Események betöltése
 • Ez az esemény elmúlt.

Minden Események

[ONLINE] Halottak Napi Ősök Megszabadítása Program

2021 november 1., 10:00 - 13:00 | 6000Ft

MINDENSZENTEKKOR:

HALOTTAK NAPI ŐSÖK MEGSZABADÍTÁSA PROGRAM – ONLINE

JELENTKEZEM NORMÁL JEGGYEL
JELENTKEZEM TAGI JEGGYEL*

Egy nagyon különleges energiájú napon

 

Úgy tartják, ezen a napon nyitva van egy olyan energiakapu, ami egy évben csak egyszer nyílik ki. Ezen az erőteljes napon közvetlenül kommunikálhatsz az őseiddel, elhunyt szeretteiddel, barátaiddal és segíteni tudsz neki abban, hogy bárhol is legyenek jelen pillanatban, elinduljanak a teljes megszabadulás felé. Amikor az őseink elérik a megszabadulást (szankszritül: Moksha), akkor a saját és a családunk élete örökre megváltozik és elindulunk egy teljesebb élet felé.

 

Amikor megnézzük az egész életünket, láthatjuk, hogy vannak olyan problémák, amelyek akkor sem oldódtak meg, amikor már minden erőfeszítésünket beletettük. Mindent megtettünk, minden megpróbáltunk, de a probléma még mindig fennáll. Ennek az egyik oka lehet az, hogy az Őseink 7 generációra visszamenőleg nem érték el a megszabadulást (Moksha), és 7 generáción keresztül van hatással ránk a (negatív) családi karmájuk. 

Amikor az Ősök megakadtak az útjuk során a megszabadulás (Moskha) felé, vagy elhanyagoltak, boldogtalanok, akkor egészen biztos, hogy különböző problémákkal szembesülünk mi is az életünkben.

 

Egy biztos, ezt az életet senki nem éli túl. Az életünk során számos alkalommal szembesülünk az elmúlással. Ez a kurzus segít megértetni velünk, hogy az élet örök körforgásában hogyan tudjuk más nézőpontból szemlélni életünk ezen területét.

Sokszor elmegyünk a temetőbe és meglátogatjuk az elhunyt szeretteink, barátaink sírját. Viszünk nekik pár szál virágot és az ünnepnapokon megemlékezünk azokról, akik nem kísérnek bennünket tovább a földi világban. Beszélünk hozzájuk, megosztjuk velük az életünk történéseit, mert azt gondoljuk, ott kapcsolódhatunk velük.

 

A TUDATOSSÁGODBAN NEM VAGY ELVÁLASZTVA AZ ŐSEIDTŐL!

 

Nem csak a fizikai géneket örököljük az őseinktől, hanem epigenetikailag átvesszük a fájdalmaikat, nehézségeiket, szenvedéseiket és a tetteik következményeit is (családi karma).

 

Lehetséges, hogy tehetünk értük valamit, hogy békére leljenek? IGEN!

 

Őseink megszabadításához egy csodálatos és nagyon hatékony eszköz az Indiából hozott erőteljes program, amelyet csak olyan egyén végezhet, aki beavatást kapott rá.

MEGVSZEM A NORMÁL JEGYET
MEGVESZEM A TAGI JEGYET*

MIÉRT FONTOS MEGSZABADÍTANI AZ ŐSEINKET?

 

           7 generációra visszamenőleg hatnak ránk Őseink karmikus tettei. Ezek miatt még a te életedben is problémával szembesülhetsz (pl. ha dédnagyapád megharagudott a nagypapádra, akkor ennek a fájdalmát és következményeit még mindig cipeled magaddal, stb.). Amíg az Ősök nem megszabadultak, addig a családi karma nagyon nagy hatással van az életünkre.

           Gyermeki kötelességünk segíteni az elhunyt Őseinket, hogy elérjék a megszabadulást (Mokshát), e nélkül a saját fejlődésünk nem lehet akadálymentes.

