Események betöltése

Minden Események

[ONLINE] Tízmilliószoros Napi Programsorozat: Fókuszban a Bőségben Gazdag Beteljesedett Élet megteremtése

augusztus 1., 18:30 - 22:30 | 5000Ft-tól

Gálik Klára vagyok és szeretettel hívlak a Bőségben Gazdag Beteljesedett Életed megteremtésére tízmilliószoros erővel 2022. aug. 1-én a Tízmilliószoros napon!

Namaste Mindenkinek!

Szeretettel invitállak az év harmadik, 2022. augusztus 1-jén (hétfőn) tartandó Tízmilliószoros napi programunkra, melynek témája:

FÓKUSZBAN A BŐSÉGBEN GAZDAG BETELJESEDETT ÉLET MEGTEREMTÉSE

Ebben a mostani változó helyzetben kiemelten fontos, hogy rendszeresen foglalkozzunk a belső állapotunkkal, hogy egy szépséges állapotból teremtsük az életünket. Csak rajtunk áll, hogyan viszonyulunk a nehézségekhez – szenvedünk vagy pedig kreatív megoldásokat találunk a problémáinkra. A nehéz időkben sokszor megfeledkezünk arról, milyen óriási szerepünk van az életünk megteremtésében, ezért ezen a programon kitisztítjuk mindazt, ami akadályoz bennünket a bőségben gazdag beteljesedett élet megteremtésében.

A BŐSÉG nem csak anyagi gazdagságot takar, hanem jó egészséget, elegendő időt azokra a dolgokra, amik fontosak, szépséges kapcsolatokat, minőségi időt a szeretteinkkel, sikereket a külvilágban és egy csodálatos, boldog belső állapotot. Ezt hívjuk BŐSÉGBEN GAZDAG BETELJESEDETT ÉLETNEK. Itt a nagyszerű lehetőség, hogy megteremtsd magadnak EZT a csodálatos életet, mert MEGÉRDEMLED, hogy a legjobb életedet éld. Gyere és hárítsuk el azokat az akadályokat, korlátozó tényezőket, amik a BOLDOGSÁGOD útjában állnak! eljött az ideje, hogy tízmilliószoros erővel megteremtsd mindazt, amit szeretnél.

Elérheted azt az életet, amit szeretnél!

Képzeld el azt az életet, melyben:

 • Reggel tele energiával és tettvággyal kelsz ki az ágyból
 • Pontosan tisztában vagy a céljaiddal és a teendőkkel, a benned rejlő nagyszerű potenciálnak, hogy bármit képes vagy megvalósítani,
 • Élvezed a pillanatokat, a reggeli kávé ízét, a madárcsicsergés hangját, a párod nevetését, a gyermeked kacaját, vagy a város zaját,
 • Az egész napodat áthatja egy belső béke és nyugalom, tudva, hogy minden rendben van és a dolgok úgy alakulnak, ahogy neked a legjobb
 • Amikor problémával vagy akadállyal találkozol, nem ijedsz meg, hanem pontosan tudod mit kell tenned mindezt nyugodt belső állapotból teszed és gyorsan megoldod a feladatot
 • A bőség minden aspektusa hozzád áramlik: anyagi biztonságban élsz, a kapcsolataid erőteljesek és szeretetteljesek, jó egészségnek örvendesz, és van elég időd magadra,
 • Folyamatosan fejlődsz és ezzel egyre több örömet tapasztalsz az életedben,
 • Boldogan tervezed meg az utazásaidat, ahova már égóta elszeretnél utazni,
 • Amire szükséged van, azonnal megteremtődik a számodra,
 • Képes vagy befogadni a csodálatos tapasztalataokat, mert már nem a múltban vagy a jövőben élsz, hanem a JELENBEN és ettől határtalanul BOLDOG vagy.

Miért érdemes részt venni ezen a programon?

Az Indiából hozott gyakorlatok és a TÍZMILLIÓSZOROS NAP EREJÉVEL gyorsabban manifesztálhatod (valóra válthatod) azt, amire vágysz, és az hamarosan megjelenhet a valóságodban is.

