Események betöltése

Minden Események

[INGYENES, ONLINE] Törj Ki A Tudatalatti Programjaidból – Előadással és Meditációval

február 6., 18:30 - 21:45 | Ingyenes

INGYENES EGYSÉGBEN ÉLNI PROGRAM: TÖRJ KI A TUDATALATTI PROGRAMOKBÓL Online előadás és meditációs folyamat

Gyere el és TAPASZTALD MEG a bőrödön a változást!

Előadás témája: A tudatos és tudattalan elme működése, tudattalan programjaink hatása az életünkre

Szeretettel hívlak február 6-án (hétfőn) tartandó ingyenes, online bemutató programunkra, melynek fókusza, hogy megismerd az elméd működését és ezáltal önmagadat is, és képes legyél a kezedbe venni az életedet.

Gyere el és TAPASZTALD MEG ezt a CSODÁLATOS MÓDSZERT, ami már sok-sok EMBER ÉLETÉT MEGVÁLTOZTATTA! Most Rajtad a sor!

Ha úgy érzed, hogy megrekedt az életed, és szeretnél elmozdulni ebből az állapotból, vagy csak egyszerűen fejlődni szeretnél a kapcsolataidban, az egészségedben, az anyagiakban, a karrieredben, vagy esetleg bármi másban, akkor szeretettel várlak ezen a különleges programon! Hívd el a barátaidat is! 🙂

Hálásan megköszönöm, ha továbbítod ezt az eseményt mások felé is, lehet, hogy valakinek épp az életét változtatod meg vele.

GYŐZD LE A TUDATALATTI PROGRAMJAIDAT

Előadás témája: Tudatalatti programjaink hatása az életünkre

Hogyan ismerhetjük fel a tudatalatti programokat az életünkben? Milyen hatása van a tudatalatti mintáknak, örökségeknek, programoknak az életünkre? Hogyan tudunk megszabadulni a negatív programoktól és visszaszerezni az irányításunkat az életünk felett?

Sokszor érezzük azt az életben, hogy ésszel tudjuk, hogy mit kellene tennünk, azonban mégsem lépjük meg azt a lépést, vagy a régi megszokott tevékenységünket folytatjuk. Lehet ez bármi az életünkben, egyszerűen azt érezzük, hogy „valami” rákényszerít minket arra, hogy folyamatosan ugyanazt a hibát kövessük el, hogy folyamatosan ugyanazokat a bántó dolgokat tegyük, amik sem a számunkra, sem a másik számára nem előnyös. Mi ez az erő? Miért tart minket fogva? Hogyan tudunk ezen és a saját életünk minőségén gyökeresen változtatni? Hogyan tudjuk megváltoztatni ezeket a mintákat pozitív, építő mintákká tenni az életünkben? Ezekről fogunk beszélgetni, ezeket fogjuk megtapasztalni, s megismerjük a MEGOLDÁST életünk legtöbb problémájára.

2010-ben indultam el azon az úton, mely elvezetett oda, hogy rengeteg negatív tudatalatti programról szabadultam meg az évek során. Mindez a belső világomban és a külvilágomban is jelentősen érzékelhető. A kapcsolataim virágoznak, az akadályokat könnyen legyőzöm, s jóval kevesebb szenvedést tapasztalok az életemben. Gyere és hallgasd meg a MEGOLDÁST!

(Ez egy bemutatkozó alkalom azoknak, akik először találkoznak az Egységben Élni programokkal)

Gyere és próbáld ki a saját bőrödön!

Miért gyere el?

Olyan utazásra hívlak, ahol a saját bőrödön megtapasztalhatod a békés, belső csodálatos állapotot. Azt az állapotot, amit minden ember keres az életében. Beszélgetünk a kapcsolatainkról és azok fontosságáról. A szenvedésünket okozó tényezőkről és arról, hogyan lehet a CSODÁS ÁLLAPOTOT a mindennapi életünk részévé tenni!

A saját életünket senki sem ismerheti nálunk jobban, és vajon ki tudhatná jobban, hogy mi számunkra az igazság? Ebben a rohanó világban mindenkinek a SAJÁT IGAZSÁGÁT, A SAJÁT ÚTJÁT, A SAJÁT BOLDOGSÁGÁT kell felfedeznie. Ez az este erről szól!

