Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Minden Események

Karácsonyi Kapcsolatok kurzus – A szívbéli kapcsolódásért

2019 november 25., 18:00 - 21:30 | 5000Ft-tól

KAPCSOLATOK KURZUS AZ SZÍVBÉLI KAPCSOLÓDÁSÉRT

A SZERETTEINKÉRT, ÖNMAGUNKÉRT, ÉS A VIRÁGZÓ KAPCSOLATOKÉRT, A SZERETET FELFEDEZÉSÉÉRT

Mindenki életében vannak olyan kapcsolatok, amelyben nehézségek, kellemetlenségek, fájdalmak vagy neheztelés van. Lehet ez a párkapcsolat, egy közeli barátunkkal való kapcsolat vagy egy családtag.

Kapcsolatainkban felbukkanó ellentétek, konfliktusok nem egy büntetés a sorstól, hanem egy lehetséges eszköz, hogy még jobban megismerjük és meggyógyítsuk önmagunkat.

Érezted-e már azt, hogy a családod, a szeretteid körében is magányos vagy? Lehet, hogy külsőleg béke van köztetek, de benned különböző gondolatok, és érzések vannak, amelyek miatt nem tudsz felhőtlenül boldog lenni? Vagy lehet, hogy már megszakítottál velük minden kapcsolatot a veszekedések, fájdalmak, megbántódásaid miatt?

Az életünkben lévő legtöbb probléma a kapcsolatainkból jön, lehet ez bármelyik kapcsolat az életünkben, a párunk, az anyukánk, az apukánk, a testvérünk, önmagunk, stb. Mindegyik kapcsolat egy tükör a számunkra. Azonban a problémáinkat legtöbbször a külvilágban próbáljuk megoldani, s nem is járunk hosszútávon sikerrel. Mert a probléma alapvetően BENNÜNK van, AZT KELL MEGGYÓGYÍTANI.

A program célja, hogy helyrehozzuk a saját programunkat és ezáltal meggyógyítsuk a kapcsolatainkat. Akár csak egy konkrét kapcsolatra fókuszálva is, aki lehet bárki az életedből, hiszen, ha egy kapcsolatodban fájdalom van, az vírusként terjed tovább az összes többi kapcsolatodba is. A program során Tanításokat veszünk át arról, hogy mik akadályoznak bennünket abban, hogy kapcsolódjunk a másik emberhez, és hogyan tudunk közelebb kerülni szeretteinkhez, barátainkhoz.

Az év végén már minden a Karácsonyról szól, a szeretet ünnepére készül mindenki, megtöltjük a bevásárlóközpontokat és ajándékokért kutakodunk, amiknek a szeretteink, barátaink örülnének, s mi is örülünk, hogy adhatunk.

De tudunk-e a párunkhoz, a családunkhoz igazán szívtől szívig kapcsolódni?

Ha van az életben egy olyan kapcsolat is, amelyben még nem sikerült megbocsátanod vagy bocsánatot kérned, akkor mindenképp javasolt részt venned ezen a programon.

Ez a nagyon erőteljes indiai haladó egység tréneri program segít abban, hogy a csodás kapcsolataink legyenek, amelyekben képesek legyünk felfedezni a szeretetet.

A Karácsony, ez a keresztény ünnep Jézus Krisztus földi születésének emléknapja: az öröm és békesség, a család és gyermekség, az otthon és szülőföld ünnepe. Annak ellenére, hogy a tradicionális karácsony a kereszténység egyik legfontosabb ünnepe, sok nem-keresztény ember is ünnepli világszerte az emberi szeretet ünnepeként. (forrás: wikipédia)

A programot csak Indiában végzett haladó egység trénert tarthatja.

 

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES A PROGRAMRA:

1. Bankkártyás fizetéssel, ha alább görgetsz
2. Ha a helyszínen szeretnél fizetni, kérlek  írj egy emailt nekünk az info@galikklara.com címre, hogy szeretnél jönni, és a helyszínen tudsz fizetni, ahogy eddig is. Az emailbe az alábbi adatokat add meg:

Név:
Email cím:
Telefonszám:
Program neve és időpontja:

Ha már regisztráltál a régi weben (bankkártyás fizetés nélkül), akkor A JELENTKEZÉSED ÉRVÉNYES TOVÁBBRA IS! Ebben az esetben nem kell újra emailt írnod.

Köszönjük szépen 🙂

Részletek

Dátum:
2019 november 25.
Időpont:
18:00 - 21:30
Összeg:
5000Ft-tól

Helyszín

MANTRA Terem
Perényi Lejtő 35.
Budapest, 1037 Magyarország
+ Google Térkép

Szervező

Gálik Klára
View Szervező Website
Ár:

5 000 Ft

Elfogyott