AZ EGYSÉG ÁLDÁS - DEEKSHA 

A deeksha szanszkrit szó, jelentése ÁLDÁS. Ez az áldás egyenesen az Istenitől érkezik. A deeksha energiája arra szolgál, hogy egy bizonyos idő elteltével az ember elérje a megvilágosodást és az egység állapotát idézi elő. A deeksha nem tartozik egyik valláshoz sem.

Egyseg TemplomAbban segít, hogy a befogadó felfedezhesse és közvetlenül megtapasztalhassa azt, amiben hisz. A deeksha jelenség mögötti alapvető szándék, hogy mindenki ráébredhessen életének igazságára, bármi legyen is az.

A deeksha energia átadása egy ősi technika. Az energia egy folyamatot indít el az agyban, kutatások igazolják, hogy neurobiológiai változást idéz elő. A frontális lebeny aktiválásán és a fali lebeny működésének csökkentésén keresztül a befogadó öröm- és szeretetszintjét, illetve az összekapcsolódás iránti fogékonyságát fokozza. A tudatosságra hat, nem gyógyító energia

A két fali lebenyben történik aktivitás csökkenés és a homlok lebenyben aktivitás növekedése. A két fali lebenyben van a zaj, a folyamatos belső zaj, a folyamatos belső konfliktus, a bennünk lévő állandó kérdések és válaszok. Az a folyamatos belső monológ, amitől az ember képtelen az életét élni és képtelen megtapasztalni a hétköznapokat.

Ez a belső zaj az elme túlműködéséből fakad, ahogy ez történik, nem tudjuk megtapasztalni a pillanatot. Pl. eszel, sétálsz a kedveseddel, vagy bármi mást csinálsz éppen és képtelen vagy megtapasztalni, mert azzal vagy folyton, ami a fejedben zajlik, képtelenség így egy boldog pillanatot megélni belső zaj és belső konfliktus nélkül.

Fizikailag mérhető változás történik a deekshát befogadó agyában és így elkezdődik egy fejlődési folyamat. Növekszik a belső béke, a  harmónia, és az emberi kapcsolatok elkezdenek javulni és az a zaj, az a zavar, ami odabent van - a múlt, a jövő és a folyamatos konfliktusa - pedig csökken. Ez a hatása az áldásnak.

Mindenkinek van az életében egy olyan terület, ami nem működik 100%-osan. Van, akinek egészségügyi problémái vannak, van, akinek kapcsolati problémája van, van, akinek anyagi problémája van, valakinek más életterületen vannak gondjai, mindenkinek akad valami, amin szeretne változtatni, boldogabbá tenni. A deeksha ott hat, ahol arra a leginkább szükséged van.

Az EGYSÉG ÁLDÁS végső célja, hogy felébressze az emberekben az EGYSÉG érzését. Ebben az állapotban békében vagyunk önmagunkkal, a körülöttünk lévő emberekkel, a természettel és mindennel, ami létezik.

 A Deeksha energia hatása és előnyei:

- megváltozik a nézőpontod helyzetekről, dolgokról
- fokozza a képességet a tanulásra 
- megoldja a belső konfliktusokat, ami a belső békéhez és harmóniához vezet 
- szeretetet hoz a kapcsolataidba, segíti a szíved kivirágzását 
- gyógyítja az érzelmi fájdalmakat 
- felidézi a ragaszkodást, a kapcsolatot és a kapcsolódást másokkal 
- a kapcsolataid gyógyulnak, változnak 
- felébreszti az együttérzést 
- megtölt életerővel 
- gyógyítja a testet 
- nyugtatja a testet és enyhíti a stresszt 
- segít értékelni és elfogadni a testedet 
- eltávolítja azokat a blokkokat, amik gátolják a sikert 
- az életed minősége teljesen megváltozik

Az Egység Egyetem

Egység Egyeteme azzal a céllal jött létre, hogy az embereket megszabadítsák a személyes szenvedéstől, az elme uralma alól, és hogy az embereket a fájdalomból a boldogságba vezessék.

A két alapító, Sri Amma és Sri Bhagavan személyes víziója, hogy az emberiséget teljesen megszabadítsák a szenvedéstől.

Az Egység Egyetemén tartott képzések során minden ember segítséget kap ahhoz, hogy hogyan nézzen szembe az életében felmerülő akadályokkal, hogyan fejlődhet élete minden területén, hogyan hozhatja rendbe a kapcsolatait, hogyan fedezheti fel az életében a feltétel nélküli szeretetet, Istent, hogyan élhet az elme állandó belső fecsegése nélkül. Az Egyetemen képzett trénerek ezeket a tanításokat viszik szét és osztják meg a világ összes táján.

Az Egység programok és az Egység Egyetem mindenki számára nyitottak. Ha hiszel Istenben, ha nem hiszel Istenben akkor is. Az Egység = Szabadság. A kurzusokat mindenki látogatja, teljesen mindegy, hogy ki milyen felekezethez, valláshoz tartozik, kit nevez Istennek.

