Események betöltése

Minden Események

[INGYENES, ONLINE] Kapcsolatok Akadémiája Tájékoztató Est

február 20., 19:00 - 21:00 | Ingyenes

INGYENES TÁJÉKOZTATÓ A 2023-BAN INDULÓ KAPCSOLATOK AKADÉMIÁJÁRÓL

Online előadás és kérdezz-felelek

Tudj meg még többet a Kapcsolatok Akadémiájáról!

Ezen az estén szeretettel várunk, ha érdeklődsz a Kapcsolatok Akadémia felől, és szeretnél bővebb információt kapni vagy kérdéseid vannak.

Miről fog szólni a 2 órás program?

 1. Tanítás a tudatalatti programokról és a KAPCSOLATOK fontosságáról
 2. Részletes ismertetése a Kapcsolatok Programsorozatnak és arról, hogy miért az egyik leghatékonyabb megoldás minden problémánkra
 3. Kérdezz – felelek, ahol lehet bármit kérdezni az Kapcsolatok Akadémiájáról
  A 2023-as éves tematika bemutatása, programok, kihívások, interjúk (részletesen hónapról hónapra)
 4. Új szakértők és új programok bemutatása
 5. Visszajelzések a 2022-es Kapcsolatok Akadémiája évfolyamból

Gyere el és ISMERD MEG ezt a CSODÁLATOS MÓDSZERT, ami már sok-sok EMBER ÉLETÉT MEGVÁLTOZTATTA!

Ha úgy érzed, hogy megrekedt az életed, és szeretnél elmozdulni ebből az állapotból, vagy csak egyszerűen fejlődni szeretnél a kapcsolataidban, az egészségedben, az anyagiakban, a karrieredben, vagy esetleg bármi másban, akkor itt a helyed!

Ha bármi kérdésed van, elküldheted előre az info@galikklara.com címre és megválaszolom a programon.

Hálásan megköszönöm, ha továbbítod ezt az eseményt mások felé is, lehet, hogy valakinek épp az életét változtatod meg vele.

A Kapcsolatok Akadémiájáról információt ITT találsz. (Az oldal hamarosan frissül a 2023-as kiegészített programokkal, szakértőkkel)

VISSZAJELZÉSEK A KAPCSOLATOK AKADÉMIA 2022 ÉVFOLYAMBÓL 

“Mindenképpen életem legjobb döntése volt csatlakozni az Akadémiához.
Megtanultam hálás lenni, meglátni a szépet az egyszerű dolgokban. Nem panaszkodtok már annyit, mert minek. Nyitottabb lettem az emberek felé, könnyebben meglátom bennük a jót, elfogadom őket olyannak, amilyenek. A fejemben a kis hang egyre kevesebbet duruzsol és megtanultam egy dologra koncentrálni, jelen lenni. Úgy értem, jobb ember lettem. És ez még csak a kezdet!” 

“Újra van kapcsolatom a józan eszemmel, a felsőbb énrészeimmel, és Istennel is. Kaptam egy csodálatos férfit, akiről álmodni se mertem korábban. Tudok aludni, altató nélkül. Megint hallom az intuícióm. Még van min dolgozni, de boldog vagyok és ez jó alap :)”

“Megértettem, hogy a szülőkkel való kapcsolódásomon az ” életem minősége ” múlik. Nagyon apró a haladás, de már a reggeli meditációimban, az imáimban, a gondolataiban összehasonlíthatatlan az a változás amit tapasztalok. Már nem csak kifogásolom, kritizálom azokat amiket az évek alatt tőlük kaptam, tapasztaltam általuk, amiken átmentem. Könnyes hálát érzek, melegség van a szívemben, megbocsátás, elfogadás jellemez már♡♡♡ Még van teendő….de a különbség leírhatatlan!”

“Amióta az akadémiában vagyok, sok kicsi pozitív változás történt. Kapcsolataim gyógyultak meg, de nagyon sok mindent tanultam magamról, hogy hogy kezeljek, reagáljak bizonyos történésekre. Nem félek már, azt érzem, hogy mindennel meg tudok birkózni.”

“Hatalmas változáson mentem keresztül mióta a mindfulness meditációkat végzem és akadémia tagja vagyok. A hitem megerősödött, könnyebben és gyorsabban elérem a céljaimat. Kislányomon is látom, hogy velem együtt változik, noha hála Istennek, ő mindig is boldog kiegyensúlyozott gyermek volt idáig is, de látom rajta, hogy még boldogabb és nyugodtabb, mert én is az vagyok. Hihetetlen milyen csodák történtek velem 2022-ben, mind magánéletben, mind a munkámat érintően. Kapcsolatom szüleimmel egy sokkal nyugodtabb síkon mozog, eltűnt az egykor volt csalódottság vagy a megváltoztatni akarás, képes vagyok elfogadni szüleimet olyannak, amilyenek. Az Akadémiás tagok összetartanak és ez ad egy hatalmas löketet, és tényleg minden sejtemben érzem, hogy Egységben Élni JÓ!!!!”

