Események betöltése
 • Ez az esemény elmúlt.

Minden Események

[INGYENES, ONLINE] Az Igaz Szerelem Megteremtése elmélettel és transzformációval

február 13., 18:30 - 21:45 | Ingyenes

Gyere el és TAPASZTALD MEG ezt a CSODÁLATOS MÓDSZERT, ami már sok-sok EMBER ÉLETÉT MEGVÁLTOZTATTA! Most Rajtad a sor!

Szeretettel invitállak Titeket a február 13-án (hétfőn) tartandó ingyenes, online programomra, melynek fókusza a SZERETET, a SZERELEM és az ÖSSZEKAPCSOLÓDÁS ÖNMAGUNKKAL.

 • A szerelem hormon pár év után elmúlik a kapcsolatban, ezt rózsaszín ködnek hívják. Utána előjönnek a nehézségek, a konfliktusok, amiket, ha nem kezelünk jól, akkor a kapcsolat végéhez is vehethetnek.
 • De mi a TITKA a hosszantartó és boldog párkapcsolatnak?
 • Nem létezik problémamentes párkapcsolat, azonban mégis tehetünk valamit azért, hogy ne valljunk kudarcot folyton a szerelmi életünkben.
 • Erről fogsz tanulni ezen a programon és transzformációval segítek, hogy egy lépéssel közelebb kerülj a vágyott kapcsolathoz, valamint megmutatom a hosszú távú megoldást a párkapcsolati krízisek megelőzéséhez és könnyű, szeretetteljes megoldásához.

Ha úgy érzed, megrekedt az életed, és szeretnél elmozdulni ebből az állapotból, vagy csak egyszerűen fejlődni szeretnél a kapcsolataidban, az egészségedben, az anyagiakban, a karrieredben, vagy bármi másban, akkor szeretettel várunk! Hívd el a barátaidat is! 🙂

A SZERELEM, AZ IGAZ SZERETET ÉS KAPCSOLÓDÁS MEGTEREMTÉSE:

Ez a program kifejezetten ajánlott azoknak:

 • akik régóta keresik az igaz szerelmet és eddig nem jártak sikerrel,
 • akik egy régóta húzódó, megrekedt kapcsolatban élnek vagy más jellegű, “mérgező” kapcsolatot szeretnének lezárni,
 • akik párkapcsolatban élnek, de szeretnének még nagyobb szeretetet áramoltatni a társuk felé, megtapasztalni a szívtől szívig történő kapcsolódást, és megtapasztalni az igazi szeretet a kapcsolatban.

Miért gyere el?

Olyan utazásra hívlak, ahol a saját bőrödön megtapasztalhatod a békés, belső csodálatos állapotot. Azt az állapotot, amit minden ember keres az életében. Beszélgetünk a kapcsolatainkról és azok fontosságáról. A szenvedésünket okozó tényezőkről és arról, hogyan lehet a CSODÁS ÁLLAPOTOT a mindennapi életünk részévé tenni!

A saját életünket senki sem ismerheti nálunk jobban, és vajon ki tudhatná jobban, hogy mi számunkra az igazság? Ebben a rohanó világban mindenkinek a SAJÁT IGAZSÁGÁT, A SAJÁT ÚTJÁT, A SAJÁT BOLDOGSÁGÁT kell felfedeznie. Ez az este erről szól!

Számtalan könyvet lehet olvasni trénerekről, megvilágosodott, felébredett tanítóktól, rengeteg előadást lehet meghallgatni a boldogságról és békéről, és egy szebb életről, amire a szívünk mélyén mindannyian vágyunk.

Legtöbbször elmegyünk, meghallgatjuk, elolvassuk ezeket, mégsem változik nagyon semmi az életünkben. Miért van ez? És akkor mégis hogyan tudunk tartós pozitív változást hozni az életünkbe?

