Események betöltése
 • Ez az esemény elmúlt.

Minden Események

[ONLINE] Tízmilliószoros Napi Programsorozat – Fókuszban a Kapcsolódás

2020 július 24., 18:00 - 22:30 | 5500Ft-tól

TÍZMILLIÓSZOROS NAPI PROGRAM – FÓKUSZBAN A KAPCSOLÓDÁS

ONLINE CSATLAKOZÁSSAL!

Rengeteg szuper visszajelzést kaptam tőletek az online programokkal kapcsolatban, ezért a program teljes egészét elérhetővé tesszük online – zoom-on keresztül is – számotokra. Maximum 100 főnek tudunk online lehetőséget biztosítani, ha betelik a létszám, akkor sajnos nem lesz lehetőséged csatlakozni, ezért kérjük regisztrálj mihamarabb.  Olvasd el figyelmesen a leírást!

Gyógyíts meg a szíved, önmagadat és a kapcsolataidat, hogy végre igazán boldog lehess az életedben!

 

TÍZMILLIÓSZOROS NAPI PROGRAMOK – FÓKUSZBAN A KAPCSOLÓDÁS

Használd ki ennek a nagyon erőteljes napnak az erejét, hogy megtisztítsd magad azoktól a blokkoktól, téves nézőpontoktól, múltbeli sérelmektől, amik megakadályoznak abban, hogy KAPCSOLÓDNI TUDJ önmagadhoz és másokhoz, s TEREMTSD MEG MAGADNAK azt a minőséget ebben a kapcsolatban, AMIT IGAZÁN SZERETNÉL!

Az Indiából hozott gyakorlatok és a tízmilliószoros napok erejével gyorsabban manifesztálhatod (válthatod valóra) azt, amire vágysz, és az hamarosan megjelenhet a valóságodban is.

A tibeti buddha napokat hívják tízmilliószoros napoknak. A tibetiek évente négy ilyen napot tartanak nyilván, melyeket Dharmacsakra napoknak hívnak. Ezeken a napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat. Ez mind a pozitív, mind a negatív gondolatokra is igaz. Minden megnyilvánulásod, tetted következményei tízmilliószoros erővel hatnak vissza rád ezen a napon. Kiemelten fontos, hogy ezeken a napokon arra gondolj, amit szeretnél teremteni az életedben. Figyelj magadra és légy tudatos. Bármire fókuszálsz, az gyorsabban fog megvalósulni, mint egyébként.

 

1. PROGRAM: ÚJ MEDITÁCIÓ!

Az Igazság és a Szeretet Gyógyító Ereje

Tavaly augusztusban Indiában olyan erőteljes megtapasztalásban, gyógyulásban és fejlődésben volt részem, hogy ezt ezen a programrészen egy nagyon különleges meditáció keretében szeretném megosztani Veletek. A kurzus a Szeretet Tudatosságról szólt, melynek felébresztése óriási és pozitív változásokat hoz az egyén és annak szerettei, és barátai életében.

Ezen a programrészen gyógyítjuk a saját szívünket és gyógyítjuk a másik ember szívét is. Bármelyik kapcsolatodban diszharmónia, fájdalom, gyűlölet, megbántódás, vagy sérelem van, ezen a programon nem csak Te gyógyulsz meg, hanem képes leszel a kapcsolódáson keresztül pozitív hatással lenni a másik emberre is.

Amikor megbántanak bennünket, akkor általában csak azzal vagyunk elfoglalva, hogy nekünk mennyire fáj az, amit okoztak. Ennek következményeként eltávolodunk a másiktól, sőt a legtöbb emberi kapcsolatunktól, mert annyira félünk, hogy újra megsebeznek bennünket. Így sokszor magányosnak, depressziósnak és egyedül érezzük magunkat. Pedig ez nem így van! Ám a múlt sebei nem engedik, hogy kinyíljon a szívünk az új és örömteli tapasztalásoknak és kapcsolatoknak. Boldogtalanná válunk, szenvedünk és ebből a szenvedés állapotból kapcsolódunk az emberekhez, akik fontosak nekünk. Minden ember minden pillanatban megpróbálja a legjobbat nyújtani, de ezt sokszor nem vagyunk képesek látni. Azt gondoljuk, hogy a másik ember szándékosan bántott minket és ezért kizárjuk az életünkből, képesek vagyunk, 10-20-30 évig is haragudni a másikra, s fenntartani a szenvedés állapotát, mely rombol bennünket és a családunkat is. A fájdalom még több fájdalmat szül, a szeretet még több szeretetet.

