Bőség kurzus/Wealth Deeksha Indiából

„Nincsen semmi baj a vágyaid beteljesítésével. Az a legkönnyebb módja a fejlődésnek, ha be tudod teljesíteni a vágyaidat. Azonban a fejlődésnek számos módja van. Meg is tagadhatod minden vágyadat és olyanná válhatsz, aki feladta mindenét. De az Egység több vágyat teljesít. A vágyaid megvalósítása a fejlődés legkönnyebb módja. A bőségteremtés egyáltalán nem rossz. A bőség megteremtése valójában mindenkinek segít. A bőségteremtés beteljesedéshez vezet. A beteljesedés átalakuláshoz vezet. Az átalakulás a Szabadsághoz vezet. A Szabadság a Felébredéshez vezet. A Felébredés pedig az Istenfelismeréshez vezet. Ha tehát te a bőség megteremtésére fókuszálsz, akkor egy Spirituális Sadhanat ( gyakorlatot) végzel éppen.” Sri Bhagavan, Egység Egyetem

Sokan tévesen azt gondolják, hogy a spirituális élet nem fér össze a bőséggel, és azok, akik belső utat járnak, azoknak nélkülözniük kell. Sokan olyan szegény körülmények között nőttek fel, hogy azt gondolják tévesen, hogy az élet a nélkülözésről szól. Az Egység Egyetem célja, hogy minden ember boldog legyen, s bőségben éljen, hogy BETELJESÍTSE ÖNMAGÁT.

A program során tanításokat veszünk át az Egység Egyetemtől a bőségről: hogyan tudjuk a bőség segítségével megvalósítani az álmainkathogyan segítjük a saját jólétünkkel a társadalom jólétét is, a melyek azok a dolgok, illetve korlátozó hiedelmek, amelyek gátolhatják a jólét beáramlását az életünkbe, melyek azok a törvények, amelyek a bőségünket irányítják.

Ennek a tudásnak a birtokában folyamatosan tudjuk ellenőrizni az életünkben, hogy hol lehetünk elakadva akkor, amikor nem úgy áramlik a bőség, ahogy kellene, és tudatosan ki tudjuk javítani ezeket az elakadásokat.

Ha szeretnél az anyagi helyzetedben elmozdulást, változást és emelkedést, akkor  vegyél részt ezen a programon. Az Indiában tanult, nagyon program és a különleges Egység Áldás/Deeksha fogadása lehetővé teszi a bőség tudatosságunk emelkedését, a jólét beáramlását az életünkbe, mind anyagi, mind érzelmi, mentális és spirituális területen.