Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Minden Események

[ONLINE] Kapcsolatok 1/2: Édesapával való kapcsolat gyógyítása

2020 augusztus 31., 18:30 - 21:45 | 4000Ft-tól

LEGUTOLSÓ KAPCSOLATOK PROGRAMSOROZAT ONLINE!

KAPCSOLATOK 1/2: A SZÜLEINKKEL VALÓ KAPCSOLAT GYÓGYÍTÁSA: ÉDESAPA

Gyógyítsd meg a férfiakkal való viszonyodat!

Rengeteg szuper visszajelzést kaptam tőletek az online programokkal kapcsolatban, és sokan lemaradtatok az első programokról vagy szeretnétek pótolni, mert jövőre nem indul a Kapcsolatok Programosorzat, ezért a Kapcsolatok programsorozatot megismételjük online, zoom-on keresztül. Csatlakozz UTOLJÁRA és ONLINE! Maximum 100 főnek tudunk online lehetőséget biztosítani, ha betelik a létszám, akkor sajnos nem lesz lehetőséged csatlakozni, ezért kérjük regisztrálj mihamarabb. BÁRMIKOR BECSATLAKOZHATSZ, ha kihagytad az előzőeket, nem progbéma, mert a programsorozat minden egyes programja hatalmas TRANSZFORMATÍV ERŐVEL BÍR!

A kapcsolataink közül a legfontosabb, a legjelentőségteljesebb: a szülőkkel való kapcsolat, függetlenül attól, hogy élnek-e még vagy sem. A szüleinkkel való kapcsolatunk meghatározza mindenki mással való kapcsolatunkat. A szülő bárkit jelenthet, aki a szívedben ezt a helyet elfoglalja, aki igazán betöltötte a szülő szerepét. A szüleiddel való kapcsolat kiemelkedően fontos!

Ezen a programon csak az édesapánkkal való kapcsolaton dolgozunk, gyógyítjuk azokat a sebeket, lelki sérüléseket, amelyeket az édesapánk okozhatott nekünk a fogantatásunktól kezdveKioldhatjuk a múltból rögzült mintákat, amelyek a mai napig hatással vannak férfiként a férfiasságunkra, a férfiakkal való kapcsolatunkra (nők esetében is), férfiként az önmagunkkal való kapcsolatunkra, az apaságunka, az anyagi bőségünkre, az életcélunk megtalálásában, stb.

Édesapánkkal való kapcsolatunk az anyagi bőségünkre van hatással, ezért ahogy ez a kapcsolat egyre jobban gyógyul, úgy mozdulhatunk el jobb anyagi helyzetbe, az életcélunk felé.

A program során ráláthatunk arra, hogy milyen csomagokat cipelünk magunkkal az édesapánkhoz fűződő kapcsolatunkból, milyen sérüléseink, programjaink ismétlődnek az életünkben és visszük tovább a kapcsolatainkban, párkapcsolatainkban, a gyermekünkkel való kapcsolatunkban, stb., és az Egység Áldás segítségével feloldhatjuk ezeket a sérüléseket, akadályokat az életünkben.

Minden kapcsolatunkban (párkapcsolat, kollégák, a Forrással/Kollektív Tudatossággal, stb.) a szüleinkkel való kapcsolat tükröződik vissza, ezért kiemelt hangsúlyt kell fektetni ennek a kapcsolatnak (édesanya, édesapa) a meggyógyítására.

Miért fontos meggyógyítani ezt a kapcsolatot önmagunkban?

Amikor az Édesapánkkal való kapcsolatunkban diszharmónia, fájdalom, sérelem van, akkor:

  • férfiként problémáink lehetnek a férfiasságunk megélésében,
  • nőként nehézségeink lehetnek a férfiakkal való kapcsolatunkban,
  • a fiú gyermekünkkel való kapcsolatunkban nézeteltéréseink lehetnek,
  • férfiként az apaszerepben nem tudsz kiteljesedni,
  • pénzügyi problémáink lehetnek, tartozásokat nem fizetik vissza, 
  • nehézségeket tapasztalhatunk az üzletünkben, karrierbeli problémák, stb.

Ha szeretnéd az életedet hosszútávon a fenti problémák nélkül élni, akkor GYERE EL ÉS GYÓGYÍTSD MEG AZ EGYIK LEGFONTOSABB KAPCSOLATOT AZ ÉLETEDBEN!

A szüleinkkel való kapcsolat gyógyításával már tettünk egy óriási lépést azért, hogy egy csodálatos párkapcsolatunk legyen, azonban ahhoz, hogy ez a valósággá váljon, még meg kell tennünk még néhány fontos lépést. Az következő lépésként el kell engedni a sérelmeket és a fájdalmakat a jelenlegi és az elmúlt párkapcsolatokból, hogy ne vigyük tovább a jelenbe/a jelenlegi kapcsolatunkba. A gyerekkori tapasztalatok, a szüleink által okozott csalódások, sérelmek még mindig felbukkanhatnak a párkapcsolatainkban, hiszen tudat alatt ugyanazt a családi mintát hozzunk magunkkal. Lehet, hogy minden kapcsolatodban ismétlődik valami, amit nem szeretnél, és amiből csak akkor tudunk kilépni, ha megváltoztatjuk a programot. 

