Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Minden Események

A Tudatos Szülővé Válás Művészete [DIGITÁLIS online kurzus]

2022 szeptember 16., 00:00 - 2022 október 15., 00:00 | 34993Ft-tól

Online Kurzus A Boldog Gyermekekért

Október 15-ig tudod megvásárolni és 100 napig korlátlanul elérhető.

Tavaly tartottam meg utoljára élőben online a Szülőség Művészete 2 napos kurzust. Akkor sajnos sokan nem tudtatok részt venni rajta, így azóta is rengetegen kerestetek meg azzal a kéréssel, hogy tegyük hozzáférhetővé a kurzus anyagát.

Hatalmas örömömre szolgál, hogy erre most megnyílt a lehetőség, a 2 napos kurzus eredeti anyaga felkerült a kurzus.galikklara.com oldalra, így hozzáférhető lett mindenki számára online tanfolyam formájában.

Ez a kurzus egy különleges utazás, ami 2014 óta rengeteg embernek, családnak segített, hogy tudatosan és boldogan neveljék a gyermeküket.

Az online kurzuson:

  • Gyakorlati útmutatásokat kapsz ahhoz, hogy az önismereti munkádat hogyan tudod megfelelően alkalmazni a gyermeknevelésben, hogy ezáltal EGY BAJNOK SZÜLŐ VÁLJON BELŐLED. (Ne görcsölj, ne a tökéletességre vágyj, olyan nincs, nem attól leszel “bajnok” szülő!)
  • Végre önmagad kivirágzásán keresztül képes leszel a gyermekedet teher és elvárás mentes szeretettel táplálni, TISZTÁN.
  • Megtapasztalod, hogy mit is jelent az igazi szülőség, a feltétel nélküli, szülői gondoskodás.
  • Megismered magad más nézőpontból és megtapasztalod mennyivel egyszerűbb a tudatos gyermeknevelés.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, az online kurzus ebben a formában csak október 15-ig lesz elérhető!

Minden szülő vágya, hogy a gyermekét boldogságban nevelje fel, megadjon neki mindent, amire szüksége van, és hogy a gyermekének egy csodálatos élete legyen.

Azonban a mai felgyorsult, megterhelő világban a legtöbb szülő annyira elfoglalt az állandó rohanással, a saját életével, a saját problémáival, hogy nem is veszi észre, hogy teljesen tudattalanul neveli (programozza) a gyermekét egy olyan életre, amit lehetséges, hogy nem is szeretne neki. Te ne hagyd ezt!

Szeretettel osztom meg Veled a program meghívó videóját, amelyben összegezzük, hogy miért érdemes minden embernek, aki gyermekekkel van kapcsolatban, eljönni a kurzusra.

Ez a mindenki számára nyitott kurzus egy csodálatos ajándék a világnak, amit az indiai Egység Egyetem (most már O&O Academy) tett elérhetővé, azzal a céllal, hogy

egy boldogabb, harmonikusabb, egy teljesen új világot teremtsen,
ami a szereteten és az együttérzésen alapszik.
Tapasztald meg Te is ezt az átalakulást!

A kurzust kizárólag az Egység Egyetem által képzett Haladó Egység Trénerek vezethetik. A program nem tartozik egyetlen valláshoz sem!

Mindannyian szeretnénk valami maradandót hagyni a világban. Akinek gyermeke van, bizonyára csodálatos jövőt szeretne a gyermekének, szeretné, ha a gyermeke boldog, sikeres, egészséges és beteljesedett lenne. Azonban nem vagyunk teljesen tudatában annak, hogy a gyermekünk sorsára, jövőjére milyen óriási hatással vagyunk!

Nem csupán a gondoskodás, a megfelelő iskoláztatás, amit adunk a gyermeknek, hanem a gyermek egész életének alakulása a szülők kezében van. Amíg az emberek nem tanulják meg, hogyan hozhatnak létre boldog életet és nagyszerű gyermekkort a gyermekeiknek ezen a Földön, addig sajnos tudattalanul is csak a saját meg nem oldott problémáikat, a meg nem oldott konfliktusaikat, boldogtalanságukat, szeretetlenségüket adják tovább a gyermekeik számára, s majd egy napon az ő gyermekeik is ezt adják tovább a következő generációnak.

Álljunk meg egy pillanatra! Tedd fel magadnak a következő kérdést:

Mit szeretnél adni a gyermekednek útravalónak az élethez?

A küzdelmet, az állandó harcot önmagával és a külvilággal?

