Események betöltése

Minden Események

Vízi Újjászületés tábor Kiskőrösön – 3 napos elvonulás

2021 január 15., 10:00 - 2021 január 17., 15:00 | 37500Ft-tól

 

KEZD EGY CSODÁLATOS ÚJ SORSSAL AZ ÚJ ÉVET!

ÚJ IDŐPONTBAN!

Vízi újjászületés tábor Kiskőrösön – 3 napos elvonulás

Limitált létszámmal – Még mindig Kedvezménnyel!

HANGOLD ÚJRA AZ ÉLETED!

Szeretettel invitálunk Téged egy nagyon különleges és speciális újjászületési elvonulásra, melyet először tartunk meg és a létszám a program egyedisége miatt korlátozott. 2020 az Új Kezdetek Éve, a legjobb alkalom arra, hogy új programokkal, erős energiákkal indulj ebbe a kezdetbe.

Miért különleges ez a program?

 • A táborban három napon keresztül az újjászületéssel foglalkozunk, elméleti oktatással, meditációkkal, légzésgyakorlatokkal, mely során felkészülünk a varázslatos vízi újjászületésre. A vízi újjászületés biztonságos mindenki számára. Azoknak, akiknek nehezen megy szárazon felidézni a tudatalatti emlékeket, különösen ajánlott. A vízi újjászületés, rebirthing nagyon gyengéd, biztonságot nyújtó módszer.
 • A rebirthing folyamat történhet szárazon vagy vízben, vagy a kettő kombinációjával. Mindkettőben részed lesz az elvonuláson, ami nagyban hozzájárul a folyamat hatékonyságához. A vízben való újjászületés biztosítja az egyén számára az anyaméh terét, hogy felülírja az ott történt esetleges blokkokat.
 • A rebirthing légzés, a vízi újjászületés élmény alapú (nonverbális) terápia, ami feloldja a fogantatás és születés körül keletkezett blokkokat, ezáltal az életed      minden területére pozitív hatással lehet.
 • A rebirthing, vízi újjászületés a transzperszonális légzés terápia egyik fajtája, amiben egy irányított (nem spontán) születési folyamaton mehetsz végig szeretetben, elfogadásban, biztonságban.
 • A cél nem az, hogy felkavarjunk a benned rejlő születési traumákat, ugyanakkor előfordulhat, hogy feljöhetnek fájdalmas emlékek, de ebben az különleges folyamatban a feldolgozás is azonnal elkezdődik.
 • A legfontosabb a folyamat során, hogy pozitív visszacsatolást, új programok kapj, ami képessé tesz arra, hogy megváltoztasd az életedet és ahogyan tapasztalod azt.

Miért javasolt az Újjászületés az egyén számára?

A születési élményünkből ered az erőforrásunk, a bizalomforrásunk, a kitartás és a remény képessége, az öröm és a boldogság érzetünk.

Az életünket a születésünkkor alakult program nagyon erőteljesen kontrollálja. Ez a program tartalmazza azt, hogy mi történt a fogantatás pillanatában, mi történt miközben az anyaméhben voltunk, amikor megszülettünk. Ezek alkotják a legerőteljesebb alapprogramot (tudat alatt) az életünkben.

Az anyaméhben töltött időszak: a fogantatástól a születésünk utáni első 6 óra nagyon jelentőségteljes, és az ezen időszakban szerzett tapasztalatok, benyomások alakítják a jelenlegi életünket, pénzügyeinket, sikereinket, egészségünket, kapcsolatainkat, mindennapjainkat, élethelyzeteinket, a döntéseinket.

Milyen traumák történhettek ebben az időszakban?

 • A szülők nem várták a gyermeket, bizonytalanok a jövetelével kapcsolatban
 • A szülők aggódnak a jövő miatt, az anyagiak miatt
 • A szülők nem olyan nemű gyermeket vártak, amilyen megszületett
 • A szülők közötti feszültség, nehézségek, amin keresztülmentek
 • A terhesség és a születés pillanatában nehézségek léptek fel, egészségügyi problémák, azonnali beavatkozások
 • A megszületés folyamatában ért különböző negatív hatások
 • Elválasztottak édesanyától és nem lehettünk vele az első 6 órában, nem volt ott édesapa, hogy támogassa édesanyát, stb.

Milyen problémákat okozhat mindez az életben?