Az élet túl rövid ahhoz, hogy a haragra vesztegessük az időnket!

Ezen a programon megnézzük, hogy mi az igazság a megbántódásunk mögött, amikor látjuk az igazságot, a megbocsátás csak akkor tud megtörténni. Normál tudatállapotban nem látjuk a teljes képet, mert a gondolataink lekorlátozódnak saját magunkra, csak magunkkal és a saját sérelmünkkel vagyunk elfoglalva. Amikor egy megváltozott tudatállapotba kerülünk és a tudatosságunk határtalanná válik, akkor leszünk képesek látni a valóságot és meggyógyítani önmagunkat, valamint a másik embert is, aki egy boldogtalan állapotában megsebzett minket.

Amikor a sebek meggyógyulnak, akkor lesz az életünk teljes és jelentőségteli, felfedezzünk az életünk igazi értelmét.

A program során egy teljesen új és rendkívül erőteljes új folyamattal fogunk szembenézni az igazsággal, meggyógyítani a saját szívünket és a hozzánk közel álló emberek szívét is.  

 

2. PROGRAM:

Az egó játszmái 

Mindannyian szeretnénk békében élni, állandóan az ok nélküli örömöt és a feltétel nélküli állapotot tapasztalni. Ezért sok mindent meg is teszünk a külvilágunkban. Szeretnénk elérni azt a megvilágosodott állapotot, mint Buddha, Jézus, Krishna, stb., de valamiért mégis azon vesszük észre magunkat, hogy újra és újra a szenvedés és a boldogtalanság állapotában vagyunk. Azon kapjuk magunkat, hogy nem vagyunk képesek feltétel nélkül szeretni, hanem folyamatosan azt látjuk, és érezzük, hogy minden gondolatunk csak önmagunk körül forog, csak magunkra gondolunk. Mindig csak ÉN, ÉN, és ÉN. Amíg ott ez az állandó megrögzött ÉNközpontúság, addig nem tapasztalhatod meg az életet, úgy ahogyan az van, és nem tudsz kapcsolódni az emberekhez, sem a világhoz önmagad körül.

Ezen – a haladó egység tréner kurzuson átadott – programon tanításokat veszünk át az EGÓRÓL, megértjük a működésünket, megvizsgáljuk az EGÓ játszmáit, amelyeket az illuzórikus ÉN védelméért folyamatosan játszunk, és ezáltal fokozatosan romboljuk le a kapcsolatainkat az emberekkel és önmagunkkal, így okozva tartós szenvedést magunknak és a körülöttünk élőknek.

Ezen a programrészen tudatába kerülünk ezeknek a játszmáknak, megismerjük és elfogadjuk önmagunkat és megtanuljuk, hogy a jövőben hogyan váljunk tudatossá, hogyan kezeljük ezeket a játszmákat úgy, hogy elkerüljük a romboló, kényszerítő és ismétlődő hatásaikat. Amikor tudatossá válunk az Egó játszmákra, a kapcsolataink megváltoznak, és képesek leszünk nem csak önmagunkra koncentrálni, hanem kapcsolódni a másik személyhez is, lehet az a kollégánk, párunk vagy bármely családtagunk.

 

2. PROGRAM:

Teremtés felsőfokon: Vágyak megteremtése Bhagya Deekshával

A programon bemutatom azt az ÚJ MEDITÁCIÓT, amit készítettem arra, hogy kapcsolódni tudjunk a Forrásunkhoz/Kollektív Tudatossághoz és bármikor képesek legyünk megteremteni a szívünk a vágyát.

Ezen a programon BÁRMIT TEREMTHETSZ MAGADNAK!

A program végén minden résztvevő Bhagya deekshát fog kapni.

Ennek a különleges deekshának meg van a különleges ereje ahhoz, hogy az életünkben lévő szerencsétlen periódust (akármelyik életterületen) feloldja és behívja a jószerencsét, bőséget az életünkbe.

Ezzel a programmal és a tízmilliószoros nap erejével nagyon gyorsan és könnyen manifesztálhatod azt, amire vágysz, és az hamarosan megjelenhet a valóságodban is.

JELENTKEZÉSHEZ SZÜKSÉGES INFORMÁCIÓK:

Kérjük ne regisztrálj freemail.hu-e-mail címmel, mert akkor nem fogod megkapni a bejelentkezéshez szükséges adatokat!

