Események betöltése

Minden Események

[ONLINE] Tízmilliószoros Napi Programsorozat: Fókuszban a Beteljesedett Párkapcsolat megteremtése 3 programmal

június 4., 10:00 - 15:00 | 6000Ft-tól

Gálik Klára vagyok és szeretettel hívlak a Beteljesedett Párkapcsolat megteremtésére tízmilliószoros erővel 2023. jún. 04-én a Tízmilliószoros napon!

Namaste Mindenkinek!

Szeretettel invitállak a 2023. június 04-én (vasárnap) tartandó Tízmilliószoros napi programunkra, melynek témája:

FÓKUSZBAN A BETELJESEDETT PÁRKAPCSOLAT MEGTEREMTÉSE

Használd ki ennek a nagyon erőteljes napnak az erejét, hogy megtisztítsd magad azoktól a blokkoktól, téves nézőpontoktól, múltbeli sérelmektől, amik megakadályoznak abban, hogy egy BOLDOG és BETELJESEDETT PÁRKAPCSOLATOD legyen, s TEREMTSD MEG MAGADNAK azt a minőséget ebben a kapcsolatban, AMIT IGAZÁN SZERETNÉL!

Ha éppen keresed a párod, vagy már megtaláltad, de úgy érzed, nehézségekkel nézel szembe, vagy szeretnéd a kapcsolatodat egy magasabb szintre emelni, várunk szeretettel erre a nagyon erőteljes programra.

Miért érdemes részt venni ezen a programon?

Az Indiából hozott gyakorlatok és a TÍZMILLIÓSZOROS NAP EREJÉVEL gyorsabban manifesztálhatod (valóra válthatod) azt, amire vágysz, és az hamarosan megjelenhet a valóságodban is.

A tibeti buddha napokat hívják tízmilliószoros napoknak. A tibetiek évente négy ilyen napot tartanak nyilván, melyeket Dharmacsakra napoknak hívnak. Ezeken a napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat. Ez mind a pozitív, mind a negatív gondolatokra igaz. Minden megnyilvánulásod, tetted következményei tízmilliószoros erővel hatnak vissza rád ezen a napon. 

Kiemelten fontos, hogy ezeken a napokon arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben. Figyelj magadra és légy tudatos. Bármire fókuszálsz, az gyorsabban fog megvalósulni, mint egyébként.

Ez az esemény mindenki számára nyitott, azonban a Kapcsolatok Akadémia tagjai kedvezményesen vehetnek részt rajta és már megkapták az elméleti tudást is a programhoz. Magán a programon most csak TRANSZFORMÁCIÓS FOLYAMATOK lesznek, nincs elméleti oktatás, ezért különböző csomagokat állítottunk össze azok számára, akik nem tagok, viszont szeretnének bővebben is tanulni erről a témáról. 

1. PROGRAM:

A BETELJESEDETT PÁRKAPCSOLAT – ÚJ TRANSZFORMÁCIÓS FOLYAMAT (10:00-12:00)

Új meditáció, nem egyenlő a Kapcsolatok Akadémia Párkapcsolati programjaival, de annak egy tökéletes kiegészítése.

A legtöbb ember szeretné megtalálni a párját a világban, egy társat, akivel megoszthatja az életét, az örömét, a szomorúságát, akivel együtt fejlődhet szeretetben és elfogadásban.

Lehetséges, hogy bár tisztán látjuk, milyen kapcsolatot szeretnénk, valamiért mégsem azt tapasztaljuk az életünkben, a párkapcsolatunkban. Lehetséges azonban, hogy még meg sem fogalmaztuk tisztán, mit jelent számunkra a beteljesült kapcsolat, csak a múlt negatív tapasztalatai alapján próbálunk egy jobb társat találni önmagunknak. Amíg a múltbeli kapcsolataink fájdalmai bennünk élnek, mélyen, tudat alatt, addig lehetetlen számunkra egy hosszan tartó, boldog párkapcsolatot létrehozni. 