A tibeti buddha napokat hívják tízmilliószoros napoknak. A tibetiek évente négy ilyen napot tartanak nyilván, melyeket Dharmacsakra napoknak hívnak. Ezeken a napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat. Ez mind a pozitív, mind a negatív gondolatokra igaz. Minden megnyilvánulásod, tetted következményei tízmilliószoros erővel hatnak vissza rád ezen a napon. 

Kiemelten fontos, hogy ezeken a napokon arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben. Figyelj magadra és légy tudatos. Bármire fókuszálsz, az gyorsabban fog megvalósulni, mint egyébként.

Ez az esemény mindenki számára nyitott, azonban a Kapcsolatok Akadémia tagjai kedvezményesen vehetnek részt rajta és már megkapták az elméleti tudást is a programhoz. Magán a programon most csak TRANSZFORMÁCIÓS FOLYAMATOK lesznek, nincs elméleti oktatás, ezért különböző csomagokat állítottunk össze azok számára, akik nem tagok, viszont szeretnének bővebben is tanulni erről a témáról. A levél végén megtalálhatod, pontosan mit tartalmaznak az egyes csomagok. Olvasd el és dönts az igényeidnek megfelelően!  

1. PROGRAM: ÚJ TRANSZFORMÁCIÓS FOLYAMAT

SZABADULJ MEG A KORLÁTOKTÓL ÉS  A NEGATÍV HITRENDSZEREKTŐL!

El tudod képzelni azt az életet, amelyben minden kívánságod egy csapásra valósággá válik? Ez a potenciál ott rejlik benned. Most valóra válik az, amire fókuszálsz és a probléma az, hogy leginkább a félelmeidet, az aggodalmaidat, a negatív gondolatokat táplálod, így ezt teremted meg az életedben. Lépj ki ebből a negatív spirálból a változtass az életeden most tízmilliószoros erővel!

Az életünk a gondolataink eredménye, a gondolataink pedig a hitrendszereink eredménye. Ahhoz, hogy megváltozzon a gondolkodásunk, a mélyen gyökerező hitrendszereinket kell átalakítanunk. Ahhoz, hogy ez megtörténjen, egy erőteljes transzformáción kell keresztül mennünk. Mik azok a negatív hitrendszerek, amik miatt nem álmaid életét éled? Milyen gondolatok és hitrendszerek akadályoznak meg abban, hogy boldog és beteljesedett életed legyen? Mit hittél el (tévesen) önmagadról, a képességeidről, a világ működéséről gyerekkorodtól kezdve? Mindezek a mai napig tudat alatt szabotálják a boldog, bőségben gazdag, beteljesedett életed. Ezen a teljesen új programon átalakítjuk azokat a negatív meggyőződéseket, amik korlátoznak téged a mindennapjaidban, felülírjuk a régi romboló gondolkodásmódot, melyek még mindig elválasztanak az álmaidtól.

Ez egy új és nagyon különleges folyamat, amit 2020-ban tanultam és ami rekord idő alatt írja át a gátló negatív hitrendszereidet, és amit eddig csak ZÁRT körben alkalmaztunk. Ez az első alkalom, hogy mindenki hozzáférhet ehhez a RENDKÍVÜL ERŐTELJES TRANSZFORMÁCIÓS ÉS A SORSFORDÍTÓ FOLYAMATHOZ. A transzformáció után pedig elültetjük azt az ÚJ POZITÍV PROGRAMOT, ami segít abban, hogy azokat teremtsd meg az életedben, amiket igazán szeretnél.

2. PROGRAM: AKADÁLYOK ELHÁRÍTÁSA MAHA GANAPATI YANTRÁVAL

FÓKUSZBAN A BŐSÉGBEN GAZDAG BETELJESEDETT ÉLET ÚTJÁBAN ÁLLÓ AKADÁLYOK FELOLDÁSA

Az életed bármely területén léphetnek fel akadályok, amikkel minden nap szemben találod magad. Ez lehet az önmagaddal való kapcsolat, a szeretet, a párkapcsolat, a család, a kapcsolatok, a karrier, a siker, a pénzügyek, az egészség, stb. 