 1. CSAK ONLINE RÉSZVÉTELHEZ:

Amire szükséged lesz: 

 • jó minőségű internetkapcsolatra,
 • töltsd le a zoom nevű alkalmazást (ingyenes, www.zoom.us) és mindenképp teszteld a zoom rendszer működését a kapcsolódás előtt, hogy jól működik-e,
 • a zoom rendszeren a weben regisztrált neveddel lépj be, meg tudod változtatni, és csak a regisztrált neved alapján tudunk beengedni a hívásra,
 • némítsd le magad a folyamat alatt végig,
 • nyugodt és kényelmes hely, ahol egyedül tudsz lenni (külön szoba)
 • javasoljuk, hogy fülhallgatót használj, hogy ne zavard a többi embert a lakásban és jól halld a hívást,
 • papír zsebkendő, törölköző, víz 

AZ ONLINE PROGRAMOKRÓL:

AZ ONLINE PROGRAMOK ELŐNYEI:
– A világ bármely pontjáról csatlakozhatsz!
– Ugyanolyan hatékony, mint személyesen, sőt mivel egyedül vagy, jobban el tudod engedni magad.
– Időben kezdünk, sokkal kevesebb szünet eleg es korábban fejezzük be.
Biztonságos gyakorlatok otthoni kornyezetben.
Technikailag biztonságos és minőségi közvetítéssel – technikai támogatással. A programhoz a zoom rendszert használjuk a megfelelő titkosítással.
Bárki csatlakozhat a programsorozathoz, nem szükséges előképzettség!

VISSZAJELZÉSEK az online résztvevőktől a 2020.03.16-i Megbocsátás, elengedés után:

„Elképesztően jó volt! Klárinak úgyis írok e-mailt. Eddigi legerősebb programom volt az elmúlt 4 évben.”

„Köszönöm! Online is nagyon fantasztikus volt! „

„Minden átjött így is  Köszönjük a lehetőséget”

„Klári: szuper volt, online is ugyanolyan erős volt, mint személyesen, ez volt nekem eddig a legerősebb élmény. „

„Köszönöm szépen a lehetőséget. Nekem ez volt a leg katartikusabb azt nem tudom, hogy a téma vagy az onlineságnak köszönhető.

„Csodálatos volt! Nagyon köszönjük a lehetőséget! Elképesztő erős volt online is! Óriási hála!  „

„Még egyelőre nem tèrtem teljesen magamhoz, de az biztos, h nagyon ütős volt, nagyon sokat adott, szó szerint csoda volt szàmomra! Nagyon szèpen köszönöm a lehetőséget! Ölelès!”

Ha még mindig van bármilyen kétséged az online részvétellel kapcsolatban, vagy bármi (nem várt, hirtelen) ok miatt nem tudsz részt venni a programokon, akkor keress bizalommal, hiszem, hogy mindenre találunk megoldást!

Jelentkezés menete, amint megnyitottuk a jelentkezést:

MINDEN PROGRAM ESETÉBEN A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ A PROGRAM NAPJÁN 12 ÓRA, UTÁNA LEZÁRJUK A JELENTKEZÉST A PROGRAMRA. KÉRJÜK, EZT VEDD FIGYELEMBE! A jelentkezés lezárása után 12:00-13:00 között küldjük számodra a programra való belépést azonosítóit.

 1. Kosárba rakom (itt választod ki, hogy hány jegyet szeretnél vásárolni)
 2. Tovább a pénztárhoz gomb megnyomása
 3. Adatok kitöltése a regisztrációhoz és a számlázáshoz
 4. Fizetési mód kiválasztása
  1. banki átutalás (az utalásnak legkésőbb a program napján 12 óráig  meg kell érkeznie) – ha nem tudsz online utalni az MKB fiókokban készpénzzben tudod befizetni a program díját 
  2. bankkártyás fizetés (Barion)
 5. Kötelezően megismert dokumentumok bepipálása
 6. Megrendelés elküldése

Kérlek, kövesd a fenti lépéseket a jelentkezéshez. Köszönjük!

Részletek

Dátum:
2020 július 24.
Időpont:
18:00 - 22:30
Összeg:
5500Ft-tól
Esemény kategória:

Helyszín

Hunguest Hotel Platánus
Könyves Kálmán krt. 44.
Budapest, 1087 Magyarország
+ Google Térkép
Ár:

5 500 Ft

Elfogyott