Loading Events
 • This event has passed.

Minden Events

[ONLINE] Tízmilliószoros Napi Programsorozat – Fókuszban a Szeretet Felébresztése a Szívünkben és a Tudatosságunkban

2021 május 26., 18:30 - 22:30 | 5000Ft-tól

TÍZMILLIÓSZOROS NAPI PROGRAMSOROZAT

JELENTKEZEM NORMÁL JEGGYEL

A SZERETET FELÉBRESZTÉSE A SZÍVÜNKBEN ÉS A TUDATOSSÁGUNKBAN

Kiknek ajánlom? 

Ha úgy érzed:

– nehézségeid vannak a szeretettel és a megbocsátással kapcsolatban, 

– nem tudod adni vagy befogadni a szeretetet,  

– fájdalmakat hordozol a múltból és nem tudod elengedni a sérelmeket.

Ha szeretnél végre SZABADDÁ VÁLNI A SZENVEDÉSTŐL, akkor várunk szeretettel erre a nagyon erőteljes programra. 

Miért érdemes részt venni ezen a programon?

Az Indiából hozott gyakorlatok és a TÍZMILLIÓSZOROS NAP EREJÉVEL gyorsabban manifesztálhatod (valóra válthatod) azt, amire vágysz, és az hamarosan megjelenhet a valóságodban is.

A tibeti buddha napokat hívják tízmilliószoros napoknak. A tibetiek évente négy ilyen napot tartanak nyilván, melyeket Dharmacsakra napoknak hívnak. Ezeken a napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat. Ez mind a pozitív, mind a negatív gondolatokra igaz. Minden megnyilvánulásod, tetted következményei tízmilliószoros erővel hatnak vissza rád ezen a napon. 

Kiemelten fontos, hogy ezeken a napokon arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben. Figyelj magadra és légy tudatos. Bármire fókuszálsz, az gyorsabban fog megvalósulni, mint egyébként.

Ez az esemény mindenki számára nyitott, azonban a Kapcsolatok Akadémia tagjai kedvezményesen vehetnek részt rajta és már megkapták az elméleti tudást is a programhoz. Magán a programon most csak TRANSZFORMÁCIÓS FOLYAMATOK lesznek, nincs elméleti oktatás, ezért különböző csomagokat állítottunk össze azok számára, akik nem tagok, viszont szeretnének bővebben is tanulni erről a témáról. A levél végén megtalálhatod, pontosan mit tartalmaznak az egyes csomagok. Olvasd el és dönts az igényeidnek megfelelően!  

MEGVESZEM A PRÉMIUM CSOMAGOT

1. PROGRAM:  AZ IGAZSÁG ÉS A SZERETET GYÓGYÍTÓ EREJE – ÚJ TRANSZFORMÁCIÓS FOLYAMAT!

2019-ben Indiában egy olyan erőteljes megtapasztalásban, gyógyulásban és fejlődésben volt részem, hogy ezt ezen a programrészen egy nagyon különleges transzformációs folyamat keretében szeretném megosztani Veletek. A kurzus a Szeretet Tudatosságról szólt, melynek felébresztése óriási és pozitív változásokat hoz az egyén és annak szerettei, barátai életében.

Ezen a programrészen gyógyítjuk a saját szívünket és gyógyítjuk a másik ember szívét is. Bármelyik kapcsolatodban diszharmónia, fájdalom, gyűlölet, megbántódás, vagy sérelem van, ezen a programon nem csak Te gyógyulsz meg, hanem képes leszel a kapcsolódáson keresztül pozitív hatással lenni a másik emberre is.

Amikor megbántanak bennünket, általában csak azzal vagyunk elfoglalva, nekünk mennyire fáj az, amit okoztak. Ennek következményeként eltávolodunk a másiktól, sőt a legtöbb emberi kapcsolatunktól, mert annyira félünk, hogy újra megsebeznek minket. 

Sokszor magányosnak, depressziósnak érezzük magunkat, és úgy érezzük, egyedül vagyunk. Pedig ez nem így van! 

