Barion Pixel

Ingyenes, online előadás

A fenntartható belső egyensúly receptje:

sajátítsd el a technikát, amivel örökre száműzheted a fölösleges stresszt és a belső szenvedést!

A stressz mostanra annyira átszövi a napjainkat, hogy az életünk megkerülhetetlen részének tekintjük. Fáradhatatlanul tanuljuk, hogyan tudunk vele együtt élni úgy, hogy minimalizáljuk a súlyos következményeket. De mi lenne, ha azt mondanám, hogy egyáltalán nem muszáj elfogadnunk, hogy megkeseríti az életünket?

Tarts velünk ezen az ingyenes előadáson, és tudd meg, hogyan szabadulhatsz meg a fölösleges stressztől egyszer és mindenkorra!

INGYENES,

de regisztrációhoz
kötött

2024. 02. 19.

19:00 - 21:00
(hétfő)

ONLINE

100% élő adás,
kérdezési lehetőséggel

Legyen az életed több, mint egy nehéz feladat…

Talán Te is gyakran érzed úgy, hogy az életed nehézségek, akadályok és kihívások sora, amibe RITKÁN egy kis öröm is vegyül. Valamiért az az általános vélekedés, hogy ez így normális. Pedig lehet változtatni az állandó stressz és folyamatos belső feszültség állapotán.

Ha neked is ismerős, hogy…

… akkor mindenképpen neked való ez az előadás, ahol megtudhatod, hogyan változtathatsz. Ha megtanulod legyőzni a fölösleges stresszt, bármit dobjon is az élet, képes leszel megoldani és a legjobbat kihozni minden helyzetből 💪

Elkezdhetsz végre élni, nem csak létezni!

Ezen az előadáson nem csak válaszokat kapsz, hanem eszközöket is, amelyekkel végre változtathatsz a helyzeten. Az elméleti tudás mellett megismerhetsz egy olyan indiai módszertanon alapuló transzformációs gyakorlatot is, ami már 3.500+ embernek volt pozitív hatással a szerelmi életére.

Egy fenntartható és minden körülmények között élhető stratégiát adok át neked.

Az előadást tartja:

Gálik Klára

Robbins-Madanes Life Coach,
a Kapcsolatok Akadémiája alapítója

Munkásságával több ezer embernek segített már a tudatalatti programokat átírni és a múltbeli érzelmi sérüléseket feloldani. 2012-ben létrehozta a Kapcsolatok Programsorozatot®, ami rengeteg embernek segített a teljes érzelmi átalakulásban. Az elmúlt években 16 kurzust végzett és 3 tréneri képesítést szerzett Indiában.

2022-ben az USA leghíresebb coaching iskolájában szerzett life coach képzettséget, hogy egyéneknek, teljes családoknak és munkahelyi közösségeknek is stratégiai segítséget nyújthasson.

Nem mellesleg pedig maga is végigjárta azt az utat, amin most másokat vezet végig: a boldogtalanságból, a folyamatos stressz és belső szenvedés világából jutott el a boldog, kiegyensúlyozott, autentikus életig.

Amiről szó lesz az ingyenes előadáson

Mi a stressz valójában
és hogyan alakul ki?

A stresszt szinte mindenki egy megkerülhetetlen külső tényezőnek tartja. Meg fogsz lepődni, milyen nagy arányban fakad mégis belülről! Az előadáson megtudhatod, hogyan generálod a stresszt saját magadnak.

Milyen tévhitek övezik
a stressz témakörét?

Eloszlatjuk azokat a tévhiteket, amik a stresszel kapcsolatosan élnek a köztudatban. Beszélünk a „pozitív stresszről”, valamint a „megkerülhetetlen” stresszforrásokról és más megvilágításba helyezzük őket.

Milyen hatékony
technikák léteznek?

Megismerheted a módszert, amivel örökre megszabadulhatsz a folyamatos belső feszültségtől és szenvedéstől. Valódi megoldási útmutatót kapsz, ami tartós változást hoz.

