KAPCSOLATOK 1/2: A SZÜLEINKKEL VALÓ KAPCSOLAT GYÓGYÍTÁSA: ÉDESAPA

Gyógyítsd meg a férfiakkal való viszonyodat!

A kapcsolataink közül a legfontosabb, a legjelentőségteljesebb: a szülőkkel való kapcsolat, függetlenül attól, hogy élnek-e még vagy sem. A szüleinkkel való kapcsolatunk meghatározza mindenki mással való kapcsolatunkat. A szülő bárkit jelenthet, aki a szívedben ezt a helyet elfoglalja, aki igazán betöltötte a szülő szerepét. A szüleiddel való kapcsolat kiemelkedően fontos!

Ezen a programon csak az édesapánkkal való kapcsolaton dolgozunk, gyógyítjuk azokat a sebeket, lelki sérüléseket, amelyeket az édesapánk okozhatott nekünk a fogantatásunktól kezdveKioldhatjuk a múltból rögzült mintákat, amelyek a mai napig hatással vannak férfiként a férfiasságunkra, a férfiakkal való kapcsolatunkra (nők esetében is), férfiként az önmagunkkal való kapcsolatunkra, az apaságunka, az anyagi bőségünkre, az életcélunk megtalálásában, stb.

Édesapánkkal való kapcsolatunk az anyagi bőségünkre van hatással, ezért ahogy ez a kapcsolat egyre jobban gyógyul, úgy mozdulhatunk el jobb anyagi helyzetbe, az életcélunk felé.

A program során ráláthatunk arra, hogy milyen csomagokat cipelünk magunkkal az édesapánkhoz fűződő kapcsolatunkból, milyen sérüléseink, programjaink ismétlődnek az életünkben és visszük tovább a kapcsolatainkban, párkapcsolatainkban, a gyermekünkkel való kapcsolatunkban, stb., és az Egység Áldás segítségével feloldhatjuk ezeket a sérüléseket, akadályokat az életünkben.

Minden kapcsolatunkban (párkapcsolat, kollégák, a Forrással/Kollektív Tudatossággal, stb.) a szüleinkkel való kapcsolat tükröződik vissza, ezért kiemelt hangsúlyt kell fektetni ennek a kapcsolatnak (édesanya, édesapa) a meggyógyítására.

Miért fontos meggyógyítani ezt a kapcsolatot önmagunkban?

Amikor az Édesapánkkal való kapcsolatunkban diszharmónia, fájdalom, sérelem van, akkor:

  • férfiként problémáink lehetnek a férfiasságunk megélésében,
  • nőként nehézségeink lehetnek a férfiakkal való kapcsolatunkban,
  • a fiú gyermekünkkel való kapcsolatunkban nézeteltéréseink lehetnek,
  • férfiként az apaszerepben nem tudsz kiteljesedni,
  • pénzügyi problémáink lehetnek, tartozásokat nem fizetik vissza, 
  • nehézségeket tapasztalhatunk az üzletünkben, karrierbeli problémák, stb.

Ha szeretnéd az életedet hosszútávon a fenti problémák nélkül élni, akkor GYERE EL ÉS GYÓGYÍTSD MEG AZ EGYIK LEGFONTOSABB KAPCSOLATOT AZ ÉLETEDBEN!

A szüleinkkel való kapcsolat gyógyításával már tettünk egy óriási lépést azért, hogy egy csodálatos párkapcsolatunk legyen, azonban ahhoz, hogy ez a valósággá váljon, még meg kell tennünk még néhány fontos lépést. Az következő lépésként el kell engedni a sérelmeket és a fájdalmakat a jelenlegi és az elmúlt párkapcsolatokból, hogy ne vigyük tovább a jelenbe/a jelenlegi kapcsolatunkba. A gyerekkori tapasztalatok, a szüleink által okozott csalódások, sérelmek még mindig felbukkanhatnak a párkapcsolatainkban, hiszen tudat alatt ugyanazt a családi mintát hozzunk magunkkal. Lehet, hogy minden kapcsolatodban ismétlődik valami, amit nem szeretnél, és amiből csak akkor tudunk kilépni, ha megváltoztatjuk a programot. 

[/vc_row]