Az Egységben Élni Programokkal arra törekszem, hogy minden ember találja meg a saját BOLDOGSÁGÁT, az EGYSÉGET önmagával, másokkal, és egy SIKERES, SZERETETBEN ÉS BŐSÉGBEN ÉLŐ, EGÉSZSÉGES ember váljék belőle. Mert erre van szüksége mindenkinek! (És ezt meg lehet tenni vallások és ideológiák nélkül is.)

Megismertetem Veled, hogyan lehetséges egy szépséges belső állapotból élni az életünket, aminek a külvilágra is nagyon kedvező hatás van. Elmesélem a saját tapasztalataimat, és

egy Indiából hozott gyakorlat segítségével lecsendesítjük az állandóan “fecsegő” elménket és megtapasztaljuk milyen a Csodálatos öröm és nyugalmas állapot.

Észrevetted már Magadon, hogy a folyamatos belső fecsegés az élet legszentebb pillanatait is képes megmérgezi? Ha szeretnéd leállítani az állandó belső zajt és megtapasztalni a belső nyugalom és csend állapotát, várlak szeretettel erre az INGYENES PROGRAMRA.

Hívd el a barátaidat is!

Ne higgy el semmit, amit fentebb leírtam, TAPASZTALD MEG A SAJÁT BŐRÖDÖN! Nem veszítesz semmit, de megadod Magadnak az esélyt, hogy a frissen tapasztalt élmények azonnali változásokat idézzenek elő Benned és elindítsanak egy fantasztikus élet felé.

Az Egységben Élni Programok hatása:

A speciális transzformatív programok hatása tapasztalható az életünk minden területén, és életünk azon területén indít be fejlődést, ahol arra a legjobban szükség van. A rendszeres részvétel elindítja életünket egy harmonikusabb és nyugodtabb irányba, telve leszünk életerővel és kevésbé leszünk stresszesek a hétköznapokban, sokkal könnyebben nézünk szembe az életünkben felmerülő problémákkal.

VISSZAJELZÉSEK A TAVALYI PROGRAMRÓL

„Az elmúlt év Számomra a szerelmet hozta el. Sokszor vizualizáltam a a vágyak megtérítése meditációval a megfelelő párkapcsolatot, melyben megélhetem a kapcsolódás egy magasabb aspektusát. szeptemberben megkaptam ezt az ajándékot. Még nem tapasztaltam ekkora harmóniát senkivel eddig. Amikor pedig valami miatt kiborulnék nem a Páromban keresem a hibát hanem a saját érzéseimet kezdem el figyelni és rendbe rakni. Hiszen bennem nyomott meg egy gombot a másik és ezt Magamba kell helyre pakolni.
Nagyon Hálás vagyok Klári a tanításaidért.”

„Fantasztikus, egyedülálló élmény volt, nagyon hálás vagyok, hogy részese lehettem.” (Zsófi)

„Zseniális volt, a legjobbkor jött! Élveztem minden percét. Még boldogabb vagyok és még több energia van bennem!” (N. Adrienn)

„Ez az este feltette a pontot az i-re… Azt hiszem, megértettem egy csomó mindent! Nagyon hálás vagyok!” (Andrea)

IDŐPONT

2023. FEBRUÁR 13 (hétfő) 18.30-21.45

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES A PROGRAMRA!

A PROGRAM NEM VISSZANÉZHETŐ, CSAK SZEMÉLYESEN LEHET RÉSZT VENNI.

Jelentkezési határidő: 2023.02.13. (hétfő) 12:00.