Ez a probléma a tudatalattidban létezik

– tudatosan hiába próbálod megoldani.

Ha már elolvastál jó néhány könyvet, végighallgattál előadásokat eredmény nélkül, itt az ideje, hogy kipróbálj valami újat!

Regisztrálj,

hogy elküldhessük a hozzáférésed!

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem az ingyenes előadáshoz kapcsolódó fontos információkat, Gálik Klára Terézia tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).
Nincs más dolgod, mint megadni a neved és az e-mail címed, ahová elküldhetjük számodra a csatlakozáshoz szükséges információkat. Az előadáson való részvétel abszolút ingyenes.

Ezért érdemes regisztrálni:

Csaba

Eddigi életem legmélyebb pontján voltam, amikor 2017 októberében találkoztam Klárival.
Hálával tartozom masszőrömnek, aki ajánlotta nekem Klári Kapcsolatok programját. Most is hallom szavait: „annyira mélyen vagy, hogy innen már csak felfelé lehet menni. Menj el Klárihoz, de a csoportos programra, mert sokkal nagyobb ereje van, mint az egyéni kezelésnek. Neked most erre van szükséged. Itt szembenézhetsz önmagaddal és mindennel, ami ebbe az állapotba juttatott.”

Mit jelent a legmélyebb pont? Amikor nem úgy működnek a dolgok az életedben, ahogy szeretnéd. Amikor nem szereted magad. Amikor nem működik a párkapcsolatod. Amikor feszültség van a családodban és már a testvéreddel sem beszélsz. Amikor perelsz Istennel. Amikor nem akarsz élni. Amikor egyszerűen ki akarsz szállni.

Hallgatva a tanácsra, 2017 novemberben egy már folyamatban lévő programhoz csatlakozta. Egészen pontosan az utolsó három alkalmon vettem részt. Már az első alkalommal éreztem a deeksha erejét annak ellenére, hogy érzelmileg, lelkileg a mélyben voltam. A három alkalom után megszületett bennem a döntés, a következő sorozatot az elejétől a végéig megcsinálom. Ennek a technikának köszönhetően sikerült elengedni magam a programokon és nagyon mélyre menni a tudatomban. Megtaláltam az okokat, amikkel szembe kellett néznem.

A kapcsolatok programmal és a deeksha segítségével sikerült rendezni a kapcsolatomat szüleimmel. Két év után nem csak újra beszélünk a testvéremmel, hanem nagyon jó kapcsolatban vagyunk. Már el tudom fogadni önmagamat olyannak, amilyen vagyok. Nagyon bensőséges kapcsolatom lett a Felettes Énemmel és persze Istennel. A párkapcsolatomat nem sikerült megmenteni. Nyolc és fél év után lezárásra került, ami nem volt könnyű lépés, de utólag úgy tűnik jó döntés volt. Azóta is mind a ketten járunk Klári egyéni és csoportos programjaira és a visszajelzések szerint látványos pozitív változásokon megyünk keresztül, aminek szívből örülök. Családtagok, barátok is észreveszik a változásokat. Örülnek, hogy „visszatért a régi Csaba.” Sokan nem is tudják az okát és azt sem, hogy már egy új Csaba tért vissza.

Köszönöm Klári őszinte szívvel és lélekkel végzett kitartó munkádat, azt a szeretetet, ami felőled árad. Boldog vagyok, hogy ismerhetlek. Míg élek, hálás leszek Neked.

Azt kell mondanom, hogy még soha sem éltem ennyire tudatosan, mint most. Nem ragadok bele az ego játékába. Inkább keresem, vizsgálom a történések okait és hagyom, hogy a szeretet és a hála áramoljon bennem, ill. rajtam keresztül.
A változás soha sem könnyű, de mindig egy határozott döntéssel kezdődik és tudatos, következetes lépésekkel folytatódik. Ha közben elengeded az elvárásaidat és hagyod, hogy megtörténjenek a dolgok, akkor most még elképzelhetetlen pozitív változások történnek majd az életedben, benned és a kapcsolataidban. Ha jó irányba haladsz, azt az Univerzum is jelzi feléd szinkron események, nem várt segítségek, új kapcsolatok, barátok, csodák által. Ezeket tapasztalatból mondom.

