Barion Pixel

MESTERMŰ

projekt

Élj úgy, ahogy szeretnél - ne úgy, ahogy elvárják!

Neked is eleged van ebből?

Stressz, egészségtelen élet, túlhajszoltság, időhiány…

Az emberek nagy része nem azzal tölti a legtöbb időt, ami a legfontosabb számára. Hanem azzal, amivel szerinte töltenie KELL.

Talán neked is ismerős: folyamatosan hajtasz, munkával telik el az életed, pedig közel sem azt tartod a legfontosabbnak. Ez állandó belső feszültséget okoz. Furdal a lelkiismeret, hogy elveszed az időt a családtól, a barátoktól. Attól, amit szeretsz, azért, hogy többet dolgozz.

Mert félsz, hogy ha nem teszel a munkába 110%-ot, nem tudod megtartani, amid van – és amit most nincs is időd élvezni.

De mi lenne, ha kitörhetnél ebből a taposómalomból?

A Mestermű Projekt 12 hetes csoportos
coaching program segítségével megteheted!

A Mestermű Projekt 12 hetes csoportos coaching programot kizárólag a Kapcsoladok Akadémiája tagok számára hoztam létre, ugyanis a két program kéz a kézben jár. Az érzelmi transzformációra, amit az Akadémián alkalmazunk, szükség van a coaching során is. Enélkül ugyanis a folyamat nem hozhat tartós változást. A transzformációs folyamatokkal együtt tud a coaching segíteni abban, hogy egy egészen új szintre emeld az életminőséged.

A Mestermű Projektre van szükséged, ha:

Krónikus időhiánnyal küzdesz, folyton rohansz és kapkodsz

Úgy érzed megrekedtél, nem haladsz előre az életedben

Fásultnak, kiégettnek érzed magad, valami másra vágysz

Stresszes vagy és ez egyre inkább hatással van az egészségedre

Teremtsd meg végre az egyensúlyt az életedben!

Azért mondják sokan, hogy nem létezik egyensúly a munka és a magánélet között, mert nem találták meg. Rohannak maguk után, kapkodnak a feladataik között. Úgy érzik, semmire nincs idejük és elmegy mellettük az élet.

Nem haladnak azzal, amivel szeretnének, utolsók a saját életükben, folyamatosan elégedetlenek, stresszelnek, szoronganak.

Én viszont tudom, hogy létezik az egyensúly, mert abban élek. A Mestermű Projekt coaching programban pedig segítek neked abban, hogy Te is megtaláld a saját életedben!
Ahogy az Akadémián megszokhattad, az elméletet ötvözzük a gyakorlattal: 12 héten át minden kedden egy 90 perces élő program során tanulunk meg közösen egy új elméletet, stratégiát.

Ehhez kapcsolódóan mindig adok majd feladatokat, amik segítenek elmélyíteni, beépíteni ezt a tudást. Egy önként jelentkezővel élőben is megcsináljuk a feladatokat, hogy együtt is át tudjuk élni a tanításhoz kapcsolódó felismeréseket.
Itt kipróbált, működő stratégiákat kapsz: a módszert, amit tanítok, saját magamon teszteltem - 3 hónap alatt értem el vele azt a célt, amit előtte éveken át nem sikerült: a nyugodt, kiegyensúlyozott, önazonos életet.

A Mestermű Projekttel Te is elérheted:

A megrendíthetetlen
nyugalmat

Mivel egyensúlyba kerül az életed és végre azzal töltöd az idődet, ami fontos számodra, helyreáll a belső békéd, megszabadulsz a stressztől.

Az állandó
csúcsteljesítményt

A fontossági sorrend felállítása, a fókusz meghatározása és a kiegyensúlyozottabb lelkiállapot segít abban, hogy a legjobbat hozd ki magadból.

A megkérdőjelezhetetlen
magabiztosságot

Megszűnik a stressz, az állandó lelkiismeret-furdalás, a szorongás, mert végre azt az életet élheted, amit szeretnél.

Hozzuk létre együtt azt az autentikus életet, amire mindig is vágytál!

Az autentikus vagy önazonos élet azt jelenti, hogy felismerjük, mi fontos számunkra és ezzel összhangban éljük az életünket és hozzuk meg a döntéseinket.

