Köszöntelek a honlapomon. Gálik Klára vagyok. Szeretném, ha megismernél engem és az utat, amit eddig bejártam. Szeretném a saját életemmel és példámmal megmutatni az embereknek, hogy a BOLDOGSÁG, amire tudat alatt mindannyian vágyunk, ELÉRHETŐ!

 A spirituális utam 2005-ben kezdődött a Gyémánt Út Buddhista Közösségben. 2006. augusztus 24-én Láma Ole Nydahl adta nekem a Palden Dölma Menedéknevet Becskén. Karma Palden Dölma azt jelenti Ragyogó Megszabadító. Ekkor még nem is sejtettem, hogy ez a név mutatja majd meg az életem célját.

Galik Klara 012010-ben találkoztam az EGYSÉG ÁLDÁS/DEEKSHA (Oneness Blessing) jelenséggel. Akkoriban az életemben KÜLSŐLEG minden adott volt ahhoz, hogy boldog legyek. BELÜL viszont egy óriási BOLDOGTALANSÁG, ŰR és ÉRTELMETLENSÉG volt. Hiába voltam SIKERES a munkámban, éltem PÁRKAPCSOLATBAN, hiába volt meg MINDENEM, nem találtam sem ÖNMAGAMAT, sem a BOLDOGSÁGOMAT. Ebben az évben jött ki a moziban az ÍZEK, IMÁK, SZERELMEK című film, mely nagyon sokat segített nekem abban, hogy felismerjem, ebből a BOLDOGTALANSÁGBÓL IS VAN KIÚT!

Nem tudtam sokat a deeksháról, csak azt vettem észre, ahogy teltek múltak, a hetek, a hónapok, és rendszeresen jártam a programokra, az életem teljesen MEGVÁLTOZOTT. A kapcsolataim nagy változáson mentek keresztül, ÁTALAKULTAK, a családommal való kapcsolatom elkezdett MEGGYÓGYULNI, a karrieremben egyre SIKERESEBBÉ váltam, az életem napról napra több ÉRTELMET kapott, egyre több BOLDOG PILLANATOT, és ÖRÖMÖT TAPASZTALTAM. Úgy éreztem, hogy ez egy MŰKÖDŐ módszer, és ebből egyre többet szeretnék TAPASZTALNI. Elindultam hát egy olyan ÖNISMERETI, TANULÁSI FOLYAMATON, amely gyökeresen MEGVÁLTOZTATTA az ÉLETEMET, a KAPCSOLATAIMAT, az ÉLETCÉLOMAT, a KARRIEREMET.

2011-ben részt vettem a 3 napos EGYSÉG FELÉBREDÉS KURZUSON, ahol Egység Áldásadó/Deekshaadó lettem. Ami ezen a 3 nap alatt történt, teljesen ÁTFORMÁLTA az életemet, és egy TELJESEN ÚJ ÚT felé indított el. Felismertem az életben rejlő lehetőségeket, MEGKAPTAM A VÁLASZT az alapvető kérdéseimre, problémáimra, egy olyan ESZKÖZTÁRAT kaptam, amelyet azóta is alkalmazok az életemben, bármilyen problémával kell szembenéznem. Ezen a kurzuson ismertem fel az ÉLETCÉLOMAT, megláttam, hogy minden dolog az életemben (akár pozitív, akár negatív), azért történt, hogy ide vezessen engem és egy csatorna, egy SEGÍTŐ legyek az emberek számára. Tudtam, hogy ezt a tudást és tapasztalást el szeretném juttatni az emberekhez. S azt is tudtam, hogy ez nagyon sok tanulással és fejlődéssel jár, ezért innentől kezdve teljesen belevetettem magam önmagam fejlesztésébe.

Meg sem álltam Indiáig, az Egység Egyetemig, ahonnan származik az Egység Áldás/Deeksha jelenség. Az alábbi kurzusokat végeztem el eddig Indiában az Egység Egyetemen:

 1. Egység Tréner Kurzus - 2012. február (10 nap)
 2. Speciális Elmélyítő Folyamat - 2012. december (28 nap)
 3. Haladó Egység Tréner Kurzus – 2014. április (10 nap)
 4. Elmélyítő Folyamat – 2014. április-május (14 nap)
 5. Utazás az Istenibe kurzus – 2014. augusztus (28 nap)
 6. Shambala – 2016. május-június (32 nap)
 7. Jelenség és Ajándék Kurzus - 2016. október (2 nap - Lindau)
 8. Utazás a Legfelsőbb Fénybe 1. szint - 2016. november (21 nap)
 9. Utazás a Bőségbe: Tudatos Teremtő 1. szint - 2017. július (12 nap)
 10. Forrás és Szinkoricitások - 2017. október (2 nap - Budapest)
 11. Utazás a Bőségbe - Tudatos Teremtő 2. szint - 2018. augusztus (9 nap)
 12. EKAM - Egység Mező misztikus folyamatok - 2018. augusztus (9 nap)
 13. Egy Tudatosság Tréner Kurzus - 2018. szeptember (7 nap)

