Események betöltése
 • Ez az esemény elmúlt.

Minden Események

[ONLINE] Tízmilliószoros Napi Programsorozat – Fókuszban a Beteljesedett Párkapcsolat

2021 február 27., 10:00 - 18:00 | 12000Ft-tól

TÍZMILLIÓSZOROS NAPI EGÉSZ NAPOS PROGRAMSOROZAT

JELENTKEZEM

FÓKUSZBAN A BETELJESEDETT PÁRKAPCSOLAT MEGTEREMTÉSE

Rengeteg pozitív visszajelzést kaptam az előző tízmilliószoros napi párkapcsolati programokról, ezért egy év után újra megtartjuk ezt az egyedülálló programot. Mivel a február a párkapcsolat hónapja, ezért újra ezt az életterületet tesszük a fókuszba. Ha lemaradtál az előzőekről, bepótolhatod, ha részt vettél a múltkor, akkor pedig egy újabb réteget tisztíthatsz ki a párkapcsolatodat érintő tudatalatti programokból, sérelmekből, negatív hitrendszerekből. 

Használd ki ennek a nagyon erőteljes napnak az erejét, hogy megtisztítsd magad azoktól a blokkoktól, téves nézőpontoktól, múltbeli sérelmektől, amik megakadályoznak abban, hogy egy BOLDOG és BETELJESEDETT PÁRKAPCSOLATOD legyen, s TEREMTSD MEG MAGADNAK azt a minőséget ebben a kapcsolatban, AMIT IGAZÁN SZERETNÉL!

Ha éppen keresed a párod, vagy már megtaláltad, de úgy érzed, hogy nehézségekkel nézel szembe, vagy szeretnéd a kapcsolatodat egy magasabb szintre emelni, akkor várunk szeretettel erre a nagyon erőteljes programra. 

Az Indiából hozott gyakorlatok és a tízmilliószoros napok erejével gyorsabban manifesztálhatod (válthatod valóra) azt, amire vágysz, és az hamarosan megjelenhet a valóságodban is.

 A tibeti buddha napokat hívják tízmilliószoros napoknak. A tibetiek évente négy ilyen napot tartanak nyilván, melyeket Dharmacsakra napoknak hívnak. Ezeken a napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat. Ez mind a pozitív, mind a negatív gondolatokra is igaz. Minden megnyilvánulásod, tetted következményei tízmilliószoros erővel hatnak vissza rád ezen a napon. Kiemelten fontos, hogy ezeken a napokon arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben. Figyelj magadra és légy tudatos. Bármire fókuszálsz, az gyorsabban fog megvalósulni, mint egyébként.

MEGVESZEM

1. PROGRAM:  BETELJESEDETT PÁRKAPCSOLAT – ÚJ TRANSZFORMÁCIÓS FOLYAMAT (10:00-12:00)

Új meditáció, nem egyenlő egyik Kapcsolatok Programsorozat párkapcsolati programjaival. Ez egy nagyszerű kiegészítése a Kapcsolatok Programsorozatnak.

A legtöbb ember szeretné megtalálni a párját a világban, egy társat, akivel megoszthatja az életét, az örömét, a szomorúságát, akivel együtt fejlődhet szeretetben és elfogadásban.

Lehetséges, hogy bár tisztán látjuk, milyen kapcsolatot szeretnénk, valamiért mégsem azt tapasztaljuk az életünkben, a párkapcsolatunkban. Lehetséges azonban, hogy még meg sem fogalmaztuk tisztán, mit jelent számunkra a beteljesült kapcsolat, csak a múlt negatív tapasztalatai alapján próbálunk egy jobb társat találni önmagunknak. Amíg a múltbeli kapcsolataink fájdalmai bennünk élnek, mélyen, tudat alatt, addig lehetetlen számunkra egy hosszan tartó, boldog párkapcsolatot létrehozni. 

Az életünkre, a párkapcsolatunkra rengeteg minden van hatással, amire nem is vagyunk tudatosak, csak azt érezzük, ez a része az életünknek egy lehetetlen küldetéssé vált. A rossz hírem, hogy nincsen tökéletes párkapcsolat, de a jó hír az, hogy ez egy olyan létfontosságú kapcsolat, ami által még közelebb kerülünk önmagunkhoz, meggyógyíthatjuk önmagunkat, és így a párkapcsolatunkat is egy magasabb minőségbe tudjuk emelni.

Akár a párkeresés megy nehezen, akár a meglévő párkapcsolatodat szeretnéd egy magasabb minőségbe emelni, és úgy érzed, szeretnél tenni azért, hogy ez a kapcsolat egy csodálatos tapasztalás legyen az életedben, gyere el erre az új programra!

