Barion Pixel

ingyenes, online előadás

"Csak nekem nem jön össze a szerelem?"

Avagy a boldog párkapcsolat megteremtésének képlete és Indiából hozott transzformációs gyakorlata
Az életünkben sokszor ismétlődnek ugyanazok a minták, legyen szó párkeresésről vagy egy már meglévő kapcsolatról. De mi lenne, ha megértenéd ezeket a mintákat és képes lennél változtatni rajtuk? Tarts velünk ezen az ingyenes előadáson, és tudd meg, hogyan teremthetsz magadnak egy boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatot!

ingyenes

de regisztrációhoz kötött

2024. 04. 17.

19:00 – 20:30

ONLINE

100% élő adás, kérdezési lehetőséggel

A szívünk mélyén mindannyian ugyanazt keressük:

valakit, aki igazán minket akar, aki mellett önmagunk lehetünk

De mi van, ha úgy érzed, hogy ez a valaki sosem jön el? Számodra is ismerős helyzet, amikor…

Ezen az előadáson nem csak válaszokat kapsz, hanem eszközöket is, amelyekkel végre változtathatsz a helyzeten. Az elméleti tudás mellett megismerhetsz egy olyan indiai módszertanon alapuló transzformációs gyakorlatot is, ami már 3.500+ embernek volt pozitív hatással a szerelmi életére.

Az előadást tartja:

Gálik Klára

Life Coach, a Kapcsolatok
Akadémiája alapítója

Munkásságával több ezer embernek segített már a tudatalatti programokat átírni és a múltbeli érzelmi sérüléseket feloldani. Az általa kidolgozott módszertan házasságokat mentett meg, segített párt találni, családot alapítani vagy éppen harmóniát teremteni évtizedes fájdalmak után.
  • 2012-ben létrehozta a Kapcsolatok Programsorozatot ®, ami már több ezer embernek segített a teljes érzelmi átalakulásban
  • Az elmúlt 10 évben 14 kurzust végzett és 3 tréneri képesítést szerzett el Indiában
  • Okleveles légzés trénerként több, mint 5.000 órán keresztül segítette klienseit
  • 2020-ban vált meditációs és mindfulness tanárrá egy amerikai iskolában, majd létrehozta az Örömteli Élet Mindfulness meditációkat
  • Jelenleg a Kapcsolatok Akadémiája online közösség alapítójaként segíti a hozzá fordulókat – belső transzformáció által – a vágyott céljaik elérésében.
  • 2022-ben az USA leghíresebb coaching iskolájában szerzett Life Coach képzettséget, hogy egyéneknek, teljes családoknak és munkahelyi közösségeknek is stratégiai segítséget nyújthasson

2024. 04. 17.19:00 – 20:30

Amiről szó lesz az
ingyenes előadáson

Gyermekkori hatások

Meg fogsz lepődni, mennyire mélyen gyökereznek a párkapcsolati mintáink… Az előadáson felfedezzük, hogyan formálják ezek a minták a mai napig a kapcsolatainkat, és hogyan változtathatunk rajtuk.

A kudarcok okai

Megismerheted azt a rejtett okot, ami miatt sokan újra és újra ugyanazokba a kapcsolati buktatókba esnek…és persze azt is, hogy miképpen kerülheted el ezeket a jövőben.

Eszközök és technikák

Megismerhetsz olyan eszközöket és technikákat, amelyekkel nem csak a kapcsolatodat, de önmagadat is meggyógyíthatod, így teremtve meg a hosszú távú boldogságot és harmóniát.

Gondolj bele!

Ha már millió párkapcsolati könyvet elolvastál vagy előadást hallgattál végig, mégis azt érzed, hogy nem haladsz egyről a kettőre…akkor most itt az ideje, hogy kipróbálj valami teljesen újat! Az előadáson bemutatott gyakorlat révén azonnal meggyőződhetsz róla, hogy a módszer működik.

