Egészség kurzus/Arogya Deeksha Indiából

Ha egészségügyi problémáid vannak, és szeretnél meggyógyulni, vagy egy ismerősnek, családtagodnak van bármilyen betegsége, és szeretnél segíteni neki, vagy szeretnél nagyobb egészség tudatosságot, ahhoz, hogy hosszú és egészséges életed legyen, akkor ez a program Neked szól. 

Az Arogya jelentése: egészség. A jó egészség több tényező eredménye, a belső és külső világunk is hat rá. Ennek a program célja az egész testünk, az elménk és érzelmeink helyreállítása, hogy a lehető legjobb állapotba kerüljünk. Amikor rendelkezünk egy egészséges testtel, akkor tapasztalhatjuk meg igazán az életet, a beteljesült létállapotot.

A program során tanításokat veszünk át az Egység Egyetemtől az egészségről: melyek azok a kapcsolataink és életterületeink, amelyek miatt megbetegszünk, ráláthatunk arra, hogy milyen valódi okok rejtőznek a betegségeink mögött. Ennek a tudásnak a birtokában folyamatosan tudjuk ellenőrizni az életünkben, hogy miért megbetegszik a testünk, és hogyan és mit tegyünk a gyógyulásunkért.

A különleges Egység Áldás/Deeksha segítségével elindulhatunk egy nagyobb egészség tudatosság felé, így ennek következményeként rendeződhetnek a testi, lelki, és érzelmi egészségügyi problémáink.

A programot 3 különböző szándékkal tudod elvégezni:

  • Amennyibenegészségügyi problémád van, annak gyógyulására
  • Amennyiben egészséges vagy, maradj továbbra is egészséges
  • Bármelyik ismerősöd, családtagod gyógyulása érdekében