Egységben élni - Gálik Klára blogja

HOGYAN JUTHATUNK EL BÁRHONNAN BÁRHOVA AZ ÉLETÜNKBEN?

HOGYAN JUTHATUNK EL BÁRHONNAN BÁRHOVA AZ ÉLETÜNKBEN?

Sokszor azt gondoljuk, hogy mi nem lehetünk sikeresek, mert az valami olyan dolog, ami csak a kiválasztottaknak jár. Vannak álmaink, de néha mégis azt gondoljuk, hogy az számunkra nem válhat valóra, egy lehetetlen küldetés. Ezért lebeszéljük magunkat arról, ami igazán boldoggá tenne minket, s megelégszünk egy teljesen középszerű élettel, amelyben csupán létezünk és menedzseljük a boldogtalanságunkat.

Azt gondoljuk, hogy a siker szerencse kérdése, és hozzánk ez a szerencse soha nem fog beköszönni, pedig ez egyáltalán nem igaz! Olvass tovább, hogy megtudd hogyan juthatsz el oda, ahova szeretnél, teljesen mindegy, hogy honnan indulsz és milyen messzire vágysz!

Amikor találkozom régi ismerősökkel és látják, hogy elértem a célomat és sikeres vagyok abban, amit csinálok, akkor mindig egy óriási meglepődöttség ül ki az arcukra (amiről nekik fogalmuk sincs). Erre én a nem értem nézésemmel szoktam válaszolni. „Nem értem, hogy min csodálkozol?”

Aki ismer engem régóta, ismeri az életutamat és azt, hogy honnan indultam. Egy olyan panel lakásból, amit el kellett adnia az Édesanyámnak, mert nem tudtunk fenntartani, és egy olyan lakásba költöztünk, ahol folyton spóroltunk a vízzel és a fűtéssel. Vagyis telente egyfolytában fáztam és nem nagyon ismertem azt az érzést, hogy milyen egy vízzel teli kádban fürdeni. Szóval innen indultam. Ott volt egy nem igazán pozitív pénzügyi helyzet és a gyerekkori emlékek, amik nem voltak túl fényesek. A munkát egészen hamar megismertem, már az érettségi előtti nyári szünetben vállaltam helyettesítést a bátyám munkahelyén és beugrós recepciósként fogadtam a vendégeket. A technikumi utolsó évemet jártam, amikor nem volt már választásom, iskola mellett el kellett mennem dolgozni, mert különben nem tudtuk volna fenntartani magunkat Édesanyámmal. Így történt, hogy iskola előtt takarítani jártam egy irodába hónapokon keresztül. Végül az utolsó vizsgáim után elmentem az akkor nyíló bevásárlóközpontba vevőszolgálatosnak. Esélyem sem volt akkor főiskolára menni.

Emlékszem, hogy egy darabig nagyon jól éreztem magam, hogy van saját keresetem, és megvehetek magamnak dolgokat és szórakozni járhatok. Azonban egy idő után elkezdtem unatkozni. Húsz éves voltam és azt láttam, hogy az életem abból áll, hogy megdolgozom a pénzért, aztán elköltöm és ez nem tett túlzottam boldoggá. Kilátástalanságot láttam és sokszor gondolkodtam azon, hogy mi az élet(em) értelme. Beiratkoztam a Műszaki Egyetemre azt gondolva, hogy ez majd felvillanyoz engem. Három év múlva már diplomásként, elég fiatalon egy magyar biztosító ügyfélszolgálatának a vezetője lettem. De ne szaladjunk ennyire előre az időben.