Minél autentikusabb vagy, annál inkább eltávolodsz a félelemtől, szorongástól, szenvedéstől és annál boldogabb, örömtelibb és beteljesedett életed lehet.

A lehetőséget kínálom neked, hogy azt az életet élhesd, amit szívből szeretnél, nem azt, amit mások várnak el tőled.

Hogyan működik a Mestermű Projekt?

A Mestermű Projekt módszere a Kelet és a Nyugat találkozása: ötvözi Tony Robbins, világhírű coach és Cloé Madanes családterapeuta módszertanát azokkal az indiai tanításokkal, amiket 11 év alatt elsajátítottam.
Végigvezet egy úton, amelyen felfedezheted, ki is vagy valójában, mik fontosak a számodra és elkezdhetsz aszerint élni.
A program során minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy a mindennapjaid részévé tedd az új szokásokat. Nem csak elméletet: a házi feladatok mellett jövőbe mutató cselekvési tervet is készítünk. Olyan felismeréseket szerezhetsz, amik örökre átalakítják az életedet és nem fogsz visszatérni a régi szokásokhoz.

Máshol nem publikált tanításokat kaphatsz és új eszközöket, hogy azonnal képes legyél változást elérni.

Témák, amikkel biztosan foglalkozunk a program során:

A Mestermű Projekt megálmodója:

Gálik Klára

Robbins-Madanes Life Coach,
a Kapcsolatok Akadémiája alapítója
Munkásságával több ezer embernek segített már a tudatalatti programokat átírni és a múltbeli érzelmi sérüléseket feloldani. 2012-ben létrehozta a Kapcsolatok Programsorozatot®, ami már több ezer embernek segített a teljes érzelmi átalakulásban.

Az elmúlt években 16 kurzust végzett és 3 tréneri képesítést szerzett Indiában. 2022-ben az USA leghíresebb coaching iskolájában szerzett Life Coach képzettséget, hogy egyéneknek, teljes családoknak és munkahelyi közösségeknek is stratégiai segítséget nyújthasson
„Sok évig kutattam és kerestem, hogyan tudok egy olyan életet létrehozni, amiben én vagyok önmagam számára a legfontosabb és önmagam táplálása által tudok sokkal többet és jobb minőséget adni a hozzám fordulóknak.

Az utóbbi pár évben tisztába kerültem azzal, hogy mi a fontos a számomra, milyen szükségleteim vannak és hogyan elégítsem ki őket pozitív és építő módon.
Meghúztam a szükséges határaimat, legyőztem azt a félelmet, hogy ha kevesebbet dolgozom, akkor anyagilag veszteséges leszek. A mindennapi rutinom segítségével egészségesen élek, sportolok, tanulok és van időm a magánéletemre is – hosszú évek után először.

Nekem ezt adta a coaching és azért akartam magam is megtanulni, hogy stratégiailag is támogatni tudjam a hozzám forduló klienseket.”

Így segített a program másoknak:

„Már az első alkalommal is voltak olyan felismeréseim, amik előre lendítettek a folyamatban. Rájöttem mik azok a hitrendszerek, amik korlátoznak és szenvedést okoznak az életemben. A másik oldalon nagyobb tudatossággal tudtam ránézni az erősségeimre, erőforrásaimra is.
Az erőt is éreztem magamban végig, hogy képes vagyok változtatni, fejlődni, cselekedni, gyógyulni. Jobban tisztába kerültem az értékrendemmel, hogy nekem valójában mi a fontos, és milyen programok futnak a fejemben. Mindig nagyon várom a coaching alkalmakat, mert óriási lendületet adnak.”
„Büszke anyuka, boldog feleség és maximalista munkaimádóként, persze hogy úgy gondoltam és hittem, hogy én tudom állni a sarat, mindenhol és mindenben is 150%-osan tudok teljesíteni, ugyanúgy, mint mielőtt családom lett. Tévedtem… Hálás vagyok, hogy elkezdtünk együtt dolgozni, mielőtt meg én is egy lettem volna a kiégett felsővezetők klubjában!”
„Új nézőpontokat, technikákat ismertem meg a coaching során, amelyeknek a gyakorlásával változtatni tudok pillanatnyi gondolataimon, érzéseimen. Rájöttem, hogy minden dolog, ami velem történik, legyen az jó vagy rossz, a fejlődésemet szolgálja. El tudtam indulni egy nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, pozitívabb élet felé.”

