Egységben élni - Gálik Klára blogja

HOGYAN INDÍTSUK AZ ÚJ ÉVET? 5 LÉPÉS AZ ÁLMAINKÉRT!

HOGYAN INDÍTSUK AZ ÚJ ÉVET? 5 LÉPÉS AZ ÁLMAINKÉRT!

Itt az Új Év, az Új Kezdetek, az Új Remények ideje. Ilyenkor eldöntjük, hogy leszokunk a dohányzásról, nyelviskolába iratkozunk és tanulunk valami újat, eldöntjük, hogy leadunk pár kilót, edzeni járunk, egészségesen étkezünk, és így tovább. Sok új tervünk van ilyenkor.

Valahogy az Új Év kezdetén mindig azt érezzük, hogy van erőnk változtatni az életünkön. S milyen jól érezzük! Ha követed az alábbi 5 lépést, akkor bizonyosan a következő év más lesz, mint a többi!

Az élet az, amit te csinálsz belőle.” mondja Sri Bhagavan, az Egység Egyetem egyik alapítója. Mennyire igaza van! Csak teszteld le, és figyelj meg, hogy mi történik!

1. LÉPÉS: AZ ELENGEDÉS

Engedd el a tavalyi évet szeretettel. Bocsáss meg önmagad számára, ha esetleg nem úgy teljesítettél 2016-ban, ahogyan azt tavaly eltervezted. Bocsáss meg minden ember számára, akik valamilyen módon szomorúságot okoztak a számodra, hiszen ezáltal sokat fejlődtél és ráléphettél a számodra kikövezett útra. Fejezd ki a háládat minden ember számára, akik direkt vagy indirekt módon segítettek neked 2016-ban, akik nélkül ma nem lennél ott, ahol vagy és nem lennél az, aki vagy. Fogadd el ezt az évet olyannak, amilyen volt, akármilyen is volt – hiszen változtatni úgysem tudsz már azon, ami megtörtént – és akkor megújult erővel, és felszabadult energiákkal tudsz útnak indulni a Jövő Esztendőbe.

2. LÉPÉS: AZ ÚJÉVI FOGADALOM

Fogadd meg, hogy ez az év más lesz, mint a többi. Fogadd meg, hogy ez az éved lesz eddigi életed LEGJOBB ÉVE. Mondd ki háromszor hangosan és boldogan a következő mondatot:

SZÁMOMRA A 2017-ES ÉV LESZ EDDIGI ÉLETEM LEGJOBB, LEGSIKERESEBB ÉS LEGBOLDOGABB ÉVE!”

3. LÉPÉS: A LISTA

B2ap3 Thumbnail ListaÍrj egy listát azokról a dolgokról, amiket szeretnél elérni az életedben, legfőképpen a következő évben Lehetnek bármilyen célok, s ha úgy érzed most, hogy biztosan nem tudod megvalósítani, akkor is írd le! Nem kell most tudnod, hogy hogyan fog megvalósulni, csak írj le minden vágyadat, amit szeretnél. Látnod kell leírva mindazt, ami a szíved vágya. S tedd ezt a listát egy jól látható helyre a lakásban: akár a hűtőre, akár a tükörre, arra a helyre, ahol láthatod minden egyes nap. Ez a lista fog segíteni abban, hogy emlékeztessen mindennap arra, hogy miért dolgozol, miért tanulsz, miért teszed a mindennapi dolgokat, erőfeszítéseket.

4. LÉPÉS: MEDITÁCIÓ ÉS VIZUALIZÁCIÓ

Sokan beszélnek és sokan írnak a meditáció és a vizualizáció fontosságáról a teremtési folyamatban. Sajnos sokan nincsenek tudatában annak, hogy milyen nagy teremtőerővel rendelkezünk. Használd a meditációt és a vizualizációt, használd azokat a technikákat, amikről olvastál, tanultál vagy gyere el valamelyik évkezdő Deeksha programunkra, ahol az Egység Áldás erejével sokkal könnyebben megvalósíthatod a vágyaidat. Vigyázat, mert működik!

5. LÉPÉS: GONDOLKODJ POZITÍVAN ÉS SOHA NE LEGYEN KÉTSÉGED!

Bármi is történik, ha a saját utadon haladsz, akkor azt fogod érezni, hogy fejlődsz és örömödet leled a tetteidben. Ezt azonban mindig önmagadnak önmagadban kell meg megvizsgálnod. Szeresd magad és bánj úgy magaddal, ahogyan egy olyan emberrel bánsz, aki nagyon fontos a számodra. Mindenkinek egyedi útja van, ezért ne hasonlítsd magad másokhoz, hanem csakis önmagadra fókuszálj. Hidd el, hogy meg lesz az eredménye. Ne mondogasd magadnak mindennap, hogy úgysem fog összejönni és ne arra pazarold az energiádat, hogy a kétségeidet eteted. A negatív gondolatok és félelmek helyett mondd magadnak: „Össze fog jönni! El fogom érni a céljaimat!” Ne legyen kétséged. (Amennyiben nagyon nem boldogulsz a negatív érzelmekkel, gondolatokkal, akkor gyere el bármelyik csoportos Deeksha programunkra és kezdjük el közösen feloldani azokat a mély hiedelemrendszereket, blokkokat, amik megakadályozzák, hogy sikeres legyél!)

Az, hogy mi történik Veled a jövő évben, rajtad múlik! Nem a főnöködön, a szomszédodon, a szüleiden, csakis Te tudod megváltoztatni az életedet. Én pedig ehhez minden segítséget megadok Neked!

Ezt a gyakorlatot tudod otthon is végezni egyedül az Új Év első napján, de becsatlakozhatsz hozzánk is a csoportos programokra, ahol vagy lehetőséged Egység Áldást/Deekshát fogadni a jövő évi céljaidra.

PROGRAMAJÁNLÓ:

1. Amennyiben konkrét céljaid/vágyaid vannak, akkor várlak sok szeretettel az 2017-es ÉV MEGTEREMTÉSE MEDITÁCIÓRA:

https://galikklara.com/programok/27-ujevi-meglepetes-program-a-2017-es-ev-elinditasa-megteremtese

2. Amennyiben szeretnéd berobbantani a 2017-es évet és azt szeretnéd, hogy életed legjobb és legsikeresebb éve legyen, akkor szeretettel ajánlom ezt a JÖVŐKÉP 2017 2 napos kurzust:

https://galikklara.com/programok/34-jovokep-2017-2-napos-kurzus-ujjaszuletesi-folyamattal

A 2017-es év biztosan más lesz, mint a többi! :)

HOGYAN JUTHATUNK EL BÁRHONNAN BÁRHOVA AZ ÉLETÜNKBE...
HOGYAN DÖNTS A SZABADSÁGOD ÉS AZ ELENGEDÉS MELLETT...
 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Default Blogger
Already Registered? Login Here
Vendég
2019. október 14. hétfő