 • Téged is bizonytalanná tesz mindenben, még önmagadban sem vagy biztos
 • Úgy érzed az utolsó pillanatban valami visszaránt attól, hogy elérd a céljaidat
 • Állandóan aggódsz a jövő vagy az anyagiak miatt, a félelem ott van mindenhol az életedben
 • Folyton kívülállónak és magányosnak érzed magad, még akkor is, amikor emberek vesznek körül
 • Függőségeid vannak, amiket nem tudsz legyőzni (dohányzás, alkohol, étel, munka, stb.)
 • Nem találod a párkapcsolatodban a férfi női egyensúlyt, nem tudsz azonosulni a saját nemeddel
 • Párkapcsolati nehézségeid vannak, nem tudsz szeretni, vagy úgy érzed, hogy téged nem szeretnek, vagy problémás kapcsolatokat vonzol az életedbe, esetleg nincs és nem is volt párkapcsolatod
 • Nehézségek vannak az életedben, vagy mindent nagyon nehéznek érzel, megijedsz a kihívásoktól és lehet, hogy ez miatt nem tudsz sikeressé válni
 • Szexuális jellegű problémáid vannak: orgazmus problémák, energiavesztés, szeretkezés minősége, stb.
 • Nem tudsz kapcsolódni szeretett édesanyádhoz, problémák vannak a kapcsolatokban, magányosnak érzed magad az életedben, s azt érzed, hogy senkire sem számíthatsz, stb.

A fent felsoroltakon kívül is nagyon sok minden történhetett ezen időszak alatt Veled, amely jelenleg is formálja az életedet.

A magzatkori élményeinket normál tudatállapotban nem tudjuk felidézni és feldolgozni. Hiába vannak információink a szüleinktől, az emlékekről való beszélgetés nem segít abban, hogy mindezt tudat alatti szinten is fel tudjon oldódni és megváltozzon a program. Azért, hogy egy megváltozott tudatállapotban tudatalatti szinten fel tudjuk dolgozni és át tudjuk alakítani a programunkat, használjuk a rebirthing transzlégzést.

Mi a rebirthing? 

Az újjászületési módszer megteremtője Leonard Orr. Az újjászületési folyamat célja felidézni, újraélni a születési élményeket. Ha pszichológiailag, fizikailag, lelkileg újraéljük első lélegzetvételünket, megszabadulunk a sérülésektől, a blokkoktól, amelyek ezen időszakból származnak. Megnyílnak az emlékeink és azok a mély blokkok, negatív programok, amelyeket más módszerekkel nem lehet felismerni, megoldani. Ráláthatunk az elnyomott komplexusainkra, félelmeinkre, stresszeinkre, korlátainkra, tudatosítjuk, majd ÁTÍRHATJUK őket. Az újjászületés folyamat hatása azonnali változást gyakorol az életünkre. A testben és a lélekben tárolt negatív minták elkezdenek feloldódni és az életünk MINŐSÉGE ELKEZD MEGVÁLTOZNI. Az újjászületés egy csodálatos kaland, egy nagyszerű utazás a belső világunkba.

Ebben az utazásban fedezhetjük fel a küldetésünket, az életünk jelentését, új képességeink nyílnak, a rejtett tehetség végre kibontakozik, elmozdulnak a cél elől az akadályok és a korlátok és végre elindulunk a saját életcélunk felé.

A rebirthing újjászületést csak végzett és okleveles légzés trénerek tarthatják. Gálik Klára és Juhász Ildikó is légzéstrénerkért a Dr. Komin Vlagyimir által vezetett Transzperszonális Pszichológia és Légzés Intézetben.

Rebirthing ellenjavallat: A Gálik Klára és Juhász Ildikó által vezetett foglalkozások a személyes fejlődésre kifejlesztett módszerek, a pszichoterápiát azonban nem helyettesítik. A terápia során drámai élményeket élhetünk át, amelyeket gyakran erős érzelmi és fizikai oldódás kísér. A workshopon való részvétel a következő esetekben ellenjavallt: áldott állapot, szív- és érrendszeri betegségek, fokozottan magas vérnyomás, bizonyos pszichiátriai betegségek, friss műtét vagy törés, akut fertőző betegség, epilepszia, vagy aktív spirituális válság. Amennyiben bizonytalan abban, hogy részt vegyen-e a workshopon, a jelentkezés előtt feltétlenül konzultáljon orvosával, vagy terapeutájával. A foglalkozás megkezdése előtt egészségügyi szűrés történik.

KÉRLEK, HOGY FIGYELMESEN OLVASD VÉGIG AZ ALÁBBIAKAT ÉS A JELENTKEZÉS MENETÉRE (SORRENDISÉGRE) NAGYON FIGYELJ, HOGY BIZTOSÍTANI TUDJUK A HELYEDET.

MAXIMUM LÉTSZÁM: 22 FŐ – még van pár szabad helyünk!

