Egységben élni - Gálik Klára blogja

HOGYAN ÉLJÜNK TUDATOSAN A MAI VILÁGBAN?

HOGYAN ÉLJÜNK TUDATOSAN A MAI VILÁGBAN?

Amikor azt a szót halljuk, hogy tudatosan élni, akkor azt gondolhatjuk, hogy óriási lemondások árán kell tudatosnak lenni és egy pillanatra sem lehet elengedni a komolyságot és megpihenni. Azt hisszük, hogy szenvednünk kell tudatosan a célunkért, amit kitűztünk magunknak. Sok évig azt gondoltam, hogy ha majd szorgalmasan dolgozom, a magánéletemet és a szabadidőmet feláldozva, akkor majd sikeres ember leszek és ezzel egyenesen arányosan együtt jár a boldogság szint emelkedése.

Pedig ez nem így van, sőt. A legnagyobb meglepetés akkor ért, amikor bebizonyítottam, hogy ez az elmélet nem így működik a gyakorlatban. Hajszoltam a sikert, mindennap 10-12 órát dolgoztam, nem volt hétvégém, nem látogattam a családom, és egyáltalán nem foglalkoztam a saját fizikai, érzelmi, és spirituális szükségleteimmel. Kimerültem, kiégtem és nem találtam az élet értelmét. Olvass tovább, hogy én hogyan értem el a teljesebb életet.

A mai társadalom nagy nyomás alá helyez bennünket, sok helyen kell egyszerre megfelelünk, és ha nem vagyunk elég tudatosak, akkor sajnos elveszíthetjük a saját életünk felett a kontrollt. A rádió, amit hallgatunk, a műsorok, amiket nézünk, az emberek, akikkel találkozunk, az étel, amit megeszünk, minden hatással van a testünkre, lelkünkre és a tudatunkra. Ennek manapság az emberek legnagyobb része nincs is tudatában. Itt is azt gondolhatod, hogy: de hát akkor semmi élvezet nem marad nekem az egész napi stresszes munka után? Ez sem így van, sőt.

A boldog és beteljesedett élet nem az, amikor a hatszámjegyű fizetésed kattan a számládon, de nincs elég időd, hogy elköltsd és nincsenek körülötted emberek, akikkel megoszd a szeretetteljes pillanatokat. A boldog és beteljesedett élet az, amikor minden életterületed egyensúlyban van. Ahol mindennap teszel apró, de folyamatos lépéseket azért, hogy boldog legyél.

Amikor nyomás alatt vagyunk, akár a munkánkban, akár egy párkapcsolati vagy egészségügyi problémával nézünk szembe, automatikusan minden figyelmet arra az életterületre irányítjuk és nem tudunk semmi mással foglalkozni. Pedig a probléma sajnos nem biztos, hogy abban az életterületben létezik egyedül, csak nem visszük a figyelmet a többi területre, így a megoldást sem látjuk tisztán.

2016-ban megálmodtam egy kurzust, ami óriási sikernek örvend, Jövőkép kurzusnak neveztem el, mert a saját példámon bizonyítottam be, hogy igenis elérheti az ember a céljait, ha alkalmazza a kurzuson elhangzott tanításokat és gyakorlatokat, akkor is, ha élete legnehezebb időszakával néz szembe. Ez történt velem. Míg keresztülmentem a testvérem elvesztése utáni gyászfolyamaton, közben addigi életem legsikeresebb évét zártam, a külvilágban és a belvilágomban is. Hogyan történt ez?

GYERE EL A JÖVŐKÉP KURZUSRA ÉS MEGKAPOD A RECEPTET!

Tavaly szeptemberben elkezdtem tesztelni magamon egy olyan rendszert, ami összeállt bennem. Azt láttam, hogy nincs egy olyan eszköz sem a piacon, ami abban segítene az embereknek, hogy mindennap következeten tudjanak tenni a céljaikért és önmagukért, ezt mérni is tudják azt, valamint folyamatosan lássák a saját igazságukat, hogy mit tesznek és mit nem ÖNMAGUKÉRT. Hiszen minden ember boldog szeretne lenni, és azt gondolhatjuk, hogy ha eljárok heti egyszer meditálni, akkor ezzel garantálva van a boldogságom. A kérdés az, hogy mit teszel mindennap a boldogságodért? Hiszen nem egy héten egyszer szeretnél boldog lenni, hanem minden egyes nap, igaz? Ha csak egy héten egyszer élsz egészségesen, akkor hogy akarsz mindennap egészséges lenni, amikro  a többi napon nem a megfelelő minőségű és mennyiségű ételt viszed be a szervezetedbe?

