A JOURNEY/AZ UTAZÁS KURZUSOK

Az életet gyökeresen átalakító és varázslatos utazás a Bőségbe, az Átalakulásba, a Transzcendenciába és az Egységbe.

A Journey kurzus, egy példátlan spirituális ajándék, a Forrás Erejének és az Egy Tudatosság Erejének különleges találkozása.

Ez a jelentős kurzus 4 részből áll:

  1. Ráébredsz a bőség tudatosságra és Tudatos Teremtővé válsz, szinkronicitásokat manifesztálsz, bőséget teremtesz és élvezed a jólét minden formáját.
  2. Változás Megtörténtetővé válsz azáltal, hogy átalakítod a kapcsolataidat és nagyszerű vezetővé válsz. A jelenléted ereje meggyógyítja és átalakítja mások életét. Hatással vagy az élet hálójára.
  3. Misztikussá válsz. Túljutva a szenvedésen, keresztüllátsz az elkülönültség illúzióján.
  4. Filozófikus tanítóvá válsz, melynek alapja a mindennel való Egység állapota. Bölcsességgel ellátva és az Egy Tudatosságban élve, utat mutató fénnyé válsz a világ számára.

Minden egyes rész két szintből / tanfolyamból áll: kezdő és haladó.

A különleges jellemzői ennek a 8 szintű Utazásnak:

  • A Forrás vagy az Isteni beléd záródik és megtapasztalod a mérhetetlen áldást és bőséget.
  • Ráébredsz a Tudatosság korlátlan lehetőségeire és megtapasztalod a létezés átalakító állapotait.
  • Az utazásod az Egység legmélyebb tapasztalásában fog csúcsosodni: egy állapotban, mely a spirituális fejlődés tetőpontja.
  • Ahogy stabilizálódsz az Egység állapotában, a lehetőségek valósággá válnak, a létezésből elmozdulsz az életbe, és az életet elárasztja a bőség.
  • Meditálni fogsz és Deekshat fogadsz az Arany Gömbtől a szentséges Egység Térben. Ez egy neurobiológiai változást idéz elő, mely segít abban, hogy túljuss az az én-tudatosság alacsonyabb állapotain és elmozdulj az Egy Tudatosság magasabb állapotaiba.
  • Az O&O Academy alapítóival történő személyes találkozás és szent meditációk ajándékát élvezheted.

Tanárok: Krishnaji és Preethaji által vezetettek, az O&O Akadémia társ-alapítói és vezető mentorai. A Journey kurzust a tantesület azon tagjai tartják, akik az életüket az emberiség szolgálatára szentelték. 

Forrás: http://www.oo.academy/the-journey/

Magyar Csapat 2017A magyar csapat Indiában 2017-ben

India Magyar CsoportA magyar csapat Indiában 2016-ban

Személyes beszámolók a 2016. novemberi kurzusról a résztvevőktől:

„Nagyon jó volt minden óra, a sok tanítás! Különösen tetszett, hogy napi 5 óra volt, öt daszával, akik nagyon magas szintű tanítók.” Julcsi

„Problémákkal terhelve érkeztem, nyitott szemmel és szívvel indulok haza. Alig várom a folytatást.” S. Hajnalka

„2016. november 21-e mostantól a második születésnapom. Az életem egy új fejezete indult el, és azonnali megoldásokat és válaszokat kaptam. Az Istenim csodálatosan segít nekem és velem van minden pillanatban. Hálával és szeretettel van tele a szívem. Köszönöm nagyon mindenkinek.” Emma

„Csodálatos volt látni és érezni azt, hogy mindannyian egyek vagyunk és egység van az országok között. Látom, hogy a Kollektív a tenyerén hordoz engem és mindenkit, aki nyitott rá. Béke és nyugalom van bennem. Köszönöm az Egység Egyetemnek.” Klári

2018. ÉVBEN ÁLTALAM SZERVEZETT INDIAI UTAK:

Az általam szervezett utak (magyar tolmácsolás biztosított):

Journey into Abundance/Utazás a Bőségbe: 1. szint: 2018.08.01-2018.08.09. (az érkezési és távozási napokat nem tartalmazza, érkezési nap 2018.07.31.)

Journey into Abundance/Utazás a Bőségbe 2. szint: 2018.08.12-2018.08.20. (az érkezési és távozási napokat nem tartalmazza, távozási nap 2018.08.21)

Az út szervezője: Gálik Klára, az Egység Egyetemen végzett haladó egység tréner. Tréneri beavatásaim mellett 2012 óta részt vettem több elmélyítő és speciális folyamaton Indiában, elmondhatom, hogy az életem alapjaiban változott meg az ott tapasztaltak, tanultak által. A külvilági változások mellett nagyon szép belső öröm, emelkedettség, szeretet állapotokat tapasztalok és a szívem útját merem járni, mert tudom, hogy ott a segítség, ami által a nehézségeket, kihívásokat  egészen másképp kezelem.

Vágyam és szándékom az, hogy ehhez a csodálatos fejlődési lehetőséghez a magam módján hozzásegíthessem az arra hívást érkezőket.

Az út szervezését és magyar nyelvű tolmácsolást, valamint a kinti tartózkodás során a támogatást biztosítom a kurzuson résztvevőknek. Az 1. kurzus után fakultatív program keretein belül speciális indiai szertartásokban lesz részünk Nemamban.

Amennyiben szeretnél velem tartani ezen a csodálatos utazáson, ami rengeteg csodát és boldogságot hoz a Te, és a családod életébe, akkor kérlek, hogy jelentkezz a galikklara@gmail.com e-mail címen és küldöm a részletes információkat és költségeket a júliusi kurzussal kapcsolatban.

* 2017-ben az Egység Egyetem összeolvadt a One World Academy-vel, így a nevük O&O Akadémiára változott.