Lehetséges, hogy mindent megteszel azért, hogy szeretettel fordulj önmagadhoz, de mindig úgy érzed, valami akadályoz abban, hogy teljesen szabad légy a belső és külső konfliktusoktól, harcoktól, és nem tudod az életedet és a vágyaidat beteljesíteni. Bármi, ami akadályozza azt, hogy feltétel nélküli szeretettel és teljes elfogadással átöleld magad, ezen a programon kitisztulhat.

Ennek a különleges indiai programnak a fő célja, hogy minden akadály elháruljon az életedből, bármilyen egyéni célod is legyen, és segít könnyen elérni a célodat. A MAHA GANAPATI Yantrán való meditáció segít eltávolítani az akadályokat az életedből (amelyik életterületen szükséged van rá), és segít sikeressé válni mindenben, amit csinálsz.

Ezt a programot csak az Egység Egyetemen végzett Haladó Egység Tréner vezetheti.

3. PROGRAM: TEREMTÉS FELSŐFOKON

FÓKUSZBAN A BŐSÉGBEN GAZDAG BETELJESEDETT ÉLET MEGTEREMTÉSE

A programon egy megemelt rezgésszinten a legújabb kutatások által is alátámasztott, erőteljes gyakorlattal megteremtjük azt, amit szeretnénk. 

Ezen a programon BÁRMIT TEREMTHETSZ MAGADNAK! Teremtsd meg azt az authentikus, önazonos énedet, amit büszkén vállalsz fel a külvilág előtt.

A program végén minden résztvevő Bhagya deekshát fog kapni. 

Ennek a különleges deekshának megvan az ereje ahhoz, hogy az életünkben lévő szerencsétlen periódust (akármelyik életterületen) átalakítsa egy szerencsés időszakká, így az emberek sorsa is meg tud változni, akik befogadják ezt a deekshát.

Ezzel a programmal és a tízmilliószoros nap erejével nagyon gyorsan és könnyen megteremtheted azt, amire vágysz, és az gyorsan megjelenhet az életedben is.

A PRÉMIUM CSOMAGHOZ: 

AZ ÖNSZERETET FELÉBRESZTÉSE

(ONLINE TANFOLYAM)

 1. Ahhoz, hogy egy bőségben gazdag beteljesedett életet teremtsünk önmagunknak, elengedhetetlen, hogy szeressük önmagunkat. 

   

  A emberek többsége állandó harcot vív magával legbelül. Önmagunkkal vagyunk a legkritikusabbak és képesek vagyunk ezzel fájdalmat okozni magunknak. Sokszor elfelejtünk a számunkra legfontosabb emberrel szeretettel törődni és róla gondoskodni: SAJÁT MAGUNKKAL. Nem érezzük magunkat elég értékesnek ahhoz, hogy az elsődleges prioritást élvezzük az életünkben, így kívülről próbálunk visszaigazolást szerezni az emberektől, eredményektől, külsőségektől. Amikor ezt nem kapjuk meg, rálépünk a boldogtalanság ösvényére. Igenis ÉRTÉKESEK vagyunk! Ezen a kurzuson szeretném megtanítani neked, hogy hogyan fogadd el és szeresd magad úgy, ahogy van és válj a saját szerető szülőddé, mert így képes leszel egy sokkal boldogabb és teljesebb életet élni.

  A kurzus témája:

  1. Miért harcolunk önmagunkkal?
  2. A belső konfliktusok hatása az életünkre
  3. Mit nem fogadunk el és miért?
  4. A tökéletességre vonatkozó tévhitek
  5. Mit tesz velünk önmagunk el nem fogadása
  6. Hogyan fogadjuk el  önmagunkat
  7. A sorsfordító módszer az önszeretetre
  8. Önszeretet Meditáció
  9. Írásbeli feladatok, hogy tisztább képet kapj önmagadról és az életedről

Figyelem! A kurzust csomagban tudod megvásárolni kedvezményesen a tízmilliószoros napi programmal együtt.

Amennyiben a tanfolyammal együtt vásárolod meg a kurzust, akkor a jelentkezésed után max 5 nappal megkapod a kurzushoz szükséges kuponkódot, amivel 90 napig megnézheted és újra hallgathatod.

