KAPCSOLATOK 8: A BŐSÉGGEL VALÓ KAPCSOLAT GYÓGYÍTÁSA VÁLTS VALÓRA A VÁGYAIDAT ÉS LÉGY SZABAD!

„Az Egységben a világiasság és a spiritualitás nem két eltérő dolog és a bőségteremtése egyáltalán nem rossz. Valójában a bőség teremtés mindenkinek segít. A bőség megteremtése vezet a kiteljesedéshez. A kiteljesedés vezet a transzformációhoz/átalakuláshoz. A transzformáció vezet a szabadsághoz. A szabadság elvezet a felébredéshez. S a felébredés elvezet az Istenfelismeréshez. Ha a bőség teremtésére fókuszálsz, akkor spirituális sadhanát (gyakorlatot) végzel.

A kapcsolatok helyreállítása, a pénzzel szembeni töltetek elengedése és a bőség Deekshán való részvétel mind fontos, de ami a legfontosabb, az a bőség tudatosság. A bőség tudatosságot nem szabad összekeverni a pénzzel. Ha jó szüleid vannak, az bőség. Ha jó feleséged, férjed vagy jó gyermekeid vannak, az bőség. Ha jó munkád vagy foglalkozásod van, az bőség. Ha jó az egészséged, az bőség. Mindened, amid van különféle formákban, az bőség. Még egy koldusnak is van bősége. A kolduló edénye bőség. Rendkívüli módon tudatossá kell válnod mindarra, amid csak van. Ez a bőség tudatosság. Gyakorlással elérheted ezt. Ha egyszer ezt elérted, a bőség elkezd beáramlani. Egyszerűvé válik pénzt csinálni. Végső soron, ha megvizsgáljuk, a pénzcsinálás csak egy játék. A lehetőségek mindenhol ott vannak. Ha elérted a bőség tudatosságot, elkezded meglátni azokat a lehetőségeket. S az emberek azt fogják mondani, hogy szerencsés vagy.” Sri Bhagavan (Egység Egyetem)

Sokan tévesen azt gondolják, hogy a spirituális élet nem fér össze a bőséggel, és azok, akik belső utat járnak, azoknak nélkülözniük kell. Sokan olyan szegény körülmények között nőttek fel, hogy azt gondolják tévesen, hogy az élet a nélkülözésről szól, vagy azt látták a szülőktől, hogy csak kemény munka árán lehet pénzt keresni, s tudat alatt ezek a programok nem engedik, hogy bőségben, jólétben éljünk. Lehet, hogy előző életünkben tettünk olyan dolgot, amik ebben az életünkben akadályozzák a pénzügyeinket.

A bőséggel való kapcsolatunk gyógyítása segít abban, hogy képesek legyünk kapcsolódni a bőség forrásához, és meg tudjuk teremteni magunk számára azt a bőséget, amire szükségünk van. A bőség nem csak anyagi bőséget jelent, hanem elegendő időt, pihenést, szabadságot az életünkben, a kapcsolatainkban, stb. A program során ráláthatunk és átalakíthatjuk a bőséggel kapcsolatos téves és korlátozó hiedelmeinkre, koncepcióinkra, amelyek bekorlátozzák a felénk áramló bőség befogadását

A program folytatásaként ajánlott részt venni az Indiában tanult nagyon erőteljes Bőség Deeksha programon!

A program ára: 5000 Ft/fő/alkalom

A következő időpontot a Programok menüpontban tudod megnézni. Az eseményt megnyitva a "Jelentkezés" gombbal tudsz jelentkezni a programra.