“A 2021-es èvem egy számomra váratlan szakítással végződött. Februárban részt vettem egy ingyenes programon, ott olyan változások történtek,hogy magam is meglepődtem, el tudtam engedni a volt páromat. Csatlakoztam a Kapcsolatok Akadémiához, minden kapcsolatom jelentősen javult, a munkahelyemen előlèptettek, sikerült a volt férjemmel felvett ( végül rám hagyott) devizahizelt kifizetnem augusztusban.Mikor október végén lekerültem a KHR-ről, bele tudtam vágni egy óriási házátalakîtásba, amit évvègèig meg is valósîtottam. Nagyszerű szakemberek kerültek mellém, hálás vagyok, azokért a csodakért, amik történtek velem 🙏 végül, de nem utolsó sorban a 2022-t egy olyan férfi mellett búcsúztattam, aki mellett nőnek és boldognak érzem magam 🙏 és ez csak egy kis részlet ;)”

“Zsanett vagyok. Számomra az Akadémia abban hozott nagy változást hogy elengedtem fájdalmakat, gyerekkori sérelmeket. Korlátokat sikerült lebontanom még ha nem is teljesen de már tudom, elismerem ezeket s hatalmas szabadságot kapok általuk. Máshogy tudom látni ezeket a dolgokat. Tudom, hogy minden értem van, hogy minden energia s csak rajtam múlik hogy mit hozok ki ebből a földi létből. Hogy mindig van választásom. Hogyha nem lépek ki a komfortzónámból, ha nem nézek szembe bizonyos dolgokkal akkor ne várjak nagy változásokat. S legfőképpen a meditációk erejét is megtapasztaltam s hogy kell a rendszeresség. Imádom a programot a felépítést és a szenvedélyt, amivel átadod. Hálás vagyok azért hogy rátaláltam az Akadémiára. Ismét színes az életem, érzek, szeretek, sírok, ölelek, elfogadok s nem rettegek a változástól. Ismét vannak szárnyaim, hitem. Meghoztam egy 2 éve húzódó választást. S látom hogy igaz, ahogy változom, a környezetem is változik. Vannak megtorpanások, mélységgel, nemcsak magasságok de már tudom hogy ez így jó s nem szenvedek már ettől hanem képes vagyok együtt hullámozni. Hosszú még az utam de elindultam rajta s biztos nem adom semmiért! Fejlődni szeretnék tovább mert ez egy csoda! Köszönöm!”

“Az anyagok folyamatos használata, a programokon való részvétel jelentősen befolyásolta a kapcsolataimat, sokkal közelebb kerültem az anyukámhoz, a gyerekeimmel a kölcsönös elfogadás, egymás feltétel nélküli szeretet jellemzi a kapcsolatunkat. A barátokkal is sokkal jobb és elfogadóbb lett a kapcsolatom. A párkapcsolatomat szintén az elfogadás, a szeretet, a bizalom jellemzi. Sokkal jobban a kommunikációm.”

“Amióta Akadémia tag vagyok sok változás történt az életemben kevesebbet szorongok és stresszelek, bár még mindig van ezen mit fejlődni. Sokkal több hálásabb vagyok mindazért ami az életemben van. Javulást láttam a szüleimmel lévő kapcsolatban. Sikerült megbocsátani a szüleimnek és magamnak, ezen is van még mit dolgozni mert még nem teljes. Számomra a legfontosabb ami a 2022 évben történt és ez a Akadémiának köszönhetően Klàrinak és azoknak akik az ő munkáját segítik beleértve Istent is, hogy megtanultam szeretni önmagam. Hála és köszönet mindenért, mindazért amit kaptam. Köszönöm hogy az Akadémiára rátaláltam és hogy egy ilyen csodálatos csoport tagja lehetek.”

“Az életem teljesen megváltozott az Akadémia óta. Sokkal pozitívabban látom a világot, kevesebb szenvedés van az életemben, jobban bízom magamban és a vezettetésben. Teljesen megváltozott a hozzáállásom és a gondolkodásmódom saját magamhoz és az élethez is. Kiegyensúlyozottabb és békésebb vagyok. Jobban tudom élvezni az életet.”

IDŐPONT

2023. FEBRUÁR 20. (hétfő) 19.00-21.00

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES A PROGRAMRA!

A PROGRAM NEM VISSZANÉZHETŐ, CSAK SZEMÉLYESEN LEHET RÉSZT VENNI.

Jelentkezési határidő: 2023.02.20. (hétfő) 12:00.