Ám a múlt sebei nem engedik, hogy kinyíljon a szívünk az új és örömteli tapasztalásoknak és kapcsolatoknak. Boldogtalanná válunk, szenvedünk, és ebből a szenvedés állapotból kapcsolódunk az emberekhez, akik fontosak nekünk. Minden ember minden pillanatban megpróbálja a legjobbat nyújtani, de ezt sokszor nem vagyunk képesek látni. Azt gondoljuk, a másik ember szándékosan bántott minket, ezért kizárjuk az életünkből. Képesek vagyunk akár 10-20-30 évig is haragudni a másikra, és fenntartani a szenvedés állapotát, amely rombol bennünket és a családunkat is. A fájdalom még több fájdalmat szül, a szeretet még több szeretetet. Az élet túl rövid ahhoz, hogy a haragra vesztegessük az időnket!

Ezen a programon megnézzük, mi az igazság a megbántódásunk mögött. Amikor látjuk az igazságot, a megbocsátás csak akkor tud megtörténni. Normál tudatállapotban nem látjuk a teljes képet, mert a gondolataink lekorlátozódnak saját magunkra, csak magunkkal és a saját sérelmünkkel vagyunk elfoglalva. Amikor egy megváltozott tudatállapotba kerülünk és a tudatosságunk határtalanná válik, képessé válunk arra, hogy lássuk a valóságot és meggyógyítsuk önmagunkat, valamint a másik embert is, aki egy boldogtalan állapotában megsebzett minket. 

Amikor a sebek meggyógyulnak, akkor lesz az életünk teljes és jelentőségteli, felfedezzünk az életünk igazi értelmét.

A program során egy teljesen új és rendkívül erőteljes új folyamat során szembenézünk az igazsággal, meggyógyítjuk a saját szívünket és a hozzánk közel álló emberek szívét is.   

 

2. PROGRAM: AKADÁLYOK ELHÁRÍTÁSA MAHA GANAPATI YANTRÁVAL – FÓKUSZBAN A SZERETET ÚTJÁBAN ÁLLÓ AKADÁLYOK OLDÁSA

(Haladó Egység Tréner program)

Az életed bármely területén léphetnek fel akadályok, amelyekkel minden nap szemben találod magad. Ez lehet párkapcsolat, család, kapcsolatok, karrier, siker, pénzügyek, egészség, stb. 

 Lehetséges, hogy mindent megteszel azért, hogy boldog legyél, szeretetet tapasztalj, megbocsáss azoknak, akik megbántottak téged, de még mindig úgy érzed, valami akadályoz abban, hogy teljesen szabad légy a múlttól, és ezért nem tudod az életedet beteljesíteni. Bármi, ami akadályozza a szeretet felébresztését a szívedben és a tudatosságodban, így az életed teljességét, ezen a programon kitisztulhat.

Ennek a különleges indiai programnak a fő célja, hogy minden akadály elháruljon az életedből, bármilyen egyéni célod is legyen, és segít könnyen elérni a célodat. A MAHA GANAPATI Yantrán való meditáció segít eltávolítani az akadályokat az életedből (amelyik életterületen szükséged van rá), és segít sikeressé válni mindenben, amit csinálsz.

Ezt a programot csak az Egység Egyetemen végzett Haladó Egység Tréner vezetheti.

 

3. PROGRAM:  TEREMTÉS FELSŐFOKON – AZ IGAZ SZERETET MEGTEREMTÉSE 

A programon egy megemelt rezgésszinten a legújabb kutatások által is alátámasztott, erőteljes gyakorlattal megteremtjük azt, amit szeretnénk. Ezen a programon BÁRMIT TEREMTHETSZ MAGADNAK! A program végén minden résztvevő Bhagya deekshát fog kapni.

Ennek a különleges deekshának megvan a különleges ereje ahhoz, hogy az életünkben lévő szerencsétlen periódust (akármelyik életterületen) átalakítsa egy szerencsés időszakká, így az emberek sorsa is meg tud változni, akik befogadják ezt a deekshát.