HELYSZÍN:

ONLINE (egy általad választott nyugalmas hely) - zoom alkalmazáson keresztül

Amire szükséged lesz:

 • jó minőségű internetkapcsolatra,
 • töltsd le a zoom nevű alkalmazást (ingyenes, www.zoom.us) és mindenképp teszteld a zoom rendszer működését a kapcsolódás előtt, hogy jól működik-e,
 • a zoom rendszeren a weben regisztrált neveddel lépj be, meg tudod változtatni, és csak a regisztrált neved alapján tudunk beengedni a hívásra,
  némítsd le magad végig
 • nyugodt és kényelmes hely, ahol egyedül tudsz lenni (külön szoba)
 • javasoljuk, hogy fülhallgatót használj, hogy ne zavard a többi embert a lakásban és jól halld a hívást,
 • papír zsebkendő, törölköző, víz

A PROGRAM ÁRA:

INGYENES, de regisztrációhoz kötött

INFORMÁCIÓK A JELENTKEZÉSHEZ:

A létszám limitált, ezért kérlek, mindenképp jelentkezz a programra, hogy biztosítani tudjam a helyedet.

 • A program napján 12 órakor lezárjuk a jelentkezést és elküldjük a jelentkezők számára a belépési kódokat.
 • Kérjük freemail.hu-s email címmel ne jelentkezz, mert nem fogod megkapni a programmal kapcsolatos leveleinket!
 • Ha nem kaptad meg a belépéshez szükséges kódokat, a program napján 16:00 óráig írj e-mail az info@galikklara.com címre és akkor tudunk segíteni. 16:00 óra után sajnos már a programra készülünk, így segíteni nem tudunk.
 • Csak az info@galikklara.com email címen tudsz elérni bennünket, messenger és egyéb alkalmazásokat nem használunk.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a program napján küldött csatlakozási információkat tartalmazó email néha a PROMÓCIÓK VAGY SPAM mappákban landol, ezért ellenőrizd 15:00 óráig, hogy megérkezett-e! Amennyiben nem kaptad meg, kérlek írj 16:00 óráig az info@galikklara.com címre.

A PROGRAMOT VEZETI: GÁLIK KLÁRA

Gálik Klára – stressz detox és légzéstréner, meditációs és mindfulness tanár

12 évig dolgoztam biztosítási területen, ügyfélszolgálat vezető voltam. 2010-ben a sok stressz miatt teljesen kiégtem, úgy éreztem – bár meg van külsőleg mindenem- az életemnek semmi értelme. Ekkor úgy döntöttem, hogy ez így nem mehet tovább és ráléptem az önismereti út ösvényére.

Több, mint 10 év Indiában

Egészen Indiáig mentem, ahol a világ nagy vezetői is tanulnak és hirtelen értelmet nyert minden. A saját szenvedésemet legyőzve felesküdtem az emberiség megsegítésérére és kezdetét vette az új életem. 2012-ben megszületett a Kapcsolatok programsorozat, ami több ezer ember életét változtatta már meg. A Kapcsolatok programsorozat jelenleg csak a Kapcsolatok Akadémiáján belül elérhető. Ezen kívül néhány alkalommal tartok MINDENKI számára nyitott programokat.

Transzformáció

A munkám egy szóban: transzformáció. A programjaim által könnyen átalakulnak a régóta fennálló problémák, élethelyzetek, hitendszerek és az egyén kilépve a robotpilóta üzemmódból végre elkezdheti élni a saját életét. Nem csupán elméleti tudást adok át, hanem gyakorlati és tapasztalati úton mutatom meg, hogy mire képes egy ember. Mert mindenkiben ott van a potenciál egy nagyszerű életre, ha lehámozzuk a tudatalatti akadályozó tényezőket. A légzésterápiával és a programsorozattal hatékonyan meg tudunk szabadulni ezektől és elindulhatunk egy beteljesedett élet felé. A programjaimmal, meditációimmal, a Tudatos Tervezővel ez az élet könnyen felépíthető. Az életcélom, hogy ez nagyon sok emberrel megtörténjen, mert ha egy ember boldog, akkor boldogságot teremt maga körül is.

Részletek

Dátum:
február 13.
Időpont:
18:30 - 21:45
Összeg:
Ingyenes

Helyszín

Otthonod
Ár:

INGYENES

Elfogyott