Számtalan könyvet lehet olvasni trénerekről, megvilágosodott, felébredett tanítóktól, rengeteg előadást lehet meghallgatni a boldogságról és békéről, és egy szebb életről, amire a szívünk mélyén mindannyian vágyunk.

Legtöbbször elmegyünk, meghallgatjuk, elolvassuk ezeket, mégsem változik nagyon semmi az életünkben. Miért van ez? És akkor mégis hogyan tudunk tartós pozitív változást hozni az életünkbe?

Az Egységben Élni Programokkal arra törekszem, hogy minden ember találja meg a saját BOLDOGSÁGÁT, az EGYSÉGET önmagával, másokkal, és egy SIKERES, SZERETETBEN ÉS BŐSÉGBEN ÉLŐ, EGÉSZSÉGES ember váljék belőle. Mert erre van szüksége mindenkinek! (És ezt meg lehet tenni vallások és ideológiák nélkül is.)

Megismertetem Veled, hogyan lehetséges egy szépséges belső állapotból élni az életünket, aminek a külvilágra is nagyon kedvező hatás van. Elmesélem a saját tapasztalataimat, és

egy Indiából hozott gyakorlat segítségével lecsendesítjük az állandóan “fecsegő” elménket és megtapasztaljuk milyen a Csodálatos öröm és nyugalmas állapot.

Észrevetted már Magadon, hogy a folyamatos belső fecsegés az élet legszentebb pillanatait is képes megmérgezi? Ha szeretnéd leállítani az állandó belső zajt és megtapasztalni a belső nyugalom és csend állapotát, várlak szeretettel erre az INGYENES PROGRAMRA.

Hívd el a barátaidat is!

Ne higgy el semmit, amit fentebb leírtam, TAPASZTALD MEG A SAJÁT BŐRÖDÖN! Nem veszítesz semmit, de megadod Magadnak az esélyt, hogy a frissen tapasztalt élmények azonnali változásokat idézzenek elő Benned és elindítsanak egy fantasztikus élet felé.

Az Egységben Élni Programok hatása:

A speciális transzormatív programok hatása tapasztalható az életünk minden területén, és életünk azon területén indít be fejlődést, ahol arra a legjobban szükség van. A rendszeres részvétel elindítja életünket egy harmonikusabb és nyugodtabb irányba, telve leszünk életerővel és kevésbé leszünk stresszesek a hétköznapokban, sokkal könnyebben nézünk szembe az életünkben felmerülő problémákkal.

VISSZAJELZÉSEK A TAVALYI PROGRAMRÓL

“Sokkal pozitívabban látom a világot, próbálok minden nap egyre tudatosabban élni. Rengeteg “miértre” és “működésemre” kaptam választ.” (Kinga)

“Sok mindent próbáltam ki, de valahogy semmi nem segített igazán. Ez annyira más volt és éreztem, hogy ez nekem való. Rengeteg felismerésem volt, az életem azóta teljesen megváltozott. Teljesen máshogy állok magamhoz, a környezetemhez és a világhoz is. Sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok.” (R.)

“Felszínre kerültek, rálátást kaptam és oldódtak olyan mély problémák, amik blokkolták a további lépéseket az életterületekben.”

“Jóval mélyebben kapcsolódom önmagamhoz, sokkal inkább kiállok saját magam mellett, sokkal kevésbé bántalmazom saját magam, ami régebben nagyon jellemző volt rám.”

IDŐPONT

2023. FEBRUÁR 06. (hétfő) 18.30-21.45

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES A PROGRAMRA!

A PROGRAM NEM VISSZANÉZHETŐ, CSAK SZEMÉLYESEN LEHET RÉSZT VENNI.

Jelentkezési határidő: 2023.02.06. (hétfő) 12:00.

HELYSZÍN:

ONLINE (egy általad választott nyugalmas hely) - zoom alkalmazáson keresztül

Amire szükséged lesz:

 • jó minőségű internetkapcsolatra,
 • töltsd le a zoom nevű alkalmazást (ingyenes, www.zoom.us) és mindenképp teszteld a zoom rendszer működését a kapcsolódás előtt, hogy jól működik-e,
 • a zoom rendszeren a weben regisztrált neveddel lépj be, meg tudod változtatni, és csak a regisztrált neved alapján tudunk beengedni a hívásra,
  némítsd le magad végig
 • nyugodt és kényelmes hely, ahol egyedül tudsz lenni (külön szoba)
 • javasoljuk, hogy fülhallgatót használj, hogy ne zavard a többi embert a lakásban és jól halld a hívást,
 • papír zsebkendő, törölköző, víz