Az életünkre, a párkapcsolatunkra rengeteg minden van hatással, amire nem is vagyunk tudatosak, csak azt érezzük, ez a része az életünknek egy lehetetlen küldetéssé vált. A rossz hírem, hogy nincsen tökéletes párkapcsolat, de a jó hír az, hogy ez egy olyan létfontosságú kapcsolat, ami által még közelebb kerülünk önmagunkhoz, meggyógyíthatjuk önmagunkat, és így a párkapcsolatunkat is egy magasabb minőségbe tudjuk emelni.

Akár a párkeresés megy nehezen, akár a meglévő párkapcsolatodat szeretnéd egy magasabb minőségbe emelni, és úgy érzed, szeretnél tenni azért, hogy ez a kapcsolat egy csodálatos tapasztalás legyen az életedben, gyere el erre az új programra!

Ezen a programon megnézzük azt, hogy tudatalatti szinten mi minden halmozódott fel bennünk (testi, érzelmi és mentális szinten), és ez milyen hatással van a másik emberhez történő kapcsolódásunkra. Ezen a napon csak magunkkal foglalkozunk, gyógyítjuk mindazt, ami megsérült bennünk az elmúlt évek és évtizedek során. Amikor az ember úgy dönt, hogy egy hosszantartó és szeretetteljes párkapcsolatban szeretne élni, akkor nagyon sok önmunkára van szükség ahhoz, hogy meggyógyítsa önmagát, s ez teljesen természetes módon fog elvezetni ahhoz a kapcsolathoz, amit igazán szeretne.

(A program után 45 perces ebédszünetet tartunk.)

2. PROGRAM:

AKADÁLYOK ELHÁRÍTÁSA MAHA GANAPATI YANTRÁVAL – FÓKUSZBAN A BETELJESEDETT PÁRKAPCSOLAT

Az életed bármely területén léphetnek fel akadályok, amelyekkel minden nap szemben találod magad. Ez lehet párkapcsolat, család, kapcsolatok, karrier, siker, pénzügyek, egészség, stb.

Lehet, hogy mindent megteszel azért, hogy boldog párkapcsolatban élj, de mégis mindig jönnek különböző akadályok, amik miatt nem találod a megfelelő párkapcsolatot, vagy ha meg is találtad, nem tud beteljesedni. Bármi, ami akadályozza a párkapcsolatod beteljesedését, az ezen a programon kitisztulhat.

Ennek a különleges indiai programnak a fő célja, hogy minden akadály elháruljon az életedből, bármilyen egyéni célod is legyen, és segít könnyen elérni a célodat. A MAHA GANAPATI Yantrán való meditáció segít eltávolítani az akadályokat az életedből (amelyik életterületen szükséged van rá), és segít sikeressé válni mindenben, amit csinálsz.

Ezt a programot csak az Egység Egyetemen végzett Haladó Egység Tréner vezetheti.

3. PROGRAM:

TEREMTÉS FELSŐFOKON: A BETELJESEDETT PÁRKAPCSOLAT MEGTEREMTÉSE

 A programon egy megemelt rezgésszinten a legújabb kutatások által is alátámasztott, erőteljes gyakorlattal megteremtjük azt, amit szeretnénk.

Ezen a programon BÁRMIT TEREMTHETSZ MAGADNAK! Teremtsd meg azt az autentikus, önazonos énedet, amit büszkén vállalsz fel a külvilág előtt.

A program végén minden résztvevő Bhagya deekshát fog kapni.

Ennek a különleges deekshának megvan az ereje ahhoz, hogy az életünkben lévő szerencsétlen periódust (akármelyik életterületen) átalakítsa egy szerencsés időszakká, így az emberek sorsa is meg tud változni, akik befogadják ezt a deekshát.

Ezzel a programmal és a tízmilliószoros nap erejével nagyon gyorsan és könnyen manifesztálhatod azt, amire vágysz, és az hamarosan megjelenhet a valóságodban is. 