           A tudatosságunkban össze vagyunk kapcsolódva az Őseinkkel, így amikor Ők  megszabadultak, akkor az áldásukat adják az életünkre, a bőségünkre, egészségünkre, kapcsolatainkra, így a problémáink automatikusan elkezdenek megoldódni.

           Az Őseink megszabadítása programon megtanulhatjuk, hogy a haldokló családtagjainknak/szeretteinknek hogyan segíthetünk abban, hogy amikor elhagyja a földi létet, azonnal megszabaduljon, és elérje a Mokshát. (Ez az elméleti anyag csak a kurzust résztvevőknek elérhető.)

 

Amikor az Őseink megszabadultak, megáldják az életünket, és a következő hét generáció sorsát is pozitív módon megváltoztathatjuk.

A programot ajánljuk újra és újra ismételni, hiszen az előző 7 generációban lévő őseink várnak a segítségünkre.

 

Egy kis információ ennek a napnak a fontosságáról a magyar hagyományban:

 

November 1. – Mindenszentek, November 2. – Halottak napja

Országos ünnep.  November 1. évek óta munkaszüneti nap. Elfogadott és köztudomású, hogy ezen a napon az ország népe felkerekedik és elhunyt szerettei sírjához járul, emlékezve ezzel az eltávozottakra. Ez a szokás, a sírok felvirágozása és koszorúval díszítése német mintára, kb. 150 éve terjedt el nálunk.

 

A régi szokásrend a következő volt:

Szinte minden tájon halottak napján, vagy eredeti nevén Ősök napján ünnepet tartottak. Sütöttek, főztek, a megterített asztalon helyet kaptak az ősök is, nekik is megterítettek. Az ősök számára kiporciózott ételt aztán a szegényeknek adták. Este az ablakokban gyertyák égtek, hogy az itt maradt lelkek annak fényében haza találjanak. Az asztalnál a családfő áldása hangzott, amire a ház népe áldomást ivott. A közösség este a helyiség közepére gyűlt, ahol a négy égtáj felé gyertyát tettek, megidézték az Ősök szellemét és kérték segítségüket az eljövendő időszakra. A négy égtáj gyertyájából a sokaság a saját gyertyáját meggyújtva vitte haza az ősök segítő energiáját. A közösről meggyújtott gyertya egész évben vigyázta a családot és annak minden barmát (állatát) és szántóját, mezejét. Baj esetén erről gyújtott fáklyával, gyertyával rituálét tartottak. A dió, mint a Megváltó jelképe sok helyen volt része ezeknek a napoknak: dióval sütöttek, diólevelet szedtek és bevitték a házba. (A diófakoporsó is az örök élet szimbóluma.) E napon a szabad terekre, házak kapujába, keresztutakra tökből kifaragott lámpást tettek az eltévelyedett lelkek hazasegítésére.  (Forrás: Wikipedia)

 

GYERE EL ÉS VÁLTOZTASD MEG AZ ÉLETED ÉS AZ UTÁNAD ÉRKEZŐ GENERÁCIÓK SORSÁT IS!

JELENTKEZEM NORMÁL JEGGYEL
JELENTKEZEM TAGI JEGGYEL*

DÁTUM: 2021. november 1. (hétfő)

10:00-13:00

Helyszín: Otthonod, a zoom applikáción keresztül

 

A PROGRAM ÁRA:

NORMÁL JEGY – 6000 Ft

Kapcsolatok Akadémiája TAGOKNAK* – 5000 Ft

 

*Csak a Kapcsolatok Akadémia tagoknak elérhető. Amennyiben úgy választod ezt az opciót, hogy nem fizettél elő a tagságra, akkor a befizetett összeget visszautaljuk a számodra, ezért kérjük, válassz az alábbi két opció közül!

