INGYENES VASÁRNAPI ONLINE MEDITÁCIÓ

Minden vasárnap 20 órakor

A SOUL-SYNC MEDITÁCIÓ LETÖLTÉSE MAGYARUL

Kattints ide a meditáció letöltéséhez

LEGYÉL TE IS BÉKETEREMTŐ!

Járulj hozzá a világbékéhez!

Csoportos programok

Csoportos programok
Ha szeretnéd az életedet nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá tenni, akkor szeretettel várlak csoportos programjaimon.

Bővebben

Egyéni kezelések

Egyéni kezelések
Amennyiben nincs lehetőséged a csoportos programokon részt venni, vagy szeretnéd, ha a fókusz csak a Te egyéni gyógyulásodon lenne.

Bővebben

Megtapasztalások

Megtapasztalások
Megtapasztalások, megosztások azoktól, akik részt vettek a Kapcsolatok programsorozaton és/vagy az Egység Felébredés Kurzuson.

Bővebben

Egységben élni


Klari 01

Minden ember vágya, hogy boldog legyen

Minden ember vágya, hogy boldog legyen. Életünk során szeretnénk felépíteni a saját életünket, tanulunk, elhelyezkedünk a munkaerőpiacon, társat keresünk magunknak, megházasodunk, gyermekeink lesznek. De ha mindezek a rendelkezésünkre állnak, akkor mondhatjuk azt, hogy boldogok vagyunk?
Az állandó belső zaj a fejünkben, az állandó kérdések és válaszok, a folyamatos belső fecsegés és ítélkezés, címkézés egy külön életet él a fejünkben, és életünk legszentebb, legszentségesebb pillanatait is lerombolják. Szenvedünk, ha valami nem sikerül az életünkben. Néha nagyon magányosnak és elhagyatottnak érezzük magunkat, még akkor is, ha nagyon sok ember vesz körül bennünket. Szeretnénk boldogok lenni, egy ideig talán úgy érezzük, megtaláltuk, aztán elmúlik és újra szenvedünk.

Mi a boldogság? Miért nem tartós?

Külső tényezők függvénye vagy bennünk található? Mit tudunk tenni azért, hogy boldogok legyünk, hogy egységben éljünk?
Tapasztalataim szerint a boldogság bennünk található, és függetlenül attól, hogy milyen anyagi tárgyakkal, ingóságokkal rendelkezünk. Ha mi egységben vagyunk önmagunkkal, akkor tudjuk megtalálni és igazán élvezni a hivatásunkat, akkor tudjuk a megfelelő társat bevonzani az életünkbe, akkor tudunk teljesen kapcsolódni a partnerünkhöz, szüleinkhez, gyermekeinkhez és bármelyik emberhez a világon.

Ha bennünk egység van, akkor a testük is egészséges lesz

Támogat minket az élet magasabb szintű megtapasztalásában. Az egység belőlünk indul ki, és kihat a külvilágra is. Így a boldogság keresése nem önző cél többé. Hiszen egy boldog ember boldog világot teremt önmaga körül, egy boldogtalan ember pedig szenvedést okoz a körülötte élőknek. Te melyiket szeretnéd a családodnak, a közvetlen környezetednek, önmagadnak?

Pásztor Erika Katalina

Pásztor Erika Katalina

A Deaksha szanszkritül Áldást jelent. Az, ahogyan megtapasztalom külső és belső világomat, amit érzek, amit gondolok, ahogy élek, ahogy cselekszem és mindezek által ahogyan a körülöttem lévő világra hatok, lehet áldással vagy szenvedéssel teli. Ez az én választásom, az én felelősségem.