“Nem az formálja az életünket, amit egyszer teszünk meg, hanem amit következetesen teszünk.” Tony Robbins

Vannak életterületeink, amiken lehet, hogy még sosem gondolkodtunk el, nem adtunk neki figyelmet és lehet, hogy tulajdonképpen ez az oka a boldogtalanságunknak.

Most biztos azt gondolod: HOGYAN LEHETNE MINDENRE EGYSZERRE FIGYELNI? Hát itt a megoldás:

Amikor először írtam össze magamnak TUDATOSAN, rendszerezetten, három hónapra előre, hogy hova szeretnék eljutni, hatalmasat csalódtam. Azt láttam, hogy erre képtelen vagyok ilyen rövid idő alatt, pedig ezeket a dolgokat nagyon szeretném megvalósítani. Mivel minden életterületet megvizsgáltam, láttam tisztán, hogy nem terveztem jól. Óriási hibát vétettem, amikor azt gondoltam, hogy nekem midnezt egyedül kell megtennem. Több napon keresztül gondolkodtam, hogy mit tudok tenni azért, hogy teljes életem legyen. A legnagyobb döbbenetemre megérkezett a megoldás, leírtam és pár napon belül az Univerzum is odatette mellém azokat a segítőket, akikkel együtt meg tudunk valósítani mindent, amit megálmodtam. MERT A MEGOLDÁSRA FÓKUSZÁLTAM, nem arra, amit nem tudok.

Ennek eredményeképpen rekord idő alatt, csupán 2 hónap alatt elkészítettük azt a füzetet, a Tudatos Tervezőt, ami nem csak az én életemet és gondolkodásomat változtatta meg, hanem minden emberét meg fogja, aki a kezébe veszi és elkezdi használni. Az elmúlt hónapok során sokkal jobban megismertem magam, a határaimat, azt, hogy mik tesznek boldoggá. Visszatértem a gyermekkori álmomhoz, lett egy új szakmán és újra alkotok. Szeptembertől januárig kipipáltam olyan célokat, amik máskor egy évbe teltek volna!

Hogy hogyan lehetséges mindez? Fókuszált vagyok. Mindennap úgy kelek, hogy tudom mit fogok tenni aznap a céljaimért és önmagamért is. Tudatosan figyelek arra, hogy milyen ingereket engedek be és nem csinálok semmi olyat, amivel pazarolom az időmet, hanem igyekszem úgy összeállítani a napokat, órákat, hogy a leghatékonyabban teljesítsem a feladataimat. Ez egy rendszer.

Ez a füzet egy olyan szervezett életet ad, amire mindig is vágytál!

A TUDATOS TERVEZŐT MINDEN EMBERNEK HASZNÁLNIA KELLENE, HOGY MINDEN EMBER TUDATÁBAN LEGYEN MINDENNAP ANNAK, HOGY MI AZ AMIRE SZÜKSÉGE VAN A BOLDOGSÁGOHOZ ÉS HOGY EL IS JUSSON ODA!

ITT A NAGY LEHETŐSÉG, HOGY TE IS MEGVÁLTOZTASD AZ ÉLETED!

  • 2019.03.02-03-án újra megtartjuk a Jövőkép 2019 Újratöltve kurzust, ami minden elméleti tudást megad ahhoz, hogy képes legyél tudatosan élni, mindezt úgy, hogy közben boldog is legyél.
  • Minden résztvevő megkapja a kurzushoz az egész évre szóló Tudatos Tervező füzetcsomagot (4 db füzet), hogy az éves céljaikat a lehető leghatékonyabban, a legrövidebb idő alatt valósítsák meg
  • Egyedi lehetőség! A Jövőkép 2019 Újratöltve kurzus idei résztvevői számára létrehozunk egy zárt csoportot, ahol támogatást fognak kapni a tagok, havi egyszer pedig lesz online élő tanítás velem, illetve átbeszéljük a gyakori kérdéseket, az elakadásokat és így könnyen tudunk együtt előre haladni az évben!

Én mindent megteszek azért, hogy én is és Te is sikeres legyél! TEDD MEG TE IS A LEGJOBBAT ÖNMAGADÉRT!

“Ha azt teszed, amit mindig tettél, akkor azt fogod kapni, amit mindig is kaptál.” Tony Robbins

Velem tartasz?

A Jövőkép 2019 Újratöltve kurzusról itt találsz további információkat, és visszajelzéseket a résztvevőktől:

https://galikklara.com/programok/119-jovokep-2020

SZER-ETET ÉS GYŰL-ÖLET, avagy a vallások veszélyei
 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Default Blogger
Already Registered? Login Here
Vendég
2019. október 14. hétfő