Hogyan készüljünk az Új Évre? A Tudatos Teremtés Művészete

Hogyan készüljünk az Új Évre?

3. rész: A Tudatos Teremtés Művészete

Itt az Új Év, a 2020-as évet az Új Kezdetek Évének tartják. Tanuljuk meg, hogy hogyan tudjuk a lehető legjobban kihozni az előttünk álló esztendőből.

Daniel H. Pink szerint évi 86 lehetőségünk van ahhoz, hogy megváltoztassuk az életünket.

Bármilyen is volt az előző év, itt és most meg tudod változtatni a jövődet. 

“Az újév napját mindig is úgy tartották számon, hogy különleges hatással van a jövőnkre nézve. Felütünk egy új naptárat, ránézünk a gyönyörű, üres oldalakra, és úgy érezzük, hogy új fejezetet kezdhetünk az életünkben.” Daniel H. Pink

Az előző írásokban írtam már arról, hogy mennyire fontos a múlt elengedése, akármilyen is volt, a hála kifejezése, bármi is van az életünkben a jelen pillanatban. A következő lépés pedig az, hogy az így létrehozott helyet megtöltsük a megfelelő dolgokkal. Mindazzal, amit létre szeretnénk hozni a következő évben.

Az élet az, amit te csinálsz belőle.” mondja Sri Bhagavan és mennyire igaza van! Csak teszteld le az alább leírtakat, és figyelj meg, hogy mi történik!

  • Az Újévi Fogadalom:

Fogadd meg, hogy ez az év más lesz, mint a többi. Fogadd meg, hogy ez az éved lesz eddigi életed LEGJOBB ÉVE. Mondd ki háromszor hangosan – de kiabálhatod is a Világba – boldogan a következő mondatot:

SZÁMOMRA A 2020-AS ÉV LESZ EDDIGI ÉLETEM LEGJOBB, LEGSIKERESEBB ÉS LEGBOLDOGABB ÉVE!”

Fogalmazz meg egy erőteljes szándékot arra vonatkozóan, hogy a tőled telhető legtöbbet megteszed azért, hogy ez így is legyen. Olvass tovább, hogy hogyan…

  • A Lista – Tervezz Tudatosan!

Írj egy listát azokról a dolgokról, amiket szeretnél elérni az életedben, legfőképpen a következő évben. Lehetnek bármilyen célok, s ha úgy érzed most, hogy biztosan nem tudod megvalósítani, akkor is írd le! Nem kell most tudnod, hogy hogyan fog megvalósulni, csak írj le minden vágyadat, amit szeretnél. Látnod kell leírva mindazt, ami a szíved vágya. S tedd ezt a listát egy jól látható helyre a lakásban: akár a hűtőre, akár a tükörre, arra a helyre, ahol láthatod minden egyes nap. Ez a lista fog segíteni abban, hogy emlékeztessen mindennap arra, hogy miért dolgozol, miért tanulsz, miért teszed a mindennapi dolgokat, erőfeszítéseket. Erőt ad majd akkor is, amikor éppen nem lesz kedved tenni semmit. Ez a lista a JÖVŐD!

 

 

  • Meditáció és Vizualizáció – Lásd előre, mintha most történne!

Sokan beszélnek és sokan írnak a meditáció és a vizualizáció fontosságáról a teremtési folyamatban. Sajnos sokan nincsenek tudatában annak, hogy milyen óriási teremtő erővel rendelkezünk. Használd a vizualizációt, használd azokat a technikákat, amikről olvastál, tanultál vagy gyere el valamelyik évkezdő Teremtő Meditációs programunkra, ahol az Egység Áldás erejével sokkal könnyebben megvalósíthatod a vágyaidat. Vigyázat, mert működik! 

TÖLTSD LE EGY KATTINTÁSSAL! Erre a célra egy szuper gyakorlat a Soul Sync meditáció, melyet a főoldalról tudsz ingyenesen letölteni mindennapi használatra.

