Események betöltése
 • Ez az esemény elmúlt.

Minden Események

[INGYENES, ONLINE] MIÉRT NEM TUDOM elengedni a múltat?

november 20., 19:00 - 21:00 | Ingyenes

Ne várd meg, amíg teljesen felemészt: így szabadulhatsz meg a múlt fájdalmas tapasztalataitól

Szeretettel invitállak Titeket a NOVEMBER 20-án (hétfőn) tartandó ingyenes, online programomra, melynek fókusza a megbocsátás, ami örökre feloldhatja a kínzó érzéseket, és azonnal valódi, tartós, pozitív változást indíthat el.

Az előadás pontosan neked szól, ha…
…egy olyan biztonságos módszert keresel, ami egyrészt segít felszínre hozni és feloldani, hatékonyan kigyomlálni a fájdalmakat, gátló tényezőket, negatív érzelmi tölteteket a tudatalattiból,

…másrészt pedig segít új idegi kapcsolatokat létesíteni az agyban, vagyis valódi transzformációt, átalakulást eredményez.

MIÉRT NEM TUDOM ELENGEDNI A MÚLTAT?

Ezt a kérdést sokan tesszük fel magunknak, amikor

 • újra csalódunk,
 • nem találjuk a boldogságot,
 • valaki megbánt,
 • egy kapcsolat véget ér,
 • megtettünk valamiért mindent, mégsem sikerült,
 • vagy amikor egy újabb konfliktus bukkan fel a kapcsolatunkban.

A múltbeli sérelmek, az ismétlődő negatív minták, az elnyomott érzelmek és a kapcsolati konfliktusok lehetetlenné teszik, hogy teljes és kiegyensúlyozott életet éljünk.

Ezen az ingyenes előadáson feltárjuk a megbocsátás és a tudatalatti működésének erejét, hogy segítsen megszabadulni a múlt béklyóitól és elindulni egy boldogabb, harmonikusabb jövő felé.

AMIRŐL SZÓ LESZ AZ INGYENES ELŐADÁSON:

 • A MÚLT HATÁSAI

Hogyan befolyásolják a múlt sebei a jelenünket és jövőnket?

 • A MEGBOCSÁTÁS FOLYAMATA

A megbocsátás konkrét lépései, amelyek valódi változást hoznak

 • A TUDATALATTI ÁTALAKÍTÁSA

Hogyan szabadíthatjuk meg magunkat a múlt béklyóitól?

 • MEDITÁCIÓS GYAKORLAT

A folyamat, ami nem csak elméleti ismereteket, hanem valós megváltást kínál.

Gondolj bele: Ezen az előadáson nem csak válaszokat kapsz, hanem eszközöket is. Az elméleti tudás mellett megismerhetsz egy olyan indiai módszertanon alapuló transzformációs gyakorlatot, ami már 3.500+ embernek volt pozitív hatással az életére.

Időpont:

2023. NOVEMBER 20. (HÉtFŐ) 19:00-21:00

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES A PROGRAMRA!

A program visszanézhető, de regisztráció szükséges hozzá.

HELYSZÍN:

OTTHONOD – REGISZTRÁLJ, HOGY ELKÜLDHESSÜK A HOZZÁFÉRÉSED!

A PROGRAM ÁRA:

INGYENES, de regisztrációhoz kötött.

EZÉRT GYERE EL A PROGRAMRA:

 • Felfedezheted a megbocsátás erejét, és megtanulhatod, hogyan oldhatod fel a múlt fájdalmait.
 • Átélheted egy transzformációs meditáció során, hogyan lehet valódi változást elérni tudatalatti szinten.
 • Megtanulhatod, hogyan szabadulhatsz meg a múltbeli negatív mintáktól (hogy ne teremtsd újra többé a jövőben) és hogyan teremthetsz egy új, boldogabb és harmonikusabb életet.

A PROGRAMOT VEZETI: GÁLIK KLÁRA

Gálik Klára – stressz detox és légzéstréner, meditációs és mindfulness tanár
12 évig dolgoztam biztosítási területen, ügyfélszolgálat vezető voltam. 2010-ben a sok stressz miatt teljesen kiégtem, úgy éreztem – bár meg van külsőleg mindenem- az életemnek semmi értelme. Ekkor úgy döntöttem, hogy ez így nem mehet tovább és ráléptem az önismereti út ösvényére.

Több, mint 10 év Indiában
Egészen Indiáig mentem, ahol a világ nagy vezetői is tanulnak és hirtelen értelmet nyert minden. A saját szenvedésemet legyőzve felesküdtem az emberiség megsegítésérére és kezdetét vette az új életem. 2012-ben megszületett a Kapcsolatok programsorozat, ami több ezer ember életét változtatta már meg. A Kapcsolatok programsorozat jelenleg csak a Kapcsolatok Akadémiáján belül elérhető. Ezen kívül néhány alkalommal tartok MINDENKI számára nyitott programokat.

Transzformáció
A munkám egy szóban: transzformáció. A programjaim által könnyen átalakulnak a régóta fennálló problémák, élethelyzetek, hitendszerek és az egyén kilépve a robotpilóta üzemmódból végre elkezdheti élni a saját életét. Nem csupán elméleti tudást adok át, hanem gyakorlati és tapasztalati úton mutatom meg, hogy mire képes egy ember. Mert mindenkiben ott van a potenciál egy nagyszerű életre, ha lehámozzuk a tudatalatti akadályozó tényezőket. A légzésterápiával és a programsorozattal hatékonyan meg tudunk szabadulni ezektől és elindulhatunk egy beteljesedett élet felé. A programjaimmal, meditációimmal, a Tudatos Tervezővel ez az élet könnyen felépíthető. Az életcélom, hogy ez nagyon sok emberrel megtörténjen, mert ha egy ember boldog, akkor boldogságot teremt maga körül is.

Részletek

Dátum:
november 20.
Időpont:
19:00 - 21:00
Összeg:
Ingyenes

Helyszín

Otthonod