MIÉRT GYERE EL A TÍZMILLIÓSZOROS NAPI PROGRAMRA?

✅Egy ÚJ és rendkívül erőteljes transzformációs folyamat segítségével feloldhatod a láthatatlan korlátozó hitrendszereket, amelyek megakadályozzák, hogy úgy és azt az életet élsz, amire igazán vágysz

✅Egy másik különleges, Indiából hozott programmal eltávolíthatod az felmerülő akadályokat az életeden, kapcsolataidban, karrieredben, egyéb életterületeken, így az egész életed megváltozhat

✅Tízmilliószoros napon minden gondolat, tett, kívánság tízmilliószoros erővel hat

✅Egy olyan különleges és új transzformációs folyamatban lesz részed, amit most ELŐSZÖR tartunk meg mindenki számára

✅Közös és rendkívül erőteljes manifesztációs gyakorlattal megteremtjük, amit szeretnénk. Csoportban a meditáció és az ima ereje is megsokszorozódik

✅Különleges áldást kap minden résztvevő, mely a bőséget és a jószerencsét hozza az életünkbe minden életterületen

✅Egy program áráért 3 programban lesz részed és a Prémium Csomaggal még az Önszeretet Felsőfokon online kurzust is megkapod

CSOMAGOK ÉS ÁRAK:

PRÉMIUM csomag:

 • Élő Online Transzformációs program (3 program együtt) értéke 6000 Ft/fő
 • Az Önszeretet Felébresztése Online Tanfolyam – értéke 5990 Ft – visszanézhető 90 napig
 • A csomag ára 11.990 Ft helyett 9.990 Ft

NORMÁL csomag

  • Élő Online Transzformációs program (3 program együtt) 6000 Ft/fő
  • Az Önszeretet Felébresztése Online Tanfolyam egyelőre külön nem megvásárolható, csak a PRÉMIUM CSOMAGBAN elérhető.

KAPCSOLATOK AKADÉMIA CSOMAG

 • Élő Online Transzformációs program (3 program együtt) 5000 Ft/fő
 • Az Önszeretet Felébresztése Online Tanfolyam – INGYENES, és amíg a tagságod tart korlátlanul visszanézheted.átlanul visszanézheteÉlő Online Transzfor5

IDŐPONT:

2022. AUGUSZTUS 1. (hétfő) 18.30-22:30

Jelentkezési határidő: 2022.08.01. (hétfő) 12:00.

HELYSZÍN:

ONLINE (egy általad választott nyugalmas hely) - zoom alkalmazáson keresztül

 • jó minőségű internetkapcsolatra,
 • töltsd le a zoom nevű alkalmazást (ingyenes, www.zoom.us) és mindenképp teszteld a zoom rendszer működését a kapcsolódás előtt, hogy jól működik-e,
 • a zoom rendszeren a weben regisztrált neveddel lépj be, meg tudod változtatni, és csak a regisztrált neved alapján tudunk beengedni a hívásra,
  némítsd le magad végig
 • nyugodt és kényelmes hely, ahol egyedül tudsz lenni (külön szoba)
 • javasoljuk, hogy fülhallgatót használj, hogy ne zavard a többi embert a lakásban és jól halld a hívást,
 • papír zsebkendő, törölköző, víz

Miért érdemes online részt venni a programokon?

AZ ONLINE PROGRAMOK ELŐNYEI:

– A világ bármely pontjáról csatlakozhatsz!

– Ugyanolyan hatékony, mint személyesen, sőt mivel egyedül vagy, jobban el tudod engedni magad.

– Időben kezdünk, sokkal kevesebb szünet elég es korábban fejezzük be.

– Biztonságos gyakorlatok otthoni környezetben.

– Technikailag biztonságos és minőségi közvetítéssel – technikai támogatással. A programhoz a zoom rendszert használjuk a megfelelő titkosítással. 

– Bárki csatlakozhat a programsorozathoz, nem szükséges előképzettség!

