Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Minden Események

Ekam Világbéke Fesztivál Záró Eseménye

2019 szeptember 22., 00:00 | INGYENES

EKAM ENERGIA PONT SZEPTEMBER 22-ÉN AZ EGYSÉG KÖZÖSSÉGGEL – GYERE ÉS IMÁDKOZZ VELÜNK! 

Örömmel tájékoztatunk Benneteket arról, hogy az O&O Akadémia idén is megrendezi az EKAM Világbéke Fesztivált. Amennyiben Béketeretőként csatlakozol ehhez a vízióhoz, minden héten Indiából kapsz tanításokat – magyar fordítással – melyek a fejlődésedet idézik elő.

A Fesztiválról magyar nyelven az alábbi linken olvashatsz és itt csatlakozhatsz, mint BÉKETEREMTŐ!

https://www.ekamworldpeacefestival.com/hu/

Szeretettel hívlak Téged az O&O Academy Világbéke Fesztiváljának záró eseményére.

Gálik Klári és Rostás Ildikó vezetésével szeretnénk szervezni egy közös nagy eseményt, ahol összegyűlve részt tudtok venni a szeptember 22-én a kollektív imában. Minimum létszám a programra 23 fő.

 

Időpont: 2019.09.22. (vasárnap) Pontos időpontot várjuk még Indiától

A program ára: Ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Helyszín: Budapest, szervezés alatt

                   Amit hozz magaddal: polifoam, pokróc, szemkötő, kispárna, víz

JELENTKEZÉS A PROGRAMRA:

Jelentkezni a programokra kizárólag a honlapon lehetséges az alábbi linkekre kattintva, a „Jelentkezés” gomb használatával:

 

ÜDVÖZÖLJÜK AZ EKAM VILÁGBÉKE FESZTIVÁLON

Hisszük, hogy a Világbéke sokkal több, mint egy konfliktuskezelés. A béke egy tudatállapot, amelybe az emberiség egészének be kell lépnie azért, hogy egy jobb világot hozzon létre. Ez lesz a következő evolúciós ugrásunk. Egy békés tudatosság nélkül az előrehaladás minden formája, végső soron nagyobb elkülönüléshez, megosztottsághoz és konfliktushoz vezethetne. Egy békés ember ajándék a családjának és jelentős hajtóereje a világ jobbátételének.

VÍZIÓ

AZ EKAM HATÁSA A VILÁGBÉKÉRE

A Világbéke Fesztivál a hozzájárulásunk egy csodálatos és harmonikus világ megteremtéséhez. Ez egy jelentőségteljes időszak, amikor az egész bolygón emberek százai és ezrei fognak együtt meditálni, hogy óriási változást hozzanak létre az emberi tudatosságban. A Világbéke Fesztivál augusztus 10-19. között kerül megrendezésre az Ekam szentséges területén.

Augusztus 19-én, a Fesztivál csúcspontján, az emberek hatalmas számban gyűlnek majd össze a világ minden tájáról a BÉKE ERŐ PONTOKBA, és csatlakoznak a Ekam jelenségéhez. Az EKAM még erőteljesebbé fogja tenni az emberek tömegének meditációjával generált hatalmas energiákat és hatalmas átalakulást hoz majd létre az emberi kollektív tudatosságban. Ez több kedvességet, több harmóniát és nagyobb rendet teremt világunkban.

A TE HOZZÁJÁRULÁSOD A VILÁGBÉKÉHEZ

A béke eszköze lehetsz egy olyan világban, amelyet szétszakít a konfliktus és a nyomorúság. Egy békés egyén békés világot teremt. Az O&O Akadémia óriási lehetőséget kínál neked arra, hogy “Béke Teremtő” legyél azáltal, hogy  hatással vagy a körülötted élő emberek életét, és ezáltal hozzájárulsz a világ tudatosságának átalakulásához. Minden Béke Teremtő létrehoz egy Béke Energia Pontot, ahol legalább 49 ember gyűlik össze, hogy meditáljanak a világbékéért.

ISMERD MEG A KÖZÖSSÉGÜNKET

Az Ekam Világbéke Teremtő – egy olyan globális ereje az embereknek, akiknek az a víziójuk, hogy egy új világot hozzanak létre. Hisszük, hogy csak egy új tudatosságban élő, átalakult egyén tud kapcsolódni másokhoz és hozzájárulni a nagy egész jólétéhez.

