Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Minden Események

Tízmilliószoros Napi Programsorozat – Fókuszban a Kapcsolódás

2019 november 18., 18:00 - 22:30 | 5500Ft-tól

TÍZMILLIÓSZOROS NAPI PROGRAM – FÓKUSZBAN A KAPCSOLÓDÁS
MEGVÁLTOZOTT PROGRAM!

Gyógyíts meg a szíved, önmagadat és a kapcsolataidat, hogy végre igazán boldog lehess az életedben!

TÍZMILLIÓSZOROS NAPI PROGRAMOK – FÓKUSZBAN A KAPCSOLÓDÁS

Használd ki ennek a nagyon erőteljes napnak az erejét, hogy megtisztítsd magad azoktól a blokkoktól, téves nézőpontoktól, múltbeli sérelmektől, amik megakadályoznak abban, hogy KAPCSOLÓDNI TUDJ önmagadhoz és másokhoz, s TEREMTSD MEG MAGADNAK azt a minőséget ebben a kapcsolatban, AMIT IGAZÁN SZERETNÉL!

Az Indiából hozott gyakorlatok és a tízmilliószoros napok erejével gyorsabban manifesztálhatod (válthatod valóra) azt, amire vágysz, és az hamarosan megjelenhet a valóságodban is.

A tibeti buddha napokat hívják tízmilliószoros napoknak. A tibetiek évente négy ilyen napot tartanak nyilván, melyeket Dharmacsakra napoknak hívnak. Ezeken a napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat. Ez mind a pozitív, mind a negatív gondolatokra is igaz. Minden megnyilvánulásod, tetted következményei tízmilliószoros erővel hatnak vissza rád ezen a napon. Kiemelten fontos, hogy ezeken a napokon arra gondolj, amit szeretnél teremteni az életedben. Figyelj magadra és légy tudatos. Bármire fókuszálsz, az gyorsabban fog megvalósulni, mint egyébként.

 

1. PROGRAM: ÚJ MEDITÁCIÓ! AZ IGAZSÁG ÉS A SZERETET GYÓGYÍTÓ EREJE

Idén augusztusban az Egy Tudatosság Megvalósítók köre 3-as kurzuson olyan erőteljes megtapasztalásban, gyógyulásban és fejlődésben volt részem, hogy ezt ezen a programrészen egy nagyon különleges meditáció keretében szeretném megosztani Veletek. A kurzus a Szeretet Tudatosságról szólt, melynek felébresztése óriási és pozitív változásokat hoz az egyén és annak szerettei, és barátai életében.

Ezen a programrészen gyógyítjuk a saját szívünket és gyógyítjuk a másik ember szívét is. Bármelyik kapcsolatodban diszharmónia, fájdalom, gyűlölet, megbántódás, vagy sérelem van, ezen a programon nem csak Te gyógyulsz meg, hanem képes leszel a kapcsolódáson keresztül pozitív hatással lenni a másik emberre is.

Amikor megbántanak bennünket, akkor általában csak azzal vagyunk elfoglalva, hogy nekünk mennyire fáj az, amit okoztak. Ennek következményeként eltávolodunk a másiktól, sőt a legtöbb emberi kapcsolatunktól, mert annyira félünk, hogy újra megsebeznek bennünket. Így sokszor magányosnak, depressziósnak és egyedül érezzük magunkat. Pedig ez nem így van! Ám a múlt sebei nem engedik, hogy kinyíljon a szívünk az új és örömteli tapasztalásoknak és kapcsolatoknak. Boldogtalanná válunk, szenvedünk és ebből a szenvedés állapotból kapcsolódunk az emberekhez, akik fontosak nekünk. Minden ember minden pillanatban megpróbálja a legjobbat nyújtani, de ezt sokszor nem vagyunk képesek látni. Azt gondoljuk, hogy a másik ember szándékosan bántott minket és ezért kizárjuk az életünkből, képesek vagyunk, 10-20-30 évig is haragudni a másikra, s fenntartani a szenvedés állapotát, mely rombol bennünket és a családunkat is. A fájdalom még több fájdalmat szül, a szeretet még több szeretetet.

Az élet túl rövid ahhoz, hogy a haragra vesztegessük az időnket!

Ezen a programon megnézzük, hogy mi az igazság a megbántódásunk mögött, amikor látjuk az igazságot, a megbocsátás csak akkor tud megtörténni. Normál tudatállapotban nem látjuk a teljes képet, mert a gondolataink lekorlátozódnak saját magunkra, csak magunkkal és a saját sérelmünkkel vagyunk elfoglalva. Amikor egy megváltozott tudatállapotba kerülünk és a tudatosságunk határtalanná válik, akkor leszünk képesek látni a valóságot és meggyógyítani önmagunkat, valamint a másik embert is, aki egy boldogtalan állapotában megsebzett minket.