Gondolataimat egy Bruce Lee idézettel zárom, ami meghatározza mindennapjaimat:
„A tudás nem elég, alkalmazni kell. Akarni nem elég, tenni kell.”

Tégy Te is magadért, megéri!

Szeretettel: Csaba

Kati

“A szüleim válása után és az Apukám új családja, valamint a távolság és Apukám hozzáállása miatt 27 éven át nem volt semmilyen kapcsolatunk. A Kapcsolatok program Édesapa része olyan mély dolgokat hozott elő, és láttam teljesen más szemszögből láttam Őt. A program másnapján felhívtam, és nagyon megindító beszélgetésünk volt, másnap találkoztunk is. A korona helyzet nem segített a találkozásokban, de kb 2-3 hetente beszélünk, és kaptam egy apát. Nem volt és nem lesz tökéletes, az idős kora miatt már máshogy emlékezik dolgokra, viszont a programoknak köszönhetően máshogy látom Őt, nem az igazság számít, hanem a szeretet és a kapcsolódás. Számomra nagyon megrendítő volt, hogy életemben először felköszöntött, s noha valójában pár napot tévedett, mégis úgy éreztem, a szándéka a lényeg, nem az, hogy nem tudta pontosan mikor is van a születésnapom. Nagyon hálás vagyok Klárinak azért, hogy ezt megélhettem, mert tudat alatt mindig is nagyon hiányzott az Apukám, és nagyon féltem attól, hogy sosem fogok tudni vele beszélni, mert nem szeret. Rá kellett jöjjek arra, hogy a saját szintjén Ő ennyire képes, és csak abból és annyit lehet adni, ami rendelkezésre áll. Vagyis nem hibáztatom többé, hanem örülök annak, ami van. Köszönöm! Kati”

Dóri

“Kedves Klári! Gyakran mondod a program alatt, hogy örülsz a visszajelzéseinknek. Én régóta készülök neked írni, csak valahogy sosem jutottam oda. Ha kérdezik a haverok, hogy milyen oldás lesz megint? Én csak úgy szoktalak emlegetni – vagy esetleg téged másoknak ajánlani, hogy „a Klári, tudod, aki megmentette az életemet.” Mert szó szerint így volt. 

Mikor Pali (nálad segítő) ajánlotta, hogy nézzem meg a Kapcsolatok-at, mert jó lesz nekem, az ágyból se nagyon tudtam felkelni, lelkileg olyan rosszul voltam. Napokig senkinek nem vettem fel a telefont és hosszú órákat töltöttem sírással. Éppen túl voltam egy párkapcsolati krízisen akkor…  Az oldás után egyébként még rosszabbul lettem! 🙂 De csak 1 napig. Elkezdett valahogy bennem dolgozni az egész, utána jöttek a következő időpontok és egyre könnyebb és könnyebb lettem. Egyre mélyebbre mentem magamban, egyre több mindent láttam át és láttam másként. Elkezdtek a dolgok másként hatni rám és éreztem magamon, hogy teljesen megújult körülöttem minden. Vagyis valójában én újultam meg ezért talán valahol mindent úgy tükrözök vissza magamnak. Amit még hozzátennék, hogy a programok erejéből még az sem vesz el, hogy most csak online mennek. Ugyanolyan erősek és fantasztikusak! Csekély szó a „köszönöm” de azért köszönöm a sok mindent, amit tőled kaptam, kaptunk. Sok sikert továbbra is. Jah és bármit felhasználhatsz természetesen az írásból visszajelzésként. Szeretettel: Dóri”