Dátum:

2021.01.15-17. (péntek reggel 10-től vasárnap 15 óráig)

Helyszínünk:

A helyszín foglalást és fizetést mindenki önállóan intézi a hotellel. Minden esetben jelezni kell, hogy erre az eseményre (Vízi újjászületés) történik a foglalás, mert kedvezményes árat kaptunk a hoteltól. Kérjük, hogy először a www.galikklara.com weboldalon fizesd ki a kurzus árát, majd, ha megkaptad a visszaigazolást, után kezd el intézni a szállodával a szállást.

Kiskőrös – Vinum Wellness és Konferencia Hotel négycsillagos hotel

A foglalkozások helyszíne a hotel különterme, a vízi újjászületés pedig a hotelben lévő melegvizes fürdő adja a helyszínt.

A helyszínre történő leutazást igény szerint telekocsival megszervezzük. Ezt jelezd nekünk egy külön emailben.

Elhelyezés: Egy-, két, – vagy többágyas szobákban, igénytől függően (árak ezek szerint alakulnak)

Egyéb szolgáltatások, amit az ár tartalmaz: Reggeli, wellness használat (beltéri fűtött élménymedence, infrakabin, finn szauna), strandtörülköző és fürdőköpeny, fitness terem használata, wifi.

Szállás ára reggelivel és a fentiekkel felsorolva:

Egyszobás szobákban: 17.950 Ft/fő/éj

Két-, vagy többágyas szobában: 12.250 Ft/fő/éj

A SZÁLLÁST A HOTELBEN SZÉPKÁRTYÁVAL IS LEHET FIZETNI!

Idegenforgalmi adó: 300 Ft/fő/éj

Az elvonulásra 2 éjszakával számolj. Az ebéd és a vacsora önköltséges.

A szállodában lehet igényelni étkezést, de hozhatsz is magaddal:

2 fogásos étkezés: leves + főétel 3500 Ft/fő/étkezés

2 fogásos étkezés: leves + főétel + desszert 4900 Ft/fő/étkezés

CÍM: Vinum Wellness és Konferencia Hotel,  6200 Kiskőrös, Petőfi Sándor út 106.

A háromnapos tábor költsége:

KEDVESMÉNYES MEGHOSSZABBÍTVA: 37.500 Ft + szállás és ellátás

(a szállás költsége ehhez adódik hozzá! A szállás plusz min: 24.500 Ft/fő/2 éj – kétágyas szobában étkezés nélkül)

Helyedet a kurzus befizetésével biztosíthatod a weboldadon átutalással vagy kártyás fizetéssel. A fizetések sorrendjében biztosítjuk a helyeket. Mivel nagy az érdeklődés, de a létszám korlátozott, ezért javasoljuk, hogy mihamarabb teljesítsd az összeget. A visszaigazolás után pedig a hotellel vedd fel a kapcsolatot. A szállás ügyintézést nem mi intézzük, ezért ezt is javasoljuk mihamarabb leszervezni. A szállás le van foglalva, de a fizetést és az igényeket Neked kell egyeztetnek a hotellel.

Jelentkezés, a kurzus befizetés határideje: 2021. január 8. (péntek)

Szállás önálló szervezésének határideje: 2021. január 8. (péntek)

Jelentkezés:

Kizárólag a weboldalon és a kurzus díjának megfizetésével (bankkártyával, átutalásával) lehetséges.

A jelentkezés után, kérlek írd meg Juhász Ildinek a juhaszildi82@gmail.com címre az alábbi információkat 2020. október 23-ig:

 • van-e szükséged szobatársra
 • autóval érkezel-e
 • szükséged van-e fuvarra
 • szükséged van-e étkezésre, mikor és melyik fajtára

Köszönjük az együttműködésedet!

A FOGLALKOZÁSOKAT TARTJA:

Gálik Klára – egy tudatosság tréner, légzéstréner, dúla

Juhász Ildikó – légzéstréner, dúla

Szeretettel várunk erre a varázslatos utazásra!

Klári és lldikó

Fontos információ! Ha a koronavírus járvány miatti kormányzati döntések miatt a programot nem tarthatjuk meg, úgy új időpontra átvihető a befizetett összeg vagy kérésre visszautaljuk. Ha betegésg miatt nem tudsz eljönni, jóváírjuk a teljes összeget egy másik következő kurzusra.

 

 

 

 

Részletek

Kezdés:
2021 január 15., 10:00
Vége:
2021 január 17., 15:00
Összeg:
37500Ft-tól

Helyszín

Vinum Wellness és Konferencia Hotel
Petőfi Sándor út 106.
Kiskőrös, 6200 Magyarország
Telefon:
3678511050
Honlap:
www.vinumotel.hu

Szervezők

Gálik Klára
Juhász Ildikó
Ár:

50 000 Ft 37 500 Ft

Készleten