CSOPORTOS PROGRAMOK

KAPCSOLATOK PROGRAMSOROZAT

KAPCSOLATOK PROGRAMSOROZAT

Ez a programsorozat az én saját szellemi alkotásom, mely a saját, személyes tapasztalataimon, a tanulmányaim, és az indiai Egység Egyetem tanításain alapszik. 2012-ben álmodtam meg és fejlesztettem folyamatosan az évek során. Azért hoztam létre, mert az életünk összes problémája a kapcsolatainkból jön. Amikor a kapcsolataid nincsenek rendben, az látható az egész életedben. HOGYAN? „A külvilág a belvilág kivetülése”, mondja Sri Bhagavan, az Egység Egyetem egyik alapítója. Amikor nem jók a kapcsolataink, és nem dolgozunk rajtuk, akkor az elkezd hatással lenni a külvilágunkra.

Bővebben


EGYSÉG FELÉBREDÉS KURZUS ÁLDÁSADÓ BEAVATÁSSAL

EGYSÉG FELÉBREDÉS KURZUS ÁLDÁSADÓ BEAVATÁSSAL

Ha ezentúl nem csak kapni, de megosztani is szeretnéd az Egység Áldás (deeksha) csodáját, akkor várlak szeretettel ezen a csodálatos belső utazáson. Ez az elvonulás Sri Amma Bhagavan ajándéka, melynek során megismerkedhettek az Egység Egyetem alapítóinak tanításaival. Ezt a kurzust úgy hívom, hogy a "Boldog embert képző kurzus", melynek során gyönyörűséges utazásra indulunk önmagunkban, hogy felfedezzük mindazt, ami eddig nem volt számunkra látható és érezhető. Fizikai, lelki és szellemi síkon is mélységes tisztulási folyamaton fogunk keresztül menni, csodálatos tapasztalásokkal, érzelmi blokkjaink feloldásával, az öröm és a boldogság teljes megélésével.

Bővebben


BŐSÉG KURZUS/WEALTH DEEKSHA INDIÁBÓL

BŐSÉG KURZUS/WEALTH DEEKSHA INDIÁBÓL

Sokan tévesen azt gondolják, hogy a spirituális élet nem fér össze a bőséggel, és azok, akik belső utat járnak, azoknak nélkülözniük kell. Sokan olyan szegény körülmények között nőttek fel, hogy azt gondolják tévesen, hogy az élet a nélkülözésről szól. Az Egység Egyetem célja, hogy minden ember boldog legyen, s bőségben éljen, hogy BETELJESÍTSE ÖNMAGÁT.

Bővebben


EGÉSZSÉG KURZUS/AROGYA DEEKSHA INDIÁBÓL

EGÉSZSÉG KURZUS/AROGYA DEEKSHA INDIÁBÓL

Ha egészségügyi problémáid vannak, és szeretnél meggyógyulni, vagy egy ismerősnek, családtagodnak van bármilyen betegsége, és szeretnél segíteni neki, vagy szeretnél nagyobb egészség tudatosságot, ahhoz, hogy hosszú és egészséges életed legyen, akkor ez a program Neked szól. Az Arogya jelentése: egészség. A jó egészség több tényező eredménye, a belső és külső világunk is hat rá. Ennek a program célja az egész testünk, az elménk és érzelmeink helyreállítása.

Bővebben


A SZÜLŐSÉG MŰVÉSZETE 2 NAPOS KURZUS

A SZÜLŐSÉG MŰVÉSZETE 2 NAPOS KURZUS

Ez a kurzus egy csodálatos ajándék a világnak, melyet az indiai Egység Egyeteme tett elérhetővé, azzal a céllal, hogy egy boldogabb, harmonikusabb, egy teljesen új világot teremtsen, mely a szereteten és az együttérzésen alapszik. A program nem tartozik egyetlen valláshoz sem. A kurzust kizárólag az Egység Egyetem által képzett Haladó Egység Trénerek vezethetik. A 2 napos kurzus mindenki számára nyitott. Ez egy elméleti kurzus, ahol az elméleti tudás mellett indiai módszerekkel tapasztalhatod meg a tanultakat.

Bővebben


AKADÁLYOK ELTÁVOLÍTÁSA AZ ÉLETÜNKBŐL: MAHA GANAPATI YANTRÁVAL

AKADÁLYOK ELTÁVOLÍTÁSA AZ ÉLETÜNKBŐL: MAHA GANAPATI YANTRÁVAL

Az életed bármely területén léphetnek fel akadályok, melyekkel mindennap szembetalálod magad. Ez lehet család, kapcsolatok, karrier, siker, pénzügyek, egészség, stb. Ennek a különleges indiai programnak a fő célja, hogy minden akadály elháruljon az életedből, bármilyen egyéni célod is legyen. A MAHA GANAPATI yantrán való - haladó egység tréner által vezetett - meditáció segít eltávolítani az akadályokat az életedből (amely életterületen szükséged van rá), és segít sikeressé válni mindenben, amit csinálsz. GANESHA/MAHA GANAPATI YANTRA: a jó szerencsét, az akadályok leküzdését, a sikert reprezentálja.