Ezen a programon megnézzük azt, hogy tudatalatti szinten mi minden halmozódott fel bennünk (testi, érzelmi és mentális szinten), és ez milyen hatással van a másik emberhez történő kapcsolódásunkra. Ezen az estén csak magunkkal foglalkozunk, gyógyítjuk mindazt, ami megsérült bennünk az elmúlt évek és évtizedek során. Amikor az ember úgy dönt, hogy egy hosszantartó és szeretetteljes párkapcsolatban szeretne élni, akkor nagyon sok önmunkára van szükség ahhoz, hogy meggyógyítsa önmagát, s ez teljesen természetes módon fog elvezetni ahhoz a kapcsolathoz, amit igazán szeretne.

A program után 45 perc ebédszüntetet tartunk.

 

2. PROGRAM: KAPCSOLATUK KURZUS INDIÁBÓL (12:45-14:30)

(Haladó Egység Tréner program)

Érezted-e már azt, hogy a párod, a családod, a szeretteid közelében is magányos vagy? Lehet, hogy külsőleg béke van köztetek, de benned különböző gondolatok és érzések vannak, amelyek miatt nem tudsz felhőtlenül boldog lenni?

Az életünkben lévő legtöbb probléma a kapcsolatainkból jön. Mindegyik kapcsolat egy tükör a számunkra, amelyben még jobban megismerhetjük önmagunkat. Azonban a problémáinkat legtöbbször a külvilágban próbáljuk megoldani, ezért nem is járunk hosszú távon sikerrel. Mert a probléma alapvetően BENNÜNK van, AZT KELL MEGGYÓGYÍTANI.

A program célja, hogy helyrehozzuk a saját programunkat és ezáltal meggyógyítsuk a kapcsolatainkat (akár egy konkrét kapcsolatra fókuszálva is, aki lehet bárki az életedből). Tanításokat veszünk át arról, mit tükröznek a kapcsolati problémák önmagunkról, és hogyan tudunk közelebb kerülni a párunkhoz, szeretteinkhez, barátainkhoz.

Ha van az életben egy olyan kapcsolat is, amelyen hiába dolgoztál, hiába próbáltad meggyógyítani, mégsem sikerült, akkor ez a program segíthet abban, hogy közelebb kerülj önmagadhoz és a másikhoz.

Ez a nagyon erőteljes indiai haladó egység tréneri program segít abban, hogy csodás kapcsolataink legyenek, amelyekben képesek vagyunk felfedezni a szeretetet.

Ezt a programot csak az Egység Egyetemen végzett Haladó Egység Tréner vezetheti.

A program után 15-20 perc szüntetet tartunk.

 

3. PROGRAM: AKADÁLYOK ELHÁRÍTÁSA MAHA GANAPATI YANTRÁVAL (14:50-15:50)

(Haladó Egység Tréner program)

Az életed bármely területén léphetnek fel akadályok, amelyekkel minden nap szemben találod magad. Ez lehet párkapcsolat, család, kapcsolatok, karrier, siker, pénzügyek, egészség, stb. 

Lehet, hogy mindent megteszel azért, hogy boldog párkapcsolatban élj, de mégis mindig jönnek különböző akadályok, amik miatt nem találod a megfelelő párkapcsolatot, vagy ha meg is találtad, nem tud beteljesedni. Bármi, ami akadályozza a párkapcsolatod beteljesedését, az ezen a programon kitisztulhat.

Ennek a különleges indiai programnak a fő célja, hogy minden akadály elháruljon az életedből, bármilyen egyéni célod is legyen, és segít könnyen elérni a célodat. A MAHA GANAPATI Yantrán való meditáció segít eltávolítani az akadályokat az életedből (amelyik életterületen szükséged van rá), és segít sikeressé válni mindenben, amit csinálsz.

Ezt a programot csak az Egység Egyetemen végzett Haladó Egység Tréner vezetheti.

A program után 15-20 perc szüntetet tartunk.

 

4. PROGRAM: MINI TANFOLYAM A KAPCSOLÓDÁSRÓL, TEREMTÉS FELSŐFOKON + BHAGYA DEEKSHA (16:10-18:00)

Mini előadást hallhatsz a kapcsolódásról, és arról, hogy mi a legnagyobb probléma manapság a párkapcsolatokban, valamint arról, hogyan tanulhatod meg megértés helyett megtapasztalni a partneredet. Először megtanuljuk az elméletet, majd a legújabb, tudományos kutatások alapján elkészített TEREMTŐ meditációval megteremtjük azt a minőségű kapcsolatot, amire vágyunk.

A Bhagya Deekshának, ennek a különleges áldásnak megvan az ereje ahhoz, hogy az életünkben lévő szerencsétlen periódust (akármelyik életterületen) átalakítsa egy szerencsés időszakká, így az emberek sorsa is meg tud változni, akik befogadják ezt a deekshát.

