Események betöltése
 • Ez az esemény elmúlt.

Minden Események

Kapcsolatok 8: A Bőséggel való kapcsolat gyógyítása [ONLINE]

2020 május 18., 18:30 - 21:30 | 4000Ft-tól

ONLINE – KAPCSOLATOK 8:
A BŐSÉGGEL VALÓ KAPCSOLAT GYÓGYÍTÁSA

Fogadd be a bőséget az életedbe!

 

Amikor bőségben élünk, akkor mindig minden hozzánk áramlik, amikor arra szükségünk van. Tudjuk és érezzük, hogy az egész Univerzum bőség, amelyből számunkra és minden embernek jut elég, ha képesek vagyunk befogadni. Ahhoz, hogy be tudjuk fogadni, el tudjuk fogadni ezt a bőséget, fel kell oldanunk azokat a negatív hiedelemrendszereket, azokat a negatív mentális és generációs programokat, amik ezt akadályozzák. A hétfői programon teszünk egy lépést azért, hogy nagyobb kaput nyissunk a hozzánk áramló bőségnek.

„Az Egységben a világiasság és a spiritualitás nem két eltérő dolog és a bőségteremtése egyáltalán nem rossz. Valójában a bőség teremtés mindenkinek segít. A bőség megteremtése vezet a kiteljesedéshez. A kiteljesedés vezet a transzformációhoz/átalakuláshoz. A transzformáció vezet a szabadsághoz. A szabadság elvezet a felébredéshez. S a felébredés elvezet az Istenfelismeréshez. Ha a bőség teremtésére fókuszálsz, akkor spirituális sadhanát (gyakorlatot) végzel.

A kapcsolatok helyreállítása, a pénzzel szembeni töltetek elengedése és a bőség Deekshán való részvétel mind fontos, de ami a legfontosabb, az a bőség tudatosság. A bőség tudatosságot nem szabad összekeverni a pénzzel. Ha jó szüleid vannak, az bőség. Ha jó feleséged, férjed vagy jó gyermekeid vannak, az bőség. Ha jó munkád vagy foglalkozásod van, az bőség. Ha jó az egészséged, az bőség. Mindened, amid van különféle formákban, az bőség. Még egy koldusnak is van bősége. A kolduló edénye bőség. Rendkívüli módon tudatossá kell válnod mindarra, amid csak van. Ez a bőség tudatosság. Gyakorlással elérheted ezt. Ha egyszer ezt elérted, a bőség elkezd beáramlani. Egyszerűvé válik pénzt csinálni. Végső soron, ha megvizsgáljuk, a pénzcsinálás csak egy játék. A lehetőségek mindenhol ott vannak. Ha elérted a bőség tudatosságot, elkezded meglátni azokat a lehetőségeket. S az emberek azt fogják mondani, hogy szerencsés vagy.” Sri Bhagavan (Egység Egyetem)

 

Sokan tévesen azt gondolják, hogy a spirituális élet nem fér össze a bőséggel, és azok, akik belső utat járnak, azoknak nélkülözniük kell. Sokan olyan szegény körülmények között nőttek fel, hogy azt gondolják tévesen, hogy az élet a nélkülözésről szól, vagy azt látták a szülőktől, hogy csak kemény munka árán lehet pénzt keresni, s tudat alatt ezek a programok nem engedik, hogy bőségben, jólétben éljünk. Lehet, hogy előző életünkben tettünk olyan dolgot, amik ebben az életünkben akadályozzák a pénzügyeinket.

 

A bőséggel való kapcsolatunk gyógyítása segít abban, hogy képesek legyünk kapcsolódni a bőség forrásához, és meg tudjuk teremteni magunk számára azt a bőséget, amire szükségünk van. A bőség nem csak anyagi bőséget jelent, hanem elegendő időt, pihenést, szabadságot az életünkben, a kapcsolatainkban, stb. A program során ráláthatunk és átalakíthatjuk a bőséggel kapcsolatos téves és korlátozó hiedelmeinkre, koncepcióinkra, amelyek bekorlátozzák a felénk áramló bőség befogadását

Miért fontos dolgozni a bőséggel való kapcsolaton?

 • Ha nem jó a kapcsolatod a bőséggel, a pénzzel, a jóléttel, akkor:
 • Állandóan pénzügyi gondjaid lesznek, sosem lesz annyi pénzed, amennyire szükséged van,
 • Hiába teremted meg a pénzt, a jólétet, kicsúszik a pénz a kezeid közül,
 • Állandóan aggódsz a pénz és a karriered miatt és nem tudod élvezni az életet, sem azt, amid már van,
 • A belső bizonytalanság miatt egyre több munkát vállalsz, ami negatív hatással lesz a testi, lelki egészségedre és a családi kapcsolataidra,
 • Az állandó félelem és aggodalmak miatt az egész életet egy nehéz küzdelemnek éled meg,
 • Bármi is vesz körül, nem érzed magad biztonságban és aggódsz a jövő miatt, úgy érzed nem érdemled meg a boldog és gazdag életet,
 •  Tartozásaid lesznek vagy nem adják vissza neked a kölcsönkért pénzösszeget, stb.ű

Miért gyere el?