A tanítások, amelyek a Deakshán - és Gálik Klári tréneren - keresztül hozzám jutnak, egyszerűek és lényegre törőek. Általuk évezredes tapasztalatokat értek meg és tudok alkalmazni a hétköznapi életben. Néha a szofisztikált és magasröptű filozófiák, elmélkedések, vallási tézisek, nem a mai ember nyelvén kifejezett egyházi tanítások pont az ellenkezőjét érik el: az elmélet elválaszt a gyakorlattól, és magunkra maradunk fájdalmaink és igencsak összekuszálódott bel- és külvilágunk kezelésével. De a pszichoterápiának is lehet ilyen elidegenítő hatása: az elme meg akarja érteni a történéseket, de nem ad választ arra, hogy milyen módszerekkel kezd el a gondolkodásodat, állásfoglalásaidat - saját belső dogmáidat, ergo a saját magad elé állított akadályokat - átalakítani.

Shri Amma Baghawan tanításai az önismeret és az önfejlesztés útján óriási segítség nyújtanak, elérhetővé teszik a belső megvilágosodást, és bátran elengedhetem azt a hiedelmet, hogy a megvilágosodás csak a szentek és a jógik kiváltsága. A mi profán világunkban a megvilágosodás a boldogság állapotának térbeli és időbeli kiterjesztése - legalábbis én most itt tartok a felismeréseimben. Az Egység Egyetem - Oneness University - azt az alapvető, és minden emberben meglévő, szűnni nem akaró vágyat emeli a szándék szintjére, amelyet Hamvas Béla egy helyen úgy ír le, mint "azonosulási ősszenvedélyt". Azt, hogy ez az ősszenvedély létezik, Hamvas is felismerte, a kérdés az, hogy a hétköznapokban hogyan tudjuk ezt minél többen, minél maradéktalanabbul megélni és beteljesíteni. Ha sikerül, akkor napfényt és boldogságot tudunk adni egymásnak, szűkebb és tágabb környezetünknek, akkor képesek leszünk boldog, szeretetteljes és harmonikus közösségekben (család, munkahely, szomszédság) élni.

S igen, ki ne szeretne olyan közösségben élni, ahol az emberek - ahelyett, hogy folyton kritizálják, minősítik és megítélik egymást - egymást reptetik? S ki ne szeretne egy ilyen közösség megteremtéséhez hozzájárulni? Ahol biztonságban szárnyalhatsz, mert tudod, hogy szeretsz és szeretve vagy, ahol bizalom van, megértés, elfogadás, béke és támogatás, s nap mint nap bizonyságot kapsz arról, hogy te magad is képes vagy ezt nyújtani a körülötted lévő embereknek? Pár éve találtam a Deakshára és Klárira. Itt mindkettő nagyon fontos: a tanítások és a hiteles közvetítés egyaránt. Nem haladok öles léptekkel, sokszor vissza kell kanyarodom és újra meg kell tennem egy-egy szakaszt. A hatás sem azonnali, de összességében a különféle életterületeken igen pozitív változásokat tapasztalok meg. A deaksha boldogabb emberré tett és ezáltal ma már több embert tudok én is egy kicsit boldogabbá tenni. 

Pásztor Erika Katalina

< Vissza

MEGTAPASZTALÁSOK


Megtapasztalások azoktól, akik részt vettek vagy a Kapcsolatok programsorozaton és/vagy az Egység Felébredés Kurzuson:

Megosztas 02

Régóta szerettem volna megosztani milyen változásokat hozott az életembe a deeksha. Szeretném, ha ez a módszer, és lehetőség mindenkinek a birtokában lehetne, hiszen csak így érdemes élni, csodálatos lenne a világ, ha mindenki ezen az úton indulna el. Hála Klárinak, hála az Egység Egyetemnek és Sri Bhagavannak, hogy megváltozott az életem.

Megosztas 01

Nekem nagyon mély és pozitív változásokat hozott a Deeksha az életembe. Főleg a Kapcsolatok programsorozat. Soha nem gondoltam volna, hogy történhetnek ilyen rövid idő alatt ilyen nagy változások bennem. A módszer fantasztikus és nincs benne semmi "boszorkányság". Légzés, zene, irányított meditáció.