Ezzel a programmal és a tízmilliószoros nap erejével nagyon gyorsan és könnyen manifesztálhatod azt, amire vágysz, és az hamarosan megjelenhet a valóságodban is. 

 

+ A PRÉMIUM CSOMAGHOZ:  A MEGBOCSÁTÁS MŰVÉSZETE (ONLINE TANFOLYAM)

A megbántódásainkat életünk kezdete óta hordozzuk magunkban, mert soha senki nem tanította meg nekünk, mihez kezdjük a sérelmeinkkel, csalódásainkkal, fájdalmainkkal. Ebben az 1 órás tanfolyamban szeretném megtanítani Neked, miért létfontosságú megbocsátanunk, bármilyen dolgot is vétettek ellenünk és hogyan lehetséges ez a gyógyulási folyamat. A saját tapasztalataimon keresztül mutatom be, hogy minden lehetséges, ha eldöntjük, hogy a kezünkbe vesszük az életünket és nem hagyjuk, hogy a fájdalom irányítson bennünket.

A kurzus témája:

 1. Mi az igazi megbocsátás?
 2. Érzelmi töltetek és hatása az életünkre
 3. A kapcsolataink
 4. Mit tesz velünk, ha nem bocsátunk meg
 5. Hogyan bocsássunk meg
 6. Mit tegyél, ha úgy érzed nem tudsz megbocsátani?
 7. Hogyan kérjünk bocsánatot
 8. Megbocsátás önmagunknak
 9. Tettek a jövőben 
 10. Saját üzenetem

Figyelem! A kurzust csomagban tudod megvásárolni kedvezményesen a tízmilliószoros napi programmal együtt.

Amennyiben a tanfolyammal együtt vásárolod meg a kurzust, akkor a jelentkezésed után max 5 nappal megkapod a kurzushoz szükséges kuponkódot, amivel 90 napig megnézheted és újra hallgathatod.

KOSÁRBA A TAGI CSOMAGOT*

DÁTUM: 2021. május 26. (szerda) 18:30-22:30

Helyszín: Otthonod, a zoom applikáción keresztül

CSOMAGOK ÉS ÁRAK:

1. KAPCSOLATOK AKADÉMIA – TAGI CSOMAG*

 • Élő Online Transzformációs program (3 program együtt) 5.000 Ft/fő
 • A Megbocsátás Művészete Online Tanfolyam – INGYENES, és amíg a tagságod tart, korlátlanul visszanézheted
 • *Csak a Kapcsolatok Akadémia tagoknak elérhető. Amennyiben úgy választod ezt az opciót, hogy nem fizettél elő a tagságra, akkor a befizetett összeget visszautaljuk a számodra, ezért kérjük, válassz az alábbi két opció közül!
MEGVESZEM A TAGI CSOMAGOT*

2. NORMÁL CSOMAG (nem tagoknak)

 • Élő Online Transzformációs program (3 program együtt) 6.000 Ft/fő
 • A Megbocsátás Művészete Online Tanfolyam egyelőre külön nem megvásárolható, csak a PRÉMIUM CSOMAGBAN elérhető.
MEGVESZEM A NORMÁL CSOMAGOT

3. PRÉMIUM CSOMAG (nem tagoknak)

  • Élő Online Transzformációs program (3 program együtt) értéke 6000 Ft/fő
  • A Megbocsátás Művészete Online Tanfolyam – értéke 5990 Ft – visszanézhető 90 napig

A csomag ára 11.990 Ft helyett 9.990 Ft (2000 Ft kedvezménnyel!)