(BIZTOS VAGYOK ABBAN, HOGY NEM EZT SZERETNÉD A GYERMEKEDNEK!
Akkor viszont kérlek, olvass tovább.)

Amikor ránézünk az életünkre, látjuk, hogy rengeteg sérülést hoztunk a gyerekkorunkból. Tudatosan vagy tudat alatt, de a gyermekeinkkel ugyanúgy bánunk, mint ahogy velünk bántak a szüleink. Ha sok öröm volt a gyermekkorban, akkor pozitív mintákat, ha sok fájdalom, akkor negatív mintákat viszünk tovább az életünkben.
A saját fogantatásunktól kezdve különböző lenyomatok, minták vannak, amik az életünket irányítják.
Ahhoz, hogy igazán boldog életünk legyen, a szüleinkkel való kapcsolatnál kell kezdeni. Amikor mindezt felismerjük az életünkben, akkor vannak különböző módszerek arra, hogy begyógyítsuk a sebeinket és rendbe hozzuk a kapcsolatot a szüleinkkel. Biztos rengeteg kérdés, bizonytalanság jár sokszor a fejedben. Pl.:
Mit tegyünk:

  • ha gyermeket szeretnénk, és nem szeretnénk, ha ugyanazokon a fájdalmakon és traumákon menne keresztül, amin nekünk kellett?
  • hogy megóvjuk a gyermeket a sérülésektől és a negatív mintáktól?
  • ha egy boldog életet szeretnénk neki szánni, amelyben sikeressé tud válni?

MEG KELL TANULNUNK A SZÜLŐSÉG MŰVÉSZETÉT.
HOGYAN?

Készen kell állnunk a szülőségre, mielőtt gyermekünk lesz. Mielőtt orvos leszel, elsajátítod az orvostudományt, mielőtt mérnök leszel, megtanulod a mérnökséget, ugyanígy mielőtt szülővé válsz, meg kell tanulnod A SZÜLŐSÉG MŰVÉSZETÉT!

– Megtanuljuk, hogyan tervezzük meg a saját gyermekünket még a fogantatás előtt. Megtudjuk azt is, hogyan hat a gyermek életére, ha nem tervezett gyermek, s később hogyan tudjuk ezt meggyógyítani.

– Részletesen átvesszük, hogy a fogantatástól kezdve min megy keresztül az anyaméhben a gyermek, és mit kell tennünk annak érdekében, hogy csodás tapasztalatai legyenek a 4 kosárban (fogantatástól a születés utáni első 6 óráig) és hogyan programozzunk számára egy gyönyörűséges életet.

– Megkapod a segítséget ahhoz, hogy a gyermeked különböző növekedési fázisaiban milyen változások várhatók, és hogyan kezeld azokat (születés utáni első 6 órától 21 éves koráig), hogyan tudsz számára megfelelő mentális programokat, megfelelő kondícionáltságot, megfelelő megértést adni neki az életről, hogy szembe tudjon nézni az élettel, valamint sikeres és boldog legyen!

Ha már van gyermeked, de még nem volt ismert számodra ez a tudás, akkor is van lehetőséged a saját és a gyermeked lenyomatait, mintáit gyógyítani. Ahogy Te részt veszel ezen a kurzuson, úgy gyógyulnak be a saját sebeid, és a gyermekednek okozott sérülések is, így a kurzus után már képes leszel egy boldogabb jövőt teremteni a gyermekednek, ami minden szülő álma.

Szeretettel ajánljuk az online tanfolyamot akkor is, ha van már gyermeked, akkor is, ha még csak tervezitek a babát, és akkor is, ha egyáltalán nem tervezel gyermeket, hiszen akkor is segítheted a környezetben élő szülőket és gyermekeket ezzel a tudással.

Ez egy elméleti kurzus, ahol az elméleti tudás mellett indiai módszerekkel tapasztalhatod meg a tanultakat. Az indiai Egység Egyetem egy spirituális iskola, aminek egyetlen fókusza, hogy boldog emberi lényeket hozzon létre a Földön, ami által boldog családok keletkeznek, s ami által egy boldogabb emberiség élhet a Földön.

A kurzus tananyaga az indiai Jeevashram Iskola alapjára épül, melyben Anandagiri és Samadarshini – az O&O Academy tanárai – is felnőttek.

