Egység Felébredés Kurzus Áldásadó beavatással

Ha szeretnéd a kezedbe venni a sorsodat, egy hatalmasat lépni a céljaid, a boldogságod, a vágyaid irányába, és ezentúl nem csak kapni, de megosztani is szeretnéd az Egység Áldás (deeksha) csodáját, akkor várlak szeretettel ezen a csodálatos belső utazáson. 

Jogas Kep UjabbEz a tanfolyam  Sri Amma Bhagavan ajándéka, melynek során megismerkedhettek az indiai Egység Egyetem tanításaival. Ezt a kurzust úgy hívom más néven, hogy a "Boldog embert képző kurzus", ami biztosan megváltoztatja az életedet.

A két napos tanfolyam/vagy a három napos elvonulás keretein belül gyönyörűséges belső utazásra indulunk saját magunkban. Az itt elhangzott Egység tanítások segítenek egy nagyobb megértést adni a világról, amelyben élünk, és elméleti tudást, valamint fantasztikus eszközöket adnak ahhoz, hogy az életünk elmozduljon a konfliktus és boldogtalanság állapotából az egység és boldogság állapotába.

Miben lesz részed, ha eljössz?

A tanítások során végighaladunk életünk legfőbb területein:

 • tanításokat kapsz a szüleinkkel való kapcsolat fontosságáról, a belső sérült gyermeked meggyógyításáról,
 • megoldásokat kapsz arra, hogyan tudod meggyógyítani és fejleszteni folyamatosan a párkapcsolatodat, s benne önmagadat
 • megismered a növekedés formuláját, és megkapod a képletet, hogy hogyan fejlődhetsz életed különböző területein, hogyan válhatsz sikeres és pozitív gondolkodású emberré
 • megismered a gyermeknevelés művészetét, hogy egy boldog családod legyen
 • megtanulod azt a technikát, amellyel könnyen össze tudsz kapcsolódni a magasabb tudatossággal, a Forrásoddal, az Isteni Jelenléteddel és így az életedben elkezdenek megtörténni a csodák, érezni fogod az támogató erejét
 • Indiából származó tudatszint emelő gyakorlatokat kapsz otthoni használatra,
 • A test, lélek, szellem egyensúlyát szem előtt tartva betekintést nyersz a hatha jóga világába,
 • tanításokat és működő eszközöket kapsz arra vonatkozóan, hogy az életedet hogyan mozdíthatod el a vágyad irányába, bármi legyen is az.

Megtapasztalasok KiskezdokepEzen a tanfolyamon felfedezzük mindazt, ami eddig nem volt számunkra látható és érezhető. A program során testi, lelki és szellemi síkon is mély tisztulási folyamaton fogunk keresztül menni, csodálatos tapasztalásokkal, érzelmi blokkjaink feloldásával, az öröm és a boldogság teljes megélésével. Megérthetjük és meggyógyíthatjuk a kapcsolatainkat, jobb emberré, társsá, gyermekké, szülővé, munkatárssá válhatunk. A folyamat végén mindenki megkapja egy ősi indiai folyamat által a beavatást arra, hogy áldásadóvá/deeksha-adóvá váljon.

Ez a kurzus, velem együtt, eddig minden résztvevőnek gyökeresen változtatta meg az életét, melyről a megtapasztalások menüpontban olvashatsz

Miért is érdemes áldásadóvá/deekshaadóvá válnod? Mi előnyöd származik belőle?

 • A tanfolyam és a beavatás után elindul egy nagyon erőteljes rendezési folyamat a kapcsolataidban, életszemléletedben, életminőségedben,
 • A kapcsolataid, életterületeid (anyagiak, egészség, párkapcsolat, karrier, munka) javulnak, rendeződnek,
 • A szíved kivirágzásnak indul, így képessé válsz összekapcsolódni embertársaiddal és nem utolsó sorban saját magaddal,
 • A dolgok elkezdenek automatikusan megtörténni az életedben, csodákat tapasztalsz,
 • Megtanulszbárhol és bármikor összekapcsolódni a Te saját Isteni Jelenléteddel (Végtelen Intelligencia, Univerzum, Jézus, Buddha, Isten, stb. )
 • Képessé válsz közvetíteni az Egység Áldást/deekshát, ezáltal hozzájárulsz embertársaid fejlődéséhez.

 

Megosztások a februári kurzus részvevőitől:

„A deeksha-val csoda köszöntött az életembe. Tavaly júliusban elindult az utazás, és azóta megállíthatatlanul visz magával, egyre magasabbra és mélyebbre. Ez a két nap olyan állapotba hozott, hogy elképzelhetetlennek tartom, hogy ne boldogan éljem az életem összes hátralévő percét. Mindenre választ kapok, és minden egyértelművé válik. Aztán pedig minden megoldódik.”
Anna

„Olyan tudás és eszköztár birtokosává váltam, amely egyenes utat nyitott ahhoz, hogy boldogabb életet élhessek. Egy éve még el sem tudtam képzelni, hogy mindez lehetséges és ilyen erővel tölt fel. Az indiai utam csodálatos kiegészítése.”
Hajni

„A boldog emberré váláshoz vezető 8 bébi lépés tanulsággá és a folyamatok átbeszélése, magyarázata szerintem minden ember számára hasznos információ, így nekem is az volt.”

„Önfejlesztés miatt jöttem ide, de többet kaptam. Áldást kaptam az életemre, a további utamra, egy minőségibb életre. Köszönöm Klárinak. Te egy csodálatos tréner vagy. Hálás vagyok, hogy tőled, általad kaphattam ezt a csodát.”
Hajni

Egység Felébredés Kurzus Áldásadó beavatással

A programokra jelentkezni az adott esemény megnyitása után a jobb oldalon található zöld "jelentkezés" gombra kattintva lehetséges!
Köszönöm, hogy így jelentkezel!

Jövőbeni események

Mostanában nincsenek események