MEGVESZEM A PRÉMIUM CSOMAGOT

Amire szükséged lesz: 

 • jó minőségű internetkapcsolatra,
 • töltsd le a zoom nevű alkalmazást (ingyenes, www.zoom.us) és mindenképp teszteld a zoom rendszer működését a kapcsolódás előtt, hogy jól működik-e,
 • a zoom rendszeren a weben regisztrált neveddel lépj be, meg tudod változtatni, és csak a regisztrált neved alapján tudunk beengedni a hívásra,
 • némítsd le magad a folyamat alatt végig,
 • nyugodt és kényelmes hely, ahol egyedül tudsz lenni (külön szoba)
 • javasoljuk, hogy fülhallgatót használj, hogy ne zavard a többi embert a lakásban és jól halld a hívást,
 • papír zsebkendő, törölköző, víz 

Az első programrész után hosszabb ebédszünetet tartunk és utána is tartunk még két 15-20 perces szünetet.

AZ ONLINE PROGRAMOKRÓL:

AZ ONLINE PROGRAMOK ELŐNYEI:
– A világ bármely pontjáról csatlakozhatsz!
– Ugyanolyan hatékony, mint személyesen, sőt mivel egyedül vagy, jobban el tudod engedni magad.
– Időben kezdünk, sokkal kevesebb szünet eleg es korábban fejezzük be.
Biztonságos gyakorlatok otthoni kornyezetben.
Technikailag biztonságos és minőségi közvetítéssel – technikai támogatással. A programhoz a zoom rendszert használjuk a megfelelő titkosítással.
Bárki csatlakozhat a programsorozathoz, nem szükséges előképzettség!

VISSZAJELZÉSEK az online programokról:

„Elképesztően jó volt! Klárinak úgyis írok e-mailt. Eddigi legerősebb programom volt az elmúlt 4 évben.”

„Köszönöm! Online is nagyon fantasztikus volt! „

„Minden átjött így is  Köszönjük a lehetőséget”

„Klári: szuper volt, online is ugyanolyan erős volt, mint személyesen, ez volt nekem eddig a legerősebb élmény. „

„Köszönöm szépen a lehetőséget. Nekem ez volt a legkatartikusabb azt nem tudom, hogy a téma vagy az onlineságnak köszönhető.

„Csodálatos volt! Nagyon köszönjük a lehetőséget! Elképesztő erős volt online is! Óriási hála!  „

„Még egyelőre nem tèrtem teljesen magamhoz, de az biztos, h nagyon ütős volt, nagyon sokat adott, szó szerint csoda volt szàmomra! Nagyon szèpen köszönöm a lehetőséget! Ölelès!”

Ha még mindig van bármilyen kétséged az online részvétellel kapcsolatban, vagy bármi (nem várt, hirtelen) ok miatt nem tudsz részt venni a programokon, akkor keress bizalommal, hiszem, hogy mindenre találunk megoldást!

Jelentkezés menete:

A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ A PROGRAM ELŐTTI NAPON 12 ÓRA – 2021.05.25-ÉN 12:00, UTÁNA LEZÁRJUK A JELENTKEZÉST A PROGRAMRA.

KÉRJÜK, EZT VEDD FIGYELEMBE! A jelentkezés lezárása után 13:00-18:00 óra között küldjük számodra a programra való belépést azonosítóit.

 1. Kosárba rakom (itt választod ki, hogy hány jegyet szeretnél vásárolni)
 2. Tovább a pénztárhoz gomb megnyomása
 3. Adatok kitöltése a regisztrációhoz és a számlázáshoz
 4. Fizetési mód kiválasztása
  1. banki átutalás (az utalásnak legkésőbb a program napján 12 óráig  meg kell érkeznie) – ha nem tudsz online utalni a K&H fiókokban készpénzben tudod befizetni a program díját MEGVÁLTOZOTT A SZÁMLASZÁMUNK, KÉRLEK VEDD FIGYELEMBE!
  2. bankkártyás fizetés (Barion)
 5. Kötelezően megismert dokumentumok bepipálása
 6. Megrendelés elküldése

Kérlek, kövesd a fenti lépéseket a jelentkezéshez. Köszönjük!

Details

Date:
2021 május 26.
Time:
18:30 - 22:30
Cost:
5000Ft-tól

Venue

Otthonod