Az Egység Egyetem, 2017-től O&O Academy hivatalos honlapja: www.oo.academy

krishnaji es klari
Krishnaji-vel az O&O Akadémia egyik alapítójával, amikor átadta az Egy Tudatosság Tréner oklevelemet

2013. márciusban megkezdtem a tanulmányaimat a Transzperszonális és Légzés Intézetben, mint Légzés tréner. A légzés segítségével változó tudatállapotban fel tudjuk kutatni és meg tudjuk gyógyítani a sérüléseinket és traumáinkat. 2014. december 13-án kaptam kézhez a légzéstréneri oklevelemet, mint Bakalavr tudományos fokozatú légzés tréner. A tanulmányaimat haladó szinten jelenleg is folytatom a Légzésintézetben.

2016. november óta vsizek csoportokat Indiába, 2018. augusztus óta immár nem csak szervezőként, hanem tolmácsként is segítem őket a spirituális fejlődésben.

2017. szeptemberében elvégeztem a Sarasvati Alapítvány és a Család-Vár Alapítvány magyar és nemzetközi képesítést adó intenzív dúlaképzését, így egy óriási álmom vált valóra azzal, hogy segíthetem/kísérhetem a kismamákat ezen a csodás utazáson.

Az önmagamon végzett munka következményeként a családi kapcsolataim CSODÁLATOSAK lettek, a szeretet, együttérzés, elfogadás áramlik közöttünk, nincsenek konfliktusaink, nincsenek játszmáink, MINDEN TAGJA ENNEK A CSALÁDNAK BOLDOG, és KIEGYENSÚLYOZOTT. Mindannyian olyan életet élünk, melyet mindig is szerettünk volna. SZÁMOMRA EZ A LEGNAGYOBB BIZONYÍTÉKA ENNEK A MÓDSZERNEK, mert sajnos régen nem ez volt a jellemző a családunkra. DE MEGVÁLTOZOTT! AZ EGYSÉGNEK HÁLA, BOLDOG EMBER VAGYOK, ÉS A KÖRÜLÖTTEM ÉLŐ EMBEREK IS BOLDOGOK!

Az általam tartott programok a KAPCSOLATOK-ra fókuszálnak. Sri Bhagavan azt mondja, hogy AZ ÉLET = KAPCSOLATOK. Amint a kapcsolatainkat rendezzük, az életünk úgy válik egy csodálatos utazássá. Amíg viszont magunkkal cipeljük a kapcsolatainkból származó sérüléseinket, megbántódásainkat, addig SZENVEDÜNK. Bármit is teszünk, érünk el a külvilágban. A spirituális tanulmányaim és a saját tapasztalataim alapján elsőként dolgoztam ki a KAPCSOLATOK PROGRAMSOROZATOT, melynek az elvégzése után az emberek élete gyökeresen megváltozik. Nekem is sikerült, azoknak is sikerült, akik elvégezték. NEKED MIÉRT NE SIKERÜLNE?

Arra tettem fel az életemet, hogy segítsek az embereken, hogy megmutassam nekik azt a módszert, aminek a segítségével én is megszabadultam a szenvedéstől. Nem az EGYSÉG az egyetlen út, de ez is EGY út. Ami számomra megadta azt, amit mindig is kerestem!

Szeretettel várlak a programjaimra!

Gálik Klára


Haladó egység tréner (Egység Egyetem, India), Egy tudatosság tréner (O&O Akadémia, India)

Bakalavr tudományos fokozatú légzés tréner (Transzperszonális Pszichológia és Légzés Intézet, Budapest) 

Dúla (Sarasvati Alapítvány és Család-Vár Alapítvány, Budapest)

 

 