Ezt a gyakorlatot tudod otthon is végezni egyedül az Új Év első napján, de becsatlakozhatsz hozzánk is a csoportos programokra, ahol vagy lehetőséged Egység Áldást/Deekshát fogadni a jövő évi céljaidra.

  • Gondolkodj pozitívan és soha ne legyen kétséged! 

Ha kétséged van vagy negatív vagy, ÉN SEGÍTEK NEKED!

Bármi is történik, ha a saját utadon haladsz, akkor azt fogod érezni, hogy fejlődsz és örömödet leled a tetteidben. Ezt azonban mindig önmagadnak önmagadban kell meg megvizsgálnod. Szeresd magad és bánj úgy magaddal, ahogyan egy olyan emberrel bánsz, aki nagyon fontos a számodra. Mindenkinek egyedi útja van, ezért ne hasonlítsd magad másokhoz, hanem csakis önmagadra fókuszálj. Hidd el, hogy meg is lesz az eredménye. Ne mondogasd magadnak mindennap, hogy úgysem fog összejönni és ne arra pazarold az energiádat, hogy a kétségeidet eteted. A negatív gondolatok és félelmek helyett mondd magadnak: „Össze fog jönni! El fogom érni a céljaimat!” Ne legyen kétséged. 

Megoldás: Amennyiben nagyon nem boldogulsz a negatív érzelmekkel, gondolatokkal, akkor gyere el bármelyik csoportos programunkra és kezdjük el közösen feloldani azokat a mély hiedelemrendszereket, blokkokat, amik megakadályozzák, hogy sikeres legyél! A 2020.01.11-12-én tartandó Jövőkép 2020 kurzus ezekben segít, idén csak egyszer tartjuk meg

Az, hogy mi történik Veled a jövő évben, rajtad múlik! Nem a főnöködön, a szomszédodon, a szüleiden, csakis Te tudod megváltoztatni az életedet. Én pedig ehhez minden segítséget megadok Neked!

De mit is jelent Tudatosan Tervezni?

Amikor azt a szót halljuk, hogy tudatosan élni, akkor azt gondolhatjuk, hogy óriási lemondások árán kell tudatosnak lenni és egy pillanatra sem lehet elengedni a komolyságot és megpihenni. Azt hisszük, hogy szenvednünk kell tudatosan a célunkért, amit kitűztünk magunknak. Sok évig azt gondoltam, hogy ha majd szorgalmasan dolgozom, a magánéletemet és a szabadidőmet feláldozva, akkor majd sikeres ember leszek és ezzel egyenesen arányosan együtt jár a boldogság szint emelkedése.

Pedig ez nem így van, sőt. A mai társadalom nagy nyomás alá helyez bennünket, sok helyen kell egyszerre megfelelünk, és ha nem vagyunk elég tudatosak, akkor sajnos elveszíthetjük a saját életünk felett a kontrollt. A boldog és beteljesedett élet nem az, amikor a hatszámjegyű fizetésed kattan a számládon, de nincs elég időd, hogy elköltsd és nincsenek körülötted emberek, akikkel megoszd a szeretetteljes pillanatokat. A boldog és beteljesedett élet az, amikor minden életterületed egyensúlyban van. Ahol mindennap teszel apró, de folyamatos lépéseket azért, hogy boldog legyél.

2016-ban megálmodtam egy kurzust, ami óriási sikernek örvend, Jövőkép kurzusnak neveztem el, mert a saját példámon bizonyítottam be, hogy igenis elérheti az ember a céljait, ha alkalmazza a kurzuson elhangzott tanításokat és gyakorlatokat, akkor is, ha élete legnehezebb időszakával néz szembe. Ez történt velem. Míg keresztülmentem a testvérem elvesztése utáni gyászfolyamaton, közben addigi életem legsikeresebb évét zártam, a külvilágban és a belvilágomban is. Hogyan történt ez?

GYERE EL A JÖVŐKÉP KURZUSRA ÉS MEGKAPOD A RECEPTET!

