Egységben élni - Gálik Klára blogja

HOGYAN TEREMTSÜNK EGY CSODÁLATOS ÉLETET ÖNMAGUNKNAK

HOGYAN TEREMTSÜNK EGY CSODÁLATOS ÉLETET ÖNMAGUNKNAK

Az év utolsó napjaiban általában összegzünk. Mi történt velünk az elmúlt egy évben? Számomra ez a második év, amikor mélyebben és tudatosabban végzem ezt a vizsgálatot. Eltelt két év. Soha nem fogom elfelejteni a két évvel ezelőtti karácsonyt, amikor mindennap a kórházba mentem meglátogatni a bátyámat. Talán az az időszak volt a kezdete annak, hogy elkezdjek egy eléggé negatív világban pozitívan gondolkodni.

 

Soha nem felejtem el, hogy 2015. december 31-én úgy fordultam Istenhez, mint Elizabeth Gilbert az Ízek, imák, szerelmekben, amikor a boldogtalanságában imádkozni kezdett a fürdőszoba padlóján. Én ezt az oltárom előtt tettem. Nem kevésbé kétségbeesve, mint Ő.

Két évvel ezelőtt azt gondoltam, hogy az Isten valamiért elvesz tőlem mindent. Akkor azt gondoltam, hogy az élet igazságtalan. Az embereknek a boldogságról és a hitről beszélek, de ha én nem tudok most hinni, akkor el kell engednem azt, ami az életfeladatom: hogy segítsek az embereknek. Azon az éjszakán tudtam, hogy az emberekért fel kell állnom. Megmondom őszintén, hogy azon az este egy cseppnyi erőt sem éreztem magamban ahhoz, hogy fel tudjak állni onnan, ahol voltam. Reménytelennek tűnt minden. Amikor megcsörrent a telefon, rettegtem, hogy nehogy azért hívjanak, hogy valami baj történt. Aznap este csak egyedül akartam lenni Istennel. Elmondani neki az összes félelmem, kétségem, érzéseim és segítséget kérni. Semmi mást nem tudtam tenni. Aztán éjfél után nem sokkal megírtam a listámat, hogy mint szeretnék az Új Évben, kitettem a hűtőre és lefeküdtem aludni.

Másnap reggel még a szemem is máshogy csillogott. Éreztem magamban valamit, mintha nem csak egy éjszakát aludtam volna át. Éreztem magamban az erőt! Akkor még nem gondoltam arra, hogy hamarosan arra az erőre nagyon nagy szükségem lesz…

Most visszanézve nagyon hálás vagyok. Megadatott nekem pár hónap a testvéremmel kettecskén, egymás kezét fogva, szeretettel átölelve, beszélgetve, támogatva. Soha nem voltunk közelebb egymáshoz, mint azokban a hónapokban. Ott csak ketten voltunk, csak az a megmagyarázhatatlan szeretetszál, ami mindig is összekötött minket. Azt mondta nekem: „Ha kijövök innen, segíteni fogok neked.” A fizikai síkon elbúcsúztunk egymástól, de érzem, hogy az ígéretét azóta is betartja, és segít nekem mindenben.

Visszatekintve azt mondom, hogy Isten tényleg mindent elvett tőlem. Mindent. Hála Istennek azonban van a Földön egy hely, ahova el tudtam menni újra felépíteni önmagam, az egyetlen hely, ahol segíteni tudtak, hogy újra összerakjam magam. Ahol meg tudnak gyógyítani. Ahol bármi megtörténhet. Elvett mindent tőlem, és amit adott, arra nincsenek szavak!

Két nappal ezelőtt a születésnapomon épp a Central Park felé sétáltam Sue barátnőmmel, akinek sokat beszéltem már a tapasztalataimról. Mondtam neki, hogy két éve ilyenkor azt gondoltam, hogy vége az életemnek, és most 2 év elteltével úgy érzem magam, mint Alice Csodaországban. Itt vagyok a barátaimnál New Yorkban, pár hete még Indiában tanultam az O&O Academy vezetőitől és azt érzem, hogy a testvérem és Isten is velem van. Béke és szeretet van bennem. Mindenem meg van, amim csak lehet! Isten valóban kárpótolt engem mindenért.