+ A PRÉMIUM CSOMAGHOZ: 

A PÁRKAPCSOLATI PROBLÉMÁK MEGOLDÁSA (ONLINE TANFOLYAM)

Miért végződik olyan sok párkapcsolat vagy házasság kudarccal? Mi az, ami miatt nem képesek a partnerek együtt boldogan élni? Ebben az 1 órás tanfolyamban felfedem, hogy mi a legnagyobb oka annak, hogy a partnerek elfordulnak, elszigetelődnek egymástól a “mézes hetek” után és csalódottan vágnak bele új kapcsolatba. Ha nem tanuljuk meg, hogyan legyünk képesek egy hosszú távú kapcsolatot életben tartani, hiába keresünk másik kapcsolatot, sajnos azt is előbb vagy utóbb bukásra ítéljük. Ebben a tanfolyamban elárulom a MEGOLDÁST, hogy ez ne így legyen! De ha megfogadod a tanácsom, akkor ezt képes leszel megelőzni.

A kurzus témája:

 1. A kapcsolataink fontossága
 2. A boldogság felelőssége
 3. Mi a legnagyobb akadálya a boldog párkapcsolatnak
 4. Megoldása a párkapcsolati nehézségeknek
 5. 4 titok, hogy hosszan tartó boldog párkapcsolatod legyen
 6. Kapcsolódás Meditáció
 7. Az indiai tanítóm üzenete
 8. Írásbeli feladatok, hogy tisztább képet kapj az életedről, párkapcsolatodról vagy annak hiányáról

A kurzus elvégzése után képes leszel:
– jobban kapcsolódni önmagadhoz és a párodhoz
– a kapcsolataidra egy más nézőpontból rálátni
– megérteni a múlt kudarcait és megbékélni a múlttal
– elfogadni a másik embert úgy, ahogyan van
– szabadabban és boldogabban élni az életed
– egy boldogabb és kiegyensúlyozottabb jövő felé elindulni
– MEGELŐZNI A PÁRKAPCSOLATI KUDARCOKAT A JÖVŐBEN

Figyelem! A kurzust csomagban tudod megvásárolni kedvezményesen a tízmilliószoros napi programmal együtt.

Amennyiben a tanfolyammal együtt vásárolod meg a kurzust, akkor a jelentkezésed után max 5 nappal megkapod a kurzushoz szükséges kuponkódot, amivel 90 napig megnézheted és újra hallgathatod.

MIÉRT GYERE EL A TÍZMILLIÓSZOROS NAPI PROGRAMRA?

✅Egy ÚJ és rendkívül erőteljes transzformációs folyamat segítségével feloldhatod a láthatatlan korlátozó hitrendszereket, amelyek megakadályozzák, hogy úgy és azt az életet élsz, amire igazán vágysz

✅Egy másik különleges, Indiából hozott programmal eltávolíthatod az felmerülő akadályokat az életeden, kapcsolataidban, karrieredben, egyéb életterületeken, így az egész életed megváltozhat

✅Tízmilliószoros napon minden gondolat, tett, kívánság tízmilliószoros erővel hat

✅Egy olyan különleges és új transzformációs folyamatban lesz részed, amit most ELŐSZÖR tartunk meg mindenki számára

✅Közös és rendkívül erőteljes manifesztációs gyakorlattal megteremtjük, amit szeretnénk. Csoportban a meditáció és az ima ereje is megsokszorozódik

✅Különleges áldást kap minden résztvevő, mely a bőséget és a jószerencsét hozza az életünkbe minden életterületen

✅Egy program áráért 3 programban lesz részed és a Prémium Csomaggal még az Önszeretet Felsőfokon online kurzust is megkapod

CSOMAGOK ÉS ÁRAK:

PRÉMIUM csomag (nem tagoknak):

 • Élő Online Transzformációs program (3 program együtt) értéke 9.990 Ft/fő
 •  A Párkapcsolati Problémák Megoldása Online Tanfolyam – értéke 12.990 Ft – visszanézhető 90 napig
 • A csomag ára 22.980 Ft helyett 14.990 Ft

NORMÁL csomag

  • Élő Online Transzformációs program (3 program együtt) 9.990 Ft/fő
  •  A Párkapcsolati Problémák Megoldása Online Tanfolyam egyelőre külön nem megvásárolható, csak a PRÉMIUM CSOMAGBAN elérhető.

