vagyunk önmagunkkal, akkor tudjuk megtalálni és igazán élvezni a hivatásunkat, akkor tudjuk a megfelelő társat bevonzani az életünkbe, akkor tudunk teljesen kapcsolódni a partnerünkhöz, szüleinkhez, gyermekeinkhez és bármelyik emberhez a világon.

Ha bennünk egység van, akkor a testük is egészséges lesz

Támogat minket az élet magasabb szintű megtapasztalásában. Az egység belőlünk indul ki, és kihat a külvilágra is. Így a boldogság keresése nem önző cél többé. Hiszen egy boldog ember boldog világot teremt önmaga körül, egy boldogtalan ember pedig szenvedést okoz a körülötte élőknek. Te melyiket szeretnéd a családodnak, a közvetlen környezetednek, önmagadnak?

Lados Éva

Lados Éva

Hálás vagyok a Kapcsolatok programsorozatért és az inspirációdért, hogy elvégeztem és részt vettem a programon, hétről hétre, alkalomról alkalomra.

A változás, amit létrehozott:

  1. az anyukámmal való kapcsolatom elmélyült, jobban értem őt és a lelkünk mélyén szavak nélkül is érezzük egymást.
  2. az édesapámmal már máskor is dolgoztam, azt gondoltam, hogy elengedtem őt, mivel már nem él, a program hatására hihetetlen erős düh szakadt fel belőlem, amit nem akartam megváltoztatni, csak figyeltem és aztán szépen kitisztult és eltűnt az érzés.
  3. önmagammal kapcsolatban sok elégedetlenség szakadt fel belőlem, a „kellene” elvárások, amit szinte mulatságos volt megfigyelni, nem is akartam megváltoztatni, így egyszer csak megsemmisült.

  • 4. a pénz, bőség témában jöttek a generációs minták, parancsok, „nem érdemled meg…” érzések, ehhez jött még az idővel való kapcsolatom és az, hogy mit engedek meg magamnak, korábban mindenki más fontosabb volt magamnál, ez is szépen tisztult és átalakult
  • 5. a testem téma: itt felsorolni sem tudom azt a sok minősítést, kritikát stb., ami jött az elmémből, figyeltem mint egy kívülálló, aztán eloldalgott, mivel nem kapott  figyelmet
  • 6. a gyermekek témában rögtön kiderült, hogy a fiammal kapcsoltban van szükség  az oldásra,  volt egy jókora távolság köztünk, ami az évek során felhalmozódott, ez is nagyon szépen oldódott
  • 7. a lányommal való kapcsolatom, az egész családdal együtt elmélyült, gyakran találkozunk és mivel mindkét gyermekemmel javult a kapcsolat, a fiam és a lányom között is kisimultak az érzések
  • 8. az „ősök beavatása” programon apukám miatt vettem részt, döbbenetes volt megtapasztalni az egyik sámán ősömet, száguldott felém és végre megértettem magammal kapcsolatban sok kérdőjelet a „honnan jöttem, ki vagyok, mi a dolgom” témában, végre el tudott menni a fénybe és úgy érzem, a többiek is a helyükön vannak.

Összességében elmondhatom, hogy érdemes a mélyére menni az érzéseknek, mert lehet, hogy akkor  fájdalmas, mégis hosszútávon nemcsak magamat gyógyítom vele, hanem előre-hátra sok-sok generációt.

Köszönöm és Áldás!

Lados Éva

< Vissza

MEGTAPASZTALÁSOK


Megtapasztalások azoktól, akik részt vettek vagy a Kapcsolatok programsorozaton és/vagy az Egység Felébredés Kurzuson:

Megosztas 02

Régóta szerettem volna megosztani milyen változásokat hozott az életembe a deeksha. Szeretném, ha ez a módszer, és lehetőség mindenkinek a birtokában lehetne, hiszen csak így érdemes élni, csodálatos lenne a világ, ha mindenki ezen az úton indulna el. Hála Klárinak, hála az Egység Egyetemnek és Sri Bhagavannak, hogy megváltozott az életem.

Megosztas 01

Nekem nagyon mély és pozitív változásokat hozott a Deeksha az életembe. Főleg a Kapcsolatok programsorozat. Soha nem gondoltam volna, hogy történhetnek ilyen rövid idő alatt ilyen nagy változások bennem. A módszer fantasztikus és nincs benne semmi "boszorkányság". Légzés, zene, irányított meditáció.