Regisztrálj,

hogy elküldhessük a hozzáférésed!

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem az ingyenes előadáshoz kapcsolódó fontos információkat, Gálik Klára Terézia tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).

Ezért érdemes regisztrálni:

Ágnes
Tovább olvasom
Hálásan köszönöm! Erőteljes volt a csakrameditáció,
az áldás pedig mélyen megérintett.
Zsolt
Tovább olvasom
Fantasztikus élmény volt nekem a meditáció,
azóta is a hatása alatt vagyok. KÖSZÖNÖM!
Márti
Tovább olvasom
Hálásan köszönöm a ma esti áttranszformáló gyakorlatot!
Szép estét mindenkinek!
Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem Gálik Klára Terézia tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).

Csaba

Eddigi életem legmélyebb pontján voltam, amikor 2017 októberében találkoztam Klárival.
Hálával tartozom masszőrömnek, aki ajánlotta nekem Klári Kapcsolatok programját. Most is hallom szavait: „annyira mélyen vagy, hogy innen már csak felfelé lehet menni. Menj el Klárihoz, de a csoportos programra, mert sokkal nagyobb ereje van, mint az egyéni kezelésnek. Neked most erre van szükséged. Itt szembenézhetsz önmagaddal és mindennel, ami ebbe az állapotba juttatott.”

Mit jelent a legmélyebb pont? Amikor nem úgy működnek a dolgok az életedben, ahogy szeretnéd. Amikor nem szereted magad. Amikor nem működik a párkapcsolatod. Amikor feszültség van a családodban és már a testvéreddel sem beszélsz. Amikor perelsz Istennel. Amikor nem akarsz élni. Amikor egyszerűen ki akarsz szállni.

Hallgatva a tanácsra, 2017 novemberben egy már folyamatban lévő programhoz csatlakozta. Egészen pontosan az utolsó három alkalmon vettem részt. Már az első alkalommal éreztem a deeksha erejét annak ellenére, hogy érzelmileg, lelkileg a mélyben voltam. A három alkalom után megszületett bennem a döntés, a következő sorozatot az elejétől a végéig megcsinálom. Ennek a technikának köszönhetően sikerült elengedni magam a programokon és nagyon mélyre menni a tudatomban. Megtaláltam az okokat, amikkel szembe kellett néznem.

A kapcsolatok programmal és a deeksha segítségével sikerült rendezni a kapcsolatomat szüleimmel. Két év után nem csak újra beszélünk a testvéremmel, hanem nagyon jó kapcsolatban vagyunk. Már el tudom fogadni önmagamat olyannak, amilyen vagyok. Nagyon bensőséges kapcsolatom lett a Felettes Énemmel és persze Istennel. A párkapcsolatomat nem sikerült megmenteni. Nyolc és fél év után lezárásra került, ami nem volt könnyű lépés, de utólag úgy tűnik jó döntés volt. Azóta is mind a ketten járunk Klári egyéni és csoportos programjaira és a visszajelzések szerint látványos pozitív változásokon megyünk keresztül, aminek szívből örülök. Családtagok, barátok is észreveszik a változásokat. Örülnek, hogy „visszatért a régi Csaba.” Sokan nem is tudják az okát és azt sem, hogy már egy új Csaba tért vissza.

Köszönöm Klári őszinte szívvel és lélekkel végzett kitartó munkádat, azt a szeretetet, ami felőled árad. Boldog vagyok, hogy ismerhetlek. Míg élek, hálás leszek Neked.

Azt kell mondanom, hogy még soha sem éltem ennyire tudatosan, mint most. Nem ragadok bele az ego játékába. Inkább keresem, vizsgálom a történések okait és hagyom, hogy a szeretet és a hála áramoljon bennem, ill. rajtam keresztül.
A változás soha sem könnyű, de mindig egy határozott döntéssel kezdődik és tudatos, következetes lépésekkel folytatódik. Ha közben elengeded az elvárásaidat és hagyod, hogy megtörténjenek a dolgok, akkor most még elképzelhetetlen pozitív változások történnek majd az életedben, benned és a kapcsolataidban. Ha jó irányba haladsz, azt az Univerzum is jelzi feléd szinkron események, nem várt segítségek, új kapcsolatok, barátok, csodák által. Ezeket tapasztalatból mondom.