KAPCSOLATOK AKADÉMIA CSOMAG

 • Élő Online Transzformációs program (3 program együtt) 6.000 Ft/fő
 • A Párkapcsolati Problémák Megoldása Online Tanfolyam – INGYENES, és amíg a tagságod tart korlátlanul visszanézheted.

Kérlek, csak akkor válaszd ezt, ha Kapcsolatok Akadémiája Tag vagy. Amennyiben az ellenőrzéskor azt látjuk, hogy nem vagy az, visszautaljuk az összeget és megkérünk, hogy vedd meg a Rád vonatkozó jegyet. Köszönjük a megértésedet!

IDŐPONT:

2023. JÚNIUS 04. (VASÁRNAP) 10:00-15:00

Jelentkezési határidő: 2023.06.02. (péntek) 12:00.

HELYSZÍN:

ONLINE (egy általad választott nyugalmas hely) - zoom alkalmazáson keresztül

 • jó minőségű internetkapcsolatra,
 • töltsd le a zoom nevű alkalmazást (ingyenes, www.zoom.us) és mindenképp teszteld a zoom rendszer működését a kapcsolódás előtt, hogy jól működik-e,
 • a zoom rendszeren a weben regisztrált neveddel lépj be, meg tudod változtatni, és csak a regisztrált neved alapján tudunk beengedni a hívásra,
  némítsd le magad végig
 • nyugodt és kényelmes hely, ahol egyedül tudsz lenni (külön szoba)
 • javasoljuk, hogy fülhallgatót használj, hogy ne zavard a többi embert a lakásban és jól halld a hívást,
 • papír zsebkendő, törölköző, víz

A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ 2023.06.02-án 12:00, UTÁNA LEZÁRJUK A JELENTKEZÉST A PROGRAMRA. A lezárást követően küldjük a belépéshez szükséges információkat.

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES A PROGRAMRA:

A programra jelentkezni kizárólag a honlapon lehetséges. Kérlek regisztrálj a programra online az űrlap kitöltésével a JELENTKEZZ gombra kattintva!

Kérjük ne regisztrálj freemail.hu-e-mail címmel, mert akkor nem fogod megkapni a bejelentkezéshez szükséges adatokat!

Miért érdemes online részt venni a programokon?

AZ ONLINE PROGRAMOK ELŐNYEI:

– A világ bármely pontjáról csatlakozhatsz!

– Ugyanolyan hatékony, mint személyesen, sőt mivel egyedül vagy, jobban el tudod engedni magad.

– Időben kezdünk, sokkal kevesebb szünet elég es korábban fejezzük be.

– Biztonságos gyakorlatok otthoni környezetben.

– Technikailag biztonságos és minőségi közvetítéssel – technikai támogatással. A programhoz a zoom rendszert használjuk a megfelelő titkosítással. 

– Bárki csatlakozhat a programsorozathoz, nem szükséges előképzettség!

Visszajelzések a legutóbbi tízmilliószoros napi programok résztvevőitől:

„Szavakkal nehéz leírni ezt az érzést… olyan jó ennyi év után újra itt lenni!!! Nagyon erőteljes és csodás volt, köszönöm!!!” – Ildikó

„Imádom, ahogy végigviszel a folyamaton. Leviszel a gödör legaljára és onnan meggyógyítasz. Minden sejtem transzformálódott. Nagyon köszönöm!” – Gabi

„Drága Klári, életem egyik legnagyobb hullámvasútját éltem át. Mélységekkel és magasságokkal, felismerésekkel, felszabadulással, megértésekkel… Köszönöm Neked ezt a napot!” – Péter