VISSZAJELZÉSEK A KURZUSRÓL:

„Még nincsen gyermekem, és nagyon örülök ennek az ajándéknak, hogy ilyenkor találkoztam ezzel! És hallgatva az éreztem, hogy az én gyermekkorom is gyógyult, pl. rámutatott, mi mindenért lehetek hálás.” Dóra

„Nagyon hasznos volt, sok dolgot másképp látok már. Azt sajnálom, hogy nem a kisfiam születése előtt jártam itt. De sosem késő, meggyógyítani a múltat és teljesíteni egy csodás jövőt. Köszönöm.” Gergely

„Mindenképp ajánlom mindenkinek, aki gyereket szeretne, de nem csak bármilyen gyereket, hanem egy csodálatos és különleges gyereket, aki igazi áldás lesz az emberiségnek. Ők fogják biztosítani a jövőt, ez a mi felelősségünk. Csodásan éreztem magam és várom, hogy élőben is hasznosíthassam ezt a tudást. Köszönöm.” Ágnes

„Mindenkinek ajánlom, gyermekes és gyermektelennek is egyaránt. Nekem felismerést hozott a kurzus. Most már tudom, hogy mindent elrontottam, amit lehet és csak remélem, hogy rendbe tudom hozni. Köszönöm Klárinak a lehetőséget, hogy a Deeksha-t, amit közvetít, mindenben segített és még fog az elkövetkező időben.” Judit

„Nagyon szuper volt, sok felismerést hozott önmagammal kapcsolatban, a nevelt lányom és az én helyzetemről. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, hogy boldog gyermekek népesítsék be a földet. Köszönöm.” Sándor

A KURZUS DÍJA 49.990 Ft 

A kurzus ára a Kapcsolatok Akadémiája tagjainak: 
34.993 Ft
melyhez a kupont a havi levélben találják.

 Ha bármi problémád adódik a vásárlás során, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@galikklara.com email címen, mindenben segítünk!

HOGYAN TUDOD MEGVÁSÁROLNI A KURZUST?

1. Kattints bármelyik MEGVESZEM gombra.
2. A link elvisz a kurzus.galikklara.com oldalra a tanfolyamhoz.
3. A tanfolyamnál kattints a BEIRATKOZOM gombra, ezzel bekerül a tanfolyam a kosaradba.
4. Jelentkezz be visszatérő vásárlóként, és a rendszer automatikusan kitölti a számlázási adataidat.
5. Menj végig a vásárlási folyamaton.
6. A kurzust a kurzus.galikklara.com oldalon éred el, a Profilom/Megvásárolt kurzusaim linkre kattintva
7. A kurzus a vásárlástól számított 100 napig korlátlanul elérhető, visszanézhető.

A PROGRAMOT VEZETI: GÁLIK KLÁRA

Gálik Klára – stressz detox és légzéstréner, meditációs és mindfulness tanár

12 évig dolgoztam biztosítási területen, ügyfélszolgálat vezető voltam. 2010-ben a sok stressz miatt teljesen kiégtem, úgy éreztem – bár meg van külsőleg mindenem- az életemnek semmi értelme. Ekkor úgy döntöttem, hogy ez így nem mehet tovább és ráléptem az önismereti út ösvényére.

Több, mint 10 év Indiában

Egészen Indiáig mentem, ahol a világ nagy vezetői is tanulnak és hirtelen értelmet nyert minden. A saját szenvedésemet legyőzve felesküdtem az emberiség megsegítésérére és kezdetét vette az új életem. 2012-ben megszületett a Kapcsolatok programsorozat, ami több ezer ember életét változtatta már meg. A Kapcsolatok programsorozat jelenleg csak a Kapcsolatok Akadémiáján belül elérhető. Ezen kívül néhány alkalommal tartok MINDENKI számára nyitott programokat.

Transzformáció

A munkám egy szóban: transzformáció. A programjaim által könnyen átalakulnak a régóta fennálló problémák, élethelyzetek, hitendszerek és az egyén kilépve a robotpilóta üzemmódból végre elkezdheti élni a saját életét. Nem csupán elméleti tudást adok át, hanem gyakorlati és tapasztalati úton mutatom meg, hogy mire képes egy ember. Mert mindenkiben ott van a potenciál egy nagyszerű életre, ha lehámozzuk a tudatalatti akadályozó tényezőket.  A légzésterápiával és a programsorozattal hatékonyan meg tudunk szabadulni ezektől és elindulhatunk egy beteljesedett élet felé. A programjaimmal, meditációimmal, a Tudatos Tervezővel ez az élet könnyen felépíthető. Az életcélom, hogy ez nagyon sok emberrel megtörténjen, mert ha egy ember boldog, akkor boldogságot teremt maga körül is.

Részletek

Kezdés:
2022 szeptember 16., 00:00
Vége:
2022 október 15., 00:00
Összeg:
34993Ft-tól

Helyszín

Otthonod