KAPCSOLATOK 7: A TESTÜNKKEL VALÓ KAPCSOLAT GYÓGYÍTÁSA SZERESD A TESTED, A LELKED TEMPLOMÁT!

Tudtad, hogy minden érzelmi töltetnek van fizikai tünete a testedben? Tudtad, hogy az emberi test képes 100-120 évig élni? Akkor miért vagyunk betegek? Néha az érzelmi tölteteink, s a tudatalatti fogadalmaink miatt tudat alatt betegítjük meg magunkat vagy büntetjük a testünket, rövidítjük a saját életünket.

Szenvedünk fizikailag, mert beteg a TESTünk. Ha a testünk nem egészséges, ha nem tápláljuk megfelelően, ha nem hallgatjuk meg, hogy mit szeretne, ha nem óvjuk őt, akkor előfordulhat, hogy megbetegszünk és beteg testtel nem tudunk boldogságot tapasztalni. Ahhoz, hogy csodás tapasztalataink legyenek, el kell fogadnunk, szeretnünk kell, óvnunk és tisztelnünk kell a testünket. TESTÜNK a LELKÜNK Temploma. 

Az emberek többsége nem fogadja el magát. Nem fogadja el a testét, a lelkét, a gondolatait, az egészségügyi állapotát, stb. Az egészség nem a betegség ellentéte. A betegség az egység hiánya a testben. Mit üzen számunkra a testünk a betegségekkel és hogyan kommunikál velünk, ha odafigyelünk rá? Ahhoz, hogy csodás kapcsolataink legyenek, el kell fogadnunk a testünket, békében kell lennünk önmagunkkal! Ha a test nem egészséges, akkor a felébredés sem lehetséges. A testünkön keresztül tapasztaljuk a világot, ha betegek vagyunk, akkor az életünk és egység megtapasztalása sem lehet teljes. A testünk az eszköz ahhoz, hogy tapasztaljuk az örömöt és a boldogságot a Földön, és a kapcsolatainkban. Te tényleg igazán szereted és elfogadod a tested? Mennyire vagy testtudatos, egészségtudatos? Tisztában vagy-e azzal, hogy mit teszel a testeddel?

A program során harmonizáljuk a kapcsolatunkat a testünkkel. A harmonizáció segítségével tudatába kerülhetünk annak, hogy milyen a kapcsolatunk a testünkkel, mely a lelkünk otthona. S a test elárulja, hogy miért beteg, és mit tegyünk azért, hogy egészségesebb legyen, s segítse az utunkat az egészséges, teljesebb élet, a felébredés felé.

(A program mellé ajánlott részt venni az Indában tanult Egészség/Arogya Deeksa programon, ami 2017-ben várható)

A program ára: 5000 Ft/fő/alkalom

A következő időpontot a Programok menüpontban tudod megnézni. Az eseményt megnyitva a "Jelentkezés" gombbal tudsz jelentkezni a programra.