Sokszor azt mondják nekem az emberek, hogy: „Veled azért történik mindez, mert szerencsés vagy!” Vannak emberek, akik nem veszik észre, hogy milyen csodálatos világban élnek, csak panaszkodnak és irigykednek másokra. Szerencsés? Eltemetni a 46 éves bátyádat, akinek végig kellett nézned több évnyi szenvedését, az szerencse? Nem az. Mindaz, amit elértem, nagyon kemény munka árán értem el. Nem volt a világon senki, tényleg senki, aki hitt volna bennem, amikor elindultam ezen az úton. Szerencsés? Ez nem szerencse.

EZ EGY DÖNTÉS! Én hoztam egy döntést. Egy döntést, hogy akármilyen nehéz lesz, nem adom fel. Nem hagyhatom cserben a családomat és az embereket, akik számítanak rám. Ezt a döntést minden ember másért hozza meg. Ez a döntés olyan erős volt, hogy meg kell mondanom őszintén, én vagyok a legjobban meglepődve az elmúlt két évben elért belső és külső sikereimért. Azt tudom mondani egy ilyen tragédia után, hogy nagyon boldog életem van. Van egy szerető és boldog családom, a világ legjobb barátai és segítői velem vannak, egy csodálatos közösségem, ahol szeretettel támogatjuk egymást, egy egészséges testem, vannak álmaim, vannak lehetőségeim, van szeretet a szívemben, amiből adhatok másoknak. Mindennap láthatom az Édesanyám mosolyát, ahogyan átölel, amikor meglát, és érezhetem azt a szeretetet, amit eddig sosem éreztem előtte. Amikor valakivel találkozom, azt mondják, látszik, hogy boldog vagyok. Csodálkoznak, hogy nem csak a fotókon mosolygok, hanem az életben is. Miért is szomorkodnék? Nincs olyan probléma, amivel ne tudnék szembenézni, hiszen van egy legjobb barátom, aki kinyúlt értem akkor, amikor a legnagyobb szükségem volt rá, velem van az Istenem, a bátyámmal karöltve és vigyáznak rám.

Szóval, ha szeretnéd megtapasztalni azt, amiről írtam, akkor tedd meg a következő lépéseket:

  1. Hozz egy DÖNTÉST, hogy MIT SZERETNÉL az életedben jövőre
  2. Olvasd el a tavalyi írásomat arról, hogyan indítsd az Új Évet: https://galikklara.com/blog/hogyan-inditsuk-az-uj-evet-5-lepes-az-almainkert
  3. Írd meg a saját LISTÁDAT a saját vágyaiddal
  4. Csináld a Soul Sync gyakorlatot mindennap (itt tudod letölteni magyar nyelven a meditációt: http://www.oo.academy/download-soul-sync-languages/)
  5. Ha még tudatosabban szeretnél a céljaidért dolgozni, akkor gyere el a Jövőkép 2018 kurzusra:

https://galikklara.com/programok/66-jovokep-2017-2-napos-kurzus-ujjaszuletesi-folyamattal-2

És a csodálatos hely, ahol bármi megtörténhet: www.oo.academy

Augusztusban szervezünk magyar csoportot tolmácsolással, hogy ebben a tapasztalásban minél többe ember részesüljön. Amennyiben ez érdekel, írj a galikklara@gmail.com címre.

HOGYAN INDÍTSUK TUDATOSAN AZ ÚJ ÉVET, HOGY A 2019 ...
GONDOLATOK A HALÁLRÓL, AZ ELENGEDÉSRŐL, AZ ÉLETRŐL
 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Default Blogger
Already Registered? Login Here
Vendég
2019. október 14. hétfő