 • Mert ezen az erőteljes programon gyógyítjuk azokat a negatív hiedelmeket, amik miatt nem jó a kapcsolatod a pénzzel és a jóléttel,
 • A program segítségével ráébredsz arra, hogy megérdemelsz mindent, amit szeretnél,
 • Megtapasztalhatod, hogy a bőség mindig hozzád áramlik és megnyitod magad ennek az áradatnak,
 • Felismerheted mindazt, ami eddig gátolta az életedben a jólét beáramlását és feldolgozva a múltat, végre elindulsz a saját céljaid és vágyaid irányába,
 • Amikor kialakul egy jó kapcsolatod a pénzzel, bőséggel, akkor az egész Univerzum a lehetőségek tárházává válik a számodra, stb.
[/vc_row]

A programhoz tartozik egy plusz kiegészítő program, ami egyenesen Indiából van. A Bőség Kurzus/Health Deeksha egy olyan különleges elméleti és gyakorlati kurzus, ahol tanulsz önmagadról, arról, hogy mi van negatív hatással a hozzád áramló bőségre és mit tudsz tenni azért, hogy megteremstd magad számára azt a jólétet, amire vágysz. A kurzuson különleges Áldást kapsz a BŐSÉG TUDATOSSÁGRA. Ezt a programot 2020.05.25-én, rögtön ezután a program után tartjuk, mert a mostani bizonytalan helyzetben EZ A TÉMA KIEMELTEN FONTOS! Jelentkezni az Esemény fül alatt tudsz a programra.

 

AZ ONLINE PROGRAMOKRÓL:

AZ ONLINE PROGRAMOK ELŐNYEI:
– A világ bármely pontjáról csatlakozhatsz!
– Ugyanolyan hatékony, mint személyesen, sőt mivel egyedül vagy, jobban el tudod engedni magad.
– Időben kezdünk, sokkal kevesebb szünet eleg es korábban fejezzük be.
Biztonságos gyakorlatok otthoni kornyezetben.
Technikailag biztonságos és minőségi közvetítéssel – technikai támogatással. A programhoz a zoom rendszert használjuk a megfelelő titkosítással.
Bárki csatlakozhat a programsorozathoz, nem szükséges előképzettség!

VISSZAJELZÉSEK az online résztvevőktől a 2020.03.16-i Megbocsátás, elengedés után:

„Elképesztően jó volt! Klárinak úgyis írok e-mailt. Eddigi legerősebb programom volt az elmúlt 4 évben.”

„Köszönöm! Online is nagyon fantasztikus volt! „

„Minden átjött így is  Köszönjük a lehetőséget”

„Klári: szuper volt, online is ugyanolyan erős volt, mint személyesen, ez volt nekem eddig a legerősebb élmény. „

„Köszönöm szépen a lehetőséget. Nekem ez volt a leg katartikusabb azt nem tudom, hogy a téma vagy az onlineságnak köszönhető.

„Csodálatos volt! Nagyon köszönjük a lehetőséget! Elképesztő erős volt online is! Óriási hála!  „

„Még egyelőre nem tèrtem teljesen magamhoz, de az biztos, h nagyon ütős volt, nagyon sokat adott, szó szerint csoda volt szàmomra! Nagyon szèpen köszönöm a lehetőséget! Ölelès!”

Ha még mindig van bármilyen kétséged az online részvétellel kapcsolatban, vagy bármi (nem várt, hirtelen) ok miatt nem tudsz részt venni a programokon, akkor keress bizalommal, hiszem, hogy mindenre találunk megoldást!

Jelentkezés menete:

MINDEN PROGRAM ESETÉBEN A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ A PROGRAM NAPJÁN 12 ÓRA, UTÁNA LEZÁRJUK A JELENTKEZÉST A PROGRAMRA. KÉRJÜK, EZT VEDD FIGYELEMBE!

FONTOS INFORMÁCIÓ! AKI MÁR ELŐZŐLEG, TEHÁT 2020. MÁRCIUS 16-IG RENDEZTE/KIFIZETTE BÁRMELYIK PROGRAMOT, NEM KELL ÚJRA JELENTKEZNIE, MERT ÉRVÉNYES A KORÁBBI JELENTKEZÉSE!

 1. Kosárba rakom (itt választod ki, hogy hány jegyet szeretnél vásárolni)
 2. Tovább a pénztárhoz gomb megnyomása
 3. Adatok kitöltése a regisztrációhoz és a számlázáshoz
 4. Fizetési mód kiválasztása
  1. banki átutalás (az utalásnak legkésőbb a program napján 12 óráig meg kell érkeznie)
  2. ha nem tudsz online utalni az MKB fiókokban készpénzzben tudod befizetni a program díját 
  3. bankkártyás fizetés (Barion)
 5. Kötelezően megismert dokumentumok bepipálása
 6. Megrendelés elküldése

Fontos információ az ismétlői kedvezményhez! Kérjük, hogy csak akkor válaszd az Ismétlői jegyet, ha minimum 9 különböző programon már legalább Egyszer részt vettél a Kapcsolatok Programsorozatban, és a kettő, amit kihagytál a Testvérünkkel való kapcsolat és a Gyermekünkkel való kapcsolat gyógyítása. Az ismétlői kedvezményeket minden alkalommal a jelenléti ívek alapján ellenőrizzük, így mennyiben tévesen választottad azt, a helyszínen rendezned kell a különbözetet. A megértésedet köszönjük!

Kérlek, kövesd a fenti lépéseket a jelentkezéshez. Köszönjük!

Részletek

Dátum:
2020 május 18.
Időpont:
18:30 - 21:30
Összeg:
4000Ft-tól
Esemény kategória:

Helyszín

Otthonod