Eltelt pár év a munkás időszakomból, mire rájöttem arra, hogy ha nem fejlődöm, akkor egy unalmas, hétköznapi életem lesz, amiben nem vagyok boldog. Hiszen egy darabig boldoggá tettek a megvásárolt ruhák és az átmulatott éjszakák, de hamar elmúlt ez az érzés és újra ugyanott találtam magam: az unalomban. 2006 körül ebben az unalmas időszakomban elkezdtem meditálni egy budapesti meditációs központban. Ott ébredtem rá arra, hogy minden ember szenved, és nem csak én vagyok a kiválasztott, aki az egész világ fájdalmát cipeli, hanem mindenki viszi a magáét. Megmondom őszintén, hogy ez megnyugtatott engem. Rendszeresen meditáltam, amitől sokkal jobban éreztem magam a bőrömben. Aztán 2009-ben egy családi tragédia miatt elfordultam a spiritualitástól, Istentől, a meditációtól, és csak és kizárólag az anyagi dolgokra fókuszáltam. Akkor azt gondoltam, hogy nincs Isten, mert elveszi azokat, akik fontosak nekem. Megharagudtam rá. Elkezdtem az életemet kívülről élni. Dolgoztam sokat, még annál is többet és így elértem a célomat, egy ügyfélszolgálat vezetője lettem. Eltávolodva minden belső munkától azt vettem észre, hogy egyre több problémám van a külvilágban. A párkapcsolatom nem volt vitamentes, a családi kapcsolataim mondhatni halottak voltak (nem tartottam nagyon senkivel a kapcsolatot), a munkahelyemen harcok kezdődtek, veszélybe került a pozícióm, az egészségügyi állapotom egyre csak rosszabbodott, valamint állandóan azon aggódtam, hogy ha elveszítem a munkám, akkor nem lesz hol laknom. Ilyen állapotban találkoztam a Deeksha/Egység Áldás/Egység jelenséggel és most látjátok a végeredményt. Az emberek meglepődnek a sikereimen. Szerintem azt kérdezik maguktól, amikor látnak engem: „Hogy a fenébe csinálta ezt meg ilyen rövid idő alatt? Neki ez hogy sikerült? Mit csinált, hogy itt tart?”, s ilyen hasonló kérdések játszódhatnak le a fejükben.

A válasz egészen egyszerű: CSINÁLTAM!

Azt vettem észre, hogy minden, amibe beletettem az energiám (az egyetem, a munka, a spirituális fejlődés (vagyis a belső munka), a magánéletem) az sikeressé vált. De mitől?
ATTÓL, HOGY NEM HAGYTAM ABBA A CSINÁLÁST!

Amikor 2009-ben abbahagytam a belső munkát, bárhova is jutottam a meditáció által, nem maradtam ott, hanem rohamosan visszaestem és ott találtam magam, hogy arról gondolkodom, hogy mi értelme van az életemnek egyáltalán? Pedig külsőleg egy nagyon sikeres vezető voltam!

Aztán elkezdtem újra csinálni, de ezúttal nem hagytam abba a belső munka csinálását.és azt vettem észre, hogy elkezdtem fejlődni életem minden területén. Ennek köszönhetően az életem először belül ment át egy óriási változáson, azután pedig szépen lassan a külvilágban is megmutatta magát ez az óriási változás. Sok évet dolgoztam „másodállásként” azon, hogy most ott tartsak, ahol tartok. Sokszor nagyon fáradt voltam, éjszakákat virrasztottam a tréning anyagok felett, hogy lefordítsam a következő tréninge, de nem tudtam már többé abbahagyni a csinálást. Sokszor néztem az emberekre, hogy milyen jó nekik, van egy szabad hétvégéjük, két szabadnappal és biztos pihennek, de jó nekik, aztán visszatértem a tréningjeimhez és fordítottam tovább.

Nagyon sokféle emberrel találkozom a programjaimon. Vannak olyanok, akik eljönnek az első programra és többet nem tudnak nem eljönni az összes többire, mert elkapja őket a gépszíj és kilőtt nyílként haladnak a céljuk felé (amit el is érnek!). Vannak olyanok, akik elkezdik, de a kellős közepén eltűnnek és kiesnek a vérkeringésből, nem tudunk róluk utána már semmit. Vannak olyanok, akik pár hónap vagy év után visszatértnek a vérkeringésbe és elmondják, hogy az életük először stagnálni kezdett, aztán egyre több problémájuk lett abban az időszakban, amikor nem foglalkoztak a belső világukkal. Aztán vannak azok az emberek, akik úgy gondolják, hogy nem ez az ő módszerük és vagy folytatják egy más módszerrel a belső fejlődést vagy nem. Nem tudjuk.