AZ ONLINE PROGRAMOKRÓL

AZ ONLINE PROGRAMOK ELŐNYEI:
– A világ bármely pontjáról csatlakozhatsz!
– Ugyanolyan hatékony, mint személyesen, sőt mivel egyedül vagy, jobban el tudod engedni magad.
– Időben kezdünk, sokkal kevesebb szünet eleg es korábban fejezzük be.
– Biztonságos gyakorlatok otthoni kornyezetben.
– Technikailag biztonságos és minőségi közvetítéssel – technikai támogatással. A programhoz a zoom rendszert használjuk a megfelelő titkosítással.
– Bárki csatlakozhat a programsorozathoz, nem szükséges előképzettség!

A PROGRAM ÁRA:

INGYENES, de regisztrációhoz kötött

INFORMÁCIÓK A JELENTKEZÉSHEZ:

A létszám limitált, ezért kérlek, mindenképp jelentkezz a programra, hogy biztosítani tudjam a helyedet.

 • A program napján 12 órakor lezárjuk a jelentkezést és elküldjük a jelentkezők számára a belépési kódokat.
 • Kérjük freemail.hu-s email címmel ne jelentkezz, mert nem fogod megkapni a programmal kapcsolatos leveleinket!
 • Ha nem kaptad meg a belépéshez szükséges kódokat, a program napján 16:00 óráig írj e-mailt az info@galikklara.com címre és akkor tudunk segíteni. 16:00 óra után sajnos már a programra készülünk, így segíteni nem tudunk.
 • Csak az info@galikklara.com email címen tudsz elérni bennünket, messenger és egyéb alkalmazásokat nem használunk.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a program napján küldött csatlakozási információkat tartalmazó email néha a PROMÓCIÓK VAGY SPAM mappákban landol, ezért ellenőrizd 15:00 óráig, hogy megérkezett-e! Amennyiben nem kaptad meg, kérlek írj 16:00 óráig az info@galikklara.com címre.

A PROGRAMOT VEZETI: GÁLIK KLÁRA

Gálik Klára – stressz detox és légzéstréner, meditációs és mindfulness tanár

12 évig dolgoztam biztosítási területen, ügyfélszolgálat vezető voltam. 2010-ben a sok stressz miatt teljesen kiégtem, úgy éreztem – bár meg van külsőleg mindenem- az életemnek semmi értelme. Ekkor úgy döntöttem, hogy ez így nem mehet tovább és ráléptem az önismereti út ösvényére.

Több, mint 10 év Indiában

Egészen Indiáig mentem, ahol a világ nagy vezetői is tanulnak és hirtelen értelmet nyert minden. A saját szenvedésemet legyőzve felesküdtem az emberiség megsegítésérére és kezdetét vette az új életem. 2012-ben megszületett a Kapcsolatok programsorozat, ami több ezer ember életét változtatta már meg. A Kapcsolatok programsorozat jelenleg csak a Kapcsolatok Akadémiáján belül elérhető. Ezen kívül néhány alkalommal tartok MINDENKI számára nyitott programokat.

Transzformáció

A munkám egy szóban: transzformáció. A programjaim által könnyen átalakulnak a régóta fennálló problémák, élethelyzetek, hitrendszerek és az egyén kilépve a robotpilóta üzemmódból végre elkezdheti élni a saját életét. Nem csupán elméleti tudást adok át, hanem gyakorlati és tapasztalati úton mutatom meg, hogy mire képes egy ember. Mert mindenkiben ott van a potenciál egy nagyszerű életre, ha lehámozzuk a tudatalatti akadályozó tényezőket. A légzésterápiával és a programsorozattal hatékonyan meg tudunk szabadulni ezektől és elindulhatunk egy beteljesedett élet felé. A programjaimmal, meditációimmal, a Tudatos Tervezővel ez az élet könnyen felépíthető. Az életcélom, hogy ez nagyon sok emberrel megtörténjen, mert ha egy ember boldog, akkor boldogságot teremt maga körül is.

Részletek

Dátum:
február 6.
Időpont:
18:30 - 21:45
Összeg:
Ingyenes

Helyszín

Otthonod
Ár:

INGYENES

Készleten