Gondolataimat egy Bruce Lee idézettel zárom, ami meghatározza mindennapjaimat:
„A tudás nem elég, alkalmazni kell. Akarni nem elég, tenni kell.”

Tégy Te is magadért, megéri!

Szeretettel: Csaba

Kati

“A szüleim válása után és az Apukám új családja, valamint a távolság és Apukám hozzáállása miatt 27 éven át nem volt semmilyen kapcsolatunk. A Kapcsolatok program Édesapa része olyan mély dolgokat hozott elő, és láttam teljesen más szemszögből láttam Őt. A program másnapján felhívtam, és nagyon megindító beszélgetésünk volt, másnap találkoztunk is. A korona helyzet nem segített a találkozásokban, de kb 2-3 hetente beszélünk, és kaptam egy apát. Nem volt és nem lesz tökéletes, az idős kora miatt már máshogy emlékezik dolgokra, viszont a programoknak köszönhetően máshogy látom Őt, nem az igazság számít, hanem a szeretet és a kapcsolódás. Számomra nagyon megrendítő volt, hogy életemben először felköszöntött, s noha valójában pár napot tévedett, mégis úgy éreztem, a szándéka a lényeg, nem az, hogy nem tudta pontosan mikor is van a születésnapom. Nagyon hálás vagyok Klárinak azért, hogy ezt megélhettem, mert tudat alatt mindig is nagyon hiányzott az Apukám, és nagyon féltem attól, hogy sosem fogok tudni vele beszélni, mert nem szeret. Rá kellett jöjjek arra, hogy a saját szintjén Ő ennyire képes, és csak abból és annyit lehet adni, ami rendelkezésre áll. Vagyis nem hibáztatom többé, hanem örülök annak, ami van. Köszönöm! Kati”

Dóri

“Kedves Klári! Gyakran mondod a program alatt, hogy örülsz a visszajelzéseinknek. Én régóta készülök neked írni, csak valahogy sosem jutottam oda. Ha kérdezik a haverok, hogy milyen oldás lesz megint? Én csak úgy szoktalak emlegetni – vagy esetleg téged másoknak ajánlani, hogy „a Klári, tudod, aki megmentette az életemet.” Mert szó szerint így volt. 

Mikor Pali (nálad segítő) ajánlotta, hogy nézzem meg a Kapcsolatok-at, mert jó lesz nekem, az ágyból se nagyon tudtam felkelni, lelkileg olyan rosszul voltam. Napokig senkinek nem vettem fel a telefont és hosszú órákat töltöttem sírással. Éppen túl voltam egy párkapcsolati krízisen akkor…  Az oldás után egyébként még rosszabbul lettem! 🙂 De csak 1 napig. Elkezdett valahogy bennem dolgozni az egész, utána jöttek a következő időpontok és egyre könnyebb és könnyebb lettem. Egyre mélyebbre mentem magamban, egyre több mindent láttam át és láttam másként. Elkezdtek a dolgok másként hatni rám és éreztem magamon, hogy teljesen megújult körülöttem minden. Vagyis valójában én újultam meg ezért talán valahol mindent úgy tükrözök vissza magamnak. Amit még hozzátennék, hogy a programok erejéből még az sem vesz el, hogy most csak online mennek. Ugyanolyan erősek és fantasztikusak! Csekély szó a „köszönöm” de azért köszönöm a sok mindent, amit tőled kaptam, kaptunk. Sok sikert továbbra is. Jah és bármit felhasználhatsz természetesen az írásból visszajelzésként. Szeretettel: Dóri”