Bővebben


ŐSÖK MEGSZABADÍTÁSA PROGRAM INDIÁBÓL

ŐSÖK MEGSZABADÍTÁSA PROGRAM INDIÁBÓL

Amikor megnézzük az életünket, láthatjuk, hogy vannak olyan problémák, amelyek akkor sem oldódtak meg, amikor már minden erőfeszítésünket beletettük. Mindent megtettünk, de a probléma még mindig fennáll. Ez lehet, hogy a nem megszabadult ősök az oka, vagy a 7 generáción átívelő karma. Ha az ősök elhanyagoltak, biztosan problémával kell szembenéznünk az életünkben.

Bővebben


BANDHAVYA DEEKSHA/KAPCSOLATOK KURZUS INDIÁBÓL

BANDHAVYA DEEKSHA/KAPCSOLATOK KURZUS INDIÁBÓL

Érezted-e már azt, hogy a családod, a szeretteid körében is magányos vagy? Hiába a családi környezet, mégis konfliktus alakul ki köztetek és nem tudod meghitten megélni a pillanatokat? Lehet, hogy külsőleg béke van köztetek, de benned különböző gondolatok, és érzések vannak, amelyek miatt nem tudsz felhőtlenül boldog lenni? A program célja, hogy helyrehozzuk ezeket a kapcsolatokat (akár csak egy kapcsolatra fókuszálva is). Tanításokat veszünk át az Egység Egyetemről, megtudjuk, hogy mik akadályoznak bennünket abban, hogy kapcsolódjunk a másik emberhez.

Bővebben


TÍZMILLIÓSZOROS NAPOK

TÍZMILLIÓSZOROS NAPOK

A tibeti buddha napokat hívják tízmilliószoros napoknak. A tibetiek évente négy ilyen napot tartanak nyilván, melyeket Dharmacsakra napoknak hívnak. Ezeken a napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat. Ez mind a pozitív, mind a negatív gondolatokra is igaz. Minden megnyilvánulásod, tetted következményei tízmilliószoros erővel hatnak vissza rád ezen a napon. Kiemelten fontos, hogy ezeken a napokon arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben. Figyelj magadra és légy tudatos. Bármire fókuszálsz, az gyorsabban fog megvalósulni, mint egyébként.

Bővebben


BELVILÁG PROGRAMSOROZAT HALADÓKNAK

BELVILÁG PROGRAMSOROZAT HALADÓKNAK

Az Isteni mindig itt volt, mindig velünk van, csak mi különböző okok miatt nem vesszük észre, nincs helye a szívünkben, mert tele vagyunk meg nem bocsátással és fájdalommal. A program során indiai gyakorlatokkal, meditációval kerülünk közelebb az Istenihez, feloldhatjuk azokat a blokkokat, amik akadályoznak minket és így még közelebb kerülhetünk hozzá.

Bővebben


PROGRAMOK ÁLDÁSADÓKNAK

PROGRAMOK ÁLDÁSADÓKNAK

A Sri Bhagavan, az Egység Egyetem egyik alapítója, azt mondja, hogy a felébredett állapot a mi természetes állapotunk, amikor pontosan úgy tapasztaljuk a valóság természetét, ahogyan az van. Ezen programok célja, hogy azok hatására változások történjenek az agyban és eljussunk ebbe a csodálatos állapotba, s boldog emberré, felébredetté, majd megvilágosodottá váljuk.

Bővebben


STRESS DETOX - 2 NAPOS KURZUS

STRESS DETOX - 2 NAPOS KURZUS

Sok helyen olvasni, hogy hogyan meditáljunk, hogyan szabadulhatunk meg a stressztől, de valamiért mégis úgy érezzük, hogy nem tudjuk hosszútávon megteremteni a békés állapotunkat, és a külső körülmények nem támogatják ezt. Ez a csodálatos 2 napos kurzus betekintést ad a stresszes és a nem stresszel állapotba. Segít megérteni, hogy mi történik bennünk és hogyan tudjuk elérni, hogy legyőzzük a stresszt és fenntartsuk hosszútávon a békés (nem stresszes) állapotot az életünkben. A kurzus gyermekeknek 12 éves kor felett ajánlott.

Bővebben