A Mestermű Projekt coaching programhoz háromféle konstrukcióban csatlakozhatsz:

MESTERMŰ

STANDARD

coaching csomag

Magánszemélyeknek

150.000 Ft

Cégeknek, vállalkozóknak

150.000 Ft

+ ÁFA *

MESTERMŰ

PREMIUM ALL-IN

coaching csomag

bónusz:

Magánszemélyeknek

300.000 Ft

Cégeknek, vállalkozóknak

300.000 Ft

+ ÁFA *

MESTERMŰ

pRO

coaching csomag

Magánszemélyeknek

200.000 Ft

Cégeknek, vállalkozóknak

200.000 Ft

+ ÁFA *

*Amennyiben cégként jelentkeznél, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@galikklara.com e-mail címen!
A csoportos coachingok március 5-től zajlanak majd keddenként 19 órától - 12 héten át, egészen május 21-ig.

Már csak ennyi időd van jelentkezni:

nap
óra
perc
m.perc
A program az évben CSAK EGYSZER indul és csak LIMITÁLT létszámú jelentkezővel, hogy a lehető legjobb minőséget, maximális figyelmet tudjam biztosítani.

Ha lemaradsz, idén nem lesz több lehetőséged!
Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót! A fenti e-mail címre kérem Gálik Klára Terézia tájékoztatóit és eDM-jeit (érdekességeket, újdonságokat, cikkeket, videókat, kedvezményes ajánlatokat).

Csaba

Eddigi életem legmélyebb pontján voltam, amikor 2017 októberében találkoztam Klárival.
Hálával tartozom masszőrömnek, aki ajánlotta nekem Klári Kapcsolatok programját. Most is hallom szavait: „annyira mélyen vagy, hogy innen már csak felfelé lehet menni. Menj el Klárihoz, de a csoportos programra, mert sokkal nagyobb ereje van, mint az egyéni kezelésnek. Neked most erre van szükséged. Itt szembenézhetsz önmagaddal és mindennel, ami ebbe az állapotba juttatott.”

Mit jelent a legmélyebb pont? Amikor nem úgy működnek a dolgok az életedben, ahogy szeretnéd. Amikor nem szereted magad. Amikor nem működik a párkapcsolatod. Amikor feszültség van a családodban és már a testvéreddel sem beszélsz. Amikor perelsz Istennel. Amikor nem akarsz élni. Amikor egyszerűen ki akarsz szállni.

Hallgatva a tanácsra, 2017 novemberben egy már folyamatban lévő programhoz csatlakozta. Egészen pontosan az utolsó három alkalmon vettem részt. Már az első alkalommal éreztem a deeksha erejét annak ellenére, hogy érzelmileg, lelkileg a mélyben voltam. A három alkalom után megszületett bennem a döntés, a következő sorozatot az elejétől a végéig megcsinálom. Ennek a technikának köszönhetően sikerült elengedni magam a programokon és nagyon mélyre menni a tudatomban. Megtaláltam az okokat, amikkel szembe kellett néznem.

A kapcsolatok programmal és a deeksha segítségével sikerült rendezni a kapcsolatomat szüleimmel. Két év után nem csak újra beszélünk a testvéremmel, hanem nagyon jó kapcsolatban vagyunk. Már el tudom fogadni önmagamat olyannak, amilyen vagyok. Nagyon bensőséges kapcsolatom lett a Felettes Énemmel és persze Istennel. A párkapcsolatomat nem sikerült megmenteni. Nyolc és fél év után lezárásra került, ami nem volt könnyű lépés, de utólag úgy tűnik jó döntés volt. Azóta is mind a ketten járunk Klári egyéni és csoportos programjaira és a visszajelzések szerint látványos pozitív változásokon megyünk keresztül, aminek szívből örülök. Családtagok, barátok is észreveszik a változásokat. Örülnek, hogy „visszatért a régi Csaba.” Sokan nem is tudják az okát és azt sem, hogy már egy új Csaba tért vissza.

Köszönöm Klári őszinte szívvel és lélekkel végzett kitartó munkádat, azt a szeretetet, ami felőled árad. Boldog vagyok, hogy ismerhetlek. Míg élek, hálás leszek Neked.