Ezzel a programmal és a tízmilliószoros nap erejével nagyon gyorsan és könnyen manifesztálhatod azt, amire vágysz, és az hamarosan megjelenhet a valóságodban is. 

KOSÁRBA

DÁTUM: 2021. február 27. (szombat) 10:00-18:00 
(Csak az egész napon lehet részt venni, három tervezett szünetet tervezünk)

 A program ára: 12.000 Ft (15.000 Ft helyett)

Helyszín: Otthonod, a zoom applikáción keresztül

Amire szükséged lesz: 

 • jó minőségű internetkapcsolatra,
 • töltsd le a zoom nevű alkalmazást (ingyenes, www.zoom.us) és mindenképp teszteld a zoom rendszer működését a kapcsolódás előtt, hogy jól működik-e,
 • a zoom rendszeren a weben regisztrált neveddel lépj be, meg tudod változtatni, és csak a regisztrált neved alapján tudunk beengedni a hívásra,
 • némítsd le magad a folyamat alatt végig,
 • nyugodt és kényelmes hely, ahol egyedül tudsz lenni (külön szoba)
 • javasoljuk, hogy fülhallgatót használj, hogy ne zavard a többi embert a lakásban és jól halld a hívást,
 • papír zsebkendő, törölköző, víz 

Az első programrész után hosszabb ebédszünetet tartunk és utána is tartunk még két 15-20 perces szünetet.

AZ ONLINE PROGRAMOKRÓL:

AZ ONLINE PROGRAMOK ELŐNYEI:
– A világ bármely pontjáról csatlakozhatsz!
– Ugyanolyan hatékony, mint személyesen, sőt mivel egyedül vagy, jobban el tudod engedni magad.
– Időben kezdünk, sokkal kevesebb szünet eleg es korábban fejezzük be.
Biztonságos gyakorlatok otthoni kornyezetben.
Technikailag biztonságos és minőségi közvetítéssel – technikai támogatással. A programhoz a zoom rendszert használjuk a megfelelő titkosítással.
Bárki csatlakozhat a programsorozathoz, nem szükséges előképzettség!

VISSZAJELZÉSEK az online programokról:

„Elképesztően jó volt! Klárinak úgyis írok e-mailt. Eddigi legerősebb programom volt az elmúlt 4 évben.”

„Köszönöm! Online is nagyon fantasztikus volt! „

„Minden átjött így is  Köszönjük a lehetőséget”

„Klári: szuper volt, online is ugyanolyan erős volt, mint személyesen, ez volt nekem eddig a legerősebb élmény. „

„Köszönöm szépen a lehetőséget. Nekem ez volt a legkatartikusabb azt nem tudom, hogy a téma vagy az onlineságnak köszönhető.

„Csodálatos volt! Nagyon köszönjük a lehetőséget! Elképesztő erős volt online is! Óriási hála!  „

„Még egyelőre nem tèrtem teljesen magamhoz, de az biztos, h nagyon ütős volt, nagyon sokat adott, szó szerint csoda volt szàmomra! Nagyon szèpen köszönöm a lehetőséget! Ölelès!”

Ha még mindig van bármilyen kétséged az online részvétellel kapcsolatban, vagy bármi (nem várt, hirtelen) ok miatt nem tudsz részt venni a programokon, akkor keress bizalommal, hiszem, hogy mindenre találunk megoldást!

Jelentkezés menete:

A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ A PROGRAM ELŐTTI NAPON 12 ÓRA – 2021.02.26-ÁN 12:00, UTÁNA LEZÁRJUK A JELENTKEZÉST A PROGRAMRA.

KÉRJÜK, EZT VEDD FIGYELEMBE! A jelentkezés lezárása után 12:00-13:00 között küldjük számodra a programra való belépést azonosítóit.

 1. Kosárba rakom (itt választod ki, hogy hány jegyet szeretnél vásárolni)
 2. Tovább a pénztárhoz gomb megnyomása
 3. Adatok kitöltése a regisztrációhoz és a számlázáshoz
 4. Fizetési mód kiválasztása
  1. banki átutalás (az utalásnak legkésőbb a program napján 12 óráig  meg kell érkeznie) – ha nem tudsz online utalni az Raiffeisen fiókokban készpénzben tudod befizetni a program díját 
  2. bankkártyás fizetés (Barion)
 5. Kötelezően megismert dokumentumok bepipálása
 6. Megrendelés elküldése

Kérlek, kövesd a fenti lépéseket a jelentkezéshez. Köszönjük!

JELENTKEZEM

Részletek

Dátum:
2021 február 27.
Időpont:
10:00 - 18:00
Összeg:
12000Ft-tól

Helyszín

Otthonod
Ár:

15 000 Ft

Elfogyott