BANDHAVYA DEEKSHA/KAPCSOLATOK KURZUS INDIÁBÓL

Érezted-e már azt, hogy a családod, a szeretteid körében is magányos vagy? Hiába a családi környezet, mégis konfliktus alakul ki köztetek és nem tudod meghitten megélni a pillanatokat? Lehet, hogy külsőleg béke van köztetek, de benned különböző gondolatok, és érzések vannak, amelyek miatt nem tudsz felhőtlenül boldog lenni? Érzed-e úgy, hogy „kötelezően” meg kell látogatni a családtagjainkat, pedig az év során minimális alkalommal találkoztál velük? Érzed-e azt, hogy nem szívesen vagy a közelükben, mert olyan sok fájdalmat okoztak a múltban, hogy nem akarod, hogy a találkozás feltépje a sebeket? Vagy lehet, hogy meg sem látogatod a családodat, mert teljesen megszakítottál velük minden kapcsolatot a veszekedések, fájdalmak, megbántódásaid miatt?  

Sri Bhagavan azt mondja, hogy az élet nem más, mint KAPCSOLATOK. Az élet = kapcsolatok. Amikor nem jók a kapcsolataink és nem dolgozunk rajtuk, akkor ez a probléma elkezd hatással lenni a külvilágra is. Csak amikor rendben vagyunk a kapcsolatainkkal, akkor lehetünk boldogok. Amikor beszélgetsz a másikkal, kapcsolódni akarsz hozzá, de nem tudod ezt igazán megtenni. Így sosem tudod teljes egészében megtapasztalni az életet.

Az életünkben lévő nagyon sok probléma a kapcsolatainkból jön, lehet ez bármelyik kapcsolat az életünkben. Mindegyik kapcsolat egy tükör. A külvilág pedig a belvilág kivetülése. Azonban legtöbbször a külvilágban próbáljuk megoldani a problémáinkat, s nem is járunk sikerrel.

A program célja, hogy helyrehozzuk ezeket a kapcsolatokat (akár csak egy kapcsolatra fókuszálva is). Tanításokat veszünk át az Egység Egyetemről, megtudjuk, hogy mik akadályoznak bennünket abban, hogy kapcsolódjunk a másik emberhez, és hogyan tudunk közelebb kerülni szeretteinkhez, barátainkhoz.

Ha van az életben egy olyan kapcsolat is, amelyen hiába dolgoztál, hiába próbáltad meggyógyítani, mégsem sikerült, akkor mindenképp javasolt részt venned ezen a programon. 

A több ezek éves indiai szertartás segít abban, hogy csodás kapcsolataink legyenek, amelyekben képesek legyünk felfedezni a szeretetet.