Önkéntes segítőim, akikkel a programjaimon találkozhatsz

Budai Gábor

Budai Gábor

Budai Gábornak hívnak. Több éve keresem azt a módszert, amivel megteremthetem magamban a Rendet, a belső EGYséget. Végigpróbáltam megannyi önfejlesztési technikát: kineziológia, családállítás, csendo, stb., és többször találkoztam a deekshá-val is, de egyik sem fogott meg igazán, mert ezen helyeken nem tapasztaltam az alábbiakat: A módszer hatékonyságán kívül - mindig fontosnak éreztem a közvetítő személyét is, mert - a szakmai felkészültségen túl - szerintem elengedhetetlen a tréner "emberi oldala" is: a végtelen segítőkészség, az empátia, az odafigyelés, a "lélekből" való működés.... Mindezen előnyös tulajdonságokat Gálik Klára tréner személyében találtam meg, és a vele dolgozó segítői csapatban. 2016. januárjában vettem részt először Klári pár bemutatkozó alkalmán, majd elvégeztem a teljes "Kapcsolatok" programsorozatot, azután az "Egység Felébredés Kurzus"-t (kétszer is!), ahol áprilisban áldásadóvá avatott trénerem. Azóta az alapprogramokon állandó segítőként működöm, és rendületlenül dolgozom tovább magamon - a haladó programokon:-) Ahogyan egyik életfeladatom - a tudatos emberi közösségek szervezése és összetartása, valamint az ébredés terjesztése - összefonódik az Egység Egyetem programjain végzett (és végzendő), segítői munkámmal, úgy kapcsolódik össze másik életfeladatom - a zenélés is - a deekshá-val, hiszen nem véletlen, hogy az egyik zenekarom neve EGYség zenekar, a másiké pedig Áldás együttes:-) Pedig - amikor ezekben elkezdtem zenélni, akkor még nem is hallottam a deekshá-ról és az Egység Egyetemről...:-)
S az sem véletlen, hogy egyik kedvenc dalom refrénje így hangzik:
"Lelkek sebére hófehér tépést -
Tenni az Isten felé pár lépést -
Átlépni közben árkot, göröngyöt -
S az Embernek szórni a gyöngyöt..."
Á L D Á S ! ! !
Budai Gábor


Alpár-Major Andrea

Alpár-Major Andrea

Sziasztok! Klárit nagyjából 20 éve ismerem, még az általános iskolából. Azt követően másfelé vette az irányt a kis életünk, de 2013 decemberében újra összetalálkoztak útjaink, amiért azóta is hálás vagyok. A Deeksha megtanított arra, hogy minden okkal történik az életünkben, jó és kevésbé jó dolgok egyaránt. Minden a mi épülésünket és a céljaink megvalósulását szolgálja, hiszen az égiek/a belső vezetőd/az Istenid (hívd bárhogy, akiben Te hiszel) tudja, mi a legjobb neked és támogat egész életedben. Sokszor nem értjük, mi miatt nem sikerül valami, amit nagyon szeretnénk, legyen az egy új munka, egy új kapcsolat vagy bármi más. Én sem értettem, ha vágyom valamire, az miért nem teljesül, ha az égiek szeretnek és a legjobbat akarják nekem. Ma már tudom, pont ezért. Hiszen az Istenid tudja, mire van a legnagyobb szükséged, mi az ami a fejlődésedet szolgálja és mi az, ami nem (ezt te nem mindig tudod, hiszen a „puzzle” csak egy-egy darabját látod, ő pedig az egész művet).
Mikor Klárihoz először elmentem egy bemutató programra, nem voltam túl jó passzban. Szerelmem volt az egyetlen igazi pozitívum az életemben, Dávid, akivel azóta is folyamatosan fejlődik és egyre csodásabb lesz a kapcsolatunk, immáron 4 éve. Ezen kívül utáltam a munkámat, mert nem élveztem és anyagilag sem volt megfelelő számomra. 2 év alatt kb. 5 munkahelyem volt, egyikről mentem a másikra, mert kompromisszumot viszont nem szeretek kötni. Azt vallom, ha valahol nem érzed jól magad (legyen az munkahely, kapcsolat vagy az otthonod), tegyél azért, hogy ez változzon. Amikor valaki csak panaszkodik, de nem tesz semmit, annak nem fáj még eléggé. Úgyis mondhatnám, hogy a langyos víz nem elég hideg ahhoz, hogy kiszálljunk belőle. De visszatérve a 2013 decemberi állapotomhoz. Ahogy írtam, a karrierem, anyagi helyzetem finoman szólva sem volt rendben. Ezen kívül a kapcsolataim sem (beleértve a családot, ami a legfontosabb). Ma már tudom, nem az a jó kapcsolat, mikor a szüleidet felhívod hetente, rosszabb esetben havonta 1x és nem veszekedtek. A jó kapcsolat ennél sokkal több, minőségi. Mostanra azt is megtanultam, hogy a szüleinket úgy kell elfogadni, ahogy vannak, ők már nem változnak 50 év felett. De! Ha dolgozol magadon, tisztítod a múltbéli sérelmeket, megbántódásokat, tisztítod a csakrákat és tényleg energiát teszel a fejlődésedbe, az erősen ki fog hatni a kapcsolataidra, így a szüleiddel való kapcsolatodra is.
Amit mindig mondok: ne higgy el semmit nekem, tapasztald meg! Gyere és próbáld ki, meg fogsz lepődni a változáson Én ezt tettem és tényleg meglepődtem, mikor a kapcsolatok programsorozat elvégzése után szinte azonnal (a következő héten) megtaláltam a jelenlegi munkámat. Egy olyan munkát, ami biztosnak mondható, ahol vannak sikereim, ahol jó a kollegális kapcsolat (azóta barátnőm is lett onnan) és ahol anyagilag is megbecsülnek. Persze, az elmúlt 2,5 év alatt én is változtam, elindultam a saját utamon, így valószínű más irányt fog venni az életem karrier szempontból. De amit akkor kértem, az megvalósult és ezúton is hálás vagyok érte. Tudnék még nagyon sokat írni a folyamataimról, de elsőre legyen ennyi elég belőlem A többit a programokon megosztom Veletek, ott sokat szoktunk beszélgetni, szuper csapatunk van és ez csodás érzés.
Namaste
Alpár-Major Andi (Andici)


