AZ EGYSÉG ÁLDÁS - DEEKSHA 

A deeksha szanszkrit szó, jelentése ÁLDÁS. Ez az áldás egyenesen az Istenitől érkezik. A deeksha energiája arra szolgál, hogy egy bizonyos idő elteltével az ember elérje a megvilágosodást és az egység állapotát idézi elő. Ez az energia egy isteni ajándék, Sri Bhagavan és Sri Amma adománya az egész emberiségnek. A deeksha nem tartozik egyik valláshoz sem.

Deeksha BhagavanAbban segít, hogy a befogadó felfedezhesse és közvetlenül megtapasztalhassa azt, amiben hisz. A deeksha jelenség mögötti alapvető szándék, hogy mindenki ráébredhessen életének igazságára, bármi legyen is az. 

A deeksha energia átadása egy ősi technika. Az energia egy folyamatot indít el az agyban, kutatások igazolják, hogy neurobiológiai változást idéz elő. A frontális lebeny aktiválásán és a fali lebeny működésének csökkentésén keresztül a befogadó öröm- és szeretetszintjét, illetve az összekapcsolódás iránti fogékonyságát fokozza. A tudatosságra hat, nem gyógyító energia

A két fali lebenyben történik aktivitás csökkenés és a homlok lebenyben aktivitás növekedése. A két fali lebenyben van a zaj, a folyamatos belső zaj, a folyamatos belső konfliktus, a bennünk lévő állandó kérdések és válaszok. Az a folyamatos belső monológ, amitől az ember képtelen az életét élni és képtelen megtapasztalni a hétköznapokat.

Ez a belső zaj az elme túlműködéséből fakad, ahogy ez történik, nem tudjuk megtapasztalni a pillanatot. Pl. eszel, sétálsz a kedveseddel, vagy bármi mást csinálsz éppen és képtelen vagy megtapasztalni, mert azzal vagy folyton, ami a fejedben zajlik, képtelenség így egy boldog pillanatot megélni belső zaj és belső konfliktus nélkül.

Fizikailag mérhető változás történik a deekshát befogadó agyában és így elkezdődik egy fejlődési folyamat. Növekszik a belső béke, a  harmónia, és az emberi kapcsolatok elkezdenek javulni és az a zaj, az a zavar, ami odabent van - a múlt, a jövő és a folyamatos konfliktusa - pedig csökken. Ez a hatása az áldásnak.

Mindenkinek van az életében egy olyan terület, ami nem működik 100%-osan. Van, akinek egészségügyi problémái vannak, van, akinek kapcsolati problémája van, van, akinek anyagi problémája van, valakinek más életterületen vannak gondjai, mindenkinek akad valami, amin szeretne változtatni, boldogabbá tenni. A deeksha ott hat, ahol arra a leginkább szükséged van.

Az EGYSÉG ÁLDÁS végső célja, hogy felébressze az emberekben az EGYSÉG érzését. Ebben az állapotban békében vagyunk önmagunkkal, a körülöttünk lévő emberekkel, a természettel és mindennel, ami létezik.

 A Deeksha energia hatása és előnyei:

- megváltozik a nézőpontod helyzetekről, dolgokról
- fokozza a képességet a tanulásra 
- megoldja a belső konfliktusokat, ami a belső békéhez és harmóniához vezet 
- szeretetet hoz a kapcsolataidba, segíti a szíved kivirágzását 
- gyógyítja az érzelmi fájdalmakat 
- felidézi a ragaszkodást, a kapcsolatot és a kapcsolódást másokkal 
- a kapcsolataid gyógyulnak, változnak 
- felébreszti az együttérzést 
- megtölt életerővel 
- gyógyítja a testet 
- nyugtatja a testet és enyhíti a stresszt 
- segít értékelni és elfogadni a testedet 
- eltávolítja azokat a blokkokat, amik gátolják a sikert 
- az életed minősége teljesen megváltozik 

Az Egység Egyetem

Egyseg EgyetemVan egy spirituális iskola Dél-Indiában, Chennaitól 80 km-re, ahova emberek ezrei járnak a világ minden tájáról, hogy tanuljanak, spirituálisan fejlődjenek, s boldog emberekké váljanak.

Egység Egyeteme azzal a céllal jött létre, hogy az embereket megszabadítsák a személyes szenvedéstől, az elme uralma alól, és hogy az embereket a fájdalomból a boldogságba vezessék.

A két alapító, Sri Amma és Sri Bhagavan személyes víziója, hogy az emberiséget teljesen megszabadítsák a szenvedéstől.

Az Egység Egyetemén tartott képzések során minden ember segítséget kap ahhoz, hogy hogyan nézzen szembe az életében felmerülő akadályokkal, hogyan fejlődhet élete minden területén, hogyan hozhatja rendbe a kapcsolatait, hogyan fedezheti fel az életében a feltétel nélküli szeretetet, Istent, hogyan élhet az elme állandó belső fecsegése nélkül. Az Egyetemen képzett trénerek ezeket a tanításokat viszik szét és osztják meg a világ összes táján.

Az Egység programok és az Egység Egyetem mindenki számára nyitottak. Ha hiszel Istenben, ha nem hiszel Istenben akkor is. Az Egység = Szabadság. A kurzusokat mindenki látogatja, teljesen mindegy, hogy ki milyen felekezethez, valláshoz tartozik, kit nevez Istennek.

Az Egység Áldás, az Egység Egyetem és az Egység programok célja, hogy minden ember ébredjen rá a saját életének az igazságára, bármi legyen is az. Míg egy boldogtalan ember szenvedést okoz a környezetében, addig egy boldog ember boldog világot teremt maga körül.

A cél egy boldog emberiség megteremtése, és ez az egyéni boldogságnál kezdődik.

EGYSÉG TRÉNER PROGRAMOK:
 • Egység Felébredés Kurzus/Oneness Awakeng Course
 • Fiatalság Kurzus/Youth Course
 • Bőség Kurzus/Wealth Deeksha
 • Egészség Kurzus/Arogya Deeksha
 • Áldásadóknak programok:
  • 64 deeksha folyamat
  • Mukthi deeksha folyamat
  • Bhakti Yoga folyamat
 • 4 kosár folyamat/magzatkori oldások
HALADÓ EGYSÉG TRÉNER PROGRAMOK:
 • Szülőség művészete kurzus/Art of Parenting
 • Ősök megszabadítása kurzus/Ancestor Liberation
 • Istenivel való kötelék kurzus/Bond with the Divine
 • Kapcsolatok kurzus/Bandhavya Deeksha (nem egyenlő a Kapcsolatok programsorozattal)
 • Maha Ganapati/Ganesha Yantra gyakorlat/Dhyana Yoga

A deekshát deekshaadón/áldásadón keresztül kapod meg, aki az energiaátadás során a kezét a fejedre helyezi. Deekshaadókat kizárólag az Egység Egyetemen képzett Egység Trénerek avathatnak az Egység Felébredés Kurzus keretén belül.

Kérlek, hogy mielőtt elmész egy deeksha programra, bizonyosodj meg arról, hogy a programvezető valóban áldásadó-e, vagy tréner és van-e engedélye az adott program megtartására. 

OKLEVELEIM

Oklevel 02
Oklevel 01
Oklevel 03
Oklevel 04
oklevel-2017
Oklevel 5
Oklevel Academy
Oklevel 2018 02
Oklevel 2018 01