Minden életterülettel így van ez. Ha abbahagyod, akkor nem stagnálsz, hanem lerombolódik mindaz, amit addig felépítettél és egy idő múlva kezdheted elölről az építkezést sokkal mélyebbről, de van, aki sosem építi újra.

A minap felhívott az egyik kliensem és azt mondta, hogy szeretné lemondani az egyéni időpontját, mert most jól van. Mondtam neki, hogy nagyon örülök, hogy jól van(innen látszik, hogy jó úton haladunk), de ez az a munka, amit soha nem szabad abbahagyni, mert nagyon hamar ott találja magát, ahol volt vagy még azalatt néhány lépcsővel. Ha most jól van, akkor innen tud indulni az építkezés, a tervezés, a célok megvalósítása felé.

A LEGTÖBB EMBER AZONBAN ITT HAGYJA ABBA.

Mert jól van. Abbahagyja a belső munkát és amikor visszaesik, akkor azt gondolja, hogy a módszer nem volt jó és vagy kipróbál mást vagy egy életre elmegy a kedve a belső munkától és leéli az életét a létezésben, és menedzseli a szenvedését élete végéig, vagy egy idő után visszatér a belső munkához és halad előre. Csak rajta múlik. (Ez a kliens végül nem mondta le az időpontját.)

BÁRMIT CSINÁLSZ AZ ÉLETEDBEN, AZT CSINÁLD RENDESEN!

Amikor elmész edzőterembe és diétába kezdesz, akkor szépen átalakul a tested. Amint abbahagyod a mozgást és egészségtelen ételeket eszel, a tested még több kilót szed fel, mint amennyit leadott. S ugyanígy van ez a belső munkával is. A BOLDOGSÁG ÉS A SIKER NEM SZERENCSE KÉRDÉSE! Ezekről sokat beszélgettünk hétvégén a JÖVŐKÉP kurzuson, és a résztvevők a sok hasznos információ mellé kaptak eszközöket is, és oldásokat ahhoz, hogy ne hagyják abba a csinálást! A csinálás abbahagyásának sok oka van, amit a megfelelő segítő közreműködésével fel lehet tárni, és ha ezek az akadályok elhárulnak és a blokkok kioldódnak, akkor majd rád is úgy néznek az emberek, ahogyan rám. S akkor elmondhatod nekik a saját sikertörténetedet, mert ha CSINÁLOD belsőleg és külsőleg is a munkát, akkor az eredmény sem marad el!

PROGRAMAJÁNLÓ:

1. KAPCSOLATOK PROGRAMSOROZAT indul 2017.02.06-án azért, hogy a belsőnket megtisztítva több önbizalommal és önszeretettel tudjuk megvalósítani a vágyainkat életünk minden területén:
https://galikklara.com/kapcsolatok-programsorozat

2. A JÖVŐKÉP 2017 kurzust közkívánatra 2017.03.04-én kezdődően megismételjük. Amennyiben kedved kaptál a belső és a külső munkához egyaránt, a tudatos fejlődési terv elkészítéséhez, akkor várunk szeretettel:
https://galikklara.com/programok/34-jovokep-2017-2-napos-kurzus-ujjaszuletesi-folyamattal

HOGYAN GYÓGYÍTSUK MEG ÖNMAGUNKAT!
HOGYAN INDÍTSUK AZ ÚJ ÉVET? 5 LÉPÉS AZ ÁLMAINKÉRT!
 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Default Blogger
Already Registered? Login Here
Vendég
2019. október 14. hétfő