„Nagyon felemelő, megnyugtató, szeretetteljes élmény.” – Brigitta

„Még egyszer nagyon köszönöm szépen, fantasztikus előadásban volt részem. 2 éves önismereti iskolában voltam azt hittem mindent tudok, de ez most mindent vitt. olyan élményt kaptam, amire nem számítottam.” – Katalin

„Köszönöm! Online is nagyon fantasztikus volt! „

„Minden átjött így is 🙂 Köszönjük a lehetőséget”

„Klári: szuper volt, online is ugyanolyan erős volt, mint személyesen, ez volt nekem eddig a legerősebb élmény. „

„Köszönöm szépen a lehetőséget. Nekem ez volt a legkatartikusabb 🙂 azt nem tudom, hogy a téma vagy az onlineságnak köszönhető. <3”

„Csodálatos volt! 🙂 Nagyon köszönjük a lehetőséget! <3 Elképesztő erős volt online is! 🙂 Óriási hála! <3 „

A PROGRAM ÁRA:

6.000 Ft-tól 14.990 Ft-ig. Részletek a csomagoknál.

A JELENTKEZÉS MENETE

 1. Kosárba rakom (itt választod ki, hogy hány jegyet szeretnél vásárolni)
 2. Tovább a pénztárhoz gomb megnyomása
 3. Adatok kitöltése a regisztrációhoz és a számlázáshoz
 4. Fizetési mód kiválasztása
  1. banki átutalás (az utalásnak legkésőbb a program napján 12 óráig  meg kell érkeznie) – ha nem tudsz online utalni a K&H fiókokban készpénzben tudod befizetni a program díját – MEGVÁLTOZOTT A SZÁMLASZÁMUNK, KÉRLEK VEDD FIGYELEMBE!
  2. bankkártyás fizetés (Barion)
 5. Kötelezően megismert dokumentumok bepipálása
 6. Megrendelés elküldése

A PROGRAMOT VEZETI: GÁLIK KLÁRA

Gálik Klára – stressz detox és légzéstréner, meditációs és mindfulness tanár

12 évig dolgoztam biztosítási területen, ügyfélszolgálat vezető voltam. 2010-ben a sok stressz miatt teljesen kiégtem, úgy éreztem – bár meg van külsőleg mindenem- az életemnek semmi értelme. Ekkor úgy döntöttem, hogy ez így nem mehet tovább és ráléptem az önismereti út ösvényére.

Több, mint 10 év Indiában

Egészen Indiáig mentem, ahol a világ nagy vezetői is tanulnak és hirtelen értelmet nyert minden. A saját szenvedésemet legyőzve felesküdtem az emberiség megsegítésérére és kezdetét vette az új életem. 2012-ben megszületett a Kapcsolatok programsorozat, ami több ezer ember életét változtatta már meg. A Kapcsolatok programsorozat jelenleg csak a Kapcsolatok Akadémiáján belül elérhető. Ezen kívül néhány alkalommal tartok MINDENKI számára nyitott programokat.

Transzformáció

A munkám egy szóban: transzformáció. A programjaim által könnyen átalakulnak a régóta fennálló problémák, élethelyzetek, hitendszerek és az egyén kilépve a robotpilóta üzemmódból végre elkezdheti élni a saját életét. Nem csupán elméleti tudást adok át, hanem gyakorlati és tapasztalati úton mutatom meg, hogy mire képes egy ember. Mert mindenkiben ott van a potenciál egy nagyszerű életre, ha lehámozzuk a tudatalatti akadályozó tényezőket.  A légzésterápiával és a programsorozattal hatékonyan meg tudunk szabadulni ezektől és elindulhatunk egy beteljesedett élet felé. A programjaimmal, meditációimmal, a Tudatos Tervezővel ez az élet könnyen felépíthető. Az életcélom, hogy ez nagyon sok emberrel megtörténjen, mert ha egy ember boldog, akkor boldogságot teremt maga körül is.

Részletek

Dátum:
június 4.
Időpont:
10:00 - 15:00
Összeg:
6000Ft-tól
Esemény kategória:

Helyszín

Otthonod
Törlés