Az utazásunk, hogy Béke Teremtővé váljunk, önmagunkkal kezdődik. Életünket a béke állapotában éljük-e – békében magunkkal, békében a családunkkal, békében a világgal, amelynek részei vagyunk?

Béke Teremtőként mágikus átalakuláson fogunk keresztülmenni a tudatosságban, ahogyan kapcsolódunk önmagunkhoz, kapcsolatainkhoz és a körülöttünk lévő világhoz. Az O&O Akadémia lehetővé teszi ezt az átalakulást minden Béke Teremtő számára, támogatva őket a heti online összejöveteleken keresztül. Egy Béke Teremtő azáltal is nő a tudatosságban, hogy annyi embernek ajánlja fel a béke áldást, amennyinek csak tudja, megérintve és átalakítva életüket. Ha már kitöltötted az űrlapot a Ekam Béke Energia Pont Fenntartó oldalon, akkor bejelentkeztél. Ha nem, akkor kérünk fogj hozzá és regisztrálj erre a hihetetlen lehetőségre, hogy Ekam Béke Teremtővé válj.

EGY ISTENI ERŐTERET A BÉKÉÉRT

A Béke Energia Pontokban 23, vagy annál több ember gyűlik össze, amikben erőteljes teret hoznak létre, és ezek láncreakciót  válthatnak ki, nagy valószínűséggel segítve az emberiséget a béke csodálatos állapotába jutni. A Béke Energia Pontok összerezonálnak az Ekam erejével, és ennek kumulatív hatására a résztvevők a tudatosság transzcendentális állapotát fogják megtapasztalni.

Az otthonod körüli Béke Energia Pont létrehozásával a legnagyszerűbb szolgáltatot teszed az embereknek és a társadalomnak, amelyek az életed egyik része.

Ha már kitöltötted ezt az űrlapot az EKAM Béke Teremtő oldalon, akkor már bejelentkeztél.

Ha nem, kérünk fogj hozzá és regisztrálj erre a hihetetlen lehetőségre, hogy Ekam Béke Teremtővé válj.

Válj átalakult szív vezetővé

Kedves Béke Teremtő / Béke Energia Pont Fenntartó,

Örömmel támogatunk Téged ebben a belső átalakulásban, amely során szív vezetővé válsz.

Hisszük, hogy amikor a tudatosságodban felébredsz a béke csodálatos állapotában, és közösen meditálsz – a Jelenség Ereje áramlik át rajtad. Létrehozol egy Isteni erőteret. A béke eszközévé válsz.

Béke Teremtőként mágikus átalakuláson fogunk keresztülmenni a tudatosságban, ahogyan kapcsolódunk önmagunkhoz, kapcsolatainkhoz és a körülöttünk lévő világhoz.  Hogy ezt az átalakulást lehetővé tegyük minden Béke Teremtő számára, felajánljuk számotokra az Ekam – Egység Térből, a tantestület által tartott heti online összejöveteleket. Az alábbiakban találod a következő, számodra elérhető összejöveteleket, hogy online csatlakozz otthonodból, és kivételes energiát vonzz az Ekamból a lényedhez, ebben a felébredésben a Békés Tudatosságra. Arra is ki akarunk képezni téged ezen a tréningen, hogy hogyan ajánlj fel Egység Áldást a békéért (Béke Deeksha)/ Soul Sync meditációt a békéért.

Örömmel látunk téged az Ekam Világbéke Tanácsban. El fogjuk küldeni neked az emlékeztető e-mailt, hogy csatlakozz az online összejövetelekhez.

Kívánunk neked csodálatos állapotot és gyönyörű életet.

Ekam – Egység Tér, tantestület

Kérlek, hogy kövesd az Egységben élni facebook oldalát, hogy további információkat kapj az eseményről, információkról:

https://www.facebook.com/egysegbenelni/

és csatlakozz az Egység Közösségünkhöz is a facebookon:

https://www.facebook.com/groups/839505526077179/

Szeretettel,

Klári, Ildikó és a segítő csapat

Részletek

Dátum:
2019 szeptember 22.
Időpont:
00:00
Összeg:
INGYENES

Helyszín

Budapest (szervezés alatt)
Budapest, Magyarország

Szervező

Gálik Klára
View Szervező Website