Vasas Krisztina

Vasas Krisztina

Sziasztok! Én 2 éve találkoztam életemben először a deekshával, nem is akárhogyan. Valami, valahogyan beültetett Klári mellé egy Oszkáros autóba, ahol az emberek megosztják egymással az autójukat, hogyha egy irányba tartanak. Fura hasonlat, erre akkor nem is gondoltam, hogy az életem valami gyökeres változást készül venni ezzel. Az első programokon akkor még kisebb létszámban vettünk részt, így mindenkinek volt ideje megosztani a tapasztalását, a program végén. Én ebből csak arra emlékszem, hogy döbbenten ültem és osztottam meg az élményt, hogy én ilyen erős, különleges programmal még soha nem találkoztam, az akkor több mint 10 éves spirituális útkeresésem során. Azóta eltelt 2 év, és már nem döbbent le a deeksha ereje és hatása, inkább csodálatot és hálát vált ki belőlem. És azt hiszem amit a legjobban szeretek benne, az az, hogy nem csak bennem hozott változásokat, hanem átterjed a környezetemben lévő összes emberre, anélkül, hogy ezt én irányítanám vagy akár tudatában lennék ennek a folyamatnak. Csak azt veszem észre, hogy már többször végigjártam a Kapcsolatok Program sorozatot, ebben az évben már segítőként, hisz közben beavatódtam áldásadóvá. Azoknak az elvonulásos hétvégéknek a hatását, nagyon nehéz lenne itt leírni, ezért meg se próbálom. Azt hiszem röviden az a titok, hogyha magadon dolgozol, egyszercsak eljutsz arra a pontra, ahol már semmi sem lehetetlen, maximálisan jelen vagy az életedben és élvezed azt, jó és rossz történéseivel együtt. Hisz mindig dönthetsz másként, rugalmas leszel, szabad, igazán Önmagad. Ebben segít a deeksha. Nem 1-2 alkalom után, hiszen az a törvény itt is igaz, hogy amennyit beleraksz, kb annyit tudsz profitálni belőle, befektetett energia nélkül nem fog menni. Ha viszont ott vagy a programon, teszel magadért, már akkor elkezded ezzel a folyamatot, hogy igenis meghoztál egy döntést, hogy ott leszel hétfőnként, ha esik ha fúj, ha jókedvűen jössz ki a programok végén, ha rosszabb kedvűen mint ahogy bementél (az elején hányszor sétáltam úgy haza át a Dunán, aztán a rakpartokon, hogy atyaég....kell ez nekem??). A helyes válasz, igen, az volt, hogy kell. És ha te is eljutottál idáig, hogy ezt a oldalt böngészed és a bemutatkozásainkat olvasod, akkor nagy valószínűséggel neked is lesz bátorságod belevágni, ami nagyon-nagyon jó hír!


Okleveleim

Oklevel 02
Oklevel 01
Oklevel 03
Oklevel 04
oklevel-2017
Oklevel 05
Scan 20161022 210728
Oklevel Academy
Dula Oklevel 02
Oklevel 2018 01
Oklevel 2018 02