Visszajelzések a legutóbbi tízmilliószoros napi programok résztvevőitől:

“Megint imádtam, nagy erővel “csapott le”több felismerés…Hálás köszönet Mindenkinek! Namaste” Krisztina

“Hálásan köszönöm ezt a ma estét. Ma is sokat gyógyultam és most csodálatosan érzem magam. Hálás vagyok, hogy rátaláltam erre az útra.” Eszter

“Ma először voltam itt veletek, fantasztikus tapasztalás volt, köszönöm!” Mónika

“Nagy megkönnyebbülést érzek, köszönöm, fantasztikus volt!” Edit

“Le se tudom írni, nagyon felszabadult vagyok most, köszönöm ezt az estét, ismét fantasztikus volt.” Anett

“Ez a mai tapasztalás egy csoda volt, egy igaz áttörés, olyan mély tapasztalásom volt, hogy fizikailag is legyengültem, de nagyon jó volt átélni! Nagyon köszönöm a mai estét is!” Sándor

“Ez a transzformáció….húúúú..köszönöm!” Anikó

A PROGRAM ÁRA:

5000 Ft-tól 9.990 Ft-ig. Részletek a csomagoknál.

A JELENTKEZÉS MENETE

 1. Kosárba rakom (itt választod ki, hogy hány jegyet szeretnél vásárolni)
 2. Tovább a pénztárhoz gomb megnyomása
 3. Adatok kitöltése a regisztrációhoz és a számlázáshoz
 4. Fizetési mód kiválasztása
  1. banki átutalás (az utalásnak legkésőbb a program napján 12 óráig  meg kell érkeznie) – ha nem tudsz online utalni a K&H fiókokban készpénzben tudod befizetni a program díját – MEGVÁLTOZOTT A SZÁMLASZÁMUNK, KÉRLEK VEDD FIGYELEMBE!
  2. bankkártyás fizetés (Barion)
 5. Kötelezően megismert dokumentumok bepipálása
 6. Megrendelés elküldése

A PROGRAMOT VEZETI: GÁLIK KLÁRA

Gálik Klára – stressz detox és légzéstréner, meditációs és mindfulness tanár

12 évig dolgoztam biztosítási területen, ügyfélszolgálat vezető voltam. 2010-ben a sok stressz miatt teljesen kiégtem, úgy éreztem – bár meg van külsőleg mindenem- az életemnek semmi értelme. Ekkor úgy döntöttem, hogy ez így nem mehet tovább és ráléptem az önismereti út ösvényére.

Több, mint 10 év Indiában

Egészen Indiáig mentem, ahol a világ nagy vezetői is tanulnak és hirtelen értelmet nyert minden. A saját szenvedésemet legyőzve felesküdtem az emberiség megsegítésérére és kezdetét vette az új életem. 2012-ben megszületett a Kapcsolatok programsorozat, ami több ezer ember életét változtatta már meg. A Kapcsolatok programsorozat jelenleg csak a Kapcsolatok Akadémiáján belül elérhető. Ezen kívül néhány alkalommal tartok MINDENKI számára nyitott programokat.

Transzformáció

A munkám egy szóban: transzformáció. A programjaim által könnyen átalakulnak a régóta fennálló problémák, élethelyzetek, hitendszerek és az egyén kilépve a robotpilóta üzemmódból végre elkezdheti élni a saját életét. Nem csupán elméleti tudást adok át, hanem gyakorlati és tapasztalati úton mutatom meg, hogy mire képes egy ember. Mert mindenkiben ott van a potenciál egy nagyszerű életre, ha lehámozzuk a tudatalatti akadályozó tényezőket.  A légzésterápiával és a programsorozattal hatékonyan meg tudunk szabadulni ezektől és elindulhatunk egy beteljesedett élet felé. A programjaimmal, meditációimmal, a Tudatos Tervezővel ez az élet könnyen felépíthető. Az életcélom, hogy ez nagyon sok emberrel megtörténjen, mert ha egy ember boldog, akkor boldogságot teremt maga körül is.

Részletek

Dátum:
augusztus 1.
Időpont:
18:30 - 22:30
Összeg:
5000Ft-tól

Helyszín

Otthonod
Törlés