[/vc_row]

JELENTKEZÉSHEZ SZÜKSÉGES INFORMÁCIÓK:

Kérjük ne regisztrálj freemail.hu-e-mail címmel, mert akkor nem fogod megkapni a bejelentkezéshez szükséges adatokat!

  1. CSAK ONLINE RÉSZVÉTELHEZ:

Amire szükséged lesz: 

  • jó minőségű internetkapcsolatra,
  • töltsd le a zoom nevű alkalmazást (ingyenes, www.zoom.us) és mindenképp teszteld a zoom rendszer működését a kapcsolódás előtt, hogy jól működik-e,
  • a zoom rendszeren a weben regisztrált neveddel lépj be, meg tudod változtatni, és csak a regisztrált neved alapján tudunk beengedni a hívásra,
  • némítsd le magad a folyamat alatt végig,
  • nyugodt és kényelmes hely, ahol egyedül tudsz lenni (külön szoba)
  • javasoljuk, hogy fülhallgatót használj, hogy ne zavard a többi embert a lakásban és jól halld a hívást,
  • papír zsebkendő, törölköző, víz 

AZ ONLINE PROGRAMOKRÓL:

AZ ONLINE PROGRAMOK ELŐNYEI:
– A világ bármely pontjáról csatlakozhatsz!
– Ugyanolyan hatékony, mint személyesen, sőt mivel egyedül vagy, jobban el tudod engedni magad.
– Időben kezdünk, sokkal kevesebb szünet eleg es korábban fejezzük be.
Biztonságos gyakorlatok otthoni kornyezetben.
Technikailag biztonságos és minőségi közvetítéssel – technikai támogatással. A programhoz a zoom rendszert használjuk a megfelelő titkosítással.
Bárki csatlakozhat a programsorozathoz, nem szükséges előképzettség!

VISSZAJELZÉSEK az online programokról:

„Elképesztően jó volt! Klárinak úgyis írok e-mailt. Eddigi legerősebb programom volt az elmúlt 4 évben.”

„Köszönöm! Online is nagyon fantasztikus volt! „

„Minden átjött így is  Köszönjük a lehetőséget”

„Klári: szuper volt, online is ugyanolyan erős volt, mint személyesen, ez volt nekem eddig a legerősebb élmény. „

„Köszönöm szépen a lehetőséget. Nekem ez volt a leg katartikusabb azt nem tudom, hogy a téma vagy az onlineságnak köszönhető.

„Csodálatos volt! Nagyon köszönjük a lehetőséget! Elképesztő erős volt online is! Óriási hála!  „

„Még egyelőre nem tèrtem teljesen magamhoz, de az biztos, h nagyon ütős volt, nagyon sokat adott, szó szerint csoda volt szàmomra! Nagyon szèpen köszönöm a lehetőséget! Ölelès!”

Ha még mindig van bármilyen kétséged az online részvétellel kapcsolatban, vagy bármi (nem várt, hirtelen) ok miatt nem tudsz részt venni a programokon, akkor keress bizalommal, hiszem, hogy mindenre találunk megoldást!

Jelentkezés menete, amint megnyitottuk a jelentkezést:

MINDEN PROGRAM ESETÉBEN A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ A PROGRAM NAPJÁN 12 ÓRA, UTÁNA LEZÁRJUK A JELENTKEZÉST A PROGRAMRA. KÉRJÜK, EZT VEDD FIGYELEMBE! A jelentkezés lezárása után 12:00-13:00 között küldjük számodra a programra való belépést azonosítóit.

  1. Kosárba rakom (itt választod ki, hogy hány jegyet szeretnél vásárolni)
  2. Tovább a pénztárhoz gomb megnyomása
  3. Adatok kitöltése a regisztrációhoz és a számlázáshoz
  4. Fizetési mód kiválasztása
    1. banki átutalás (az utalásnak legkésőbb a program napján 12 óráig  meg kell érkeznie) – ha nem tudsz online utalni az MKB fiókokban készpénzzben tudod befizetni a program díját 
    2. bankkártyás fizetés (Barion)
  5. Kötelezően megismert dokumentumok bepipálása
  6. Megrendelés elküldése

Kérlek, kövesd a fenti lépéseket a jelentkezéshez. Köszönjük!

Fontos információ az ismétlői kedvezményhez! Kérjük, hogy csak akkor válaszd az Ismétlői jegyet, ha minimum 9 különböző programon már legalább gyszer részt vettél a Kapcsolatok Programsorozatban, és a kettő, amit kihagytál a Testvérünkkel való kapcsolat és a Gyermekünkkel való kapcsolat gyógyítása. Az ismétlői kedvezményeket minden alkalommal a jelenléti ívek alapján ellenőrizzük, így amennyiben tévesen választottad azt, utalással rendezned kell a különbözetet. Ha ez nem történik meg a program napján 12 óráig, a befizetett összegedet visszautaljuk és nem tudsz részt venni a programon. Kérjük, tartsd be a fentieket! A megértésedet köszönjük!

Részletek

Dátum:
2020 augusztus 31.
Időpont:
18:30 - 21:45
Összeg:
4000Ft-tól
Esemény kategória:

Helyszín

Otthonod

Szervező

Gálik Klára
View Szervező Website