Juhász Ildikó vagyok Légzés tréner és Deeksha adó.

Néhány évvel ezelőtt, az életem eddigi legmélyebb lelki szakaszában éltem, amikor úgy döntöttem, hogy változtatni szeretnék. Akkoriban tele voltam veszteségekkel, sérelmekkel, fájdalmakkal, és természetesen én is az áldozat szerepét éltem. Nem láttam, hogy mi minek a következménye, összefüggése a múltam és az akkori jelenem közözött.Ezáltal egy olyan önismereti belső utazáson kezdtem el részt venni amelyre csak egy egyirányú jegyet vettem! 5 évvel ezelőtt tettem meg az első lépéseket egyéni kezelésekkel, majd időt nem vesztegetve elkezdtem képzésekre járni. Szeretnék ezekkel  a tapasztalatokkal, és tudással segíteni Nektek abban , hogy egy csodálatos élet kapuját merjétek kinyitni!

2015-ben végeztem el Dr. Komin Vlagyimirnél Testakadémia képzését, amely Egyedi Transzrelaxációs terápián alapuló foglakozás sorozat.Itt  az emberi test egészsége, illetve annak lelki kapcsolatában segít. 2016-ban részt vettem a Kvark-mágnes programsorozaton, amelyen megtanultam a mágnes helyes használatát és jótékony hatásait az emberi testen.

2018-ban Légzésterapeutaként végeztem 2 éves foglalkozás sorozaton,mellyel egyéni és csoportos légzésterápiákat valamint Rebirthing újjászületéseket vezethetek. Részt vettem számtalan Rebirthing szárazföldi és víziújjászületéseken, többek között medencébe, Földközi-tengerbe, és az élő Nílusban is. Ezekben az években melyeket a Transzperszonális Légzés Intézetbe töltöttem megtapasztaltam  légzés jótékony hatásait. Segítségével egy olyan strukturáltabb életem lett amely biztonságot adott az életem mindennapjainak helyzeteiben. Ebben a módszerben a legcsodálatosabb, hogy az egyik leghatékonyabb és legbiztonságosabb, amely által a tudatalattinkba lévő blokkokat tudjuk oldani, felszínre hozni ,és visszacsatolással tudunk gyógyulni, felszabadulni, áramoltatni az életet. A transzlégzés intenzitása utat enged a módosult tudatállapot mélyebb lehetőségeinek a kihasználására , a problémák feldolgozására. 2018-ban elvégeztem az Intenzív Energiaszint emelő légzés foglalkozássorozatot. 

2018-ban hallottam Kláriról elsőnek, és a Kapcsolatok programsorozatáról. Ebben az életszakaszomba egyre fontosabbak lettek számomra a kapcsolatok, így úgy döntöttem, hogy a 2019-ben tartandó Kapcsolatok programsorozaton részt veszek. És itt 2019. februárjában az első programon valami megváltozott!  Úgy gondolom, hogy minden embernek meg kellene ajándékoznia önmagát egy ilyen Lelki-úttal, amely a belső és külső kapcsolódásokat is megváltoztatja. 

Ebben a 9 napban ismertem fel, hogy az egyik Életcélom SEGÍTENI AZ EMBEREKNEK. Mert ami eddig az életembe volt sok jó és rossz dolog vezetett el idáig. Szeretném, hogy minden ember egy Boldogabb Kapcsolódott Csodálatos Világban éljen!