Amikor a sebek meggyógyulnak, akkor lesz az életünk teljes és jelentőségteli, felfedezzünk az életünk igazi értelmét.

A program során egy teljesen új és rendkívül erőteljes új folyamattal fogunk szembenézni az igazsággal, meggyógyítani a saját szívünket és a hozzánk közel álló emberek szívét is.  

 

2. PROGRAM: AZ EGÓ JÁTSZMÁI

Mindannyian szeretnénk békében élni, állandóan az ok nélküli örömöt és a feltétel nélküli állapotot tapasztalni. Ezért sok mindent meg is teszünk a külvilágunkban. Szeretnénk elérni azt a megvilágosodott állapotot, mint Buddha, Jézus, Krishna, stb., de valamiért mégis azon vesszük észre magunkat, hogy újra és újra a szenvedés és a boldogtalanság állapotában vagyunk. Azon kapjuk magunkat, hogy nem vagyunk képesek feltétel nélkül szeretni, hanem folyamatosan azt látjuk, és érezzük, hogy minden gondolatunk csak önmagunk körül forog, csak magunkra gondolunk. Mindig csak ÉN, ÉN, és ÉN. Amíg ott ez az állandó megrögzött ÉNközpontúság, addig nem tapasztalhatod meg az életet, úgy ahogyan az van, és nem tudsz kapcsolódni az emberekhez, sem a világhoz önmagad körül.

Ezen – a haladó egység tréner kurzuson átadott – programon tanításokat veszünk át az EGÓRÓL, megértjük a működésünket, megvizsgáljuk az EGÓ játszmáit, amelyeket az illuzórikus ÉN védelméért folyamatosan játszunk, és ezáltal fokozatosan romboljuk le a kapcsolatainkat az emberekkel és önmagunkkal, így okozva tartós szenvedést magunknak és a körülöttünk élőknek.

Ezen a programrészen tudatába kerülünk ezeknek a játszmáknak, megismerjük és elfogadjuk önmagunkat és megtanuljuk, hogy a jövőben hogyan váljunk tudatossá, hogyan kezeljük ezeket a játszmákat úgy, hogy elkerüljük a romboló, kényszerítő és ismétlődő hatásaikat. Amikor tudatossá válunk az Egó játszmákra, a kapcsolataink megváltoznak, és képesek leszünk nem csak önmagunkra koncentrálni, hanem kapcsolódni a másik személyhez is, lehet az a kollégánk, párunk vagy bármely családtagunk.

 

2. PROGRAM: TEREMTÉS FELSŐFOKON

A programon megtanuljuk és közösen elvégezzük azt a nagyon erőteljes gyakorlatot, mely segít nekünk abban, hogy stresszmentesebbek legyünk, kapcsolódni tudjunk a Forrásunkhoz/Kollektív Tudatossághoz és megteremtsük a szívünk a vágyát.

Ezen a programon BÁRMIT TEREMTHETSZ MAGADNAK!

A program végén minden résztvevő Bhagya deekshát fog kapni.

Ennek a különleges deekshának meg van a különleges ereje ahhoz, hogy az életünkben lévő szerencsétlen periódust (akármelyik életterületen) feloldja és behívja a jószerencsét, bőséget az életünkbe.

Ezzel a programmal és a tízmilliószoros nap erejével nagyon gyorsan és könnyen manifesztálhatod azt, amire vágysz, és az hamarosan megjelenhet a valóságodban is.

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES A PROGRAMRA:

1. Bankkártyás fizetéssel, ha alább görgetsz
2. Ha a helyszínen szeretnél fizetni, kérlek  írj egy emailt nekünk az info@galikklara.com címre, hogy szeretnél jönni, és a helyszínen tudsz fizetni, ahogy eddig is. Az emailbe az alábbi adatokat add meg:

Név:
Email cím:
Telefonszám:
Program neve és időpontja:

Ha már regisztráltál a régi weben (bankkártyás fizetés nélkül), akkor A JELENTKEZÉSED ÉRVÉNYES TOVÁBBRA IS! Ebben az esetben nem kell újra emailt írnod.

Köszönjük szépen 🙂

Részletek

Dátum:
2019 november 18.
Időpont:
18:00 - 22:30
Összeg:
5500Ft-tól

Helyszín

Hunguest Hotel Platánus
Könyves Kálmán krt. 44.
Budapest, 1087 Magyarország

Szervező

Gálik Klára
View Szervező Website
Ár:

5 500 Ft

Elfogyott