Amire szükséged lesz:

-jó minőségű internetkapcsolatra,
– töltsd le a zoom nevű alkalmazást (ingyenes, www.zoom.us) és mindenképp teszteld a zoom rendszer működését a kapcsolódás előtt, hogy jól működik-e,
– a zoom rendszeren a weben regisztrált neveddel lépj be, meg tudod változtatni, és csak a regisztrált neved alapján tudunk beengedni a hívásra,
– némítsd le magad a folyamat alatt végig,
– nyugodt és kényelmes hely, ahol egyedül tudsz lenni (külön szoba)
– javasoljuk, hogy fülhallgatót használj, hogy ne zavard a többi embert a lakásban és jól halld a hívást,
– papír zsebkendő, törölköző, víz

AZ ONLINE PROGRAMOKRÓL:

 

AZ ONLINE PROGRAMOK ELŐNYEI:
– A világ bármely pontjáról csatlakozhatsz!
– Ugyanolyan hatékony, mint személyesen, sőt mivel egyedül vagy, jobban el tudod engedni magad.
– Időben kezdünk, sokkal kevesebb szünet eleg es korábban fejezzük be.
Biztonságos gyakorlatok otthoni kornyezetben.
Technikailag biztonságos és minőségi közvetítéssel – technikai támogatással. A programhoz a zoom rendszert használjuk a megfelelő titkosítással.
Bárki csatlakozhat a programsorozathoz, nem szükséges előképzettség!

 

VISSZAJELZÉSEK AZ ONLINE PROGRAMOKRÓL:

„Elképesztően jó volt! Klárinak úgyis írok e-mailt. Eddigi legerősebb programom volt az elmúlt 4 évben.”

„Köszönöm! Online is nagyon fantasztikus volt! „

„Minden átjött így is  Köszönjük a lehetőséget”

„Klári: szuper volt, online is ugyanolyan erős volt, mint személyesen, ez volt nekem eddig a legerősebb élmény. „

„Köszönöm szépen a lehetőséget. Nekem ez volt a legkatartikusabb azt nem tudom, hogy a téma vagy az onlineságnak köszönhető.

„Csodálatos volt! Nagyon köszönjük a lehetőséget! Elképesztő erős volt online is! Óriási hála!  „

„Még egyelőre nem tèrtem teljesen magamhoz, de az biztos, h nagyon ütős volt, nagyon sokat adott, szó szerint csoda volt szàmomra! Nagyon szèpen köszönöm a lehetőséget! Ölelès!”

Ha még mindig van bármilyen kétséged az online részvétellel kapcsolatban, vagy bármi (nem várt, hirtelen) ok miatt nem tudsz részt venni a programokon, akkor keress bizalommal, hiszem, hogy mindenre találunk megoldást!

A JELENTKEZÉS MENETE:

 

A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ 2021. OKTÓBER 31. 18 ÓRA – UTÁNA LEZÁRJUK A JELENTKEZÉST A PROGRAMRA.

KÉRJÜK, EZT VEDD FIGYELEMBE! A jelentkezés lezárása után 18:00-20:00 óra között küldjük számodra a programra való belépést azonosítóit.

 1. Kosárba rakom (itt választod ki, hogy hány jegyet szeretnél vásárolni)
 2. Tovább a pénztárhoz gomb megnyomása
 3. Adatok kitöltése a regisztrációhoz és a számlázáshoz
 4. Fizetési mód kiválasztása
  1. banki átutalás (az utalásnak legkésőbb a program napján 12 óráig meg kell érkeznie) – ha nem tudsz online utalni a K&H fiókokban készpénzben tudod befizetni a program díját MEGVÁLTOZOTT A SZÁMLASZÁMUNK, KÉRLEK VEDD FIGYELEMBE!
  2. bankkártyás fizetés (Barion)
 5. Kötelezően megismert dokumentumok bepipálása
 6. Megrendelés elküldése

Kérlek, kövesd a fenti lépéseket a jelentkezéshez. Köszönjük!

JELENTKEZEM NORMÁL JEGGYEL
JELENTKEZEM TAGI JEGGYEL*

Részletek

Dátum:
2021 november 1.
Időpont:
10:00 - 13:00
Összeg:
6000Ft

Helyszín

Otthonod