Azt kell mondanom, hogy még soha sem éltem ennyire tudatosan, mint most. Nem ragadok bele az ego játékába. Inkább keresem, vizsgálom a történések okait és hagyom, hogy a szeretet és a hála áramoljon bennem, ill. rajtam keresztül.
A változás soha sem könnyű, de mindig egy határozott döntéssel kezdődik és tudatos, következetes lépésekkel folytatódik. Ha közben elengeded az elvárásaidat és hagyod, hogy megtörténjenek a dolgok, akkor most még elképzelhetetlen pozitív változások történnek majd az életedben, benned és a kapcsolataidban. Ha jó irányba haladsz, azt az Univerzum is jelzi feléd szinkron események, nem várt segítségek, új kapcsolatok, barátok, csodák által. Ezeket tapasztalatból mondom.

Gondolataimat egy Bruce Lee idézettel zárom, ami meghatározza mindennapjaimat:
„A tudás nem elég, alkalmazni kell. Akarni nem elég, tenni kell.”

Tégy Te is magadért, megéri!

Szeretettel: Csaba

Kati

“A szüleim válása után és az Apukám új családja, valamint a távolság és Apukám hozzáállása miatt 27 éven át nem volt semmilyen kapcsolatunk. A Kapcsolatok program Édesapa része olyan mély dolgokat hozott elő, és láttam teljesen más szemszögből láttam Őt. A program másnapján felhívtam, és nagyon megindító beszélgetésünk volt, másnap találkoztunk is. A korona helyzet nem segített a találkozásokban, de kb 2-3 hetente beszélünk, és kaptam egy apát. Nem volt és nem lesz tökéletes, az idős kora miatt már máshogy emlékezik dolgokra, viszont a programoknak köszönhetően máshogy látom Őt, nem az igazság számít, hanem a szeretet és a kapcsolódás. Számomra nagyon megrendítő volt, hogy életemben először felköszöntött, s noha valójában pár napot tévedett, mégis úgy éreztem, a szándéka a lényeg, nem az, hogy nem tudta pontosan mikor is van a születésnapom. Nagyon hálás vagyok Klárinak azért, hogy ezt megélhettem, mert tudat alatt mindig is nagyon hiányzott az Apukám, és nagyon féltem attól, hogy sosem fogok tudni vele beszélni, mert nem szeret. Rá kellett jöjjek arra, hogy a saját szintjén Ő ennyire képes, és csak abból és annyit lehet adni, ami rendelkezésre áll. Vagyis nem hibáztatom többé, hanem örülök annak, ami van. Köszönöm! Kati”

Dóri

“Kedves Klári! Gyakran mondod a program alatt, hogy örülsz a visszajelzéseinknek. Én régóta készülök neked írni, csak valahogy sosem jutottam oda. Ha kérdezik a haverok, hogy milyen oldás lesz megint? Én csak úgy szoktalak emlegetni – vagy esetleg téged másoknak ajánlani, hogy „a Klári, tudod, aki megmentette az életemet.” Mert szó szerint így volt. 

Mikor Pali (nálad segítő) ajánlotta, hogy nézzem meg a Kapcsolatok-at, mert jó lesz nekem, az ágyból se nagyon tudtam felkelni, lelkileg olyan rosszul voltam. Napokig senkinek nem vettem fel a telefont és hosszú órákat töltöttem sírással. Éppen túl voltam egy párkapcsolati krízisen akkor…  Az oldás után egyébként még rosszabbul lettem! 🙂 De csak 1 napig. Elkezdett valahogy bennem dolgozni az egész, utána jöttek a következő időpontok és egyre könnyebb és könnyebb lettem. Egyre mélyebbre mentem magamban, egyre több mindent láttam át és láttam másként. Elkezdtek a dolgok másként hatni rám és éreztem magamon, hogy teljesen megújult körülöttem minden. Vagyis valójában én újultam meg ezért talán valahol mindent úgy tükrözök vissza magamnak. Amit még hozzátennék, hogy a programok erejéből még az sem vesz el, hogy most csak online mennek. Ugyanolyan erősek és fantasztikusak! Csekély szó a „köszönöm” de azért köszönöm a sok mindent, amit tőled kaptam, kaptunk. Sok sikert továbbra is. Jah és bármit felhasználhatsz természetesen az írásból visszajelzésként. Szeretettel: Dóri”