HELYSZÍN:

ONLINE (egy általad választott nyugalmas hely) - zoom alkalmazáson keresztül

Amire szükséged lesz:

 • jó minőségű internetkapcsolatra,
 • töltsd le a zoom nevű alkalmazást (ingyenes, www.zoom.us) és mindenképp teszteld a zoom rendszer működését a kapcsolódás előtt, hogy jól működik-e,
 • a zoom rendszeren a weben regisztrált neveddel lépj be, meg tudod változtatni, és csak a regisztrált neved alapján tudunk beengedni a hívásra,
  némítsd le magad végig
 • nyugodt és kényelmes hely, ahol egyedül tudsz lenni (külön szoba)
 • javasoljuk, hogy fülhallgatót használj, hogy ne zavard a többi embert a lakásban és jól halld a hívást,
 • papír zsebkendő, törölköző, víz

AZ ONLINE PROGRAMOKRÓL

AZ ONLINE PROGRAMOK ELŐNYEI:
– A világ bármely pontjáról csatlakozhatsz!
– Ugyanolyan hatékony, mint személyesen, sőt mivel egyedül vagy, jobban el tudod engedni magad.
– Időben kezdünk, sokkal kevesebb szünet eleg es korábban fejezzük be.
– Biztonságos gyakorlatok otthoni kornyezetben.
– Technikailag biztonságos és minőségi közvetítéssel – technikai támogatással. A programhoz a zoom rendszert használjuk a megfelelő titkosítással.
– Bárki csatlakozhat a programsorozathoz, nem szükséges előképzettség!

A PROGRAM ÁRA:

INGYENES, de regisztrációhoz kötött

INFORMÁCIÓK A JELENTKEZÉSHEZ:

A létszám limitált, ezért kérlek, mindenképp jelentkezz a programra, hogy biztosítani tudjam a helyedet.

 • A program napján 12 órakor lezárjuk a jelentkezést és elküldjük a jelentkezők számára a belépési kódokat.
 • Kérjük freemail.hu-s email címmel ne jelentkezz, mert nem fogod megkapni a programmal kapcsolatos leveleinket!
 • Ha nem kaptad meg a belépéshez szükséges kódokat, a program napján 16:00 óráig írj e-mailt az info@galikklara.com címre és akkor tudunk segíteni. 16:00 óra után sajnos már a programra készülünk, így segíteni nem tudunk.
 • Csak az info@galikklara.com email címen tudsz elérni bennünket, messenger és egyéb alkalmazásokat nem használunk.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a program napján küldött csatlakozási információkat tartalmazó email néha a PROMÓCIÓK VAGY SPAM mappákban landol, ezért ellenőrizd 15:00 óráig, hogy megérkezett-e! Amennyiben nem kaptad meg, kérlek írj 16:00 óráig az info@galikklara.com címre.

A PROGRAMOT VEZETI: GÁLIK KLÁRA

Gálik Klára – stressz detox és légzéstréner, meditációs és mindfulness tanár

12 évig dolgoztam biztosítási területen, ügyfélszolgálat vezető voltam. 2010-ben a sok stressz miatt teljesen kiégtem, úgy éreztem – bár meg van külsőleg mindenem- az életemnek semmi értelme. Ekkor úgy döntöttem, hogy ez így nem mehet tovább és ráléptem az önismereti út ösvényére.

Több, mint 10 év Indiában

Egészen Indiáig mentem, ahol a világ nagy vezetői is tanulnak és hirtelen értelmet nyert minden. A saját szenvedésemet legyőzve felesküdtem az emberiség megsegítésérére és kezdetét vette az új életem. 2012-ben megszületett a Kapcsolatok programsorozat, ami több ezer ember életét változtatta már meg. A Kapcsolatok programsorozat jelenleg csak a Kapcsolatok Akadémiáján belül elérhető. Ezen kívül néhány alkalommal tartok MINDENKI számára nyitott programokat.

Transzformáció

A munkám egy szóban: transzformáció. A programjaim által könnyen átalakulnak a régóta fennálló problémák, élethelyzetek, hitrendszerek és az egyén kilépve a robotpilóta üzemmódból végre elkezdheti élni a saját életét. Nem csupán elméleti tudást adok át, hanem gyakorlati és tapasztalati úton mutatom meg, hogy mire képes egy ember. Mert mindenkiben ott van a potenciál egy nagyszerű életre, ha lehámozzuk a tudatalatti akadályozó tényezőket. A légzésterápiával és a programsorozattal hatékonyan meg tudunk szabadulni ezektől és elindulhatunk egy beteljesedett élet felé. A programjaimmal, meditációimmal, a Tudatos Tervezővel ez az élet könnyen felépíthető. Az életcélom, hogy ez nagyon sok emberrel megtörténjen, mert ha egy ember boldog, akkor boldogságot teremt maga körül is.

Részletek

Dátum:
február 20.
Időpont:
19:00 - 21:00
Összeg:
Ingyenes

Helyszín

Otthonod
Ár:

INGYENES

Készleten