Az Egység Áldás, az Egység Egyetem és az Egység programok célja, hogy minden ember ébredjen rá a saját életének az igazságára, bármi legyen is az. Míg egy boldogtalan ember szenvedést okoz a környezetében, addig egy boldog ember boldog világot teremt maga körül.

A cél egy boldog emberiség megteremtése, és ez az egyéni boldogságnál kezdődik.

O&O Akadémia

Az O & O Akadémiát-t  a világhírű spirituális  vezetők két generációja hozta létre. Sri Amma és Sri Bhagavan közösen Krisnajival és Preethajival, a modern filozófus bölcsekkel hozták létre ezt a csodálatos iskolát az emberi tudatosság átalakításának érdekében.

Sri Amma és Sri Bhagavan alapította az Egység Egyetemet, mint a Forrás erején keresztül történő átalakulás útját.  Krishnaji és Preethaji  a One World Academy-t hozta létre, mint az Egy Tudatosságon keresztül történő átalakulás útját.  Az O&O Academy e két Erő egyesítése. Az O&O is ennek a két iskolának a rövidítése (Oneness University & One World Academy).

Az O&O Academy  keresői mélyreható, átalakító, belső utazásra vállalkoznak az “Én-tudatosság”-ban lévő életből az “Egy tudatosság”-ba. A Felébredés ezen útján kibontakozva,  az élet bőséggel telik meg, a lehetetlenek valósággá válnak, a kapcsolatok szeretettel épülnek és a szervezeteket a spirituális vízió irányítja. A keresők útja olyan Filozófus Tanárrá válásban csúcsosodik ki, akik a világ irányítótornyaivá válnak.

További kapcsolódó linkek:
Az O&O Academy hivatalos honlapja: http://www.oo.academy

EKAM – Egység Tér

Misztikus folyamatok

Az Egység Tér/az Egység Templom egy misztikus erőmű. Az ide való belépés azt jelenti, hogy bekerültél az Isteni játszóterébe. Itt a meditáció egy történés. A folyamatod egy történés. A transzcendencia egy történés. A felébredett állapotok vagy másnéven Mukti is egy történés.  Az Egység Térben a látogatók parishkara siddhi & samkalpa siddhi állapotokat tapasztalnak. A siddhi spirituális erőt, áldást illetve képességet jelent.

Az Egység Térben az O&O Akadémia lelkes keresői Upasana-t tapasztalnak. Az Upasana annyit tesz, hogy az Isteni közvetlen közelében ülni; létezés egy olyan térben, ahol nincs elkülönültség, illetve belső elmerülés.

A hét minden egyes napján más-más folyamat van az Egység Térben a felébredésért egy nagyobb transzcendentális állapotra, illetve az elválasztottság feloldódására, ami  közted és más emberek között, közted és az Univerzum között, és közted és az Isteni között van.

Az Egység Térbe történő belépés ingyenes, csak szállást szükséges foglalni.

Az Ekam hivatalos honlapja: https://www.theonenessfield.com/

EGY TUDATOSSÁG TRÉNER PROGRAMOK:
 • Stress Detox 2 napos kurzus – Tapasztald meg a stresszmentes élet örömét
 • Power of Being – A Létezés ereje kurzus
EGYSÉG TRÉNER PROGRAMOK:
 • Egység Felébredés Kurzus/Oneness Awakeng Course
 • Fiatalság Kurzus/Youth Course
 • Bőség Kurzus/Wealth Deeksha
 • Egészség Kurzus/Arogya Deeksha
 • Áldásadóknak programok:
  • 64 deeksha folyamat
  • Mukthi deeksha folyamat
  • Bhakti Yoga folyamat
 • 4 kosár folyamat/magzatkori oldások
HALADÓ EGYSÉG TRÉNER PROGRAMOK:
 • Szülőség művészete kurzus/Art of Parenting
 • Ősök megszabadítása kurzus/Ancestor Liberation
 • Istenivel való kötelék kurzus/Bond with the Divine
 • Kapcsolatok kurzus/Bandhavya Deeksha (nem egyenlő a Kapcsolatok programsorozattal)
 • Maha Ganapati/Ganesha Yantra gyakorlat/Dhyana Yoga

A deekshát deekshaadón/áldásadón keresztül kapod meg, aki az energiaátadás során a kezét a fejedre helyezi. Deekshaadókat kizárólag az Egység Egyetemen képzett Egység Trénerek avathatnak az Egység Felébredés Kurzus keretén belül.

Kérlek, hogy mielőtt elmész egy deeksha programra, bizonyosodj meg arról, hogy a programvezető valóban áldásadó-e, vagy tréner és van-e engedélye az adott program megtartására. 

OKLEVELEIM

Oklevel 02
Oklevel 01
Oklevel 03
Oklevel 04
oklevel-2017
Oklevel 5
Oklevel Academy
Oklevel 2018 02
Oklevel 2018 01