2018-ban szeptemberben elkezdtem tesztelni magamon egy olyan rendszert, ami összeállt bennem. Azt láttam, hogy nincs egy olyan eszköz sem a piacon, ami abban segítene az embereknek, hogy mindennap következeten tudjanak tenni a céljaikért és önmagukért, ezt mérni is tudják azt, valamint folyamatosan lássák a saját igazságukat, hogy mit tesznek és mit nem ÖNMAGUKÉRT. Hiszen minden ember boldog szeretne lenni, és azt gondolhatjuk, hogy ha eljárok heti egyszer meditálni, akkor ezzel garantálva van a boldogságom. A kérdés az, hogy mit teszel mindennap a boldogságodért? Hiszen nem egy héten egyszer szeretnél boldog lenni, hanem minden egyes nap, igaz? Ha csak egy héten egyszer élsz egészségesen, akkor hogy akarsz mindennap egészséges lenni, amikro  a többi napon nem a megfelelő minőségű és mennyiségű ételt viszed be a szervezetedbe?

“Nem az formálja az életünket, amit egyszer teszünk meg, hanem amit következetesen teszünk.” Tony Robbins

Én mindent megteszek azért, hogy Te is sikeres legyél és kihozd a maximumot az Új Kezdtek Évéből!

TEDD MEG TE IS A LEGJOBBAT ÖNMAGADÉRT!

“Ha azt teszed, amit mindig tettél, akkor azt fogod kapni, amit mindig is kaptál.” Tony Robbins

 

PROGRAMAJÁNLÓ:

Teremtsünk egy felejthetetlen évet együtt!

Csoportban az energiák összeadódnak és nagyobb eséllyel válthatod valóra az álmaidat!

1. PROGRAM: MEGÚJULT JÖVŐKÉP 2020 KURZUS

Ha még tudatosabban szeretnéd elérni, hogy a 2020-as éved legyen az eddigi  ÉLETED LEGJOBB ÉVE, akkor tarts velünk az UTOLSÓ és Teljesen Megújult Jövőkép 2020-as 2 napos kurzuson, ahol megismerheted önmagad, a tudatosságod és az Univerzum működését (teljesen új elmélettel), hatékony és bizonyítottan működő gyakorlatokat kapsz ahhoz, hogy végre a KEZEDBE VEDD a Sorsod és úgy alakuljon az életed, ahogy Te szeretnéd. A kurzus létszáma limitált és Early Bird, valamint Páros Kedvezmények 2019.12.31-ig elérhetőek. A programhoz ajándékba jár a Tudatos Tervező füzetcsomag, mely egész évben segít a fókuszt a céljaidon tartani és megteremteni a belső és külső egyensúlyt az életedben.

Bővebben a kurzusról:

Teljesen Megújult Jövőkép 2020 kurzus Tudatos Tervezővel

2. PROGRAM: A 2020-AS ÉV MEGTEREMTÉSE MEDITÁCIÓ

Tartunk egy nagyszerű élő zenével  és Honyecz Ferenc jóvoltából egy fantasztikus hárfakoncerttel fűszerezett Teremtés Meditációt 2020.01.13-án (hétfőn) a Hunguest Hotel Platánusban, ahol megsokszorozott energia térben, kollektíven, gyógyító környezetben teremtjük meg mindazt, amit szeretnénk az Új Évben. Betöltjük új élményekkel, tervekkel, célokkal, és kívánságokkal a felszabadult teret az életünkben. 

Ez egy Jótékonysági Program, mely során a befolyt adományt Galó Tamás Dominik Gyógyulásáért Alapítványhoz juttatjuk el. Így nem csak mi fejlődünk, hanem hozzájárulunk egy nemes ügyhöz és jó karmát halmozunk fel, ami támogatja a jövőnket a későbbiekben.

A különleges teremtési programról itt találsz bővebb információt:

Az Új Év Megteremtése program

Remélem hamarosan találkozunk valamelyik programon!

Addig is Boldog Új Esztendőt kívánok Neked!

Szeretettel,

Klári

Szólj hozzá